Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pikica, da tvoja migrena zgine xcrossfingx

Pa minejo takšni dnevi, ne pozabi xsrcx

Cosma, sem te pogrešala.. xsrcx kot pravi triangelci se ti dogaja, vse, pa v bistvu nič, samo čutimo pa... :o|o: xsrcx

En lep jasen, mrzel dan se je naredil, uživatje ga!

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Sej luna je vsak dan! :lol: x;)x Ma ne vem...k me na približno dva tedna boli....se prav, da ni vedno na isto luno....ma bučo mam frdirbano! :xx!: Kva pa vem, kake psihe me zezajo....prtisnena sm do konca, pol mi pa vn seka! :lol:

Ja, sama priznam, da sm....k zdej se bojo vsi moji ''oboževalci'' obregnl ob ta post....in se čudil, kako to, da sm le pogruntala...ja čist blond pa spet nism! xrolleyesx :lol: :lol:

Kok jst sama sebe zabavam! x:Dx x:Dx x:Dx

Astra, hvala! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>moje sozhalje x:Dx

...............................

huh, dans težek dan... za dobro jutro spet tečn sestanek, pol totalna gužva, pol pa še ko sn biu čist že u delovni depri in nadure štepal, pa se je še ena kura zaštritala z mano x:o)x  xcivx

jebemti kurjo pamet xDDx

včeraj dobu koncert od čilijev na dvd, kul x8Dx

no, drugač sn pa neodločeno. :vio:

zastritala = skregala? :8):

'Neodloceno'... jaz tud...

... sam da jaz zmagujem... sem mal cez neodloceno. :P

<{POST_SNAPBACK}> ..rezime, kupila sem si ene japonke za 5 eurov, mala pa prinesla domov polne vrečke cot... :o|o:
x:o)x x:Dx x:px

mame - Raki, Jaz se pa ne pustim motit. se dobr (x!x) da mam sina. x^x x;)x x:px

<{POST_SNAPBACK}>

Da natrosim iskric, ki so me zadevale en mali brush up.

Življenje se je pokazal v večih dimenzijah-kot energija. Nova rojstva, smrti, veselja, zamere, odmere, nategi, špekulacije, manipulacije, previdna tapkanja, poroke, čudežna ozdravitev, čakanje na čudežno ozdravitev, planiranje, lažni alarmi, strah, prevzgajanje, spoznanja o minljivosti, nekateri se borijo za življenje , drugi za smrt, dogovori za kavo, ki se nikoli ne izpijejo, spoznanje da obljube za vedno-niso res za vedno, da je beseda  zelo odvisna od kota opazovalca, da je biznis-biznis, da se še vedno bolj splača delati dobra dela, ker te obišče lepa energija,....in če je sanjski svet odraz naše realnosti, potem sem zadovoljna z vsem kar sem imela za podelat in še imam.

Čakam!

Skenslala poti v deželo čokolade ter jezerc in iglavcev, skenslala komaj orisano pot v deželo daljno....vse poti zredirala, mi paše biti doma, najbrž sem v svojem rakovskem feelingu.

Da ne bluzim...itaq nič posebnega na koncu, čeprav....ali je prav, da verjamemo, da smo nekaj posebnega? Kdo pa ni?

wow Cosma, glih sem mislila nate, da kje si kaj, ko si se oglasila vceraj. x:Xx

Kok si dobr napisala tole! :palec: :vio:

<{POST_SNAPBACK}>

marsa v cg...prva liga...(še nikol bla tam, bo treba enkrat probat)....max dobro se mejte  xsrcx

x:Xx Thanx Amis! Ja, prva liga. ceprav sem bila nazadnje pred 35. leti. x:o)x

Upam da spet vidim oni orkan ali tajfun ali kaj je ze. x:o)x

mam v spominu cist dzazno, tko atmosfersko... saj se ne gremo, sam tile datumi se hit obrnejo nekam... :)

<{POST_SNAPBACK}> ''ja, ta tvoj lunin model je spet zadel terno!!! prav to me muci...vse!!!!

''

Ker model, nc ne stekam? :)

:palec: za muckice. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, jst pa teb, da ti mine....men po dva dni traja, pa sm čist fertik....kako more bit šele teb, revca boga! :eek: :xx!:

Sej mi je kroko podaril eno knjigo o avtogenem treningu, sam men je to tolk težko meditirat, k sm tak živc mali, k ne more bit 5 min na mir, da boh pomagi....sej se bom potrudla, no....sam se mi zdi to tok nemogoče, pa vem, da neb smela tko mislt, ampak ne morm s svoje kože....kokoš!!! :vragec: x:Dx

aha, tocno tale link je ze Michelle dala, ko je bila tud tam. xyesx

*

Dons pa spet sonce... :)

prejle je bilo 11 stopinj, no zdaj jih je pa ze 14.

Koncno bom lohk cote obesla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

spet ta šiht.ma vsak dan je isto xrolleyesx

men je en let tok hitr miniu,da sploh ne vem kdaj.

še nikol nism bla tok mirna v lajfu-tako obdobje pač

še dobr da grem dopustat,da črne misli izpuhtijo

:vio:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

vceraj sem ujela konec ene oddaje o rasputinu... skoda ker nisem prej vidla, je bilo kar zanimivo...

kaksen tip odstekan!!!! :eek:

(*pa kaksen chart je imel model!!!!!!! vse v biku mensezdi al nekaj tacga, pa cist odstekane hise)

Picasso

Jaz sem pav gledu to oddajo o rasputinu celo..je bla enih 14 dni nazaj na TV...

a bik pravis???Pol ma pa ziher 8. bajto polno, a???Kje si pa nasla njegov chart...mas mogoce link?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ne, kje pa, sken nekaksen hipni, v moji glavi sam. :)

hocem rect - nekoc nekje sem ga vidla in si pac zapomnila.

Picasso

aja??Sm ga zdele iskal po netu... pa ga nikjer ni... sam je pa mogu met nekje enga skorpijona-ta pogled... al je bil asc. sco al pa je mel polno 8.-al pa kar oboje...ce je sonce v biku in asc. na zac. sco. bi lahko sonce pa recmo vsaj kaxn merkur, venera lahko padla v 8.???

Jah sej bik pa cutni uzitki...to se kar ujema...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:vragec:

morgen...... :o|o:

bemti marso pa njene napovedi.... :o|o: :o|o: :o|o:

upam, de bo hit popraula tole....k mene zhe jemlje :vragec:

drgach grem pa popoldne na en izletek x:)x

na izvir krke....tam nekje menda en placek...za party narest....gremo pogledat x:)x

pa zment se kolk kesha chjo met za tri dni.... x:o)x

bomo vidl :inocent:

zlomk x:)x :vio: :inocent: :o|o:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>

bemti marso pa njene napovedi.... :o|o:  :o|o:  :o|o:

:sori: x:Ix :8):

x:Dx x:px kwa se bunis, a ni kul al kaj? x:o)x

na izletek gres pa tak, a ni to dbest? :D

pa na tak kul plac... tam je ful lusten, smo velikrat tam bliz... :)

vis, reke, premalkrat sem ob rekah, jih tud maram... jezer pa tega pa ne zlo... sam tud...

Picasso

no.... x;)x x:Xx

jst osebno mam najraj hudournike x:)x

sam tam se ne da partyjev delat

grem pa konc tedna u martulk....tko de bo mir pred mano klele kak teden al pa dva...si bojo dolgochasnezhi lohk mal oddahnal .....

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mačke x:Xx sem tudi jaz vesela, da vas **vidim** objemčkam in poljubčkam x:Xx , ste mi manjkala....ampak....to je čist moja metoda....disapir :ph34r: ko se zazdravim, pa pridem nazaj in v prve bojne vrste, armirana-čelična :vragec:

Zdajle sem bila na eni čudežni zdravilni masaži, postnem med zdravilce, da se gre lahko še kdo razvajat in pozdravit.

Drugače pa ....a ni lep dan ....grem kar ven, škoda not gnilit. Prejle me kliče sestrična, ravno, ko sem bila na masažni mizi...in tak ful uraden glas....sem se ustrašla, rekla, naj jo takoj pokličem, ko pridem domov.

Kličem vsa ukenjana, zih kaj narobe s teto, ki se je **čudežno ozdravila** zbudila iz kome in 2 dni nazaj čebljala z menoj, delovala kot da se pripravlja na nastop na OI. Vse ok in bla...krasno, da se počuti nikoli boljše in prihaja na obisk. Meni je bilo sicer malce čudno...ampak ...who knows vse je mogoče. Sem ji rekla, ok, potem nam ni treba letet k vam (itaq da se mi nikamor ne da)

Pa mi danes pove sestrična, sem morala poklicat na posebni telefon, da ima posledice po infarktu in komi in da vsake toliko časa, naploza vse živo in čist pozabi, da je bila v bolnici, oz. je rekla, da je šla na kontrolo za mandeljne....spomin, kot švicarski sir :huh: boga tetka....

Selene, vse najboljše tvoji mali x:Xx ....

Jutri imava prvo obletnico, heh, se mi sploh ne da kak big dil delat iz tega. Pot sem itaq skenslala, če se mi ne bo dal kuhat bom šla pa res ven....

Zobobolke, pobožkote :palec: x:Xx

Letim ven...sonce vsrkavat.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

no.... x;)x  x:Xx

jst osebno mam najraj hudournike x:)x

sam tam se ne da partyjev delat

grem pa konc tedna u martulk....tko de bo mir pred mano klele kak teden al pa dva...si bojo dolgochasnezhi lohk mal oddahnal .....

zlomk x:)x

fajn, pametno... :palec: lepo se imej! x:Xx

ehh, oddahnil, kdo nas bo pa seznanjal z zhuri in nam voscil dobro jutro, ko bomo ze sred vecera skor, da nas opomni, da lohk je pa se ful dneva pred nami, ce cmo tko gledat...

<{POST_SNAPBACK}>jst grem pa moji dečvici rožice kupit, potem pa k njej, se potepa in danes greva ponjo, ker je danes prav poseben dan xsrcx

Lepo se imejta in vse dbest! :palec: xrosex

*

Jaz pa dobim obisek.

Klicala zobarco prejle, me je kar pichilo, mal povem kako pa kaj, je rekla sestra naj se mal zdrzim, sicer pult, sem rekla ja kaj pa kaka antibioticna kura al kaj tacga, pa pravi nima smisla... pa jaz kar vztrajam mal, da aja, ampak a ni tko, da ker je vnetje, je pol kul lohk tko zdravit, pa je se dohtarco vprasala, pa je rekla, da ne bi delal, ker je vnetje med koreninami in ni sans zdravit... imam tko zavite al prepletene al nekaj tacga, da ne more zraven prit in da tudi antibiotiki ne bi pomagali.

da lohk da se vec let mir, lohk me pa kadarkol zvije. No in od obiska pri njej je danes tocno 1 teden, tko da ipak je mroda lohk sam mal reakcije.

Fajn bi se blo spostit na tale mlaj, sem se pa ravnokar sira in mleka najedla - kar je po mojem glih najslabs za tole. :|||

sem pa vceraj nalasc na tej strani, kjer me boli, 3 korencke zgrickala.

fak. da te kaj boli in kar otekline pa tak!!! :xx!:

Moja mama bi rekla - ves kaj je dobr?

da mene ne. xDDx :o|o: x:Dx

Picasso

Selene, vse naj tvoji mali x:Xx xsrcx

Sem se spravila čistit en pisker od zadnjič, sem skor bajto zažgala... xrolleyesx .Prišla domov zjutraj z žura, pa se mi zalušta, juho bi jedla, pristavim, kao saj bo kmal kuhana...in zaspim, jasno.Prebudi me smrad, sem še ugibala, kaj pri vragu sosedje delajo, da tolk smrdi...bajta pa vsa v dimu... :OO!: ..še mal, pa bi goret začelo...

saj bi ga stran vrgla, sam je eden onih "taboljših" piskrov, pa ga morda rešim...

danes sem očitno razpoložena za reševanje zaostalih problemov, sem napisala že dve pritožbi, mal težje mi je šla od rok prošnja... :o|o:

Kolk sem vesela, da se ima Jan fajn :palec: xsrcx , je že en teden na Malti, pa nikol ne vem, kako mu bo, ko gre kam sam...letos očitno dobro, sodim po tem, da sam vsak drug dan pošlje kratek sms...za več nima časa...

Sem mu včeraj poslala sms, kaj delaš x?x ...odgovor dobila okol 11h zvečer...nimam časa pisat, sem na plaži na pikniku... :palec:

Gospodična pa že pakira, v nedeljo odhaja s frendico na počitnice v Dubrovnik...omaro je dala narazen, zdaj pa pomerja in sestavlja cunje... xrolleyesx

Stara dva pa naj se znajdeta, kakor vesta in znata... :o|o: ...zadnjič mi je bilo kar mal tesno pri srcu, ko sem Jana peljala na letališče in gledala družine, kako odhajajo na dopust...pr nas je tega konc, nepovratno...smo hvaležni za vsak dan, ki ga še utegnejo preživeti z nami...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

ehh, oddahnil, kdo nas bo pa seznanjal z zhuri in nam voscil dobro jutro, ko bomo ze sred vecera skor, da nas opomni, da lohk je pa se ful dneva pred nami, ce cmo tko gledat...

sej glede na zadnja "dogajanja" kle majo eni itaq plashnce na oche nataknjene pa sploh nochjo gledat...ne tko kaj shele kuko drgach x:Dx :vio: x:)x x;)x

zlomk :vio:

<{POST_SNAPBACK}>...nimam časa pisat, sem na plaži na pikniku... :palec:

xDDx :palec: x:Dx x:px

si ga kar predstavljam, ko tam tik za vratom kaki marsici energicni tichi. :D ;)

Model. x:px xDDx :palec:

Jaz tud 'zhgem' doma oz. povsod... sem ze veckrat pozhar povzrocila... :8): x:Ix xrolleyesx

1x sem s kozarcem gasila x:Dx, da se nou mat zbudila!!!!!!!!!! xsmx

jasno se je zbudila (ce je postla gorela in vse in total v dimu, shtala totalna x:Dx x:Dx x:px)... joj kake shtale... x:o)x

enkrat pa luc pa synt in sem z vodo vse polila!!!!! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

halo!

joj... joj joj joj... kar ne morem verjet, kaj vse je blo... :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Jutri imava prvo obletnico

joj kok gre hitro cajt res... se spomnim kot bi bilo pred par mesci.. recimo spomladi...

joj, ja, se spomnim tegale tvojega eventa pomembnega! x:Xx

Cestitke za prvo leto!! :flower: :palec:

Picasso

:o|o: opekla sem se.. spet xrolleyesx sej ni panike, sam spet ena neumna fora..

---

Dobim zjutraj SMS od mami:''doma te caka crnosiv tigrcek, ki caka na posvojitev'' :eek: Se je kar znasel pred naso hiso, ga je zgleda nekdo spustil iz avta al pa kaj takega.. :o|o: Doma ne more bit, ker macki nista prevec navduseni, mami pravi, da Nayah ful piha nanjga, tamlajsi se ga pa boji.. Tko da.. tolk sem razmisljala a ja al ne.. Zdej pa.. zgleda, da nimam vec izbire x:o)x Se bo treba znajdt...

Si kuham struklje za kosilo (odtod opeklina..), pol pa na motor.. Sam naj vreme zdrzi do jutri popoldne :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...