child 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 js pa tak zaspana men je šest urc premal.nism do pol štirih mrknla.pa eno pivce sm spila sm mislil,da me bo uspaval pa nčpo šihtu pa v knjižnco po kšne knige za na morjeu, pa jogo bom s sabo vzela,da se mal najdem pa zgruntamkomi čakamsej bo dost deset jurčkov,če vzamem s sabo itak sm s starci pa sploh se ne bom prjavla v kamp.ne dam Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Bom po 5 studentskih letih koncno ugotovila kolk so teli studentski boni fajn stvar.. Sem si pred pol ure pico narocila, pa sla spat, zdajle je pozvonil, mam cist toplo pico, pa se sokca pa jabolko sem zraven dobila Za 750 SIT al neki tazga.. Pol naj pa clovk se kuha ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom po 5 studentskih letih koncno ugotovila kolk so teli studentski boni fajn stvar.. Sem si pred pol ure pico narocila, pa sla spat, zdajle je pozvonil, mam cist toplo pico, pa se sokca pa jabolko sem zraven dobila Za 750 SIT al neki tazga.. Pol naj pa clovk se kuha ) hehede ti jo ni ker lunatik dostavu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ne, ni Razen, ce jih je vec... Evo, gremo delat... Mejte se. Aakhi.. vracam.. (neki mi OSi ne delajo...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 evo jaz sem se pa v temle momentu odlocilA; res gremo v CG. pajade. sita sem hvara ze 3 leta (al kolk) zapovrstjo...letos je cist odbito in drugacno poletje, pa dajmo pol na vseh ravvneh tko... drugac...pa se... signi in vse.avtocesta je do splita, do drvenika je se kako urco, od tam se kakih 100 do dubrovnika, pol je pa ze prec CG. ker grcije pa to odpadejo, ker se mi ne da it v navezi agencijski pa tak. jaz hocem videt, evo tole - tule hocem bit. zato hocmo it z avtom.se vratolomno priblizuje cas dopusta (ker letos mal drugac pa mal prej)... pa je treba se mal odlocit...ni sans da se odrecem letni dozi morja. RABIM. x!xmorje je zakon. pismu ene par napovedi bo treba nastepat, pa mimi ibunge... :||| pa se frendi grejo glih takrat... bomo ze.sem se odlocla, da se mi ne da obremenjevat s prihodnostjo (kot da sem se kdaj ).. 'Zivi bili pa vidjeli.' * Mystic, nekam dolg sem pacala post... ja: , sam: klinc!!! a smo al nismo!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 smo, sam včasih mal spodletimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 mah, pa kaj, saj ne mors bit skoz pokonc... 'velicina ni v tem, da nikol ne pades, pac pa v tem, da se po padcu vedno znova poberes.' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Logično, da dežuje...smo ja bazen postavili Ni bat, da bi kaj vode zmanjkalo..jo pridno dotaka zraven. Evo - brez enega mucka v petek ostali - ga Car na sprehod odnesel...pa nekako ni preživel. Doma pa jok...in stok...še meni hudo bilo za njim.Včeraj pa Carja na šivanje peljali - si ful prezal tačko - bi mu lahko odpadel en prst..pa blazinice mu malo manjka..bogi..komaj zbudil iz narkoze.. Punci se dolgočasita doma..jaz nekaj garam v službi...pa bo že..Črna gora menda lepa(pravi Š. ki je cel Jadran videl - tole me spominja na tisto: Pravijo Srbi - naše more, Črnogorci pa - naša obala - in so stali Srbi v vodi ) Pa razjokala se 2x po telefonu včeraj - ko klicala v Zlatarno Celje..in mi povedo, da so verižico za očeta dostavili bog ve komu..kar milo se mi storilo in razjokala kot otrok..in potem me pokliče nazaj - zelo prijazna gospa res - in pove, da se je verižica samo dolgoo zadržala v Mariboru..Hitra pošta pač Glavno, da jo bomo dobili ( oče imel rojstni dan že 6.6. mu mama da verižico, ata v jok(nekam čustven ratal) potem pa verižica premala..niti zapet se ni dala..in smo jo poslali v Zlatarno... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 jz sem pa zaenkrat še super... čeprov je luna v raku sam v službi je že ena jamrala, da ne ve kaj ji je... da ji gre kr na jok brez razloga... revca mah jz pa ful pridna.... sam so mi vse moje bejbike kle v bližin pobegnle na morje...jih mal pogrešam... piki kino spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 kulsko! hm, lih so bli pred 14 denvi eni prjatli in so jim ceu avto totalno pregledal, pa cetudi so bili starejsi ljudje. menda tudi zelo kradejo, tolk no, sam povem. ---------..res gremo v CG. pajade. .. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 men bo na celu pisal marsenic. pa se majco bom mela, pa ne bo problema. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 jst mam tocko duha v jastogu pa sm se kr vredu no. ----------... čeprov je luna v raku ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 si prov fejst v redi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 kwa dogaja? Mau sem manjkala. Sem morala odfurat nek momentum. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ma ja, sej smo vsi vredi... sam ljudje se se nismo naucili sprejmat drug drugega take kot smo. nekdo je 1 dan bolj razposajen, drugi cist down, nekdo veckrat vesel, drugi bolj usmerjen in misli, da je resnicen, tretji se se isce, cetrti tudi, petemu ven mece ker ne sprejema iskanja drugih, sesti vse gleda, sedmi ma spet njegovo resnico, osmi je v njegovi iluziji, deveti fura spet njegov prav, deseti isce kar isce in to tut glasno pove, enajsti poskusa iza ovinka ker nima jajc, dvanajsi samo vcasih malo pokuka sem, trinajsti nima kaj drugega delat v sluzbi, stirinajstega zanima sam astrologija, petnajsti je bolan in izgubljen, sesnajsti posiljen, sedemnajsti tik pred smrtjo, osemnajsti misl sam na cash, devetnajsti misli da ga je poklican, dvajseti je tu zrat lubosumja, 21 misl d ej full pameten, 22 se mora sam pred samo dokazovat in se pac pred drugimi, 23 misli da uci ves svet, 24 je pac vesel, 25 pac pove da je vesel, 26 je rojen kritik, 27 isce energijo in zevest, 28 je dolgcas, ... etc... vsak se lahko najde v cem... in vsak ve zakaj je sedaj tukaj in kaksne namene ima ter kaj pocne ter kaj izmenjava. kar das to dobis. skoda je sam, ce so to prenasa se izven foruma, da ni tolk distance, ker se pac prevec ufuramo in zavedanja tega.moje mnenje pac zdaj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 prespau ceu popoldne.... zej mi je pa zhal de sm se zbudu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Jaz tukaj berem objave v časopisu.Ena bejba je šla sexat s tujcem brez zaščite pol pa čez neki cajta ji tip pošlje sms sporočilo"DOBRODOŠLA V KLUB HIV POZITIVNIH .Kakšen šok mora bit to.Bejba je padla v depresijo.Želela je naredit samomor.Nisi upala it na testiranje.Šele čez 6 mesecev je vzela tolk poguma in šla na testiranje.Rezultat-negativen.Kako se je tip svinjsko poigral z njo.Mislim,da nikoli več ne bo šla sexsat s tujcem brez zaščite,KRUTA ŠALA .S takimi stvarmi se ni za hecat, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 lalalalala eno ful kul muzko sem si zloudala... tko da se lahk skoz rola je čist nemoteča... sam če daš pa na glas bi pa peu zravn pa plesu no tko čakam pikico, da se naje in greve u kino... sam jz mislm,da si mava ful preveč za povedat, da bi šle u kino sedet in bit tih lalallala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ja, sej smo vsi vredi... sam ljudje se se nismo naucili sprejmat drug drugega take kot smo. nekdo je 1 dan bolj razposajen, drugi cist down, nekdo veckrat vesel, drugi bolj usmerjen in misli, da je resnicen, tretji se se isce, cetrti tudi, petemu ven mece ker ne sprejema iskanja drugih, sesti vse gleda, sedmi ma spet njegovo resnico, osmi je v njegovi iluziji, deveti fura spet njegov prav, deseti isce kar isce in to tut glasno pove, enajsti poskusa iza ovinka ker nima jajc, dvanajsi samo vcasih malo pokuka sem, trinajsti nima kaj drugega delat v sluzbi, stirinajstega zanima sam astrologija, petnajsti je bolan in izgubljen, sesnajsti posiljen, sedemnajsti tik pred smrtjo, osemnajsti misl sam na cash, devetnajsti misli da ga je poklican, dvajseti je tu zrat lubosumja, 21 misl d ej full pameten, 22 se mora sam pred samo dokazovat in se pac pred drugimi, 23 misli da uci ves svet, 24 je pac vesel, 25 pac pove da je vesel, 26 je rojen kritik, 27 isce energijo in zevest, 28 je dolgcas, ... etc... vsak se lahko najde v cem... in vsak ve zakaj je sedaj tukaj in kaksne namene ima ter kaj pocne ter kaj izmenjava. kar das to dobis. skoda je sam, ce so to prenasa se izven foruma, da ni tolk distance, ker se pac prevec ufuramo in zavedanja tega.moje mnenje pac zdaj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ampak free res te je blo prov zabavno prebrat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 heheja....ga free poshine kdaj pa kdaj zllomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 al pa sebe not poiskat... no tkole včeraj skoraj stanovanje zažgala dons sem se opekla, pa dež me je dobil, pa glavobol ne jenja... pa jutri sem si dopust vzela, ma mala r. dan.... pa luna je v raku, ane juhuhu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 se mi ne ljub teme o modrrostih iskat...pa sej chist pashe semle:CHE SI ENKRAT ZHE U KURCU...JE CHIST USEEN, CHE SI ZRAM SHE V PIZDI zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts