Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>o lejga :palec:

jst sem pa malo boljše, jutri ponovim to terapijo s soljo in glino... upam, da bo zjutraj podobno stanje kot je sedaj oz. jutri bo boljše stanje kot je trenutno!!!

sem pa prebrala v tem času knjigo AT. mam filing da se mi je o njej sanjalo s točno določenim namenom x:Dx

AT? :inocent: Me veseli, da ti gre na bolje...Zjutraj bo 100% boljše xokx

fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

AT = avtogeni trening, I guess... Fajn, Selenck, jaz bom tud danes se enkrat.. Sem mela neko idejo prejle, da grem na rolerje, ko se domov pripeljem, pa sem cist tko za probo mal nogo zavila v uno smer, kjer boli in so mi kar solze v oci prsle.. Tko da sem se pol odlocila, da z rolerji ne bo nic, bo pa sol, pol pa se glina verjetn..

Sla po par majck v H&M, srecala eno lunatko.. sori, tud ce bi se ti ustavla, jaz ne bi mela casa, sem ful sibala naprej x:Ix Po kljuce, ker bom zdaj, ko gredo otroci na dopust, macja varuska x:)x Sem rekla, da ni problema, kako urco mi bo vzelo vsak dan, pa itak kaze, da bom bolj doma tele pocitnice..

Ful, ful cudna sem danes.. tecna.. zamorjena nekaj.. saj se trudim kul ostat, pa mi vsake tolk kar vse dol pade :sori: pa se vlece tole ze par dni.. :o|o:

Grem si palacinke pect x:)x

Aakhi, sem glih dons te hotla na kofi povabt, pa sem se pol spomnila, da si na pocitncah.. hmmm... ocitno ne vec :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oo, hej, jaz pa glih dons razmisljala, a cem dat aakhuta v pogresane! xDDx :palec:

Dbest selene! :palec: x:Xx

Amis, blago0rcek, jazs em pa tooooooolk zmatrana, kar vlecem se... sem pa napisala napoved in tudi kremi naredila, jes!

zdaj imam pa se ene plane, sam... :||| kaj jaz vem...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Aakhi, sem glih dons te hotla na kofi povabt, pa sem se pol spomnila, da si na pocitncah.. hmmm... ocitno ne vec  :inocent:

:vragec:

me lohk she zmeri.... x:)x x;)x x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Oo, hej, jaz pa glih dons razmisljala, a cem dat aakhuta v pogresane! xDDx :palec:

:vragec:

pa ti ne bo treba.... x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

saj mi nikol ni treba, ker se zmeraj pol glih pojavte. xDDx x8Dx :palec:

a tko pol pravs... :)

ja no, saj 4 dni je tud kul. :vio:

jaz pa totalna akcija tule, cesa vsega nisem v teh dneh, pa kje vse nisem bila...

zdajle bi mi pa sladoled pasal... pa mi skor nikol ne... bi mi kaksen tak dzazen, recimo bounty tavelk al pa kaj tacga... al pa... king al max al kaj je, ko ma tako plast cokolade. joj njami. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx

*

aAkhut, naspicjo za turiste!! x:Dx x:Dx

Picasso

Dons bo dolga noč! Nism nč spau, probu sicr sm, sam ni šlo. Predn sm šu s šihta sm se spiču s frendico, doma je še Katrina utrujala, tak da ni blo s spancm nč. Zdej sm pa kt vampir, saj tko bled okol haram. :8): Fuck, če sm vse sort prežveu, bom tud dve našpičene beybe! x:Dx x:px :vragec:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

mogoce jima pa kej manjka! x:Dx

---------

Dons bo dolga noč! Nism nč spau, probu sicr sm, sam ni šlo. Predn sm šu s šihta sm se spiču s frendico, doma je še Katrina utrujala, tak da ni blo s spancm nč. Zdej sm pa kt vampir, saj tko bled okol haram. :8):  Fuck, če sm vse sort prežveu, bom tud dve našpičene beybe! x:Dx  x:px  :vragec:

Jaz tud bolj mal spala :o|o: Pa sla ze ob 11h spat.. No ja, zdej vsaj vidm kaj me caka, ce si bom dojencka omislila :o|o: x:o)x x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Dons se pa razprodaje zacnejo... uf kok sovrazim to guzvanje... sam nujno rabm par kratkh hlac, tko da... man's gotta do what man's gotta do! :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

jaz sem se tud za danes s tamalim zmenla, da greva po obutev zanj - nic vedla, da razprodaje, prav za dons sem si zadala.

Pol pa izvem vceraj. :|||||||||||

Ja, SOVRAZIM guzvo. :xx!:

Drugac pa kul, soncek, sem ze ene par stvari zrihtala, superca.

Lep petek vsem! :vio: :palec:

Picasso

a razprodaje se dons zacnejo ... uuufff, se dobro, da sem se vceraj spravla mal setkat okol po stari lj in ne dons x^x ... bljak, guzva, ce kej nemaram je to drenjanje in guzvanje :xx!:

*grem zdaj mal k starsem... imajo projekt 'nov hladilnik stlacit v staro kuhinjo' xDDx

lep dan vsem x:Xx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...