kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no in na koncu šla še na izpit... ja valda... hehee nardila z 10 čist tu mač pridna sem. hehejutr bom še seminarsko za prakso napisala da jo oddam pa je. pa sem fertik. Ja, Aiwek, ti si pa res pridnaaaaaa...čestitke še z moje strani Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Aiwa čestitke za izpit ribica Katja - te čist razumem tole s faksom... meni tudi ne gre čisto tako kot bi hotela... ampak se ne dam... srečno torej še naprej! Sicer je bil pa danes tak miren dan... Premalo sem se učila, nekaj pa le... malo tudi zabušavala oz. bila z mislimi daleč stran nekje Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Dan kot že dolgo ne! Mal na izlet, pa mal se crklat, pol z eno dvojčico na drink, za zaključek dneva pa še eno ful prijetno dekle spoznal stalno nasmejana, sm čist raznežen ma pierce na ustnici, me na eno bivšo spominja(pa na Aiwo tud) Lahko noč , lepe sanje (moje bodo ziher) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 onix ful mislm nate zadne cajte spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Šit, sploh nisem polala včeraj post, Mick, pač po tvojih postih sodeč se mi je zdelo da si nekako moja generacija, ampak ITAK številka nima veze, pač ni se ujemalo z mojo predstavo o tebi, ki sem si jo ustvarila, nič druzga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Aiwa... jez bi komu glavo odprla... dobesedno... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 jst pa dobla homeopatska zdravila.. kaj bi kej to blo, so različne.. hm.. iz česa me ni dohter nč hotu razsvetlit.. eno kroglco raztopit pa tist cel teden pijuckat, ostale pa pol na jeziku vsak dan eno polizat.. sam prej pa greva na vacation.. v soboto Kefalonija!!!! Cosma drž se! Kar se odvisnosti od manga tiče poznam jst to.. sam avokado me še pa bolj drži, da ni kaka droga not.. včeri sva zmazala pa cel ananas.. hm.. me je v najdejavnejši organ mal peklo pol.. pa sam še eno čokolado od Freya imava doma, sva jih zadnjič nabavla full, no ta je s fjeferoni, fuj kak je nagravžna... pol ko v košček čilija zagrizeš :OO!: sem mogla pol hitr mal čokolade v prahu si v usta zmašit od Gorenke sam to še je čokoladnega blo.. pa pravo kavo bom nehala pit, se zdej na tisto projo navajam... Same drastične spremembe.. Pa spet dolgi rokavi danes.. madona kak vreme čudn. Aja kak je kej "na Vanesi" blo? Kaj pa Velvet Revolver je šel kdo na njihov koncert? Kak smo ble včasih v Slasha pa Axla zalublene.. ka kej Axl zdej dela? Pa tale Aiwa je čist divja tle vidm.. čestitke za the best opravljene izpite! Pa Ribici eno da unga dedca zmaže.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutrček Surangeni ....pa ja, 10, 20 let gor al pa dol..... Se še zbujam komi. Kapučin sem si preveč sladkal. Pa velik dela bom dans imel. Me pa tolaž, da zvečer pičim na Nick Cavea......ooou jeaaah Vazic... Kak si kaj...toti???? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Mah, kaj pa vem, kar vreji. Mal sm si lajf postavu na glavo, zdej pa opazujem kak zgleda. Pa urejam flat, nakupujem, koncertiram, crnčim, čagam, se mal urejam, mal , vsega po mal......pa sve u svemu i nije tako loše. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ce je vsega po majhnih dozah... pol je sam da je lbezni pa $ velik... aja...pa zdravja tut... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa... jez bi komu glavo odprla... dobesedno... ma ja sej vem da sem preveč potrpežljiva <{POST_SNAPBACK}>Pa tale Aiwa je čist divja tle vidm.. čestitke za the best opravljene izpite! sam še to seminarsko morm dons končat... bemti pa sem prej kr nazaj zaspala. zdej se morm pa še enkrat zbujat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 js sm danes toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook fajn volje izmišljujem si načine kako ubit človeka.....ne samo določenega, ampak kateregakoli.... agresija na višku, sama destruktivnost me je.... še dobro da nisem v vojski k bi se čist z vajeti spustu pa mel mal strelskih vaj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 tenkju mistek. jz pa hodm okol s temi kuglcami za kegleve vaje. vse lepo in prav. sam ta prva pade vn... tadruga pa ne spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 ... mors dihtungo zamenjat!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Šit, sploh nisem polala včeraj post, Mick, pač po tvojih postih sodeč se mi je zdelo da si nekako moja generacija, ampak ITAK številka nima veze, pač ni se ujemalo z mojo predstavo o tebi, ki sem si jo ustvarila, nič druzga. Surageni.... A si mogoče bla včeraj pri Kliničnem centru kej?<{POST_SNAPBACK}>v soboto Kefalonija!!!! Kaj pa Velvet Revolver je šel kdo na njihov koncert? Kak smo ble včasih v Slasha pa Axla zalublene.. ka kej Axl zdej dela? Pa Ribici eno da unga dedca zmaže.. Čokolada s feferoni?? Kefalonija!! Fouš! Tnx Mushi Hihi, v Axla pa Slasha ane.... Jah nič, Axl fura Gunse naprej, samo ima prav neke čudne frike v svoji skupini, pa zredil se je. <{POST_SNAPBACK}>oh ribica ... škoda za tvoj izpit. Pogum za naprej. Tnx Mystica... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa NE BOM!!!!.....NE BOM!!!!!......NE BOM!!!!!....tistga jokauga sluzastga zagrenjenga caveta.....NE BOM!!!!! Jaz pa! Pa komi cakam Drugac pa ful fajn dnevi.. sam ucit bi se blo treba, pa nekak zmanjka casa Bla na avdiciji dons, v ponedeljk morm se enkrat prit, celo noc smo zural s frendico in frendom, prespal vsi skup pri men, zdajle mal financne zadeve uredim, pol pa verjetno k zdravnici, ce dela danes, pol pa RES 2 uri za ucit se, aja, se prej na NMK pogledat, zvecer pa Nicky... Vceraj pa.. uf... kako se temu rece? Karmicen dan? Dva cloveka srecala, ki jih ze nisem vidla leto in vec, oba sta mi par tko hudih o meni povedala, da sem bla kar mal sokirana.. Ampak v bistvu.. je ful za razmislit.. ker tko deep down inside vem, da imata prav.. Prvic po dolgem casu pisala dnevnik.. je blo treba.. V glavnem, no.. odstek... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ja Ribica. sem bla ZAKAJ PA??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Koncert je bil fenomenalen! Pred Vanesso je nastopala Tinkara, ki je dobro odpela svoje štikle, dvakrat skoraj izgubila obleko (ne vem zakaj obleče obleko brez naramnic, če ve, da bo toliko telovadila po odru-no vsaj nedrček je imela spodoben) Vanessa je začela s klasiko in klasično violino, ko pa je nadaljevala z električno in bolj poskočnimi ritmi je množica oživela Za zanimiv intermezzo je poskrbel njen bobnar, ki je iz Anglije privlekel vse mogoče doma narejene instrumente, do smešnih plastičnih kladivc, s katerimi pa je ob Vanessini spremljavi izvabljal nore zvoke! Za piko na I je seveda zaigrala Storm, ki je ob resnični zunanji nevihti delovala karizmatično in naelektreno koncert se je končal kasneje kot sem mislila, samo je bil vreden vsakega trenutka. Ven grede naju je s kolegico ujel snemalec,novinarka naju je povprašala kakšen se nama je zdel koncert,kolegica je potegnila črto, jaz pa sem ostala sama No, saj ni bilo veliko reči, kot to, da je bil koncert nad pričakovanji! Kroko,njen avtogram te čaka! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Kroko,njen avtogram te čaka! To mi delaj Hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja Ribica. sem bla ZAKAJ PA???Nisem bla šur, pa nisem potem nič rekla. Ravno iz faksa sem šla, pa sem prišla na postajo in sem slišala ženski glas, ki pripoveduje, kako je mama sama šla od doma, kljub listku, naj zbudi brata, da jo bo on peljal.... Zdej pa ne vem, malo čudno naključje se mi je zdelo.... Conti, hudo!! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>onix ful mislm nate zadne cajte Ob vseh obveznostih in izpitih najdeš čas za take misli , enako,Se morva enkrat najt , se je nabral tem za povedat Kolk divjeprijetne sanje sem mel , sem se zbudu (žal sam v pojstli) Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 ze od dneva ,ko smo imeli lunin party razmisljam o ponovnem ukvarjanju s ciganskimi kartami.vcasih sem jih obvladala,pol sem pa z njimi prekinila iz dolocenih razlogov. na partiju jih je pikica imela s seboj in po priblizno 3-h letih sem jih spet imela v rokah.....in prijelo me je ,da si jih spet nabavim.no in vceraj sem jih ponovno kupila.nove,sveze sem zacela ,eno po eno si ogledovati in vedno bolj me je navdajala sreca,da so spet tu.sicer niso se spojene z mojo energijo ,vendar jih ze cutim ,kot sem jih nekoc.sele zdaj se zavedam ,da sem jih pogresala-moje ciganske karte vceraj sem ze prerokovala iz njih in vidim ,da sem se zmeraj v formi.in danes zvecer komaj cakam...da z njimi se zmeditiram .juhu vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Cigančica ....ja, meditacija s kartami, tvoje doživljanje kart, kok je to nekaj posebnega.... In seveda pride tudi čas, ko se MORAŠ oddaljiti od njih, da jih lahko kasneje spet začutiš... Jao, tuki se navdušujem nad dežjem, pa sem se šele zdej spomnila, da mamo odprt balkon!! Direkt v lužo zagazla, grem hitro pobrisat!!! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 ma halo, kok se je ulil zdajle!!!!!!!!!!!!!!jaz pa glih hotla cote pobrat pa nove obesit! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Upam da bo do 4 h nehal deževat.... Kolk je šans da vreme usliši mojim željam , da bi šla po suhem do avta... Če ne bom celo pot domov mokra. :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts