Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Kaj pa Štajerskih 7 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Mene so presenetli eni, za katere 1. slisala - Van Gogh Punci sta OK Saj sem vedla sam vseen blo lepo SMS dobit v potrdilo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Evo, dve službi za mano, še tretja sledi... :xx!: Glava seka.... :xx!: Jem čokolado dorino - višnja/jogurt...zanimiva Še zdej glava boli... :xx!: Joj, joj, joj.... :xx!: DEJ NEHI SE SAMA SEB SMILT!!!! Au. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Sej vem, da je bla tale svinjska, sam nism si mogla pomagat...sej ti bi me mogu razumet, dvojčk! No hard feelings, baby! Kva ma to veze s TV-ji?? ... no more I-love-yous... skregan!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Mene so presenetli eni, za katere 1. slisala - Van Gogh ...kad sam s tobom, kao da hodam po vrijelom asfaltu... i taman kad se noge naviknu ti vise nisi tu... sada ne mogu da zaspim...nesto se dogodilo...poludio sam sasvim...od misli na tebe sve se izmijenilo...neko te ima nocas...neko te voli...neko te ima...to nisam ja...A-A-A!! Van Gogh... to je najboljse kar se je v srbskem rocku dogajalo v 90-ih... x!x You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kva ma to veze s TV-ji?? ... no more I-love-yous... skregan!! Neeeeeeeeeeeee!!!! Zdej s mi pa srce zlomu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Aaaaaaaaaa kok sem vesela!!!!!!!!!Nov avto mam! Tak huuuuuud!!!!!!!!!!! Sem sla zdele ga sprobat in potegneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 oo mišelka super!!! me boš kej pelala mah jz pa sploh nimam več cajta za klele gor bit. preveč dogaja. tko da sem vas pršla sam mal pozdravt. pa lubčke potalat. služba je toook super. fuuul za delat... pa sam tak fajn mine en dva tri... pa se fajn sodelavke no zdej pa obiski... tko da čawčiii spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaaaaa kok sem vesela!!!!!!!!!Nov avto mam! Tak huuuuuud!!!!!!!!!!! Sem sla zdele ga sprobat in potegneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Srecno voznjo, Michelle! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Michelle, veliko prevoženih kilometrov ti želim s tvojim novim jeklenim konjičkom.Vso srečo....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Hvala marsa, kokica Sem cist zaljubljena vanj....vsake tolk cajta ga grem v garazo pogledat Zdej studiram navodila Aaaa, kva sem happy No lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Uživaj v vožnji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Mich ma pa novo mašino. Nič ne poveš kakšen, al sm kaj spregledau? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 mene tud zanima spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Michelle ... fino se furaj s svojim avtockom funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 (OK, zdajle tlele bi prislo ene 5 vrstic navduseno skakajocih smajlijev, pa dejmo mal sparat.. ) MUCKA MAM!!! Tazga, da ce bi si zmisljevala kaj hocem pri macku, ne bi dobila.. Kok je pa faca! Ene 2 meseca star, totalen froc se, igracka... Ful nic prestrasen, vse mu je fajn in zanimivo.. Sem ga dala v avto - nobene panike. Zaspal je Pa zdajle ga spustim v stanovanju, gre najprej jest, zdaj pa okol hodi in chekira.. Zaljubljena, cist do konca Bom fotknila, sam mam baterije prazne..Jooj, kok sem pa hepi ...kad sam s tobom, kao da hodam po vrijelom asfaltu... i taman kad se noge naviknu ti vise nisi tu... sada ne mogu da zaspim...nesto se dogodilo...poludio sam sasvim...od misli na tebe sve se izmijenilo...neko te ima nocas...neko te voli...neko te ima...to nisam ja...A-A-A!! Van Gogh... to je najboljse kar se je v srbskem rocku dogajalo v 90-ih... x!x Jaaa!! To! Kk so bli pa dobri, ej cist! A majo kak CD? Moram najdt kaj... <{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaaaaa kok sem vesela!!!!!!!!!Nov avto mam! Tak huuuuuud!!!!!!!!!!! Sem sla zdele ga sprobat in potegneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hehe, srecno voznjo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Aja... ime se rabi... (ma grem se preselt v primerno temo... ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Jaaa!! To! Kk so bli pa dobri, ej cist! A majo kak CD? Moram najdt kaj... Majo, majo... sam pr nas se nic ne dobi razen teh novejsih zadev Dr. Under... te novejsi albumi so bl tko.. uni tastari pa sekajo... najboljs da kaxn the best of dol speces al pa greatest hits... no ce hocs original bo pa res tezka... vsaj kokr sem jaz gledal po nasih ploscarnah... Mucku das lahko ime Va...al pa Gogh... al pa Van Gogh... al pa Srboljub(ime pevca)... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Michelle srečno vožnjo, brez popravil pa znosni računi za benz. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Aliana, tale tvoj mucek mora biti totalni model ... želim vama uspešno in dooolgo sožitje Michelle, varno vožnjo Nekaj me muči, pa sama ne vem, kaj malo me glava boli, pa tole vreme za moj okus že meji na katastrofo... bemu, sredi poletja čepim tukaj v flisu :xx!: ... kje je kaj sonca, pa toplote ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2005 NATANCNO kaj tacga mi sede zdajle... namrec, gledam Austina Powersa.Glih nekaj tolk butastega mi sede zdajle. Mejte se. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Fak, kok sem se pa dans zjutri ustrasla.. Je trescilo nekje ful blizu nas, ful pocilo.. ob pol 6h zjutraj.. Tamal je celo noc pridno spal na svoji strani postelje, zdaj pa ze skace tlele po meni in po tipkovnici Pol pa.. mu nastimam Whiskas.. tko, tko, neki poje.. pol pa jaz jem krof in macek cist not pade.. Zgleda so ga ful na kruh in take stvari navadli... Ne vem pa kolk je to pametno za macka.. a niso kao mesojedci... Kriza, kok obupen dan zgleda.. Grem delat, pol pa v knjiznico po kako knjigo in se ne premaknem od tlele.. Spet v volnenem puloverju okrog strasim.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Dobro jutro Hvala vsem za zelje, opla mam Danes me je zbudilo grmenje, ampak se mi ne da v postelji lezat. 2 ure mam dela tle, potem pa knjigo brat Upam, da bo nehal dezevat, da grem laufat. No, lep vikend vam zelim Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ....dobrojutrodoberdaaannnnnn..... michelle...fajn vožnjo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ja moja uporaba šumnikov je obupna ( ker jih ne uporabljam ).Sej tud zelja bi bla vesela, ga mam rada Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts