Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Zjutraj v Ivančni gorici pomagal dvema Čehoma, ki sta v Ljubljani skrenila narobe. Ker nikjer ne piše PULA, sta šla proti Zagrebu, ker je Zagreb edino, kar je na teh tablah hrvaškega. Pa smo se kar dobro razumeli in zmenili. Malo sem klatil jaz, malo pa onadva, pa je šlo.

(On si je oddahnil, ker bo končno na pravi poti in mu bo ona nehala težit, ona pa zato, ker je imela očitno prav. x:Dx )

xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Jutrček x:o)x Joj, dans pa bi bilo tolk fajn se sam mal obrnit v postelji in zadrnjohat naprej.... x:)x x:px Sicer pa drgač tako klasično jutro.........ne najdem ključev, pozabim dokumente, še vedno ni smetnjaka pred stavbo in vlačim smeti s sabo dokler ne naletim na kazga, ugotovim, da je en dežnik ostal na Lentu drug pa v službi - zunaj dežuje, kasl zašopan z reklamami, lift se vstavlja v vsakem nadstropju ne da bi ga zato prosil, v kavnem avtomatu zašteka kozarc in me polije s kavo, ko mi končno uspe prit do kave in lnf ugotovim, da nimam več čikov.....i tako.......mah, glavn, da je petek in pred menoj lep vikend. x:)x xsrcx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ojoj Pomlad!!! Ubogi clovek! :V:

Ni mogel ziveti s tem...

Oh, grozno vse skupaj... :|||

O groza Michelle! :O: :C:

Ohhh...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Al pa tole:

V bližini mejnega prehoda Karavanke se je zgodila tragična prometna nesreča. Oče je namreč do smrti povozil svojo hčerko.

http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20050...795.php?Nxn2=30

Kera neumna tragedija  :V:

:O: :C: :V:

<{POST_SNAPBACK}>ojoj!!! Ubogi clovek! :V:

Ni mogel ziveti s tem...

Oh, grozno vse skupaj... :|||

:sori: :C:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Na 24ur.com piše, da je voznik k je vozu opel vectro v nesreči na Celovški naredil samomor  :sori:  :V:  :C:

ja je grozno, res.......sej tole se verjetn kruto sliš, sam tedi ko se jih je 7 al kok v avto stlačlo, bi lohk tud pomislu a bo lohk živel s tem, če se komu kej nardi.......sam folk ne študira nič, ker take stvari se zmeri drugim dogajajo, ne nam......in tu je šlo za čisto nezrelost in neodgovornost voznika

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

se mu je že zdela....to je težko rečt a je ni....verjamem da je s tem grozno živet pol, za nekoga pač nemogoče....ni pa fer od njega, ker on bi mogel živet s tem, s to kaznijo, ne tist kar bi mu na sodišču naložli, ampak s tem občutkom da so ljudje umrli zarad njegove malomarnosti.....s samomorom je rešil sebe pred tem in sebe je povzdignil v vlogo žrtve, kok zdej bogi revček ni mogel živet s tem in njega bodo zdej objokavali.......

Bora

sam je grozno... on je tud zrtev - okoliscin...

kaj pa ves, kako je bilo?

morda se je pustil prepricat, morda so mu rekli, ah daj, sam tokrat, tale kilometer tlele po celovski... pa si je mislil ah saj res...

ne vem, no, men se zdi svinjsko ne imet nic razumevanja za storilca... saj je tud on sam clovek in vsak naredi napako, eni pac tko strasne, ubogi ljudje.

po mojem se NIC (nobena kazen in nic) ne more primerjati z obcutkom, s katerim se zjutraj zbujas in s katerim hodis spat (in vse je najbrz ena sama agonija, kajti - dvomim da lohk spis kaj dost).

Folk bo pa prec priletel pa s prstom kazal pa obsodil, pa kamne metal pa linchal pa vpil, kazen, pravicnost.

ogabno v bistvu, kaksen je folk.

Ko bo pa njegov sin povzrocil itd., bo pa kaj??????????????????????

Kaj bo pol??????????????????????????

Linchal, isto kenjaril???????????????

Ne, POL sele bo pa razumel, so-cutil tud tega.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne gre se za to da nimam razumevanja za storilca.....valda, še za posiljevalca ga probam met, tud za tegala tule, sej č se u njegovo kožo postavim me zima strese.....zmeri se trudim nekak objektivno gledat stvari, z vseh možnih stvari, zato sm tud tole napisala kar sem.......pa u bistvu res nism dost mim usekala, če tk pogledaš....kar se pa folka tiče so pač pristranski grozno, sej je res hudič objektivno gledat, č si čustveno vpleten, sam da se pa, č se le hočš potrudit pa nis kt fijakerski konj.....k men je pa recimo vseen a je to en čist levi, a je to moja mama, brat, stric, js jim zmečem vso resnico v fris, pol so pa čist šokirani, k to se pač ne spodobi a ne......za domače ljude, za tuje je pa tk vseen....nema ništa, povem tk kt mislim, pol me pa majo za eno brezsrčno, zlobno, hudobno in nevemkakoše pizdo :o|o:

Bora

verjetno ni razmišljal o tem, da bo po svoji smrti on tudi žrtev izpadel..

ah ja, kolikokrat smo se mi posedli en drugemu po naročju, takrat ni nihče razmišljal kaj bi lahko bilo če bi bilo...

pa otrok sedi zadaj brez otroškega sedeža, pa brez pasu... vse ok, tud če vidiš, ampak če je nesreča, vsi obsojajo...

se spomnim trenutka, ko je otrok bil popolnoma zaripel v obraz od joka in groze, vročina, on pa zaprt v avtu... oče pa lepo v videoteki pričal na dolgo in široko... pa sem lepo vprašala čigav je tisti avto, ker se mi je mali smilil in me je tip prav lepo napizdil... v tujini bi plačal kazen... kaj bi pa bilo, če bi se nekdo v ta avto slučajno zaletel???ker ni bil parkiran pravilno...mah ja polno takšnih zgodbic je...

Neverjetno kolk boljse se clovk naspi s povstrom kokr brez njega... zdele sm za foro par mescev brez spal...vceri sm pa pol s5 s povstrckom probu... hudo!! :8):

...sploh ne gledam porocil in ne berem cajtngov te dni..tok enga sranja na svetu... :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>ja je grozno, res.......sej tole se verjetn kruto sliš, sam tedi ko se jih je 7 al kok v avto stlačlo, bi lohk tud pomislu a bo lohk živel s tem, če se komu kej nardi.......sam folk ne študira nič, ker take stvari se zmeri drugim dogajajo, ne nam......in tu je šlo za čisto nezrelost in neodgovornost voznika

To je pa res...jst vedno, ko koga pelem 3x bl previdno vozm in študiram na to, da mam dodatno odgovornost. Samv bistvu ni bil sam on kriv....tud unih 7 imajo delno odgovornost...če avto ni bil za sedem ljudi, pa po možnosti so se še kej drl in ga oviral med vožnjo...nikol se ne ve, kako je blo...pol je pa čist vse nanga padl. Težko, res. Vem, k sm enkrat ene fante pelala in so mi do konca nažgal radio in skakal in se drl in naenkrat pogledam naprej in 1 meter pred mano avto stoji na mir, ker je bla rdeča luč....sm do podna pohodla bremzo in na srečo je prjelo in sm se milimetr po moje za njim ustavla...pa nism bla nč pijana, samo pozornost ti res lahko hitr uide. Zdej pa ne šljivim nobenga. x:Dx

Michelle, zdej boš mogla pa en krog dat za pelat! x;)x Good luck! :palec:

Sm šele zdele Marso prebrala... :palec: res maš! x:Dx

Aja, še dnevnik....pršla dam včer okol 8h....vsa boga...pol sm si hrenovke nardila in brala ene 3 urce, pol glavo umila in nohte nalakirala in šla spat in se vmes zbudila, k je začel ful scat....kok mi paše spat, ko je dež....tak mir se mi zdi, pa uno kapljanje...pa svež zrak, narava umita...moj avto tud x:Dx

Fajn.Rada mam dež....si želim, da bi blo bolj toplo in bi padal, jst bi pa brez marele hodila po dežju, da bi mi čistu dušo.... :2src: svetsko! :palec:

Lep dan in seveda približajoči se vikend vsem vam, mojim dragim lunatkom! x:Xx

:V: :C:

Ful žalostno...to za 8 letno punčko in za gospoda, ki je naredil samomor...

Samo pomlad, veš da sem takoj šla čekirat, samo ne najdem tega članka za samomor xnckrivx ...za punčko se takoj vidla...za tisto pa ne...kaj pa vem...

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

<{POST_SNAPBACK}>:V:  :C:

Ful žalostno...to za 8 letno punčko in za gospoda, ki je naredil samomor...

Samo pomlad, veš da sem takoj šla čekirat, samo ne najdem tega članka za samomor xnckrivx ...za punčko se takoj vidla...za tisto pa ne...kaj pa vem...

Ja jaz tud zdej ne vidim več...v bistvu ni bil članek, ampak ko neka breaking news na vrhu strani....

ja pa recimo v eni familiji je tko, en sin jim je umru u prometni k je biv drug kriv, valda ga obsojajo ful, pa vlačjo po sodisčih, tožjo za vrtoglave zneske......tadrug sin je pa v prometni povozil do smrti človeka, isti šmorn, sam je bogi zdej on, pa so oni zdej prasci k njega tožjo, k revček že tk komej živi s tem......dvojna merila za isto stvar.....vsi mamo družine, starše, prjatle, če lohk maš razumevanje za svojga sina, ga mej še za sina nekoga drugega.....ker tud njegova mati, njegova družina gre čez kalvarijo......in če bi folk mel recimo mal več razumevanja, pol bi tud storilci mogoč lažje živeli s tem, ker se neb pol nad njih vsi spravljali, neb jm blo treba samomora delat....

Bora

Ja ja poznam take. Sosed se je ful bunil, ker so se v šoli pritoževal, da njegov sin sošolke otipava (4. razred), je rekel, da so to mladi, da si pač nagajajo....Je babica rekla, ja kaj pa če bi to vaši hčerki kdo delal? Njegov komentar: Ubil bi ga :o|o:

joj...

v bistvu nimam besed tule pri tej cloveski neumnosti...

pa grozljivo hitro sklepamo in obsodimo, pismu, nc bom rajs tih, se mi ne da razpredat v te smeri, bom sam slabe volje.

vem Todika, da nisi tist tko mislila sam, saj ni blo nate sploh, tko na splosno jaz povzemam, ko dobim asociacije na kak komentar - tako da ni nujno reply. :)

Picasso

Ja ljudje mamo dvojna merila, ko se tiče nas, je cela štala, če je pa napaka z naše strani se pa hitro znamo potuhnit. Taki smo in redko kdo bi znal v taki situaciji tko lepo odreagirat. :o|o:

:vragec:

morgen..... x:)x

dons pa the D DAY... x:)x x:)x x:)x

pa she vreme je tapravo.... x:)x

pichva enkrat popoldan....k pride iz sluzhbe...... x:)x

sm prej mamo klical...hehe....jasno hoche kuhat xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

komi preprichu de ne, de si ona sama kuha...k je mal drgach xrolleyesx :vio: x:o)x

tole bo she zabavnih 10 dni x:o)x x:o)x x:o)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Uh kakšne novice to danes... :V:

Jst pa ne grem na Reggae - vreme :xx!: :V: pa res vse je bilo že zmenjeno, da danes dop. gremo, res bi bil tok fajn žur... no sej mogoče če bo jutr uredu vreme, bomo šli jutr vsaj za ta dva dneva....

Bila sem na U2jih :onfire: res je bilo noro... prov fantastično. Kakšn koncert!!! :onfire: se nam je kr mešal... sicer smo 6 ur in pol stali... ampak se je splačalo... :palec: x:)x Feeling je bil čist nor... je bilo 70 000 folka oz. menda celo več... pa dež je padal in to 2 ure, vsi smo bili čisto mokri, potem pa malo pred začetkom koncerta je nehal in je bilo še tolk boljš... Pa nas v parterju sploh ni zeblo x:)x Res toooook je blo fajn. Pa tud Poljska, sm vesela, da sva šla na to varianto za 5 dni, smo bili fajn skupina, že frendi takoj pa itak sami odštekani... Sprobali ful enih poljskih piv x:Dx vsa res dobra :palec: pa seveda vožnja je bila čisti odklop x8Dx x:o)x x:)x Zadnji dan smo šli pa še v Auschwitz... to bi mogel pa vsak videt... me je pol kr mal preganjal. :V:

Me je glihkar klicala teta iz tolmina, menda je kot sodni dan... Soča Reggae :C: x:)x pa rock otočec isto danes se začne pa takle...

Zdej grem pa v Kranj na kavico, potem pa kakšen film pa knjiga...

Lep deževen dan vsem skupaj!!! xsrcx x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ob 12.30 kliče tamalo prijateljica, če gre z njimi na morje, pa da naj jaz mami pokličem... ok, pokličem, mami ful navdušena, da gre mala z njimi, da dovolim, ker je res na hitro, ker je tamala pozabila že včeraj vprašati... nato pa - vlak za Ljubljano 14.20 :eek: torej morajo še do Ljubljane pridit, tam jih poberejo starši... no in sva spokali in je že ni... mal mam krč. Odrašča, definitivno... ampak tale vlak pa sami xrolleyesx

me objame pa pravi, hvala tole je najlepše darilo za rojstni dan xsrcx

naj uživa...

seveda da te majo x:Dx sej smo tut to med vsemi recimo temi lepimi vrlinami. x:Dx x;)x sam stvar je v tem, a to sprejmemo, al pa delamo big deal iz tega :inocent: xcivx x;)x

-----------

...pol me pa majo za eno brezsrčno, zlobno, hudobno in nevemkakoše pizdo :o|o:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...