Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Jst sm pa lihkar pri bratu spekla en CD pa zdej poslušam :onfire: in seveda pojem x:)x xsingx pa odkrila sem tale MSN messenger fajn stvar samo da jih bol malo poznam, ki to majo in zaenkrat še ne morem klepetat x:)x

Pri nas je tudi bila huda ura s točo vred x:Dx jst pa ravno sredi goza... sem pa vsaj ful borovnic nabrala x:)x x:px zdej je pa spet lepo

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

Hehe ja vem... jst sm z lune to itak... x:o)x tko res nekako premalo se zanimam za te zadeve... pa tudi nisem dosti za rač. da bi res uporabljala.... x:)x x:Dx tko da je to verjetno sam trenutno navdušenje x8Dx
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Hehe ja vem... jst sm z lune to itak...  x:o)x tko res nekako premalo se zanimam za te zadeve... pa tudi nisem dosti za rač. da bi res uporabljala....  x:)x  x:Dx tko da je to verjetno sam trenutno navdušenje  x8Dx

Lepo de priznaš! x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Si pa dober, da si se pokonc, he, he,... Jaz tukaj ravno koncujem siht, ker je ura 19. Jutri pa veselo naprej, he, he,..

Hasta mañana!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>pa odkrila sem tale MSN messenger fajn stvar samo da jih bol malo poznam, ki to majo in zaenkrat še ne morem klepetat  x:)x

pošl mi svoj naslov na os... pa boš lahk non stop klepetala x:Dx x:Dx

dobro jutro vsem skupaj. kako je krasen dan... kok je biw šele krasn večer... hehehe... vidla svoja bratrančka... se ga mau napila k so eni mel rojstni dan... x:Dx vidla ful folka k jih nisem vidla 5 let če ne celo več :onfire: :onfire:

krasno je blo.

še bl krasno je pa to da sem misnla da mam dons zagovor, sem ga mela pa včeri :inocent: kurc... bo treba na naslednji rok počakat x:Dx x:Dx x:Dx prov nč se ne sekiram. mam vsaj šansko seminarsko mal popravt in polepšat, da bo tko k more bit :palec:

zdej grem pa riž jest... sm po dolgem cajtu zjutri mal jelenčke klicala :inocent: :o|o: hehehheehhe lalalalalala

spet se mi je na bolš poslabšal

''jelencke klicala'' x:Dx kok dolg ze nisem tega izraza slisala x:)x

Evo, jaz sem se pa ful naspala, 12 ur spala od 9h do 9h x8Dx Zdaj pa cajckam, pol pa v lov za ocali.. se enga vilincka si bom narisala za pomoc...

Bila povabljena za cez vikend na Hrvasko... z motorjem.. v ful dobri druzbi.. Ampak je tko cudno.. ob misli, da bi sla, me tko stisne pri srcku.. kot da bi slutila, da nekaj ne bo OK.. :sori: Sem odpovedala.. bom kar doma cez vikend.. Ne vem, saj lahko da je kr neki, samo ne bi riskirala brezveze.. Mal se je pa dobro poslusat vcasih...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

If I could make a wish I think I'd pass...

Kako pof****o dober dan, sem zju3 laufal iz Urha na Orle... medtem pa je soncek prov neverjetno simpaticno pronical skozi krosnje dreves... pa se magicen koticek sem nasel tam... me prav zanima kaxno sevanje je na tistem kraju... bom probu kaxnga bajalicarja nahecat, da mal zmeri... x:Dx

...sometimes all I need is the air that breathe... :2src: :2src:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:hepko: kok fajn :palec: vcasih vilincki delajo, brez da bi jih sploh narisal x:)x Ze vem, kje so ostali moji spegli, sam se iskat jih je treba it.. Ahh, prav oddahnila sem si.

Zdaj pa mal se zorganizirat, od 1h naprej mam zabasan urnik.. si moram kar na listek napisat kaj vse in kje, da ne pozabim kaj..

loesje

Spet nazaj -

nč... najbol da grem še eno rundo oddrnjohat... sam prej grem še pod tuš... uuu pa frizerko morm poklicat... morm se pobarvat x:px pa tko fino sem včeri dnar dubla, da ga lahk porabm x:Dx

xrosex nočko xzobkox

spet se mi je na bolš poslabšal

:vragec:

morgen.... x:)x

spet navihan dan tole dons..... x:o)x x:o)x x:o)x

sicer pa she dva dni pa spet party...... x:)x :vio: x:)x

se zhe prou veselim spet mal "lukne u temo delat".... x:o)x x:Dx x:px

pa she muska bo kulska....tko mal chill-break-synaptic-drum&bas-trancy..... :inocent: waw

kwa sm pa zdej skupi spravu.... x:Dx

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

atis tut znasga konca :vio:

--------

If I could make a wish I think I'd pass...

Kako pof****o dober dan, sem zju3 laufal iz Urha na Orle... medtem pa je soncek prov neverjetno simpaticno pronical skozi krosnje dreves... pa se magicen koticek sem nasel tam... me prav zanima kaxno sevanje je na tistem kraju... bom probu kaxnga bajalicarja nahecat, da mal zmeri... x:Dx

...sometimes all I need is the air that breathe... :2src:  :2src:

atis tut znasga konca  :vio:

Tist del Lj jap-cca. 3km stran... ful fajn tam laufat... cist neki druzga recmo kokr kaxn skomercializiram tivoli, mostec... sam ne okol govort, ce ne bodo pol vsi sem hodili laufat!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

pogledala za kozmetične salone pa masažne,kje v sloveniji jih še ni.tkole za kšno povratno uslugico bi se dal fino zment.kšna pedikura al pa masaža

po šihtu pa učit se upravljanje poslovnih sistemov,mam sedmega izpit.

bo že,sam mal mozganja pa volje nucam.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Hihihi, kok malenkosti vcasih razveselijo x:)x Dobila ocala nazaj :palec:

Zdajle nekaj caram za kosilo, eno idejo sem dobila kaj bi se dalo skombinirat, pa da vidmo, ce bo cemu podobno.. Pol pa po otroke sibat x:)x hehe, se pocutim kot varuska x:o)x lustkano x8Dx

Pa Ana Desetnica je.. treba mal sprintat program, pa zvecer se po mestu sprehodit.. Hmm..lahk bi pa zdajle tamale peljala kaj pogledat :inocent:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ojoj mysti  :sori:  :C: Sorry :( Kaj so pa rekli kej?

Moj dedek mel tud....kriza  :C:

Moj tud :C: , sam je po diagnozi še par let lepo živel, sam je bil pa močn človk.

Rada sem ga mela! Mam mal njegove moči za življenje baje.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Uzivaj z njo bolj, kot si do sedaj! Izkoristi trenutke! :C:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...