Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx

heh. x:o)x

resen fant pac, Ajda... ni za tkole mal pac pa za resno zvezo... :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>o glej ga fanta! tok zgody pokonc! :)

:vragec:

biu jst ucheri lepo na metelkovi, metalkovi, fotelkovi...skadim en đojnt...tup po glau...se sam dam spokam u postlo :o|o: xegox :OO:

dnarja pa jsn niso nakazal....ok....ko jih jebe....nkamor ne grem....shtrajkam

zlomk xzobkox

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

... jaz sem pa tko zadovoljna, ker sem se odlocila, da ne grem nikamor vceraj...

Bili ene 3 zuri openair, pa se frendica me je vabila k njej na zhur na teraso, en frend na metelkovo, jaz pa bila kar doma. x^x

sama samcata. x8Dx

sem si nohte strigla, se obrila, se clo kremo sem si naredila, ker sem ze kak mesec brez...

Noge sem si namazala pa vse...

In blazno mocno menstruacijo mam, tko da sem bila zlo vesela, ko sem se ponoc doma zbudila in ne da bi se zvijala v kakem avtu al pa po kakih kamnih ali vlazni travi.

Mogoc pa grem dons kam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Helou!

Jaz sem mela dans "dejt" ob sestih za kondicijo, pa sem valda prespala xrolleyesx Bom pa zdele posesala cel stuk, to je pa tud telovadba x:Dx

Popoldne pa martinckanje s prijateljico ob poslusanju koncertov, ki se bodo dogajali... xsuperx

Dan brez ucenja :hepko:

Soncek me dela dobre volje

xppx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

aja pozabu...

zvecher ob 20:00 je na shpici en tak izzy DJ event....vergi D'angelo pa she en....tak....izzy hausiĆ...ke do dveh zjutri....geste ni, k ni vstopnine x:Dx

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aja saj res aakhut - a nisi bil v zhireh? si nekaj govoril da bos sel, no saj jaz sem tud mal mislila prit...

Picasso

sej pravm, de mi niso nakazal....pa ko jih jebe

za mal dnarja mal muske :xx!:

dej ulet zvecher na shpico....bomo kak perchek unichli xcheersx :yumy:

zlomk :vio:

...Jaz sem mela dans "dejt" ob sestih za kondicijo, pa sem valda prespala...

Jaz mam dans popoldne tut en dejt, ce bo pa za kondicijo bomo pa se vidli... ce bova "spala"... pol bo tut za kondicijo!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Helou!

Jaz sem mela dans "dejt" ob sestih za kondicijo, pa sem valda prespala  xrolleyesx Bom pa zdele posesala cel stuk, to je pa tud telovadba  x:Dx

Popoldne pa martinckanje s prijateljico ob poslusanju koncertov, ki se bodo dogajali... xsuperx

Dan brez ucenja  :hepko:

Soncek me dela dobre volje

xppx

bi povedala, bi te zbudila x;)x jst sem pa uživala, sem bila na enem hribčku nad mestom, je bilo že ob 6,30 toplo...kakšno jaso sem našla x:px

potem vse zlikala, sedaj perem na roke (a je z menoj kej narobe?) pripravljam koislo, Tami je na bazenu z mojo sestro ter njenim tipom - sta ji za odlično spričevalo kupila kopalke ter jo peljala na bazen, pa najbolj fajn je to, ko prepsi v njunem novem domeku... grem delat naprej xsrcx

profesor mi je lih jebu mater pa da sem nesposobna kao.in to tok da me je u jok spravu,js sm pa lih tok glupa,da se sekiram.js mislm,da ga bom nekam prjavla.če je on nesposoben,da mi že pol leta ne zna ocene vpisat,js ne vem :OO:

pol pa še prizna,da ni sam men jebu m.,ampak še desetim ostalim.

a je to normalno? :eek:

js mislm,da ne.

sam počakam,da mi oceno napiše. :vragec:

ampak tole ni dobr,nočm bit maščevalna al pa kej, k se mi zdi butast,sam ne more on kr kokr mu prdne :cry:

kva nej nardim?

al je bolš,da kej al kr nč? :eek:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>profesor mi je lih jebu mater pa da sem nesposobna kao.in to tok da me je u jok spravu,js sm pa lih tok glupa,da se sekiram.js mislm,da ga bom nekam prjavla.če je on nesposoben,da mi že pol leta ne zna ocene vpisat,js ne vem    :OO:

pol pa še prizna,da ni sam men jebu m.,ampak še desetim ostalim.

a je to normalno? :eek:

js mislm,da ne.

sam počakam,da mi oceno napiše. :vragec:

ampak tole ni dobr,nočm bit maščevalna al pa kej, k se mi zdi butast,sam ne more on kr kokr mu prdne  :cry:

kva nej nardim?

al je bolš,da kej al kr nč? :eek:

hmmmm....a pa mame so ble zadovoljne z njim??..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

U kanon pa u luft z njim!! x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

to bi pa mogu njih vprašat,sam dvomim,da je z mojo kej počel k je na morju,

razen ,če se je že prej kej ušunjao x:o)x

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Sele prejle prsla v Ljubljano, je bla vcer sprememba planov.. Smo mel predstavo, pol pa zazural se na after partyju do 11h, pa preden smo zvozil sceno nazaj in vse te fore, pa preden sem jaz kombi domov pripeljala je bla ze 1 ura.. pol se mi pa res ni dal z motorjem z Lj vozit, pa sem kar doma prespala.. Kazin totaln doma, kuhno prenavlajo.. in je zdaj hladilnik v kopalnci, jé se v pisarni, kavo si gres pa v rastlinjak nardit x:o)x

Privlekla rezervno celado v LJ, mam v planu dans enga zapeljat x:o)x Jaaa, pa cesnje in breskve sem si kupla, vsakega po kilo x:px x:px x:px Sem ze razmisljala, da ne bo nic, ker je praznik, ampak na sreco eni niso kaj zlo zavedni.. Slovenci.. no.. to itak niso.. x:o)x

Bluzim, ful sm dobre volje.. pa niti slucajno se mi ne da ucit.. Ampak OK, bo treba mal.. Da se tale zadnji izpit skoz spravim, pol pa mir par mescev...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

šiškaaaaaa :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: zakon. fak kok smo se mel d best. ob 19ih se spet dobimo in gremo naprej na VESELICO!!! xg:Dx xg:Dx xg:Dx xg:Dx zakon... kok mam jz rada ta folk... xsmx
spet se mi je na bolš poslabšal

jaz pa cakam, da bo mal manj vroce, ker pri +32 se mi res ne sam ne da, pac pa si skor ne upam v avto usest. :OO!:

Tolk je enih partyjev pa vsega, pa sploh ne vem kaj bi. a se mi sploh kaj da al kaj. tud zato napisala ze napoved, da ce 'slucajno ...' - kaj jaz vem kaj... si premislim in se odrolam kako urco al mal manj iz Ljubljane... saj bi se mi cist dal, sam tale vrocina, pa avto... :sori: me je kar groza... pol pa se ms... :o|o: .. no ja, saj sem iz 'tahujsega', ni vec panike, sam vseen. :|

Picasso

x:Dx jest pa letim k Savi na piknik, to bo spet noro.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

fajn se mej, upam da gres s kolesom! x:o)x x:)x :palec:

Picasso

jz tud zgleda da sem iz tahujšga... tko da kr pičim... sej ne gremo delč... k se ga vsi mislmo... do konca... nažurat... brez skrbi kdo bo kam vozu xcheersx xcheersx
spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...