Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Ma klinc, pa razprodaje...jst morm pa po en dariw....drek. :xx!:

P glih dons sm hotla it mal šetat po stari Lj....not gonna happen....bom šla zvečer z eno lunatko mal ščekirat...juhuuuuuuu.... x;)x ž

Aja, zdej sm fitnesirat začela....v pondelk in grem dons že 4.-ič. Ful mam neki zagona....pol, k bom pa vsa lepa, bom pa v nude fotko postnla....pol se lohk pa vse bejbe od Morena skrijejo...to bo šele groza! :eek: x:Dx

No, grem zdej mal brat, kaj ste kej pisal. Čav bav. x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x8Dx

midva z mojim sva pa mogla njegovo mami dans pelat v Ljubljano...na razprodaje...in itak me je na 5 minut klicala kolk je dobr vidla in kaj si je kupila...smeška je ful...Mi je tko smešno k ona je pač na vasi bolj živela...sedaj v Kranju...ampak še vedno se ji zdi ko gre v Ljubljano...tako kot meni če grem nekam kjer še nisem bila...pa je vse vaaaaaaau x:Dx x;)x

Jaz sem šla pa ob 7:45 v sportino na čopovi kupila kratke hlačke pa eno majčko...nč probala...hitr v službo...in na WC-ju sem probala...mi je kot ulito x:o)x x8Dx

DANS PA MA MORJE HUUUUUUUUUUUUUURA končno sm dočakala zdej pa 14 dni morskih dogodivščin...hmmm mogoče pa letos probam srfat...prejšnje leto so me ful hecali ker sem skoz kamčke nabirala... :onfire: :fool: xmusicx xcheersx xsmx xloveyx :flowerface:

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Uf, ja, jaz tud danes ugotovila, da sem prav fajn naredila, da sem si ze vceraj naredila zalogo majck za drug teden .. da bi danes tam v vrstah cakala :o|o:

Je pa zanimivo, tko se nobenmu ne da po razprodajah hodit.. gneca je pa se vedno neverjetna vsakic x:o)x x;)x

Yes, zdaj pa vikend, pol pa 14 dni skup vstajanja ob 6.30, ker gre sodelavka na morje.. xcivx Danes se moram se naspat, za to noc, pa za naslednji dve.. gremo verjetno mal na izlet z motorjem proti Hrvaski...

ceprav... a modrci so tud na razprodajah? Bi nujno rabla... neki cist special, kar itak ne vem kje naj dobim.. (a Intimissima al tko nekak obstaja v SLO kaksna trgovina, al moram v Italijo?)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Uf, ja, jaz tud danes ugotovila, da sem prav fajn naredila, da sem si ze vceraj naredila zalogo majck za drug teden .. da bi danes tam v vrstah cakala  :o|o:

Je pa zanimivo, tko se nobenmu ne da po razprodajah hodit.. gneca je pa se vedno neverjetna vsakic  x:o)x  x;)x

Yes, zdaj pa vikend, pol pa 14 dni skup vstajanja ob 6.30, ker gre sodelavka na morje..  xcivx Danes se moram se naspat, za to noc, pa za naslednji dve.. gremo verjetno mal na izlet z motorjem proti Hrvaski...

ceprav... a modrci so tud na razprodajah? Bi nujno rabla... neki cist special, kar itak ne vem kje naj dobim.. (a Intimissima al tko nekak obstaja v SLO kaksna trgovina, al moram v Italijo?)

Jaz sem vidla perilo Intimissima v Hiperm. Mercator(Modiana)-sicer v Kp, samo bi lahko imeli tudi drugje... xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>

Mercator Šiška, Celje, Domžale

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

A res? o super, ful hvala! Bom sla kar danes pogledat.. mogoce pa clo dobim... pa se s popustom po moznosti x8Dx

Frendica je imela en tak noro dober modrc, mal podlozen, pa naramnice vse prozorne, tko da ti nikjer ven ne gleda in mas lahko tud hrbet odprt malo bolj.. pa je rekla, da ga je v Italiji kupla, mogoce bom imela pa sreco, pa ga imajo tud pri nas...

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x  na sreco ne prvo in zal ne drugo  :o|o:

:vragec:

drugo se da prec uredit

mozhni scenarij:

hop na motor....brrrrr brrrr brrrrr.....

cin cin....:"JAAA?"

"alinchek"

"Jaaaa....kr gor prskaklej"

...in hop.....zhe vsa pogrizena in spraskana x:Dx

zlomk x:Xx x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Končno zrihtu avto x:)x sam na petek je blo treba počakat :vragec: in v treh urah je bil avto 10 cm daljši. Zdaj pa xwizardx in luč pa maska bosta xokx (za ponoč, iz aviona) x:Dx

Kakršen lastnik, takšen avto x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Zici so žametni x:o)x

Cabrio bo tud mogoče, enkrat ob priliki

Ostalo :palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Kolk je vročeee... the best :palec: jst prov uživam x:Dx pa lubenico mam za kosilo. drugega itak ne morem... V pondelk grem na morje. Z vlakom. Sama. No tam seveda ne bom sama x:Dx komej čakam v bistvu... nekak se mi je zdel da bo bolj malo morja letos, potem pa tole. pa še avgusta gremo s puncami tud z vlakom na morje hehe to bo fajn :palec:

Jutri pa na pivo in cvetje v Laško. Tud to bo fajn x8Dx x:o)x skoz nekej...

Lep vikend vam vsem želim, mejte se najbolš x!x x8Dx x:)x :vio: x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ja ne vem, kaj je zdaj s temi avtomobili.

Na mojem je pa šla sklopka "zugrund".

Sitnica :o|o: 62.000,00 SIT. Mislim. :vragec:

Pa peljem domov mojega bejbija, pa videm da števc ne dela, pa nazaj, pravi da se zajla ni dober usedla. Drugi dan začne pa še menjalnik škrtat, iz 5 v 4 pa itak cel projekt prestavit. Baje spet neke posledice od menjavanja sklopke. xrolleyesx

Ampak "lako čemo". Če ne bom pa oropala banko. x:o)x

Drugače me danes zob boli in to tisti ta popravljen, tableto ne hvala, pa jajčnik, pa tečna sem. xrolleyesx

Verjetno je vse to za to, ker že 30 h ne kadim. Bravoooooooo jazzzzzzzzz :hepko: :hepko:

Sedaj grem pa hitro vzorčke ven spravit, sedaj so prišli na plano eni novi, so se skrivali za cigareti. x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>(za ponoč, iz aviona) x:Dx
x:Dx x:px

Dbest za avto! :palec:

*:switz: blazota!!! :xx!:

Kaj tacga pa se ne...

pa sploh ne tolk guzva, kot pechica in savna v avtu, cim ga mam 1 minuto na soncu.

:bomb: :mad2:

Sam bera pa kar ok... kupila tamalemu japanke, kratke hlace, kopalke, majico, sebi japanke, oblekco, in sem zapravila 15 jurjev.

sem pa cist zgazhena.

Pa iz knjiznice sva privlekla 50 kg knjig, kot vsako leto, ona je kar gledala, sem mislila da bo rekla da ne smem si tolk sposodit. x:px xDDx

pa pri racunovodkinji, pa povsod, pa na banko po cash, pa € sem sla kupit...

Na konc sem se pa se s Stanetom dobila, pa sem bila tolk off, da se mi tud na drink ni dal oz. mi ni zneslo, mokra cist, za ozhet.

Joj zdaj moram pa cote obesit pa napoved (31) napisat. :sori: :(

Jooooooooooooooj koooooooooooooooooooooooolk se mi ne da... :V:

cist ded.

Joj, obrila dons prvic z britvico na intimisimi predelu. :)

x:((x :sori: kok sem se matrala. pa prec z alojo na debel napackala...

a nimam pikc!!!!! :xx!: pa zarezala sem se, mi je ratal, kri pa to... :|||

mater babe pa lazejo da ni nic, ne stekam kako da drugi nimajo teh tezav... ogabno, kaj mors vse. :xx!:

Joj se dobr da nisem ono klasika lady... s cim vse bi se morala sele pol obremenjevat: accessories pa tak, torba taka in drugacna, za torek na plazo in za cetrtek za na plazo, pa se ene dve za cez dan pa ene dve za zvecer, zapestnica - za na plazo pa za zvecer... pa tak!!! x:o)x x:Dx

In to ze od majhnega gre tole zhensko poneumljanje: da bomo lepe kao... :D :P

Nic ne de, ce so tam pol grde pikice, vrascene dlake, nic ne de, ce se speh pol razleze, glavno da imamo one steznike bedaste! x:o)x xrolleyesx

... slej ko prej ti bo modrc odpel, bejbi. :D :P

pa kiklo. :P

Kaj pa pol?

pa lohk ne bo brivskega na broju.

pa maskare.

Pa modrca tacga, ko ti gor vse tisci.

Do konca absurdno v bistvu... :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx

*imela avto na soncu parkiran (sam eno uro, kaj sele tisti, ki ga imajo tam ves cajt, ko so v sluzbi :sori: ) in sem se vozila pol okol v 689 stopnjah x:((x :switz: ... zdaj mam pa psihicne priprave, da ponovim to vajo :xx!:

**upam, da astrica uziva in lepo praznuje :^: xmusicx xcheersx

Neverjetno moj dedi ima.... Zlato uro... ma to se ni vse... ta zlata ura laufa na zrak neverjetno :D hihi kaka skrivnost sva bla dol pravi lej mam uro k ne rabi baterije ne nic... js tist haloo to ne more obstajat ma... qrc res obstaja ;) hehe perpetum mobile no ja zgleda ze perpetum mobile prve vrste ampak ni.... je pa dost hecno k sem pol gledal tist mehanizem nic za navit pa nobene baterije kr na zrak laufa... torej svaka cast francozom... atmos ure swiss made ;) (ahja izumitelj je francoz)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>(ahja izumitelj je francoz)

enkrat sem klicala mamo in cvekava, pa se spomnim: aja mami saj res, ugan kaj je bil tist ki je telefon izunil, po horoskopu? xDDx

Pa pravi mat: pa mende ja ni bil riba? x:Dx x:px

In glih riba je bil... a. graham bell - okol 12. marca mensezdi. xDDx xyesx

ko smo ze glih pri izumih. :D

*

Uh uh uh uh uh.

Blaznost!!! :vtz:

Pih!!!

kwa sem vse dons, pa to ni res!!!

Recimo zdajle sem v pol ure bila v mestu in nazaj in dva opravka pomembna spedenala. x^x

pa se na party me vabijo z vecih koncev...

jaz pa kao... ne vem pa to, ker napoved. :||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

:o|o:

pa se kaj..

mater, kaj pa ce ne bi ze v pondelk vsega tega zacela?

saj ne bi blo sans, saj sem cist divja, pa se ful stvari 'ni'. :||||||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Joj, obrila dons prvic z britvico na intimisimi predelu. :)

x:((x  :sori: kok sem se matrala. pa prec z alojo na debel napackala...

a nimam pikc!!!!!  :xx!: pa zarezala sem se, mi je ratal, kri pa to... :|||

mater babe pa lazejo da ni nic, ne stekam kako da drugi nimajo teh tezav... ogabno, kaj mors vse.  :xx!:

Ja pa sej te noben ne sili x:o)x Drugac pa.. nehajo pikice nastajat, ko se koza navadi, ko to ponavljas 2x tedensko.. vsaj pri men.. pa se zverziras se, da si cesa prevec ne odrezes... (mela iste probleme, tko da cist stekam :o|o: )

Sva se sla s frendom mal vozit.. pa sem ga zvlekla v Merkator modrc kupovat x:o)x Pa niso mel moje cifre v Ljubljani in sva sla se v Domzale.. Dobila!!! Tocno tisto, kar sem hotla in se kozne barve x^x Dala sicer cez 7 jurjev, ampak.. enkrat pa lahk tud jaz mal zapravljam.. ni blo nic popusta.. Pa ful dobr zgleda, yes! Nisem modrca, ki bi stal tko kot je treba, dobila ze par let :o|o:

Zdaj pa doma.. sem sicer mislila it v kino pod zvezdami.. sam mamo jutr ze dokaj zgodaj v planu odrinit iz Ljubljane, pa ne bi pol vsa zaspana vozila.. Moram se pogruntat kako bom macka domov spravla.. Bi ga pustila tle, sam je na antibiotikih, pa mora vsakih 12 ur dobit.. Bom ga po moje kar na motor namontirala, da vidmo kako bo reagiral...

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...