Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Se pogovarjam zadnjič z mamo in pravi: nabavila sem si spomenik..kakšen spomenik?...ja..vi tak nimate dnara...pa sva z atom kupila marmor takšnega kot bi ga rada imela..vi deca pa boste samo letnico smrti še napisali :O: :O: :O:

V pravi šok padla..kaj pa govoriš....

Čisto realno ženska gleda na stvar pa ipak...halo???kupiti si nagrobnik vnaprej...in plačala že vse pristojbine..tak za vsak primer...da je ne bo sociala pokopavala(kristus ne vem či ji kak pluton ne tvori...kakšnega trigona na sonce...levinja)..mah..da je pa v akcijo zagnala še fotra je pa višek..vsega. On ne da keša pa da ga j..ni šans..na koncu pa bo spomenik deval..no...

Aja..v bistvu sem hotela razmišljat o človeških odnosih....pa me je nekaj zmotilo..kakor koli..ugotavljam, kako malo prijateljev imam..skoraj nič. ogromno znancev, ogromno ljudi, ki bi nekaj hoteli od mene...ampak prijateljev...malo..mogoče tudi zato, ker sama ne naredim nič kaj dosti zato..hmm..no..grem počasi v mižule xcivx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

xloveyx jutro. jz pa res nimam sreče za naspat se xrainbowx ampak nč hudga... če je razlog lep xrosex tralalalala xloveyx dons morm it pa laufat. že ene 3 dni nisem šla, k sem mela menstro in me je vse bolel. xzobkox pa ful dobr da včeri zvečer nisem bla predolg...oz. sploh ne dolg, da sem dons čist spočita xokx

en xsrcbumx dan vsem skupaj!

spet se mi je na bolš poslabšal

jst pa že iz enega sprehoda, kr tko orng sprehod, ob 6.15 sva štartali, pa sva sedajle prišli... vroče bo.zdej pa še mal telovadit, potem pa na delovno temperaturo (trenutno imam v kuhinji 30,5 :o|o: )

mejte se xsrcx

Dober juterček iz sončne štajerske! x;)x

Včeraj je bil krasen, zanimiv in novih znanstev poln dan. Na Lentu je bilo zelo živahno,Pri Melissiki sem dobila na gleženj luškan tatu,spoznala, nove prijetne ljudi, zabluzili smo do jutra x:px :vragec: še dobro, da po Bandidosu Ice nimaš mačka x:Dx za slovo papali božanske tacose x:px :yumy: Štajerci znajo žurat,tako kot je treba! :palec: Edino kar mi manjka, je malo kondicije! x:Dx :vragec: x;)x Naredite si lep dan, jaz si ga vsekakor bom! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Se pogovarjam zadnjič z mamo in pravi: nabavila sem si spomenik..kakšen spomenik?...ja..vi tak nimate dnara...pa sva z atom kupila marmor takšnega kot bi ga rada imela..vi deca pa boste samo letnico smrti še napisali :O:  :O:  :O:

V pravi šok padla..kaj pa govoriš....

Čisto realno ženska gleda na stvar pa ipak...halo???kupiti si nagrobnik vnaprej...in plačala že vse pristojbine..tak za vsak primer...da je ne bo sociala pokopavala(kristus ne vem či ji kak pluton ne tvori...kakšnega trigona na sonce...levinja)..mah..da je pa v akcijo zagnala še fotra je pa višek..vsega. On ne da keša pa da ga j..ni šans..na koncu pa bo spomenik deval..no...

zanimivo, da poskrbijo za svoje ostanke po smrti.... Js mam raj pokop v stilu Lao Zija - sonce in luna bosta svetilki, ptiči bodo namesto muzike, zemlja bo podlaga, nebo pa baldahin...... x:Dx

le zakaj je treba posmrtne ostanke tako vestno spravljat........ x!x nej se vrnejo v krog, iz katerega so izšli - v nenehno kroženje elementov in energij.... x:)x

cosmic dancer

What a difference a day makes... :8): :8): :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Heh, fajn dnevčki x:px x:o)x , kdaj bom konkretn spal bom mal pol razmišljal. x8Dx Sstane, a prideš kaj na Lent? Javi, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tkole... včerajšnji večer je bil prelep... :2src: danes pa spet.... :o|o: nism pa več tko žalostna.... čas bo prinesel svoje x:)x čeprav bo težka... ampak bo...

Uh sm se spomnila, učenje me čaka :xx!: samo še 2 dni, potem pa freeeee... xDDx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

(popravljeno)

Jutrcko!

Kaj se mi je vceraj, preden sem sla spat, zgodilo! Pogledam slucajno se v akvarij, preden bi luc ugasnila.. in se ribon ful cudno trese neki.. tko, kot bi mel epilepsijo al kaj.. Sem ze mal zapanicarla.. :O: Pol pa dojamem, da tipcko sam punco osvaja :2src: Hehe, kok sta bla face, una je tam v kotu stala, cist pri miru, on pa dejansko plesal okrog nje. Ful noro zgledal.. sem jih pol ene 15 minut opazovala x8Dx :palec:

Ugotovila dons zakaj sem bla neki cudna zadnje dni.. pms x:Dx Me dons noro vse boli, ampak mi je v bistvu fajn.. Se bo zgleda pocas skuliralo, po 4 mescih, ko sem nehala tabletke jemat.. In ful opazam kako je drugac vse, zdaj ko je 'naravno'.. Ful se cutim...

OK, najprej mal sobo v red spravim, mam nastlano s papirji po tleh, pa posesat bo treba.. pol pa ucit se.. Se tri dni zdrzim, pol se pa pocitnice zacnejo.. pridem jaz tud kaj na Lent pogledat pol...

Pri Melissiki sem dobila na gleženj luškan tatu
Kake tatujcke to Melissika dela? Jaz bi se tud javla za enga x:px x8Dx :palec: Popravljeno -> aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sm si enga pirčka odprla,je tk grozno vroče, mene bo neslo tole :o|o: ne vem kam bi se zavlekla, da bi bla bol kulturna temperatura.......pa še na trebuh sm se z pegleznom opekla :inocent: sm kr umetnnik

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pofock x:o)x

Danes sem morala prav po mojih vcerajsnih postih, da nisem napisala kaksne bedarije. No, presenetljivo sem danes OK, samo glava me malce daje. Bom sla zdele s psom na doooooooolgi sprehod, se mal sproscat :)

Vceraj sem sla na poletno sankalisce. KRIZA od KRIZE. Never again. Prevec me je strah za te neumnosti ( to pravim jaz, ki se ze 2 leti pripravljam, da bom skocila z letala v tandemu x:o)x :eek: ). Po moje bi mogl bi tole mal bolj kvalitetno narjen no :o|o:

Kasneje se moram lotit se necesa, da jutri samo oddam in imam cel popoldne frej, ki ga bom mogoce izkoristila za namakanje v kaksnem jezeru :2src:

Lepo nedeljo vam zelim :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

morgen..... x:)x

hecna noch bla ucheri..... :vio: folku se mal trgal....tko na pozitivo..... x:o)x x:o)x x:o)x

pichkam se itaQ trgal..... x:px x:px

ja....prou smeshn je blo no.... :vio: x:)x :vio:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>S črno kano,deset do štirinajst dni je obstojen, seveda je tudi odvisno kam si ga daš! x;)x

O, super :2src: O tem sanjam ze nekaj casa, pa se ni bilo priloznosti... Bo res treba se zapeljat mal ven iz prestolnice x;)x

Gledala danes program za ljubljanski poletni festival.. Kar nekaj fajn stvari nasla, ampak :sori: une ta dobre so vse po 5, 6 jurjev... Pa Ana Desetnica se zacne, pa... Ah, poletje :2src:

Tipi top pospravla in pomila flat, ful dobro muzko poslusam zraven, uzivam.. Zdajel sem sred kosila, cez 5 minut pa ucit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>kva sem se spomnila... danes zjutraj ko sem uživala na jasici v samoti, sem se pa nate pa Umetnico in tino spomnila Akutek, se je tko lepo Kum videl x:px  :vragec:  x;)x

Aha xyesx Res je bil čudovit izlet in seveda krasen razgled x;)x x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Vceraj je bil spet en zanimiv dan, ki me je spravil v zelo dobro voljo.

Kljub neprespanosti sem bila kar naprej dejavna.

Zjutraj sem sla kolesarit, popoldne pa na prijateljev piknik, kjer smo malo namakali noge v toplo Savo, bilo je krasno, a sva s sestro odsli k izbruhovem bazenu, kjer so potekale razlicne delavnice.

Najprej so nama postavni fantje postregli z golazom, potem sva se lotili poslikave majic, vmes so potekale se karaoke in bilo je res zabavno.

Preden se je znocilo pa sva se z enimi tipi igrale nogomet in prepricljivo zmagali 5:0. Res sva rasturali.

Zvecer pa nama niso usli koncerti v izbruhovem bazenu, kjer so panksi imeli svojo festo.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Hehe ja škoda, sm zamudila fajn fešto na izbruhu x:)x xDDx no pa se je vseen splačal, bil lep večer edin to me je zmotil ker mi ni ratal zakurit vodne pipe tko kot je treba x8Dx x:Dx ma ja morm se tud to naučit, ni je čez šišo namreč x:px

Zdej pa mogla bi se učit jao grozno... x8Dx niti slučajno se mi ne da... pa še polno enih zanimivih opravkov imam x:)x

Lepo se mejte še naprej!!!

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx ja to bo x:Dx  sam pol bi se kam drgam opekla :inocent: ne glih na trebuh :vio: ka misliš da mam šotorsko krilo namest gat :8):

Ja, no, saj gat tudi ne raztegneš žez celo desko x:)x

Ucenje bljak, men se tut ne da. :xx!:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...