triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Pa ga dej nazaj! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Jst sm pa lihkar pri bratu spekla en CD pa zdej poslušam in seveda pojem pa odkrila sem tale MSN messenger fajn stvar samo da jih bol malo poznam, ki to majo in zaenkrat še ne morem klepetat Pri nas je tudi bila huda ura s točo vred jst pa ravno sredi goza... sem pa vsaj ful borovnic nabrala zdej je pa spet lepo Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa odkrila sem tale MSN messenger fajn stvar samo da jih bol malo poznam, ki to majo in zaenkrat še ne morem klepetat Pa s ke si ti, z lune? To je že stara zadeva! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Hehe ja vem... jst sm z lune to itak... tko res nekako premalo se zanimam za te zadeve... pa tudi nisem dosti za rač. da bi res uporabljala.... tko da je to verjetno sam trenutno navdušenje Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe ja vem... jst sm z lune to itak... tko res nekako premalo se zanimam za te zadeve... pa tudi nisem dosti za rač. da bi res uporabljala.... tko da je to verjetno sam trenutno navdušenje Lepo de priznaš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Si pa dober, da si se pokonc, he, he,... Jaz tukaj ravno koncujem siht, ker je ura 19. Jutri pa veselo naprej, he, he,..Hasta mañana! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa odkrila sem tale MSN messenger fajn stvar samo da jih bol malo poznam, ki to majo in zaenkrat še ne morem klepetat pošl mi svoj naslov na os... pa boš lahk non stop klepetala dobro jutro vsem skupaj. kako je krasen dan... kok je biw šele krasn večer... hehehe... vidla svoja bratrančka... se ga mau napila k so eni mel rojstni dan... vidla ful folka k jih nisem vidla 5 let če ne celo več krasno je blo. še bl krasno je pa to da sem misnla da mam dons zagovor, sem ga mela pa včeri kurc... bo treba na naslednji rok počakat prov nč se ne sekiram. mam vsaj šansko seminarsko mal popravt in polepšat, da bo tko k more bit zdej grem pa riž jest... sm po dolgem cajtu zjutri mal jelenčke klicala hehehheehhe lalalalalala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 ''jelencke klicala'' kok dolg ze nisem tega izraza slisala Evo, jaz sem se pa ful naspala, 12 ur spala od 9h do 9h Zdaj pa cajckam, pol pa v lov za ocali.. se enga vilincka si bom narisala za pomoc... Bila povabljena za cez vikend na Hrvasko... z motorjem.. v ful dobri druzbi.. Ampak je tko cudno.. ob misli, da bi sla, me tko stisne pri srcku.. kot da bi slutila, da nekaj ne bo OK.. Sem odpovedala.. bom kar doma cez vikend.. Ne vem, saj lahko da je kr neki, samo ne bi riskirala brezveze.. Mal se je pa dobro poslusat vcasih... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Mal se je pa dobro poslusat vcasih...Maš prav aiwa, črni čaj brez sladkorja po žličkah tudi pomaga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 If I could make a wish I think I'd pass... Kako pof****o dober dan, sem zju3 laufal iz Urha na Orle... medtem pa je soncek prov neverjetno simpaticno pronical skozi krosnje dreves... pa se magicen koticek sem nasel tam... me prav zanima kaxno sevanje je na tistem kraju... bom probu kaxnga bajalicarja nahecat, da mal zmeri... ...sometimes all I need is the air that breathe... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 kok fajn vcasih vilincki delajo, brez da bi jih sploh narisal Ze vem, kje so ostali moji spegli, sam se iskat jih je treba it.. Ahh, prav oddahnila sem si. Zdaj pa mal se zorganizirat, od 1h naprej mam zabasan urnik.. si moram kar na listek napisat kaj vse in kje, da ne pozabim kaj.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 nč... najbol da grem še eno rundo oddrnjohat... sam prej grem še pod tuš... uuu pa frizerko morm poklicat... morm se pobarvat pa tko fino sem včeri dnar dubla, da ga lahk porabm xrosex nočko spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 morgen.... spet navihan dan tole dons..... sicer pa she dva dni pa spet party...... se zhe prou veselim spet mal "lukne u temo delat".... pa she muska bo kulska....tko mal chill-break-synaptic-drum&bas-trancy..... wawkwa sm pa zdej skupi spravu.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 atis tut znasga konca --------If I could make a wish I think I'd pass... Kako pof****o dober dan, sem zju3 laufal iz Urha na Orle... medtem pa je soncek prov neverjetno simpaticno pronical skozi krosnje dreves... pa se magicen koticek sem nasel tam... me prav zanima kaxno sevanje je na tistem kraju... bom probu kaxnga bajalicarja nahecat, da mal zmeri... ...sometimes all I need is the air that breathe... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 atis tut znasga konca Tist del Lj jap-cca. 3km stran... ful fajn tam laufat... cist neki druzga recmo kokr kaxn skomercializiram tivoli, mostec... sam ne okol govort, ce ne bodo pol vsi sem hodili laufat!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 pogledala za kozmetične salone pa masažne,kje v sloveniji jih še ni.tkole za kšno povratno uslugico bi se dal fino zment.kšna pedikura al pa masaža po šihtu pa učit se upravljanje poslovnih sistemov,mam sedmega izpit.bo že,sam mal mozganja pa volje nucam. Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Hihihi, kok malenkosti vcasih razveselijo Dobila ocala nazaj Zdajle nekaj caram za kosilo, eno idejo sem dobila kaj bi se dalo skombinirat, pa da vidmo, ce bo cemu podobno.. Pol pa po otroke sibat hehe, se pocutim kot varuska lustkano Pa Ana Desetnica je.. treba mal sprintat program, pa zvecer se po mestu sprehodit.. Hmm..lahk bi pa zdajle tamale peljala kaj pogledat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 joj Mystica Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>stara mama ima raka na pljučih Ojoj mysti Sorry Kaj so pa rekli kej?Moj dedek mel tud....kriza Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojoj mysti Sorry Kaj so pa rekli kej?Moj dedek mel tud....kriza Moj tud , sam je po diagnozi še par let lepo živel, sam je bil pa močn človk.Rada sem ga mela! Mam mal njegove moči za življenje baje. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Mystica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>stara mama ima raka na pljučih moj stari ata pa lih čez dal.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Uzivaj z njo bolj, kot si do sedaj! Izkoristi trenutke! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>stara mama ima raka na pljučih moj stari ata pa lih čez dal.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts