free 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ja, jst sicer kksn dan drugac mislm, sam kreativnost je kulska.vidm, pa datud kreativnost ni vedno ista. v bistvu je vse kulsko, ker tudi kreativnost ni najboljsa, ce sm recimo sesut, k sm nezdrvo zivel; pa bi recimo full ustvarjal, pa nekak ne gre. tko, da sm klele kr za CELOST. sam ljudje mamo tisto, kar nam je blizje in se nekako bolj najdemo v v cem... itak, kar je mal mem, je da klasificiramo in se na nek nacin odlocamo, ujamemo v predalckanje. k pol sam ego zraste. to sm pr sebi vido. sm reku: "aha, zdej bom pa jst to delu in bom kulski... " ja ja, ze naslednjic sem biu razocaran. ko pa se je zadeva zgodila spontano ali iz potrebe, pa je blo vredi. no, evo, zdej pa se jest klasificiram ha ha v glavnem ni pravil. razlicni smo, in to je dobr! pa kreativnost je nad mega!!! se posebej, ce je taka, ki v svet prinasa zavest in ni le zdravljenje posameznika skozi 'umetnost'. umetno-nekja umetnega; krativnost-kreirati-ustvarjati. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> se posebej, ce je taka, ki v svet prinasa zavest in ni le zdravljenje posameznika skozi 'umetnost'. umetno-nekja umetnega; krativnost-kreirati-ustvarjati.vem kaj mislis in ti dam na nek nacin tud prav, sam ni cist tko, vseen.ker motiv v bistvu ni pomemben.jaz sem tud zacela risat zarad sebe. pa tud LK sem zacela delat zarad sebe, SVOJE potrebe. in pol pac se LN.je pa doprineslo mroda vse skupaj en picek k zavesti - torej ni bil pomemben vzrok, pac pa posledica. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 dobro jutro honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Jaz tud sele pred pol ure vstala Vcer bla v kinu z bratcem, pa sva pol do pol 3h pri men kakav pila in poiskote jedla in kadila na balkonu Prej sta bla pa s punco pri meni na obisku, sta prisla macka pogledat.. Sem se v bistvu prvic mal bolj pogovarjala z njo, pa sta mensezdi ze dve leti skup.. Simpaticna punca, levcica, itak (Hehe, sva ga nekaj hecale, levi in kozorogi kombinacija, pa kako se pocut pa a ne kolk so levi fajn.. pa prav, ja kako pa naj vem, ce so fajn, ko mam pa cist same leve okrog sebe, pa nimam s cim primerjat ) danes nadaljujem z lenarjenjem.. Preberem uno knjigco do konca - Drugacne zenske, pa kaj bom kuhala... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Kaj ti pomaga, če te v enem večeru peca 10 tipov in ti filajo ego, če potem prideš domov in ugotoviš, da je vse narobe :xx!: Najhuje je pa to, da te tisti, ki ga imaš najraje, najbolj prizadene. Kakšni zoprni dnevi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 No dobro jutro tudi od mene. Sem čisto polomljena, to je verjetno posledica masaže in se psihično prištimujem na generalko, ki sem jo imela vplanirano za danes. Jao, spet bi rabila masažo. No pa saj bo, to je muskelfiber in pravijo da se klin z klinom zbija. Edino likanje ne vem, kako bo šlo skozi, no pa saj tiste tri cunjice bom pa že zmogla, verjetno.Pa saj nimam tako veliko za pospravit, samo tiste drobnarije, ki jih vztrajno čez teden nosim v stanovanje, računi, papirji, dopisi,... in jih dajem na en kupček, češ da jih bom že posortirala, mi malo jemljejo pogum. Pa obleke posortirat, kopalnico zdrgent pa pospravit, kuhinjo sem pa že popedenala, bogu hvala za pomivalca. Ajde dovolj, akcija, saj sem devica po horoskopu, to bom zmogla en, dva , tri potem pa v life. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Izraz.... noro dober podpis!!!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aliana, sam to je zlo smiselno ves... jaz pozhugam s prstom se zraven, pa tko spod cela pogledam, da se podprem (no saj ne vem ce stekajo izraze, sam menim da ja, ker sem ze parx naredila preizkus... ko me je Mimi gledala, sem recimo z obrvmi tkole pomignila sam - pa je zajezikala nazaj ).S takim glasom moras rect, dokoncnim. NE!! x!x ni sploh debate tlele.nisem pa nikol tlacla kaksnih smrckov v scanje, imam boljse strategije v lajfu. odlocnost se cuti. tko kot v prometu... al ko hodis... jaz sam pichim, pa se mi folk kar umika, tko nezavedno se to zgodi, in z njihove strani in z moje. Ja, sej mas cist prav. Bo tocno to treba, odlocnost. ceprav je lustkan pa srckan pa ah in oh Sem postekala, da je mali ravno v istem stadiju kot uni otroci, ki sem jih pazla.. Ko preizkusa do kje lahko gre.. Ker zdaj pa ze cist dobro ve kje in kaj se dela in kaj ne.. sam mal testira.. kako bom reagirala.. recimo po mizi v kuhinji lest, pa na postlo lulat pa take fore.. Hihi, pol pa gre prejle iz spalnice v kuhinjo se posrackat, v WC, in pride ves ponosen nazaj, se mi pokazat Ma kok je faca Je dobil tri brikete pa ful sem ga pohvalla <{POST_SNAPBACK}>Hojla, prijetno sem presenečena, seveda sem pristala v deželi savn, za to moraš vzeti najdražjo karto. Vzela sem jo za 4 ure in pride 4.100, samo ti povem da se bolje splača vzeti celodnevno pa je 4.800. Jaz sem šla ven z mokrimi lasmi, ker če zamudiš plačaš 1.400. Notri je pa kraljevsko, ....Verjetno si dobila vtis. Tam notri je fenomenalno. P.s.: Pa sem zelo izbirčna, prej sem se vozila v savno 100 km od doma, proti jugu.Ej, super porocilo. Najhvala! imajo za studente celo nekaj popusta, sem gledala, tko da.. Moram cimprej probat.. Ker slisi se noro fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Ja, Marsa-vročina -danes je ni, se je pooblačilo. Hiša oz naša stran je v zavetrju in seka sonce tudi, ko ni nevemkakovroče , tako da prav paše tako poletje...sem bila pri prijateljici in je rekla:"noro, poletje je, jaz sem pa lahko sredi dneva zunaj!" Sej ne da bi blo z njo drugač kaj narobe, samo ne da se dihat pred hišo, ker je ponavadi To HOT fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izraz.... noro dober podpis!!!!!! (*sicer ime karte st. 5 v oshojevem zen tarotu - sicer je ta karta v ostalih deckih svecenik). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Marsa-vročina -danes je ni, se je pooblačilo. Hiša oz naša stran je v zavetrju in seka sonce tudi, ko ni nevemkakovroče , tako da prav paše tako poletje...sem bila pri prijateljici in je rekla:"noro, poletje je, jaz sem pa lahko sredi dneva zunaj!" Sej ne da bi blo z njo drugač kaj narobe, samo ne da se dihat pred hišo, ker je ponavadi To HOT ja, saj tu je tud oblacno... je slo ze do 20, zdaj je pa spet sam 19. a ti si pol tud taka, da nisi glih za zlo vrocinsko sceno? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Zdej greva z Ajdo mal na bicikl, upam da naju ne bo spet ujel dež, tako kot naju je včeraj.Drugač pa že cel vikend mal poležavam, pa res paše. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izraz.... noro dober podpis!!!!!! Ja, to je v Osho tarot V. Karta je čisto črne barve in ko se mi je pred leti 1. odprla, me je kar zmrazilo od groze. Takrat sem imela še veliko strahu in opravka z demoni in temo,... Drugače pa je to osnovna karta za moje letošnje leto in zato je tudi v podpisu, ker kakih modrosti nočem pisati, ker se itak prioritete spreminjajo iz dneva v dan. In tudi meni se zdi praz(nič)nost the best, ker vsebuje vse kar je. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>me je kar zmrazilo od groze haha, ja stekam, men je bila pa prec vsec, ravno zarad interpretacije tega pojma. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Ja saj, potem, ko sem prebrala interpretacijo, mi je bilo že malo bolje. Imam pa slabo navado, da skoraj nikoli ne berem "navodil" za uporabo, takih in drugačnih. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Jst tud praz(nič)nost potegnla vn enkrat...mam filing, da se itak večino življenja tko počutm... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 hm, jaz pri enih zadevah tud ne, sicer pa kar... no sploh tu, ker sem se pac s tem mal bolj ukvarjala...osho pa ima sploh zanimive interpretacije. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Ja meni so tudi šeč njegove interpretacije in meditacije. Življenja ne kalupira. Letos sem 3 mesece hodila na eno njegovo Dinamično meditacijo. Odbito dobro. Ima 5 faz, druga mi je bila še posebej všeč. Spustitev vseh potlačenih čustev. 15 min "dretja" vsak dan in to v varnem, izoliranem prostoru brez obsojanja. Kar pasalo!!! Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 :xx!: ... se zmenim z mamo da pridem, se oblecem, obujem, grem do avta (ki sem ga pustila malo dlje na parkiriscu) in mam prazno gumo. z bemvlnom se mi pa ne da, jemljem kot sajn, da ostanem s cest dons.zdaj bom mela pa cele vijevaje s to menjavo pa z letanjem sem pa tja. Pa zgleda da sem cez nekaj zapeljala in sem do doma se lohk prisla... da bi me po zhuriranju tam ob kakih 7h zjutraj s ceste odneslo, ce bi ze tolk spustila... pa ne bi blo fajn...ker ne verjamem, da bi mi kdo probushil, ker sem na parking plejsu, cist lepo in vse... skratka, nimam filinga da bi mi kdo to nallasc naredil.saj montazha gum na amzs-ju je djabe pa ful hitro spedenajo, sam moram do tja najprej... :|||pa prej gumo dol snet, pa rezervo nikakvo gor dat. mah. a naj mitjo gnjavim, ko cele dneve gara?a naj sama se tam plazim... po drugi strani pa - halo? se gume ne znam zamenjat al kaj! mah sranje. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Ja, to je v Osho tarot V. Karta je čisto črne barve in ko se mi je pred leti 1. odprla, me je kar zmrazilo od groze. Takrat sem imela še veliko strahu in opravka z demoni in temo,... Drugače pa je to osnovna karta za moje letošnje leto in zato je tudi v podpisu, ker kakih modrosti nočem pisati, ker se itak prioritete spreminjajo iz dneva v dan. In tudi meni se zdi praz(nič)nost the best, ker vsebuje vse kar je. Jah... moj prvi podpis na tem sajtu je bil pa: To be or not to be, that is the answer-od Lesterja Levensona..., pa tut Buda, Krishnamurti vsi pridejo do tega da je nic vse, prazna zavest vse... ko se zlijes v eno z vesoljem... eliminiras ego... neverjetno kako vsi, ki so duhovno bolj razviti pridejo da enega samega odgovora...more bit to taprava resnica!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: ... se zmenim z mamo da pridem, se oblecem, obujem, grem do avta (ki sem ga pustila malo dlje na parkiriscu) in mam prazno gumo. z bemvlnom se mi pa ne da, jemljem kot sajn, da ostanem s cest dons.zdaj bom mela pa cele vijevaje s to menjavo pa z letanjem sem pa tja. Pa zgleda da sem cez nekaj zapeljala in sem do doma se lohk prisla... da bi me po zhuriranju tam ob kakih 7h zjutraj s ceste odneslo, ce bi ze tolk spustila... pa ne bi blo fajn...ker ne verjamem, da bi mi kdo probushil, ker sem na parking plejsu, cist lepo in vse... skratka, nimam filinga da bi mi kdo to nallasc naredil.saj montazha gum na amzs-ju je djabe pa ful hitro spedenajo, sam moram do tja najprej... :|||pa prej gumo dol snet, pa rezervo nikakvo gor dat. mah. a naj mitjo gnjavim, ko cele dneve gara?a naj sama se tam plazim... po drugi strani pa - halo? se gume ne znam zamenjat al kaj! mah sranje. :|| Ha, ha Marsa, saj bo. Zaradi takih stvari, pa jaz raje 1x letno plačam članarino pri AMZS, pa je rešeno. Na napakah se učimo. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja meni so tudi šeč njegove interpretacije in meditacije. Življenja ne kalupira. Letos sem 3 mesece hodila na eno njegovo Dinamično meditacijo. Odbito dobro. Ima 5 faz, druga mi je bila še posebej všeč. Spustitev vseh potlačenih čustev. 15 min "dretja" vsak dan in to v varnem, izoliranem prostoru brez obsojanja. Kar pasalo!!! verjamem. ja, praz(nic)nost je v bistvu nesteto moznosti. * ja, saj ma mitja, tud jaz vcas njegovo izkoristim, pa itak sem navijala fulkrat za amzs in delala reklamo, ker so res solidni, vendar se vsakic pri regist. tolk scashiram, da tist je pa pol prevec. kaplja cez rob, ponavad spraskam do zadnjih jurckov (ker mam se kak servis pac prej, ko vse zadnjo sekundo pocnem, ker sem rojena v zadnjih pol ure dneva, no 35 minutah, ce sem cist natancna ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah... moj prvi podpis na tem sajtu je bil pa: To be or not to be, that is the answer-od Lesterja Levensona..., pa tut Buda, Krishnamurti vsi pridejo do tega da je nic vse, prazna zavest vse... ko se zlijes v eno z vesoljem... eliminiras ego... neverjetno kako vsi, ki so duhovno bolj razviti pridejo da enega samega odgovora...more bit to taprava resnica!! Ja drži, vse kar je je cool in cool je vse kar je. Tudi sranje. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Ja drži, vse kar je je cool in cool je vse kar je. Tudi sranje. ..ce tega ne jemljes osebno oz. subjektivno... cisto vse zares objektivno zgolj JE... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Tako. Pocasi bom zacela pakirat za jutri. Mat je ze zivcna zame, ker delam baje vse zadnji hip Prijateljice ze razmisljajo o vseh raznih malenkostih ( tud une, k pridejo naknadno), jaz pa ostajam flegma Drugace sem pa precesala psa dans ( 2 ure x!x ), pospravila kurilnico in savno, tako da me ne bo cakal, k dam pridem.Komaj cakam, da ga zapeljem mal po primorski avtocesti A kdo slucajno ve, koliko pride cestnina, ker ne vem, ce imam dovolj na ABC ??? Ta vreme pa tud...smo mogl vklopt gretje No lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts