Tina 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tud teme ne najdem o tem, ko se je pisal kk uporabljat iskalnik. Navodila za iskanje na Luninem forumu Kratek kurs ISKANJA na LNF http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Men se pa ne da ucit, pa se moram :xx!: . Se en cajcek popijem, pol pa resno! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2005 jaz pa se eno kavo, pol pa v banjo. odlasam, ker je mrzlo not. mam cist mrzle noge, ampak se mi ne da nogavic obut. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Aha Marsa, Tina Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Kaj sem pa vesela, da sem skenslala tist moto izlet danes Noro, kok je lepo v LJ zivet Sla eno predstavco pogledat, pol pa na Presercu parkirala in na trznico, ful zapravla, ampak ko je pa vse tko fajn naravno in sveze zgledal cist mini krompircek, da ga bom spekla zdajle, pa kila paradajza, pa grozdje, cesnje, nektarine, cebulca, paprika.. pa eno oradico bolj mini sem se uspela najdt (hudo, kake mrcine majo, za 3 osebe en komad ) Evo, zdaj pa se ze pecica greje, da krompircek not vrzem, oradica bo sla v olje.. pa radic, ki ga je mami prinesla zadnjic zraven Lahk bi v bistvu koga na kosilo povabla... Ma ja.. mam sam eno fisho... Ful je lustno zunaj, ko ni nekaj noro vroce... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Gledam live 8 fajn!!! Na www.live8live.com se lahko vpišete z imenom in priimkom in podprete akcijo!! U2 so bili prej, jst grem pa na njihov koncert čez 3 dni Uh kolk je blo fajn včerej... tak uredu večer mene je skoz kr neki razganjal, zadnje čase mam preveč energije pa skoz sem dobre volje... folk me je sam gledal Danes pa spet en koncert, Srečna mladina. Ja pa zmenila sem se, da grem na Soča reggae riversplash, tud komi čakam. Zdej 5 dni na Poljskem - U2, potem pa v četrtek zjutrej domov, popoldne pa že na Sočo juhu res bo pestro!!! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Joooj, kk se bojo mel eni fiiiinooo... Prvoščim ful...Nekateri bomo pa moral poletje pač malo reskirat No, mogoče bom pa uštopala kako ladjo za trip po vesolju, pa niti ne bo tolk slabo poletje... Ja, nč uživaj, ne... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 js se morm tut učit,mam v četrtek izpit,sm že snubla onixa ,da gre z nama v Portorož,je veselo pokimu.ful fajn,da bo družba. dons sm ful neki vesela,kva je to fajn teli redki trenutki k nism zamorjena lalala ful kul js grem tut na morje za en tedn brez svojga ha ha hapa čist je živčn,tak naprden.kva je to fajn po eni strani k vidš kako te ma en rad.itak ga ne mislim srat k nimam živcev za te stvari,grem se js lepo spočit pa sončka lovit,da bom mela lepo barvico. cela akcija, kva je lep danjs vs mam tak rada Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Noč bila je SUPER!Po službi na Metalkovo, pol pa z dvema na izlet, gledat sončni vzhod nad SLO morjem, jutranje plavanje, sprehod po Piranu, pa nazaj v Lj, skenslu službo za dons.Krizo srednjih let prebrodiš tako da razdeliš leta, če sem že Dvojček, pa naj bosta dve , pa še mi je ostal par let v rezervi Škoda k fotk ne smem objavt :xx!: vsaj ta zanimive ne :xx!: :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 tko mularija šla, jaz načvekala pri prijateljici, se zdejle spičla z mojim, otroc so mi pizzo pustil... upam, da so se fino mel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 jaz sem biu na roj. dnevu bilo je noro dobro in imeli smo se coll zdaj pa še malo za TV in potem počasi v svet sanj in domišljije Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 pršla iz službe,zdj pa kuham. dans so bučke na jedilniku Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Dober večer vsej LF ekipi Full dogaja zadnje dni, domov se hodim samo še tuširat, na novo napudrat nos, zamenjat hlačke in šibam dalje Včeraj doživela en res zanimiv večer, Velikan pa je odšel v Slo k enim prijateljem. Tam se je imel tako super , tako so ga kraljevsko pogostili, da je kar obtičal tam in se priklatil domov ob 'majhnih urah' (sploh ni tip za take fore ) Jaz tudi prišla zelo poooooooooooozno domov, in ker me zadnje čase resnično ni več doma, pa sem imela slabo vest zaradi nenehne odsotnosti , sem kar se da potiho vprišla v stanovanje. Sezula sandale s pregrešno visokimi petami in tap tap priškrnila vrata , pa sem ugotovila, da me obtožujoče gledata samo Velikanka in Mačka x:Dx Ena Lunatka , ki je tako zelo čutna in razume vse majhne in velike želje, nagnjenja in slabosti , mi je poslala krompir kiflčar . Pravzaprav se veselim kot majhen otrok; jutri ga bom večjo količino spekla v roru (pečici), nakar ga bova zmazala tako, da ga bova malo pomakala v kajmak in seveda uničila vsak svojo ogromno skledo solate! Mljask! Vsem zaželim lepo nedeljo, jaz bom počivala, ker ne morem več. Spet ognjemet .Tako so nam spet v Ts nabili komunalne in bogtepita kakšne še takse, jasno, ko mestna oblast :xx!: odobri (in seveda plača) že skoraj vsak teden pokanje raket na veliko in dolgo, 'da se vidi raskošje' , mi meščani pa te neumnosti plačujemo! :!!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Evo mene, koncno doma Blodila po Ljubljani cel dan, bilo noro fajn Vecino predstav, ki sem jih zelela videt, sem ujela, ene so ble res nadsuper Ce jutri nimate kaj za delat, se se dogaja, celo popoldne v Argentinskem parku, se mi zdi... Nekje na polovici sem se fajn druzbico dobila, tko da je bilo res nad.. Nekaj zalostnega vmes dozivela.. Parkiram motor pred Filharmonijo, zraven enga nemskega.. Pa je imel tip celado samo nataknjeno na sedez in jakno cez balanco pogrnjeno.. Sem gledala, ce je kje okrog, da bi mu rekla naj zaklene.. Pa pridem cez 40 minut nazaj in moz in zena vsa zmedena brskata po smetnjakih. Itak jima je nekdo celado spicil :xx!: Sta upala, da jo je sam kdo vrgel kam, pa ni blo.. Kolk mora bit pa to sranje, da sred enga mesta, v soboto popoldne brez celade ostanes.. kaj ces pol.. Sem rekla, ce jima policijo poklicem, pa nista hotla, sta se pol brez odpeljala.. Cesnje vecerjam.. kok so dobre, moram v ponedeljek se po eno kilo.. Nocko srcki WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene, koncno doma Blodila po Ljubljani cel dan, bilo noro fajn Vecino predstav, ki sem jih zelela videt, sem ujela, ene so ble res nadsuper Ce jutri nimate kaj za delat, se se dogaja, celo popoldne v Argentinskem parku, se mi zdi... Nekje na polovici sem se fajn druzbico dobila, tko da je bilo res nad.. Nekaj zalostnega vmes dozivela.. Parkiram motor pred Filharmonijo, zraven enga nemskega.. Pa je imel tip celado samo nataknjeno na sedez in jakno cez balanco pogrnjeno.. Sem gledala, ce je kje okrog, da bi mu rekla naj zaklene.. Pa pridem cez 40 minut nazaj in moz in zena vsa zmedena brskata po smetnjakih. Itak jima je nekdo celado spicil :xx!: Sta upala, da jo je sam kdo vrgel kam, pa ni blo.. Kolk mora bit pa to sranje, da sred enga mesta, v soboto popoldne brez celade ostanes.. kaj ces pol.. Sem rekla, ce jima policijo poklicem, pa nista hotla, sta se pol brez odpeljala.. Cesnje vecerjam.. kok so dobre, moram v ponedeljek se po eno kilo.. Nocko srcki Če je le čelado vzel, jakno pa pustil, je bil kolekcionar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Ja, to tud men ni blo jasno.. en idiot pac izkoristil priloznost.. Pa tam no, sred Ljubljane, ko je ful folka Ma grdo je to... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to tud men ni blo jasno.. en idiot pac izkoristil priloznost.. Pa tam no, sred Ljubljane, ko je ful folka Ma grdo je to... Na Lentu se to ne bi zgodilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Dober dan Sem ravno pogledala posnetke iz live 8 od Pink Floydov... najrajš bi se kr zjokala, zadnjič so bli skupej vsi... nikol več pa res so stari že sam muzka pa tooook huda... Včerej pa Srečna Mladina - ful uredu ampak premalo folka... tko da sploh niso vedli zakaj igrajo no mi smo se mel fajn je bla ena skupina Intimn Frizurn dost kul pa ful izvirni naslovi komadov (PMS, maria Porsche, šupak hehe tipom je čist dogajal...) Zdej čez par urc pa že grem, na U2je, komej čakam jupiiii tko da grem zdej pakirat... V čet. pridem zjutrej, potem pa takoj popoldne na sočo, res bo pestro... Lepo se mejte, uživejte!! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Bila na U2 na dunaju!!!!! Bi sla se enkrat pa se enkrat, pa se enkrat. Kaksen koncert Mogoce je bil meni se toliko bolj vsec, ker so mi res eden izmed najljubsih bandov sploh. Predskupini sta me sicer bolj dolgocasili kot ne, ampak se je splacalo pocakati, ker je potem Bono naredil en fajn zur z veliko reklame za mir in za to, kar se pac zavzema. Muska je bila fenomenalna. Prakticno vsi hit komadi ( pogresala sem le Stuck in the moment) in nekaj novih. Res hudo hudo hudo! Potem sem imela pa se sreco, da ko se je koncert koncal, je bilo zunaj platno, kjer je bil prenos koncerta iz Anglije in sem videla se moje Floyde skupaj V glavnem ful fajn. Prej pa setanje po Praterju z absurdnimi cenami Aja v petek sem videla 2 predstavi Ane Desetnice in mi je zal, da jih nisem vec, prej sem gledala namrec Vojno svetov - film s tipicnim koncom. Anyway, jaz sem se cisto v vcerajsnem dnevu, zato bom danes bolj sanjala Caucau Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na Lentu se to ne bi zgodilo Pih! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 mal sem zblojena. :||Drugac pa dbest.mal zhurala vceraj. tko spontano, nisem sla v grosuplje, pac pa smo obticali na metelkovi in se je razvil super zhurchek. sama v miru in tisini; tim na gorenjskem, mitja v ohridu.kok bi mi riba pasala kaksna dobra. :|| kaksen brancincek ali orada recimo... a napoved sem ze napisala?ne. :|||||a se mi da?haha. eh ja... * Ruby, ahoj!!! 'napudrat nos'! Kiflcar? Njami, to je pa res prijazno in kul! Pismu naj ga se men kdo poslje zdajle kako kilco, kwA bi mi pasal... s petersiljckom... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 iiii pa na 24ur smo http://24ur.com/naslovnica/popin/20050703_...564.php?Rxn2=40 Grem se raj mal skulirat in pozabt tele U2-je Lep dan Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Joj, Marsa, tocno to kombinacijo sem jaz vceraj V Cityju verjetno se dobis oradico, sam vprasanje kok svezo zdajle.. Jaz pa ta vikend maksimalno izkoriscam za uzivanje.. Sam zanimivo, ko bi me kar nekaj slaba vest grizla.. ko mam skoz obcutek, da bi morala kaj pametnega delat, pa v bistvu nimam kaj.. Ma cudna sem..Spala oz. se valjala po postelji do 12h Celo TV sem prizgala, majo na TVE iste reklame, kot pri nas.. cudezni modrci, japajade Zdajle se grem mal gospodinjo, ribice hocejo svezo vodo, pa posoda se noce sama pomit.. Pol pa se nekaj za faks uredim, cist tko na easy, eno stvar treba oblikovat... Pol grem pa spet mal do Argentinskega parka, se zadnjih nekaj predstav pogledat.. Kok se mi pa fajn zdi, da koncno enkrat dozivim tole Ano D... tko, da cel dan hodis, od ene predstave do druge.. ful pase Zvecer pa v kino z bratcem, sem ze rezervirala karte. Koncno! Aja.. pa zebe me WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2005 mene tud zebe, sem cist neprespana, hecno, saj vedno sam tolk mal spim, tud ko zhuram, dons pa kanta totalna.Zdajle sem eno zlicko gomasia, mordA BO kaj boljs. Joj Aliana, blagorcek, ja sem vidla... No saj se ne morem pritozevat, ker mi ni blo treba s prstom mignit vceraj, pa sem jedla dbest kosil - je frendica naredila, ko sem tamalega pripeljala...Joj kar slabo mi je ratal... kaj nimam kakega donata doma! tavzentroze se mi ne da skuhat, nc, grem mal slane limonadne vode spit. kaj bi mi tud pasal zdajle?Kisla pekoca juha iz kitajca.pa lubenica bi mi pasala.pa pizza bi mi pasala, morda je dobim kak pis, ko bodo dons oni pa pico jedl.joj mi je slabo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts