Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

meni tud tale forum šteka danes - prej v Nuku in zdej doma tudi - če smo čist natančni, ga v Nuku sploh ni hotlo odpret....

jah, Marsa, ne vem kaj počneš da je tkole.... x:Dx x:Dx x:Dx

xbendx

cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

Aja, pa dons me ze cel dan neki ven mece iz foruma.. ene errorje kaze.. zihr me Marsa ne mara  x:o)x

Too many connections..... x:Dx ...danes očitno vsem to piše.

Danes imam pa en tak dober dan, zjutraj zelo sveža vstala, v službi mi je šlo vse po načrtih, predčasno pobegnila domov, pojedla dober kosilček, zvečer pa še stvari napakam, ker kidnemo zgodaj zjutraj na obalo...... x:Dx x:Dx x:Dx
Smisel življenja je največja sreča

Ha, kok fajn :xx!: klicala na občino, ker mi še vedno niso izplačali obljubljenega.... najprej so me dali on hold, poslušala 2x pesmico, potem pa -KLIK- tu tu tu tu tu.... :vragec: probam še enkrat, mi reče, vas bom vezala.... -KLIK- tu tu tu tu tu..... x:Ox :angry2: ..še enkrat kličem, končno dobim, mi reče, da je kao že zdavnaj dala naprej, da bo preverla kaj je narobe, naj pokličem čez pol ure..... in se mi ni več oglasila, kadar sem klicala! :eek: :xx!: :xx!: :!!: :icon18: :angry: ...aja, naslednji teden je pa ni.... xrolleyesx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Spala nisem nič.... :o|o: sm tud slabe volje pa nerazpoložena... mam sicer tud vzrok temu :C: :C: sploh me ne spusti, sam na to še mislm.... upam da bo kej bolš... proti večeru greva skupaj nekam ven, upam da se bova vse pomenila... :C: pol bo ziher bolš....

Tkole pa kr nekej bluzim, pa sploh ne vem, kaj delam.... cajt pa gre včasih hitro včasih počasi, jst pa skoz v svojih mislih... niti jest ne morem nič... upam da bo kmalu minilo... :C:

En lep dan vsem skupaj, uživejte.... :palec:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

:vragec:

hehe

tole je pa vredno zapisa x:Dx

uletim domou...in na kavbchu lezhi mama....tko mal umirjena...pochasna...pa prau, kuko je prshla v lj. na pregled...pa so ji dal neka zdravila...pa kuko hudo de delujejo nanjo, de je kr tko mal kokr utrujena pa zaspana, pa de ji dogaja...etc...bla bla bla...pa kuko dobre pishkote de mam v hladilniku :eek: :eek: :eek: ....FAK....zhenska je dva (2) kukija pospraula x:Dx x:Dx x:Dx in to taka flesherska x:px x:px x:px

kwa sm ji foush k ji dogaja x:Dx x:px x:Dx x:o)x x8Dx xwizardx xsmokex xsmx xegox xzobkox

zlomk xzobkox

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

hehe

uletim domou...in na kavbchu lezhi mama....tko mal umirjena...pochasna...pa prau, kuko je prshla v lj. na pregled...pa so ji dal neka zdravila...pa kuko hudo de delujejo nanjo, de je kr tko mal kokr utrujena pa zaspana, pa de ji dogaja...etc...bla bla bla...pa kuko dobre pishkote de mam v hladilniku :eek:  :eek:  :eek: ....FAK....zhenska je dva (2) kukija pospraula x:Dx  x:Dx  x:Dx in to taka flesherska x:px  x:px  x:px

kwa sm ji foush k ji dogaja x:Dx  x:px  x:Dx  x:o)x  x8Dx  xwizardx  xsmokex  xsmx  xegox  xzobkox

zlomk xzobkox

hehehe

sm se prov nasmejala ne glede na svojo slabo voljo... x:Dx x:Dx x:)x xDDx

tole foro poznam, od enga frenda fotr je isto pospravu ene 2 al pa 3 kukije pa mu je cist dogajal, res smešn... x:Dx :vragec:

uh se spomnem tistih ta prvih kukijev kok je blo fajn, pa sm sam enga... x8Dx xDDx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Uh, se dobro, da bo vikend.

Sita sem Ljubljane, sita sem prometa, sita ucenja...ma vsega.

Dons sem mogla prevajat v nemscino, takoj k sm prsla, en predračun z izrazi, k jih sem jih tud v slovenscini prvic slisala. Sem kar po obcutku sestavljala besede in naredila eno skropocalo, ampak presenetljivo, sem imela vecino prav :eek: xrolleyesx Sam, da je konc...

pozabla mobitel plačat.... xrolleyesx

"Krasne" volje sem...boljs, da se izoliram dons x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

V zmrzovalniku imamo same lucke.

Cilj: izprazniti zmrzovalnik. Polizati vse lucke, kot protest vrocini. xg:Dx :mezik: :fiju:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

jz tud že čist izolirana... še sama sem in bom... jz bi tud kuki :yumy: d bi mal dogajal... hehehe... bi zih še kej fajnega narisala...
spet se mi je na bolš poslabšal

kwa se bunite, jaz sploh VES DAN nisem mogla na net! :O:

Klicala tja, kaksna zmeda, najprej nisem vedela uporabniskega imena oz. gesla, ok, klicem cez 5 minut, imam geslo, pol nisem nasla instalacijskega cd-ja, recem sory za zmedo, klicem nazaj, no pol sva sla pa skoz vse (kok je bil prijazen, sem vsakic tocno njega hotla, ker je ze vedel da sem les, ker sem ga seznanila xDDx in tud - saj je videl x:o)x)... NIC narobe kao... (odtaknila in ponovno vtaknila, deinstalirala, vsega boga)...

Mitja iz sluzbe proba, vse dela normalno... :eek:

Torej kao nasa povezava... in res, rece zenska, ja, ni connectiona, adsl ne prime, bo en prisel MOGOCE ZE DANES. :o|o:

In v seb gruntam, mater saj smo decembra bili brez, novo si vse ubodli, da nom ven padlA cist :mad2: in pol se cist ufuram in klicem nazaj in recem, da tega pa ne morem pozret, da MOGOCE ze danes. da halo?! jaz placujem net in je nujno in HOCEM MET PAC NET!!

Ja razumem gospa sam je pac rko, 270 frk al kaj jaz vem... sem rekla me ne zanima, pol hocem pa shefa. x:o)x

Ki se pol ni javil. :P

In pol si mislim, se boljs.. mal miru od racunala, ceprav sem se nekam prazno pocutila, se napovedi nisem mogla napisat (x;)x).. mislim saj pol gledam itak se v efemeride, sam najprej sem pa na koledarju, skratka.. odsekana in odrezana...

In zdaj bom kao cel vikend brez. :o|o:

Pol pa pride Mitja iz sluzbe, mal poprchka, odtakne ono tretje... DELA!!! x:Dx x:Dx x:o)x

kao, cim jaz sharim nekaj, ne dela in 'ziher nisem' bogvecesa. :D

ejjejej...

baje da je blo ful izpadov zarad neviht (sam tu jih ni blo, neviht).

Glava me boli.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, mater ms. :)

*

tamalega peljala na gorenjsko, bo tam prespal pri frendih/sorodnikih. :vio:

so tak zganjal, komaj cakal.

Kaksno sprricevalo je pa dons dam prinesel!!! x^x x8Dx

Norc. Totalen Jack. Vse ima 5, razen glasbo ima 3 in tehniko 4. Pravim joj glasba saj imas totalen posluh in vse, pravi ma ko je pa tolk bedna, se morjo ne vem kaj ucit. Pa oni hocjo repat pa tak, tam pa pac 'program'.

najbolj sem ponosna za latinscino, ker je lani sploh ni imel, ker so njegovi sosolci imeli prvo leto.. pol si je pa izbral za izbirnega celo..

je moral not prnest za vse lansko leto in se sprotno letosnje leto obvladovat - pa ima vseen 5 zakljuceno in staro snov vso pod streho.

Me klice in pravi - 'boljsi sem'. xDDx

Od mene kao, ker je on v 7. (no ampak devetletke, se pravi tko kot prej 6.) se odlicen, jaz pa sem bila sam do petega.

Mitja je vabljen ne vem kam na en piknik, dalec, jaz pa se bolj dalec tud na enga.

Pismu, ne vem ce se mi da vozit tja... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Jst pa dolgo nisem vedel, da je Corona mehisko pivo.... x:Dx  Predvidevam, da vecina ve... :inocent:

Aha, dober pir. :)

<{POST_SNAPBACK}>... okej, marsa ga ma itak po defaultu 0.7 , pa jebi ga, otrok cveća...
mislim kake fore... x:px x:o)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

p.s. stara mama še v bolnici, sploh še ne vemo kaj je z njo.

xcrossfingx :detelca:

<{POST_SNAPBACK}> zihr me Marsa ne mara  x:o)x

hah, upam da si postekala tud zakaj... sem te mal zbenala, da se zamislis. x:Dx x:px

<{POST_SNAPBACK}>

Hudo!! x:Dx :8): Boga mat. :|||

me spomni na eno epizodo iz nadaljevanke Pod ruso, ko je pomotoma ona mama pozrla E, ko sta bila z laverjem na taborjenju in je mislila da je aspirin... pol je pa drevesa objemala pa medveda lovila. x:Dx x:px

Enkrat pa so ble ene bejbe iz sluzbe na obisku pri enem mojem frendu, hipiju, pa so mel glih kukije, pa so one rekle, o, glej, fino, piskotki, pa ta ni mogel reci, ne ne smete, pa so one kar jemale pa jedle... :P

pa pol sle... pol pa prisle cez eno uro nazaj, da so se hotle odpeljat, pa se jim je zdelo, da po kartici vozijo in da so prisle se mal nazaj...

ena frenda se je pa nekoc ufurala, da totalno divja kot norc pa se je skoz bala da bo prehitro vozila, pol so jo pa kapsi ustavil in ji zatezhil, naj mal hitreje vozi, ker je sla kakih 20. :D

Bljek, kukiji... :sick:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>vceraj sem sla s kolesom  do sadinje vasi-podlipoglav-potem pa po hribu  x:((x na mali in velik lipoglav-pa nazaj.

Lipoglav... x:Dx x:Dx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx je men tud v oci padlo... :D

Midva s tamalim imava foro - riboglav. :P

Picasso

Mal prejle bla na grobeku :sori: ... Res je bla lepa svetloba dons...Ko sm hodla tm vmes po nekem polju, sm dobila feeling, da sm v eni španski vasici :eek:

Morm se še ful učit...čaka me najtežji izpit začetek julija :sori:

Upam, da bi naj prišla k seb do avgusta pa da bi šla na Sziget.... Da gre lajf naprej. Naj bi se kao 40 dni žalovalo v smislu, da ne hodiš okol pa se črno oblačiš...Sam po moje bo pr men dlje časa trajal, kr šele zdej nekak dojemam vse skup. Čeprav sm črne cote nosla sam en teden. Mislim, da je žalovanje čist osebna zadeva, zato tud ne težim folku okol o tem, pa mi vsi pravjo da sm kao ful močna... V resnici pa...ne vem. Na par izpitov nism šla, tk da ne vem kk bo tale letnik... Da bi pa manipulirala s tem, da bi se pogojno vpisvala, pa bratov ime po pisarnah vlačla, mi pa ni.

V glavnem mi pa grejo vsi na živce kr se vsi kr neki spravlajo na mene pa dregajo v mene.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>

Midva s tamalim imava foro - riboglav. :P

x:Dx Blizu Celja ( Teharje) je en Bukovžlak x:Dx

Dear Human,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...