Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

pika pikica...si mi nardila kar skomine...pijačka pa stara ljubljana....šef je šel na dopust in ni danes nikogar, ki bi delal paniko in nas gnjavil. popoldan moram vse spakirat za na morje in se mi zdej čist zares ne da nč več delat.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Amis ti lahk pridem js spakirat x:o)x kolkr sem dans zmedena bi zihr dala v potovalko namest kopalk kaksne rokavicke x:Ix sj ne... mislm ja..... nc ne mislm, uglavnem rada pakiram, pa se to nisem prepricana x:px

ej zdj pa zares: ce se ti nc vec ne da delat, pa ce imas cas... pa pejt za kaksne pol urce, do urco mal pocivat... x^x kdaj pa gres na morje? uziwi v glavnem, fulll soncka! pa prid cim bolj sproscena nazaj! x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>A pol greva?  :inocent:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

lahko jap x:o)x x^x x:Dx

sj ne... kaj vidve sta obe dve iz lj? js tam studiram... pa grem kr velikrat z sosolkami, kolegicami v staro lj na drink, je nice... emm ce bos vidla kdaj kaksno men podobno na ikoni, me lahko brez ovir ustavis! bom full vesela lunatika srecat v lj x:)x x:px

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Jst sm, za amis pa ne vem....najbrž....ja, a si predstavljaš...jst eno začopatim in začnem skakat okol nje.... :onfire: :onfire: :onfire: KAPICA, KAPICA, JST SM PIKICA IZ LUNINEGA NETA.....pol pa ne bi bla ta prava :eek: ...se prec u Ljubljanico vržem od sramu! :lol: :D

<{POST_SNAPBACK}>Jst sm, za amis pa ne vem....najbrž....ja, a si predstavljaš...jst eno začopatim in začnem skakat okol nje.... :onfire:  :onfire:  :onfire: KAPICA, KAPICA, JST SM PIKICA IZ LUNINEGA NETA.....pol pa ne bi bla ta prava :eek: ...se prec u Ljubljanico vržem od sramu! :lol: :D

x:Dx :lol:

x:Dx x:Dx x:Dx ....kolk ste dobre :palec: če bi bla u lj, bi že rekla, da gremo na drink. sam kaj, ko nisem. obožujem staro ljubljano x:px

kapica, sej moje pakiranje bo dans tud zmedeno. k se mi ne da. nit razmislila še nisem kaj sploh vzet. ...da ne bom končala z bundo v rukzaku x^x . ma saj ni tak problem za spravit dve majčki, hlače in kopalke. več bo knjig, pa karte za tarok, pa barvice in podobna ropotija......sam to ni res, kolk se mi ne ljubi letos....

bom kr v dnevniku tole vprašala - kaj najprej glina ali slana kopel... koliko časa glino tolk da se posuši al

"glino v prahu zmešamo z jabolčnim kisom in vodo in pustimo, da se glina napije tekočine, za pribl. eno uro. Dobljeno maso na debelo namažemo na prizadeta mesta in prekrijemo s platneno krpo. Po pribl. 45 minutah si oblogo odstranimo in vržemo stran, krpe pa operemo in spravimo " - tole sem prebrala na LN pri bolečinah v mišicah, sklepih, kosteh...

:sori:

najprej sol, ker je hitrejs.

glih zato, MORA odstat (ce je v prahu in jo mesas).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tezko je rect, ce mas zapestje, je tanjsa plast, bo morda dovolj 1 ura.

Ce je pa debelejsa, pa vec, tud 3.

Ni pa fajn cez noc puscat, ker potem pajcas pol tist obkladek z vsemi odpadnimi snovmi, tako da je fajn, cim naredi svoje (ja, ko se posusi, to pa ne moremo nikol z gotovostjo rect kolk tocno cajta), jo odstranis.

ce jo je treba kaj praskat dol pa tak, se ni cist suha in jo mors se malo pustit.

Ko pa gre dol kot gips al kaj tacga, da se brez tezav vse v kosu odlusci (razen pac ce se nadrobi), potem je to to.

sol mas pa lohk manj cajta, recimo pol urce, sam tud tukaj je boljs cim dlje, po mojem pa ni potrebe vec kot uro ali najvec dve.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...si mi nardila kar skomine...pijačka pa stara ljubljana....
sem se ravno vrnila s potepa po stari lj :mex: ... sem kupila sol za kopel s sivko (piranske soline) ... razsipna postanem, ko setkam tam okol :fiju: ... promet pa cist stala dons :xx!: (a je mekur ze R al ravn kaj na bremzo tisci al kaj?)

Kolk enga letanja zarad pleha, sam sem en avto vidu in :2src: na prvi pogled, sam ... spet neka eksotika, k ni nikjer delov, ampak diesel, mali pa Gemini x:)x sva glih za skup x:Dx

Aja, dobu luč in ekspanzijsko, tko da ni več izgovorov, moram it šraufat!! K bi se mi vsaj dal :xx!:

Aliana, taki topi udarci ponavad samo bolijo (doooooolgo, še posebno ob spremembah vremena), vidi se pa nič. Maš pač svoj privat barometer, veš že dva dni prej, da bo dež. x:Dx

Pleh je ta teden očitno ogrožen, tko da raj previdno, pa ne izsiljevat prednost, spoštujte predpise pa bo vsaj ceneje, če že ne hitreje.

x:Xx vsem

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

aja saj res, ti si mel tud tole, xcrossfingx, sme pozabila komentirat.

ja kako? mas zdaj avto al ne? :8):

Picasso

mam ga, še x:Dx mal je stolčen, ampak gre x:Dx ponoč pa od daleč zgleda OK.

Čakam denar od zavarovalnice, ker se je model pritožu :xx!: , pa prevozu je STOP, pa čez 10 m trikotnik. Mal se bom načaku, drgač bi tega Dvojčka takoj vzel.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>:xx!: najbrz zgolj zarad zavlacevanja...  :o|o:

Model je trdno prepričan, da ni kriv :vragec: , pa mu je policaj reku, da bi blo kakšnih 150 000 sitnih cenej, če bi se odloču, da je kriv, ker je po njegovem (policajevem) KRIV.Sam modelu ni jasno zakaj ma on samo prasko, jaz pa totalko x:Dx

Kva čmo, bom mal počaku, vmes popravu avto, pol pa ... x;)x

Nejc Zaplotnik

aja uh... trde buche prepricane v svoj prav... trd oreh, res... :||||

tud ce mu dokazes in vse... ne, kao - 'on je preprican v svoj prav'. x:o)x

V bistvu za rezhat, ce ti ne bi zivcev najedal. :|||

Picasso

yes, evo, N30 tud pod streho (no ampak je ze cetrtek :||)... :switz:

Spinaca odpadla, drugi plani, pa da ne bi zivcev se izgubljalo zarad kakih spinac. :D

Zdaj grem pa kremo naredit...

Uhh...

Picasso

:vragec:

:!!: :!!: :!!: :!!: :!!: :!!:

tkole se pa zgodi, che chlouk na "dopustu" mobitela ne izklaplja :xx!:

bemti drzhavne organe....pa she kere druge zram :xx!: :xx!: :xx!:

ampak shtiri (4) dni :eek: :eek: je blo pa lushtn x:)x

pa konc mesca naprej xrolleyesx

zlomk (neki med :!!: :bomb: :o|o: :angry: pa x:)x :vio: )

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

o lejga :palec:

jst sem pa malo boljše, jutri ponovim to terapijo s soljo in glino... upam, da bo zjutraj podobno stanje kot je sedaj oz. jutri bo boljše stanje kot je trenutno!!!

sem pa prebrala v tem času knjigo AT. mam filing da se mi je o njej sanjalo s točno določenim namenom x:Dx

oooo...bravo, selene :palec: ful vesela, da ti je bolje.

tle pa po nekem čudežu že vse spakirano. kar ne morem verjet. sej tud tega še ne dojemam čist, da bom 14 dni na morju. mal mi je nenavadno letos. ampak itak je tako že celo leto in vse kaže, da ne misli spreminjat smeri.... x:Dx ...tudi prav....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...