aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 iiiiiiiiii no zdej grem pa spat... al kaj... hehehe .... nene ... zdej grem zares!!!! se ne hecam spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Nočka. nočka Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 morgen.... bemti "normalne"..... sestank z arhitektko ob 10ih :xx!: nechloveshko..... ampak.....zachenjamo s prenovo kluba K4...... chist hudo bo... taaaaake nalozhbe v klub she ni blo v celi zgodovini.... interier, shank, luch, sound...vse novo.... zmer raj mam to kletno garazho... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Bo treba mal v K4 stopit...tam se nisem bla... Jaaaaaaa... midva pa Turke vplacala...zdej mam pa nocne more pred avionom... kok se mi hlacke tresejo.... :xx!: Drgac pa spet ista sluzba...ista sefica... se zmer... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Turke vplacane! Majica, a ni masinca tvoja sefica? * helou evribadi! lepckan petk vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ne...nisva vec v isti firmi... sm cist drgje... ( na farmaciji) majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 aja, me je ze zadnjic zacudilo, ko si mal potarnala cez sefico, pa se spomnila, da je bila tale naveza. V avionu je ful dbest, bos vidla. *Bod vesela, da ne gres z mano. jaz sem ex tipu, ki se je ful bal voznje z avionom, kao 'rukala' tla, tresla tko mal (kot smo v soli zezal sosolko, ko je cvikala potres, pa smo vsi tresli in je paniko zganjala )...In oni ves panisen in precvikan - NEHAJ!! :OO!:Kot da bo zato, ker bom jaz tisto kilco pritisnila ob tla, avion dol padel! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 To sm tut jez na vlaku pocela... krikala in vikala...NE VSI NA ENO STRAN, NE VSI NA ENO STRAN...BANDA... SE BO VLAK PREVRNU... (to mam se od jadranja...k smo se selil iz leve v desno, pa spet nazaj...pa spet iz leve v desno itd...) in na vlaku stela, kolk jih je na eni strani in kolk na drugi, ce je razmerje pravo... Prou butast... Me je pa vcer agentak potolazla, da gor itak nam ostala... jah... kt da sm to mislna... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ... krikala in vikala...Mujo i sin popeli se u avion da dozive prvo krstenje. Pilot,akrobat, nudi im besplatan let ako ne progovore ni rijec dok je avion uzraku. Poslije vrtoglavih akrobacija koje ipak nisu izmamile ni rijec odputnika, obeshrabreni pilot spusta avion i prilazi Muji, cestitajucimu: - "Bravo ! Jos nisam vidio tako hrabrog covjeka!Niste progovorili ni rijec!""Da" - kaze Mujo - "mada je malo falilo, da viknem, kad mi je ispao sin!" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Thans Kroki... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Katja JA PA TO SEM BLA JAZ!!! Katera si bla pa ti?? A dej nehi pa zakaj me nisi ruknila, ej res kako naključje!!! hitro povej katera si bila ti, jaz sem na uni klopci sedela celo večnost in skor korenine pognala, celo klošarji so me že oblegat zčeli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ribica, a si čakala trolo ali kaj si tam počela? Tidto sem razlagala eni gospe, ki je čičnila k meni in začela razlagat, da je dobila meningitis in da so doma 4 avti, pa noben nima časa jo it iskat. No, in ker sem mela fuuuuuul časa, sem opazovala okoli malo; ena ženska s kito se je po mobitelu ful kregala s tipom, ful naglas, pol mi je v uč padla ena ženska, ki je imela belo majčko zvezeno in sončne špegle (jaz bi tudi mela takšno majčko) a si bla to ti??!!Nooo in potem se je prigugal, čist glegmatično, roke so mu visele ob telesu, čupa dolga, mislim da je imel celo drede, tak flegmatičen, zasanjan, čist v črno oblečen (ampak vseeno bolj fri stajl, ne neki zapeto odbijajoč) tip in matr za par sekund sem se preselila v najstniška leta ko bi se kar potrudla, da ga ogovorim... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fak ... kaj bom pa zdaj delala? Preveč prostega časa. hehehe.... magisterij čaka... sam mal si pavze vzam gud lak babici jz pa u hudi dilemi k ne vem a nej grem še eno uro uštukat al ne. sej zdej sem čist kul... sam kašna bom pa čez eno uro pa ne vem emmm... kok je res fajn k nimaš nobenih obveznosti. vse izpite sem sprot nardila in zdej se do oktobra oz. novembra lahk po riti praskam kok kuuuul spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, jst jo hiter vedn dam dol, da neb mel prevelke gužve Pičkica......ko si porihtam PC pa ti pošljem kako.......sam, da ne boš pol spet dveh štajercev hotela.... Hitr jo dol daš??? Pol pa bejba ne more kej dost uživat s tabo? Ja, ne vem, če bom jst to slikco dočakala.... Brez skrbi, he's the one and only....tud če si cel zlat, te ne bi hotla! Trenutno...pa sej veš, kaj mislm...sej si CAR , ampak....nimaš pogojev! ! Prehudo konkurenco maš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jutr evribadi,Končno spet sonce moje malo sveti. Včeraj se mi je zazdelo, da je konec sveta od tistega dežja se je tako zmračilo. Sem imela srečo, da sem bila ravno v Nami ali pa ne Zavedla sem se kako neusmiljen je evolucijski zajeb... pms+depra+šoping=%$$&/%$ je če si ženska.Danes sem že zjutraj začela manijakalno čistiti, prati, sušiti, prah sem preganjala itd.... že skoraj fertik....zdaj pa bolj v akademske izzive Majica, ko boš šla po turško vizo se oglasi na kofi, k sm glih soseda. Pa nč bat aviona, vzemi kak dramamine, pa boš bolj pomirjena ali pa kak whiskey ali dva si na istem ...vsekakor so tole kratki leti...men so vedno prpa prekooceanski, če padeš dol, sama voda, fuj....pol te pa kaka mala mrhovinarka pogloda :xx!: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Pa nč bat aviona,Na 10.000 metara među putnike uđe pilot s padobranom i kaze:- "Dragi putnici, avion se zapalio, ali vi nista ne brinite. Ja sad idem po vatrogasce." Nic bat, samo glej, ce komu pise na majici "Don't Panic I'm Islamic." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nic bat, samo glej, ce komu pise na majici "Don't Panic I'm Islamic." Kar se tega tiče, si v Turčiji res varen Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Hojla! čez nekaj časa odhajam za 6 dni na dopust-SAMA ..bom mela krizo odvajanja od družine mah, mam kar malo treme ...Bodite dobro in imejte se radi. jaz vas imam rada fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jao, komaj sem zaspala, pa sem bla ful zaspana... pol pa vstat nisem mogla.... Surageni lih padla sem izpit in bla čist down... in sem primarširala na postajo in se ustavla kot okamenela, ko sem slišala z enim ušesom tole štorijo... pa pogledam na klopco, pa si me lih pogledala, samo se ne spomnem nobene fotke od tebe, da bi rekla, to je ona... pa tko zavzeto sta se pogovarjali, da sem mislila, da se poznata.... in tudi spomnila sem se, da si pred kratkim naredila izpit za avto in da dejansko se voziš z avtom, mi ni blo potem več dosti jasno.... v glavnem sem bla pa res čist down... in nisem mogla nič. Mela sem pa svetlo roza majčko z dolgimi rokavi, pa sem mislila, da bom zgorela.... (na faksu me je pa zeblo ) Pa avtobus je zelo kmalu prišel. Če bi bile drugačne okoliščine, bi te ogovorila. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 O Katka vidim da si še živa(hna) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jah, zaenkrat še... se spravljam učit, bo danes spet zabavno... ...mah, ful je snovi.... mal gagam zdej... sicer pa nimam kej jamrat, sama sem izbrala ta faks, sama sem vedela, da bo težko (ajd, vseeno me je ujelo nepripravljeno), sama sem kriva, da nisem sproti delala. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Se podpišem pod, "sam sem kriv da nisem sproti delal" Alora, gremo se učit.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se podpišem pod, "sam sem kriv da nisem sproti delal" Alora, gremo se učit.... Tudi jaz se podpisem ( verjem, da tud ene 80% ostalih studentov )Spet en tak lep dan Grem laufat v kratkem. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Kako naključje morda pa kdaj drugič, ribica!!Za izpit pa - ne skrbi, bo šlo pa drugič!! Ja, veš sva bla z možem oba z enim avtom, pa je on še okoli šibal in sem tam vedrila:) Sem pa ravno razmišljala - hah koliko se nas je že vidlo, ki morda na forumu klepetamo, v resnici pa gremo en miim druzga brez besed Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla! čez nekaj časa odhajam za 6 dni na dopust-SAMA ..bom mela krizo odvajanja od družine mah, mam kar malo treme ...Bodite dobro in imejte se radi. jaz vas imam rada Lepo se imej!! Blagor teb, men bi tud prav prislo mal miru in casa, placa sam zase. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts