Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Michelle, lepo se imej na morju!!! x:)x

Ravnokar z bicikla (s tanajo bile v kranju ene 4 ure, srečale 2 odbita panksa in smo se mal zadebatiral x:)x :vio:

Jst bi tud šla na morje... no sej bom, tam nekje v začetku avgusta, ne vem pa še s kom in kako, verjetno bo kaka štoparska last minute varianta... x8Dx x:)x

Ta teden moram spedenat mal stanovanje, da bo čimprej vseljivo xDDx komej čakam

Lepo se mejte vsi skupej x:Xx x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

a daj!! :palec:

to bom pa probala na mitjata...

ker drgac pa shit, ker je tolk pa tolk cajta, predno lohk... izkoristis tele usluge, po tem, ko se ze vclanis, a ves, nekaj tacga je... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xokx x:Xx evo ga bobi, v jeklenih scenah. x;)x :palec:

saj sem nate nekak vmes tud pomislila, da babe, se gume ne znajo zamenat al kwa, ribja posla pa tak. x:px x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jst bi sigurno kakšnega soseda osrečila, da bi lahko pomagal x:Dx
ves kaj sem razmisljala...

... vcasih bi morda koga poklicala (sem mela vedno velik folka okol, ki so bili pripravljeni kar za kaj)... zdaj se mi pa prav ne da... ful zoprno, ampak bom sama hendlala... namenoma nisem napisala Shendlala - ker tega se ne vem - vsekakor pa bom poskusila.

ker namrec ves kaj je... vsaka usluga je tudi naveza...

sem mal... hm, *cudna* v enih zadevah...

pol pa izpadem: hladna, 'opasna' x;)x al kaj jaz vem kaj... v resnici se mi pa sam ne da vezat... pac... tko nekak.

ce jaz enga gnjavim da se zame mazhe tam s shmirom itd., pa se plazi pod avtom, medtem ko on... *kaj jaz vem kaj* (pocne oz. bi pocel)... bo enkrat tud on od mene kaj hotel morda.

to je *prakticna* plat.

je pa se ena... mal bolj ribja - namrec ne da se mi obremenjevat folka s sabo. xDDx

Picasso

Včeraj bili prisotni pri skepanju nove življenske poti dveh prečudovitih osebic :2src:.......joj, je bilo tako lepooooo.......potem pa še super žur do jutranjuh ur...... xbendx

Danes naša družinica šla na bazenčka namočit od plesanja boleče noge in se nastavit težko pričakovanim sončnim žarkom....... x:o)x ,zdaj pa še malo lenarjenja........ :o|o: jutri pa veselo v nov začetek tedna............ :palec: xDDx x;)x xrosex

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>ves kaj sem razmisljala...

... vcasih bi morda koga poklicala (sem mela vedno velik folka okol, ki so bili pripravljeni kar za kaj)... zdaj se mi pa prav ne da... ful zoprno, ampak bom sama hendlala... namenoma nisem napisala Shendlala - ker tega se ne vem - vsekakor pa bom poskusila.

ker namrec ves kaj je... vsaka usluga je tudi naveza...

sem mal... hm, *cudna* v enih zadevah...

pol pa izpadem: hladna, 'opasna' x;)x al kaj jaz vem kaj... v resnici se mi pa sam ne da vezat... pac... tko nekak.

ce jaz enga gnjavim da se zame mazhe tam s shmirom itd., pa se plazi pod avtom, medtem ko on... *kaj jaz vem kaj* (pocne oz. bi pocel)... bo enkrat tud on od mene kaj hotel morda.

to je *prakticna* plat.

je pa se ena... mal bolj ribja - namrec ne da se mi obremenjevat folka s sabo. xDDx

te razumem, tole z vezanjem... ampak glede na to, da je vedno folk pred našim blokom in bi verjetno ko bi jst vsa nesrečna stala tam zraven avta, se jih kup ponudilo da tole opravijo x:Dx se spomnim enkrat, ko je sosed nesel domov ene nageljčke tko dišeče, roza, tamale... jaz pa o, kako so lepi... jebelacesta čez dve uri pozvoni z enim ogromnim šopkom, mi je bilo kar zoprno x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

no, čist iskreno, jaz babe ne bi glih silil v menjavo koles :o|o:

nea se zaj matraj s tem, probaj nekak z Amzs-jem porihtat...

da ti ne bo še ki avto na nogo pado x:o)x

x:Xx xDDx x;)x

mam ze kartico tlele... sem se ze spomnila, kako bom rekla da se ne bom zlagala. x;)x xDDx x:Dx haha, sem pa vcas mal nabrita... xscratchx... al kako se ze rece (taka cudna beseda, ko jo napises). :D ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>te razumem, tole z vezanjem... ampak glede na to, da je vedno folk pred našim blokom in bi verjetno ko bi jst vsa nesrečna stala tam zraven avta, se jih kup ponudilo da tole opravijo x:Dx se spomnim enkrat, ko je sosed nesel domov ene nageljčke tko dišeče, roza, tamale... jaz pa o, kako so lepi... jebelacesta čez dve uri pozvoni z enim ogromnim šopkom, mi je bilo kar zoprno x:o)x

vem saj to je tud opcija... sam se men nanjo ne da zanashat... ne da se mi bit nemocna, pac pa hocem bit carica v lajfu..

ne da tam klavrno stojim kot kup nesrece, ampak da vsaj mal mignem v smereh (pa kakorkoli ze x;)x xwizardx).

Picasso

preživela en taku krasan vikend... zdej pa komi čakam postlo... sem šla don ob pol osmih zjutrej šele spat, pa še to samo za dve urce... lalalalla... pol smo ga pa naprej sral... hehehe...

fajn se mejčkejte.... jz grem pod tuš pa u postla, da bomo šli jutr lahko delat...

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>

sicer te prej vprašajo če si član, pač rečeš ja.

heh.

ne ne recem (mislim ker pac nisem - clan, to bi bila laz), saj glih to, ti pravim da sem nabrita...

.. da lohk povem po pravic - ker tko hocem... x;)x :vragec:

men je do tega, da sem iskrena... to je cist moj stos. :vio:

bom pa povedala/porocala jutri (ne izdajam strategij 'prej' x;)x), morda pa me bodo polili z ledeno vodo. :O:

ko se kao tolk hvalim. x;)x x:px

Picasso

ne saj ne mutim, glih to ne, sam skusam uporabljati prave besede... pa je pol mir v lajfu. :)

to je neka natancnost hecna posebna...

ker drugace nisem tolk... ;) :P

Picasso

Jaz pa naceloma znam, mislim sem ze delala to, sam doma, pred bajto, za test.. Ko je blo pa zares treba, sem pa ocita poklicala x:o)x

Ful bla presenecena prejle, ko sem na uro pogledala.. Je ze 11 :eek: Sem cist not padla v uno knjigo, je res ful dobra :palec:

Macku se je pa cist strgal, je cel vecer norel po sobi, pa razmetaval papirje, pa grizel x:Dx Hehe, kolk prav pridejo usnjene rokavice v takem primeru.. da se lahk fajn igram z njim, pa ne nosim posledic.. ma sej je se bejbi, se mora mal zdivjat.. mi je brezveze da mu zdej tle neki tezim, ker me pride napadat in grizt..

Zdej mi pa spi na kolenih, mrtev x:o)x

Pa snemala sem en album, kao salsa muzko dol z neta.. pa ni glih salsa.. je neki tko.. elektricnega.. mi je zacuda ful dobra muzka.. sam nimam pojma kaj in kdo izvajalc.. in tud nimam pojma kak naj pogruntam..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>vem kaj hočeš rečt, po svoje maš prav, to so prikrita pogajanja v bistvu, ampak zame je to mutenje x;)x  x:o)x

ker recimo, ko te folk enkrat skuži, ti ne zaupa več ker bo skoz na preži kaj imaš za bregom v resnici...

nak, tako pa dolgo ne gre...

mah, brez veze...

oni recejo - a ste clan?

in jaz recem recimo - mam kartico.

brez veze, nisi postekal, to NI mutenje, je SAM iskrenost. ;)

Picasso

jah saj, bogve kaj bom pa pol naumila se, morda clo kaj devicjega? :D

saj jaz mam tud mal a ves... :8): xDDx

Picasso

mam in to spedenano. x^x

aja saj res, ne, shit, vseen bom morala pol tja, rezervna je res rezervna, je kokr mal manjsa al neki tacga, sem ze enkrat imela vijevaje. :|||

joj kaj pa zdaj? :V:

x;)x x:Dx

ah saj bo ze (no tale je tud ribja, pa se mal CG.. :))

Picasso

aha saj res, dbest! x8Dx

ja, sam saj je djabe... tedaj je bilo v soboto, so mi v 15 minutah spedenal in sem placala mensezdi 1500 sit - brez uveljavitve clanske.

v soboto popoldne v 15 minutah!! :eek: x^x

res sem bila z njimi vedno zadovoljna. x8Dx

Picasso

po mojem kul, ker sem imela zadnjic registracijo pa mi je jani vse spedenal. :)

Picasso

x:Xx :vio:

*

tko, zdaj grem pa telo mal polozhit, sem tolk zmatrana, grem gledat kak film, ce bo kaj tacga...

sicer napoved ni kaj posebnega tokrat, sem pa vseen vesela, ko mam mir s tem...

me jih caka ene par prihodnji teden, da jih nastepam pred morjem, manj energy, kot pa se jezit pol na besna pisma na urednistvo ko pridem z dopusta. x:o)x xDDx

cau, lep prihajajoc teden zelim vsem! :palec: :vio:

Picasso

dannnnn...bla na rock otočcu...ful dobro...blata "do kolen".....no, ponekod ga je blo res tolk x:Dx ...muzka je bla x:px ...sam nisem zdržala do konca :sori: . sem se spomnila, da moram še pol slovenije prevozit za nazaj, pa se mi ni dalo to počet v napol spečem stanju...tko da sem prišla domov glih u mero zaspana....

zdej pa služba, dež in ostala ropotija....konc tedna pa morje...her aj kam , her aj go..... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ej folk, ne morem bit tih!!! :eek:

nikol ne uganete, kdo me je dons zbudil!!

POLICIJA!!!

Po telefonu.

zarad strokovnega mnenja - ASTROLOSKEGA!!!!!

vec ne morem povedat.

ejjj!! a ni no???

Pac, LN, jaz urednica itd. telefoniral, se pogovarjala kakih 15 minut z zelo simpaticnim policajem.

Kaj tacga pa se ne! x8Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ej folk, ne morem bit tih!!! :eek:

nikol ne uganete, kdo me je dons zbudil!!

POLICIJA!!!

Po telefonu.

zarad strokovnega mnenja - ASTROLOSKEGA!!!!!

vec ne morem povedat.

ejjj!! a ni no???

Pac, LN, jaz urednica itd. telefoniral, se pogovarjala kakih 15 minut z zelo simpaticnim policajem.

Kaj tacga pa se ne! x8Dx

a boš postala zunanja sodelavka policije :eek: x;)x :palec:

Full dober!!! Morda bo pa res tako, da bo vsako podjetje imelo po enega asrtologa, jasnovidca, you name it....zaposlenega. Cool! x;)x

Danes je spet dež in meni to odgovarja, ker imam ogromno dela in če bi bil sonček, bi hotela biti povsod drugje samo za računalnikom ne. Pa fajn da je luna v Devici, meni pomaga. xDDx

Počasi spijem kavo, pokadim še kak cigaret, še kako rečem tu gori in se preselim malo nižje v pisarno.

Moje telo se je pobralo, verjetno je pomagalo tudi to, ker sem šla včeraj na Jošt z Rikijem.

Pa da ne govorim. Sklopka na mojem avtočku, gre počasi k vragu, v 1 in 2 že močno dela v prazno. Me kar zmrazi, koliko bom plačala. Ja nimam kaj, denar mora neprestano krožiti. xDDx

Vsem vam želim prelep dan!!! xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...