Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

:onfire: končno (ugodn) kupu pc mizco x:)x ....tako mickeno x;)x ......k me plac mal baše. :o|o: Grem jo skup spravt....

Ne vem kak na koga vpliva ta....hm.... luna v raku? :inocent: .... če sem prav zaregistrirau in vsi ostali položaji itd. , sam jst pa se za zdaj nimam kaj pritoževat.......pa tolk kolk so neki ljudje čist pesji do mene, so drugi goooooood x:)x in me osrečujejo. Kul. :palec: Umirjen. x:)x Pa še mal fali pa bo moj brlog res moj brlog......v kterem se bom zlo dober počutu, to rabm, nujno x^x

Lepo se mejte...radi. x;)x x:o)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Thanx! x:Xx

ampak zakaj men cestitke? sej se ni zarad mene vclanil. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no ja, saj vem, sam me je vseen presenetilo.

pa nisem opazila sploh, pol sem sla pa jasno prec chekirat. :)

kar velik a ne? xDDx :8):

*

No ja, najbrz pa res ne, Child... xDDx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

pismu ene par napovedi bo treba nastepat, pa mimi ibunge... :||| pa se frendi grejo glih takrat... bomo ze.

Ce greste julija, jo lahk jaz v varstvo vzamem x:)x Pa cist resno mislim...

Evo, smo z otroki mel ful zanimiv dan danes.. Maca zacela rojevat, glih ko smo dam prisli x:o)x Boga, ful je bla zmedena.. je se precej mlada, pa ni cist vedla kaj se ji dogaja.. sem jo hotla nekam v sobo dat, da bi imela mir in bla sama, pa je skoz dol prihajala, pol smo pa rekl OK, in smo se gor spravl, macko v kosarco zraven in sem jo skoz bozala in tolazla, zraven smo pa monopoly spilal.. Tkole, zdele ko sem sla je glih prva glavca ven pogledala, tko da tamale se ful razburljiv vecer caka x8Dx Saj men je blo pa tud prvic, ker nase macke so se vse kam zavlekle, pa same resle stvar.. ta je pa zgleda ful rabla enga poznanega zraven..

Evo, zdaj pa frej vecer, s pivom in ostankom pice, laske si moram se oprat, pol si bom pa kak filmcek gor dala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pih. a gremo zasquotat kranjsko goro? xDDx

Picasso

ja saj... itak... :||

Ej Aliana, NAJ thanx!!! x:Xx

Za ponudbo... :palec:

*nisem vidla prej posta, sem imela dlje odprto...

Jemljem na znanje, tud ce ne bom rabla, blazno pomeni! xsrcx

Picasso

x;)x No, sam da jemljes na znanje x:)x

Ce ze ne morem si svoje omislit, lahk vsaj vsake tolk kaksno v varstvo vzamem x;)x

loesje

Spet nazaj -

Ratal xcivx Pismo, vse sm mogu razklopt pa na nov prklopt, pa končn mam spet muzko na pc-ju, hehe, ga že pegla Soul Love in David Bowie.....ouuu jeah x:o)x x8Dx

K. Čapek

Mick-sej glasbenega okusa pa nimas tko mim... eh saj vcas si pravzapravse kar v redu!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No, lepo, me veseli x:)x ..... da imam po tvoje tud "sramota za človeštvo" kaj fajnega..... x;)x x^x

K. Čapek

Zmatrana :xx!:

Zjutraj sem tako depro zganjala, da je moj gospod rekel, edini recept, ki ga poznam, da prežene tole, so novi čevlji... x:Dx je že dolgo poročen..mi je dal 110 EUR in rekel, pejd v Avstrijo...

in sem šla, sam napaka, s seboj sem vzela Saro... xrolleyesx ..rezime, kupila sem si ene japonke za 5 eurov, mala pa prinesla domov polne vrečke cot... :o|o:

mrtvo utrujena, no, depre pa vseen ni več... x^x :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Bejbe x:Xx hvala za sprejem in objem.

Da natrosim iskric, ki so me zadevale en mali brush up.

Življenje se je pokazal v večih dimenzijah-kot energija. Nova rojstva, smrti, veselja, zamere, odmere, nategi, špekulacije, manipulacije, previdna tapkanja, poroke, čudežna ozdravitev, čakanje na čudežno ozdravitev, planiranje, lažni alarmi, strah, prevzgajanje, spoznanja o minljivosti, nekateri se borijo za življenje , drugi za smrt, dogovori za kavo, ki se nikoli ne izpijejo, spoznanje da obljube za vedno-niso res za vedno, da je beseda zelo odvisna od kota opazovalca, da je biznis-biznis, da se še vedno bolj splača delati dobra dela, ker te obišče lepa energija,....in če je sanjski svet odraz naše realnosti, potem sem zadovoljna z vsem kar sem imela za podelat in še imam.

Čakam!

Skenslala poti v deželo čokolade ter jezerc in iglavcev, skenslala komaj orisano pot v deželo daljno....vse poti zredirala, mi paše biti doma, najbrž sem v svojem rakovskem feelingu.

Da ne bluzim...itaq nič posebnega na koncu, čeprav....ali je prav, da verjamemo, da smo nekaj posebnega? Kdo pa ni?

Hvala Ti, za lekcijo.

Free :palec: d bestično ubesedeno.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dobro jutro, nov dan. jaz doma spala skoraj nič... čeprav se mi zdi, da sem neki dobrega sanjala. zakaj se jaz dobrih sanj ne spomnim :o|o: razmišljam, da že dolgo nisem nič na papir spravila. Nimam več kaj, škoda, mi je pomagalo. Tudi če ne bi bilo dobro, važno da bi šlo kaj ven iz mene. Tko, kavica, potem malce pospravit, pa tamalo pocartat. Kolk gre čas hitro naprej...

Cosma xsrcx

včerajjšnji dež je ful pasal....kolkor sem bla zjutraj čist down, tolk se je pol izboljšalo razpoloženje. neverjetno, kaj nardi en pogovor s sabo. vedno znova ponavljam isto vajo....že prav smešno...pa se ne spomnim takoj, ko se zaciklam. pol pa lepo vse po spisku pošljem nekam in se odločim, da se ne bom utrujala z nobeno rečjo več. naj lajf lepo teče, kot misli, da je prav.....jaz pa sproti in ohranjat stvari simple....korak po korak....pa se glih tako vse sestavi skupaj, le jz sem vmes bolš volje.

marsa v cg...prva liga...(še nikol bla tam, bo treba enkrat probat)....max dobro se mejte xsrcx

o cosmica..... :onfire: ...

selene...jutrček

....pa vsem ostalim tud.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutro :)

Dobila SMS za dobro jutro, da je Maca 3 mladicke dobila in da so vsi OK x8Dx Pa iz Londona, da je ta cudna luna zacela mal popuscat in da bo se vse ok xsrcx (punci gor sta imeli ful cudne dneve, pa sem jima link na napoved poslala, tko mal v tolazbo: ''ja, ta tvoj lunin model je spet zadel terno!!! prav to me muci...vse!!!!

'' x:Dx

Danes me se dolg, ampak zanimiv dan caka :palec: Samo naj se fino soncek pokaze...

lepo se imejte, jaz grem delat x:o)x

Cosmica, WB x:Xx fishfood se kar caka, a ne x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Spet ta klinčeva migrena! :xx!: Jebemo...sej se šele začenja in jst valda spet čakam, da bo mogoče pa čudežno zginla, kar valda nikol ne, in pol me že ful seka in šele pol se bo gospa spomnla tablet vzet! KRAVA!!!!! :vragec: :vragec: :vragec:

Ok...

VBčer sm šla z Aiwičem v kino gledat Vojno svetov...kr najs muvi. Pa prej sm šla z njo v šoping, si je lepo majčko pa periv kupla....se bojo pobči na veliko slinil! x:px x:Dx

Ma vsa brezvoljna sm dons...nikamor ne grem....po službi lepo dam in oprat ene 3 žehte cunj, k mi jih že primanjkuje, pa sobo pospravt....pa brat...včer sm dobila ta tret del Dnevnik Hiacinte Novak - v znamenju vodnarja....to je pa res knjiga, k jo težko odložiš....ful resnična pa smešna, pa boleča včas....ma svetska je....škoda, k ni več delov napisala....lačna sm....pa še zdeleč ni cajt za kosiw...bi spet raviole s špinačo pa solato...včer sm si to nardila....kok mi je pa to dobr....kr sline se mi cedijo! :lol:

Sm se prej po buči namazala z Green tree oil s Šri Lanke...sta mi ga 2 kolegici prnesle za mojo migreno, pa se mi zdi, da mi je zanč pomagu.-...zdej pa tud ni glih za crknt hudo....bomo vidl, no.

Jst pa zarad lune nism nč občutljiva, sam tko...čudna sm....taka pasivna se mi zdi...kr vse gre mim mene x:Ix ma ja, mal občutljiva, no.

Čakam neki... x:Ix

Lupčka. x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...