Amis 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 sami žuri, sami žuri...in muzka....še danes...pa še jutri...pol bomo pa vidli....mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Jst sm pa zdej ful dobre volje ratala, nism več potrta poslala bom tipa nekam nau se on iz mene norca delou bemti bi kr eno reč mal prebrcala Grem ven, to najbl pomaga.... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dirty Dianatko so pa men pravli, ko sem si svoj prvi avto ubodla (za 500 mark ) in je bla dianca, vsa prerjavena in podrta, jaz pa tkooo ponosna nanjo <{POST_SNAPBACK}>Kaksno sprricevalo je pa dons dam prinesel!!! Norc. Totalen Jack. Vse ima 5, razen glasbo ima 3 in tehniko 4.bravo Tim, faca si *jaz pa sem si po sto letih en pir privoscila ... *pridem dons k mami in jo vprasam, kako se pocuti, pa me tko mirno pogleda in rece: 'ves, Mateja, lepo mi je, srecna sem.' ... sem se pa mal zamislila... zenska je skoraj umrla, ful bolna in s tisto cevko, pa se ima lepo in je srecna... *dons sem se poslovila od 'mojih' piscancev ... drugo leto ne bom vec njihova razrednicarka ... taki mega fajn so ... sem dala vsakemu zrno srece, pa na sladoled sem jih peljala... in dobila v dar uhancke ful lepe ... zdaj si grem pa koncno preluknjat usesa * en fleten vikend zelim vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej ti otrok, delaj kaj koristnega......a na Glavnem trgu? Ne! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 kmalu bo nastopila moja ura huahuahuahua Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Uuu priden Tim... Pa gre le mal naprej solstvo, mi izbire latinscine sploh nismo imeli. Kar fajn... Ravnokar sem se zmenila, da grem zjutraj ob 6 ze na en dvoinpol urni pohod v klanec. Ura me mal daje... Lep vecer ( jaz upam, da ga bom mela, sam da mi vrne avto). Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Revija uspela,smo odšli kot generali! Imela takoj po prihodu domov delo s pranjem,sem se vsedla na en stol, ki ga je nekdo z nečim zapackal,pa nič se ni videlo, ker so bile pisane blazine,jaz pa oblečeno belo krilo. Heh, na srečo je šlo vse stran,spet belo kot sneg Vanish dela čudeže! Vse imam spakirano,samo še glavo si moram umiti,sem imela gor spet kilo laka :xx!: Lep in naporen dan je za menoj, čakata pa me še dva lepša! Lepo je slisat, da da gre vse po planu... Jaz pa ravno pocasi koncujem prvi del sihta, le da nisem sinhroniziran z racunalnikom . Jaz mislim koncati ob enih, on pa prav da rab se pol ure, da dokonca projekt, ki sem mu ga dal za skalkulirat... Zgleda da bom moral zamenjat procesor s se malo boljsim. Mam ravno enega v roki (P-IV)...Se slismo kasneje, banda! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kmalu bo nastopila moja ura huahuahuahua ...in katera ura od 24ih je to? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo je slisat, da da gre vse po planu... Jaz pa ravno pocasi koncujem prvi del sihta, le da nisem sinhroniziran z racunalnikom . Jaz mislim koncati ob enih, on pa prav da rab se pol ure, da dokonca projekt, ki sem mu ga dal za skalkulirat... Zgleda da bom moral zamenjat procesor s se malo boljsim. Mam ravno enega v roki (P-IV)...Se slismo kasneje, banda! Oj,bratec! še vedno si ti računalnik in ne on tebe, tako, da se ne bojim, kdo bo zmagal! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj,bratec! še vedno si ti računalnik in ne on tebe, tako, da se ne bojim, kdo bo zmagal! Ja, sej sem mal razmislu, pa sem se odlocu, da ga pustim, naj melje in sem samo nastimal, da se bo ugasnil, ko konca. UPS imam prizgan, tako da ne pricakujem tezav....prav gotovo si zarad njegovga cajta, ne bom skrajseval svojega kosila! Bon voyage! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Thanks! Mogoče se celo kaj slišimo po msn-ju! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 dvojčki kamrkol se obrnem povsod so.... sej so kul pa vse... sam... no skratka jutr gremo z najbl carskimi in žurerskimi starci praznovat 26 let poroke... pa še častijo... pa sami mladi bomo pa onedva... kot ponavadi... zih bom šla po dolgem času zgodej spat... k se že ob 12 dobimo kwa bo žur... komi čakam no šibam naprej. sem se še neki zmenla... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 jutro tko dela se novi dan, grem jst tud na en sprehodek... Michelle lepo se imej in kdaj bom jaz kaj spala??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 in kdaj jz spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 preuč spat itak škodi..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 sej že zelo dolg ni blo preveč... skoz je premal... pol pa da se izide morm skoz štukat.drugače pa bo dons krasen dan. že čutim. tudi vam želim takega spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pridem dons k mami in jo vprasam, kako se pocuti, pa me tko mirno pogleda in rece: 'ves, Mateja, lepo mi je, srecna sem.' ... sem se pa mal zamislila... zenska je skoraj umrla, ful bolna in s tisto cevko, pa se ima lepo in je srecna... <{POST_SNAPBACK}>Revija uspela,smo odšli kot generali! Imela takoj po prihodu domov delo s pranjem,sem se vsedla na en stol, ki ga je nekdo z nečim zapackal,pa nič se ni videlo, ker so bile pisane blazine,jaz pa oblečeno belo krilo. Heh, na srečo je šlo vse stran,spet belo kot sneg Vanish dela čudeže! Fajn za revijo! meni pa Rex hude rezultate dela, moram it v gospodinjstvo povedat. <{POST_SNAPBACK}>Uuu priden Tim... Pa gre le mal naprej solstvo, mi izbire latinscine sploh nismo imeli. Kar fajn...Mi pa, na nasi osnovni sholi je ze od nekdaj...Sam lani ni hotel, pa sem jaz mal navijala (da sta se frenda pa mitja rekla, kaj ga silim, no silit nisem hotla sam sem pa tko mal... reklamirala pa tko.. da je fajn, ker je kul podlaga pa tko, ugotavljam, da mi je pravzaprav kar prav prisla)... ... je pa res lepo videt vse tiste zgodovine in to 5. mah, Tim, sem rekla v zacetku razrednicarki, da mene pa ne bo kaj dost h govorilnim al pa sploh ne...Pa me je kar malo nejevoljna pogledala, ces, VSAKA mama mora kdaj h govorilnim.No, nisem sla tud enkrat! Mamo tko nastimanga sina. Da vse sam spedencka. Sicer je pa v tisti mapci se cel kup enih pohval in tega stafa. Kar se sole tice, sem res lohk cist ponosna.Doma ni priden prevec, tudi do mene se ne obnasa vedno lepo, sam to stekam, puberteta, mame ki grejo na zivce pa lohk cist karkoli pocnejo. je ze kakih 167, se mal, pa bo vecji kot jaz.Glas ima pa tak, da vcas ne morem verjet, da je to 'moj tim'. Mater da bi morala vsak teden v solo, kot moja znanka, pa na mobi jo klice razrednik njenega otroka skoz, da kaj je blo pa spet zdaj. :xx!: je pa v teh dneh bil spocet, glih 'med vojno' v bistvu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Jst pa ravno razmišljam da bi šla kr nazaj še malo spat... ja sej bo treba... ampak že ratuje peklensko vroče... Dones sem ful uredu v bistvu... pomagal je da sm šla ven včeraj zvečer... res smo tam na enem travniku kjer je bil koncert nekje zadaj odkrile eno mejčkno stojnico pa 4 tipe menda iz jamajke in smo plesal na reggae.... pa so tipi mal vsiljivi ratal in smo komej ušle je blo hecno res drugač un koncert je bil pa ful uredu Pa potem žur v rock baru... mal se mi je mešal pa mal preveč sm spila... Ne vem kaj bo dananšnji dan prinesu... zvečer definitivno ven.... sicer pa bom verjetno še mal slabe volje pa potrta... ja rabm cajt nujno... veliiiik cajta... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. in smo plesal na reggae.... pa so tipi mal vsiljivi ratal in smo komej ušle je blo hecno res drugač un koncert je bil pa ful uredu ... Verjamem, zadnjic se je men nekaj podobnega zgodil, pridem v en pub, not ful crncev...Dobra muzka, jaz kot ponavadi zacnem plesat... a ni 5 crncev v momentu okol mene plesal, tko da sem se rajs kar odrolala... (ti s bla vsaj s frendo). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 si kr predstavlam tistih 5 črncev pa tebe sej hvalabogu da smo ble 3... pa tam je tko čudno, med enimi drevesi pa skor nobenga folka... scary sej muska je bla fajn... tko za plesat res fajn... pa tip nas je že povabu na sočo da nas bo kr on pelou pa tko... enmu drugmu tipu (bili so trije) pa kolegica ni mogla dopovedat da "no kissing" u bistvu smo pol kr laufale stran.... ni blo druge Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 aja prav tko, ornk vsiljivi pa to.. to pa ni fajn..ceprav so 'tile tipi' taki veckrat, enkrat je mene en hotu kar ozenit, se clo B. ja (tedanjega'tipa') bi lohk kao s sabo vlekla, pa polja ganje bi mela... slisal se je dbest, sam tip mi ni bil vsec, pa kaj cem pol a ves... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Jutrček Ajda, drž se , odrolana Marsa Dans je prekrasen dan , tak da, mujceki......carpe diem Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 sej ja jst mam tud že polno enih izkušenj s "telimi tipi" res ne ovinkarijo sam kaj bi blo pa iz teh besed v resnici me pa tud zanima Ja tile so nas najprej vprašali kolk smo stare (bili so 3je me pa tud 3) pol je pa vsak eno pograbu in nej bi plesali... jst sm mu rekla da najraj sama plešem sva se pa vseen neki pogovarjala... in je reku da kadarkoli lohk pridem k njemu v stanvanje v LJ pa da nej mu dam gsm cifro in se bova slišala pa take krneki ja pa če mam tipa pa če bi z njemu hodila svašta... najbl neverjetne stvari se dogajajo kjer neb pričakoval... no u bistvu tole je bilo v bližnji okolici kranjskega izbruhovega bazena tko da tm so pa itak sami odštekanci Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... pa če bi z njemu hodila svašta... . kar direkt brez obotavljanja. Odrolana? Saj sem pa ja cist pri seb, Mick! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutrček Ajda, drž se thnx Sej zdej se že smejem, ste me v dobro voljo spravli takoj tukej... Je pa res prečudovit dan... bo treba kam it Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts