Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 kaj jaz vem... urco? sam a ni mega?moram si zmislit se kaj boljsga. recimo jo podtaknit v prasek al kaj jaz vem, nekaj pac...bom videla, ko bo suho, ko bo realno, ce je kaksen oz. zadosten rezultat, ampak je kar me preprical. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 sem popoldne preživela ob knjigi - Bralec, mi je bila zelo všečna... Jst tud prebrala...kr fajn. No, jst grem pa zdej počas dam....me mčkn glava boli....nč kritičnga, sam mal čudn je notr... Zdele sm že 3 dni ful naspidiriana neki, polna energije....šopam okol, ko nora. Ko pridm dam, si bom kosivčk nardila in bla za spremembo mal doma, cune oprala,se zdepilirala, pa mal sobo pospravla, v knjižnco šla...ja, ja, mogoče clo prot večeru rolat, morm enga bukslna vn spravt, k sm mu zanč zahinavla...sej bo! No, res grem...vidm, da se ful neki sestava foruma spreminja....don't like it that much... Pozdravčke vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, res grem...vidm, da se ful neki sestava foruma spreminja....don't like it that much... pojma nimam kaj mislis, vendar opazam, da imajo eni skoz nekaj s forumom probleme. kok neumn. pac te ni tle. zelo in najbolj mozno preprosto. Lohk si pa das kaj tacga v podpis, pa v vsaki objavi apeliras na forumovce, morda pa se kaj zgane. x:Dx Men je vsec vsaka sestava, se najbolj tista, ki se ne pritozuje in ki se v njeni druzbi dobr pocutim. Tko da - eni majo radi sonce, ono da zhge, jaz pa maram dezh.eni marajo sladke okuse do nezavesti, jaz pa ne. Veste pa kaj lohk, ce komu kaj ne pase.men tud vi ne pasete, eni, pa vas moram vseen gledat, v interesu *demokracije*. Povzetek - glavno da je onim kul, ki so gor, ce pa komu ni, je pa bolno, da je se tle. Tolk o tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Jaz sem tudi bla kr aktivna danes-sem shrambo spedenala v nulo(so se mi molji naselili v čajih ), pa sem gomasio naredila pa ga malo pojedla sem že čisto pozabila kaka fajn energija...pa zmenla sem se grem hčerko jutri vpisat v vrtec, pa na vrtu sem šarila, pa FUL je VROČEEEE!!!!!meni je že spet tumač..v soboto grem za najmanj en teden na Pohorje-zemlja kliče fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolko časa pa si cmarila?Aliana, mogoče pa tole sploh ni povezano z nesrečo... a si dala kri, če bi kakšno vnetje pokazalo? Ja, dala kri, ravno zadnjic na sistematskem..Ma sej, cas celi rane, ne... bomo ze.. Itak da sem sla z avtom v trgovino na koncu prevec stvari blo na spisku, pa da bom pol tiste tezke vrecke vlacla.. ---- kok se mi pa fajn zdi jem tlele ob racunalniku.. pa mi Tristan sedi na kolenih in ga ful muci tale kruh, ki ga ma 3 cm pred nosom.. pa sam vsakic, ko mal blizje pride recem 'ne', pa se kar odmakne... ga ful muci, sam mu zanalasc puscam se mal tl pred nosom.. ce je ne, je ne WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa sem gomasio naredila pa ga malo pojedlaa daj, ti tud! jaz ga imam eno dozico clo v avtu, ko se je stane nekaj najavljal, ce se slucajno srecava... se mi zdi, da mi je tokrat se posebej dobr ratal. ja, a ne, zdravilen je. res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsakic, ko mal blizje pride recem 'ne', pa se kar odmakne... ga ful muci, sam mu zanalasc puscam se mal tl pred nosom.. ce je ne, je ne ja jaz tud tkole, mal *kruto*... mal sem zleht pa to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ma zdej je treba izkoristit, ko se nima cist obcutka, da je ta glavn tlele.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a daj, ti tud! jaz ga imam eno dozico clo v avtu, ko se je stane nekaj najavljal, ce se slucajno srecava... se mi zdi, da mi je tokrat se posebej dobr ratal. ja, a ne, zdravilen je. res. Ja, sem se počutila nekak zaspano, utrujeno, pol pa šus energije, pa se mi zdi da se počutim "na zemlji"-mam čiste misli Ja, si me ti vzpodbudila, da sem ga naredila...sem prej že malo pozabila nanj.Hvala fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 vsaj ena korist od mojga nakladanja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>soda pa dela. Zakon!! hudo!!! Cist bel, morda clo snezno bel. Jess!!! Nikjer prebrala, da zdaj kuhat... sam podatek: 'soda da dela'.pa sem tole se spomnila.boljs ko ona sranja razna... varekinska...pa stane 100 sit al kolk. pih, kdo bi si bil mislil, pa se dobr da sem se lotila sploh - sicer sploh ne bi vedla. je ze skoraj suh.kok se mi dobr zdi..tak experimentek nek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 hm, sva imeli danes s tamalo svoj dan, šli v naravo, prideva skozi vrata domov - pogledam skozi okno, ful dežuje...men se pa ne zdi, da se strukturaa menja, ampak določeni so odšli na dopust, drugi so si mičkeno odmora vzel..., pa fajne debate se razvijajo, tko je bilo ko sem prišla še kot O. sem gor fajn za modrc, bom preizkusila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dala kri, ravno zadnjic na sistematskem..Ma sej, cas celi rane, ne... bomo ze..se spomnim pred nekaj leti, pred 3 sem mislila najprej da sem si mišico pri teku nategnila, nato sem že komaj hodila, sem kr nogo za seboj vlekla... le šla k zdravniku, pa je pokazalo vnetje... zato sem mislila. In danes sem ugotovila da se mi je ponovilo :xx!: pa spet julija ampak se ne dam, pač tekla ne bom, ampak avgusta bodo planetki spremenili pozicije (sigurno je kaj v zvezi z njimi, da je spet isti mesec), pa bo !!!!držim pesti, da te preneha bolet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se spomnim pred nekaj leti, pred 3 sem mislila najprej da sem si mišico pri teku nategnila, nato sem že komaj hodila, sem kr nogo za seboj vlekla... le šla k zdravniku, pa je pokazalo vnetje... zato sem mislila. In danes sem ugotovila da se mi je ponovilo :xx!: pa spet julija ampak se ne dam, pač tekla ne bom, ampak avgusta bodo planetki spremenili pozicije (sigurno je kaj v zvezi z njimi, da je spet isti mesec), pa bo !!!!držim pesti, da te preneha bolet Hvala za skrb Ma po moje bi zdravnica morala videt, ce bi blo kaj vneto.. Pa na drugacen nacin bi bolelo verjetno.. Ma grem Marso poslusat in si nardit eno divje slano kopel... mogoce bi si jo ti tud morala.. ? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma grem Marso poslusat in si nardit eno divje slano kopel... (je se dasa zapopadla tole slano kopel, pa se neke pilinge s soljo in olivcem si dela... skratka, sol na tisoc in en nacin tud pri nas *za bolece sklepe pa preverjeno deluje (sem si nekaj let nazaj na peljescu zvila glezenj, ko smo se hodili kopat nekam v eno divjino in po skalah lazili, pa sem s takim gleznjem lazla, ker mi je blo skoda, da bi zdaj 'doma' cepela in se mi je ta glezenj ves cas oglasal in bolel. odkar si naredim vsaj 1x na teden slano kopel - samo, dam kar dosti soli not, pa za 20 minut v banjo - je glezenj kulj ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ke mam pa cajt! Še tle včas dolg cajta mankam! Pa zgleda sm močn vtis pustu pr teb, tko kt še pr dostih! Ja zgleda da res, mi je ena moderatorka nekaj razlagala o tebi, mam pač dober spomin, kaj češ, prekletstvo. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Še en dan je naokrog, bil tak karšnega sem si naredila. Delo sem si delno prestavila na jutri, kaj češ tudi to mora biti. :xx!: Še sedaj stvari, ki mi gredo na živce delam zadnji trenutek, vsaj rutinske, dolgočasne,...potem pa ko je panika, pa naredim tipi topi, v neverjetno kratkem času.Zanimivo!!! Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 bom danes tole prakticirala popoldne, pa ne vem če ne tud kaj gline na hrbet...dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 he marsa tis taka faca......js sam zato ne maram belga perila, k je belo še sam 5 min po tistmu k ga iz štacune prneseš viš, zdej si bom pa umisla kak bel modrc, pol ga bom pa cmarla na šporhertu......vrag bo k bo lubč verjetn mislu da sm se končno spravla kako pametno južno skuhat k se bol redko prstopim h konkretnemu kuhanju-nimam cajta niti volje bolš da ne izzivam s kakmu modrcu u piskru KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 daaaannnnnn...še danes...popoldan pa prtljago pripravit....pa se mi glih ne da ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Vsem en lep dober dan!!! Pa novum zmagam naproti. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Danes vsa srečna, ker se je končno dan začel sončno ....., čeprav, hm..... ,ko gledam skozi okno, se neki oblački preganjajo sem ter tja......Bom šla prec ven, da jih preženem.... Drugače pa, dan se mi je začel lepo, čeprav nekega elana za delo...... NI ravno.... Nič, imejte lep dan, grem jaz na "arbaitung"........CMOK Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Moj nekadilski dnevnik. 1h brez cigaret. Sedaj pridejo pa še obliži iz Avstrije s frendom vred. Sem si vse oreng zoorganizirala. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 pa kaj je to men, da se sredi tedna, v konco lepem vremenu prebudit ze 2 uri pa pol ne morm? prav tko mesecna po bajti hodim prej sem mislila it v nabiralnik po posto pa grem u kopalnico pa se v ogledalu gledam in razmisljam kaj tam sploh pocnem?? veliko soncka vsem! ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pojma nimam kaj mislis, vendar opazam, da imajo eni skoz nekaj s forumom probleme. kok neumn. pac te ni tle. zelo in najbolj mozno preprosto. Povzetek - glavno da je onim kul, ki so gor, ce pa komu ni, je pa bolno, da je se tle.Tolk o tem. Eh...ni mi kul, k sm zadne čase opažala, kok je blo spravljanaj na določene osebe. Pa ne prtožujem se, samo izražam svoje mnenje. S tem nisem mislila, da mi zdejšnja družba ni všeč, samo pravim, da škoda, da je včasih tolk enga sovraštva in fovšarije izražene do določenih ljudi, celo do take mere, da grejo dol s foruma po dolgih letih sodelovanja. PA NE SE JEZIT! Dons se mi zabušava...včer sm pol z unga nedolžnga glavobola migreno fasala in je blo spet sranje...sm pol hitr tablet vzela in se mučla kšno uro, da je prjel. Dons je pa kul. Zdej vem, da k se začne, morm nalgesin vzet, pa pol ni migrene nsledn dan. Če pa imigran vzamem, pa pomaga 6 ur, pol pa spet začne sekat...ne morm verjet, da prej 8 let nism vzela tableta, k me je bolel, k mi je blo bed kemijo vnašat v telo....sm pa zvedla od večih doktorjev, farmacevtov, da je isti klinac, al telo s kemijo ubijaš al pa z bolečino...pol pa že raj tablet vzamem. Jutr bom pa spoznala amber....eno mojih najljubših lunatk. V bistvu je bla prva, k me je kontaktirala prek os-a....faca...kumi čakam. Spet sm naspidirana...kumi čakam popoldne, da grem vn dat. Pridna sm. Zdejle bi šla ful po stari Ljubljani mal šetat, pa na pijačko ob Ljubljanco....joj, kok se mi lušta...pa še šef je nekam šu, pa bi lohk spizdla, sam se mi ne da sami it. :xx!: Zdej bom pa nektarino maznla. No, lupčki moji, pridni bodte. Lep, ustvarjalen, zabaven, srečen, zdrav dan, poln ljubezni , vam želim.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts