Aliana 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> :OO!: ... pa celado, pa spegle (mislm, tvoj macor), pa gaaasss Ma v kosaro, pa zadaj, za mano, da mu uckov ne prepiha.. Pa kolkr je cuden, bo se uzival Zdajle se z avokadom base... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 ... macji gurman funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 evo, sej pravm, se zvali postajajo vegiji!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Dobro, vroče jutro Bomo kr bolj počasi danes. Popoldan odhajam na in pod zeleno Pohorje-me čaka ribez-še na grmu , pa korenček, ki ga ljubim...predvsem pa MIR, nabiranje zelišč, uživanje, lenarjenje in branje...letos imam tak mega dopust-si delam zalogo za drugo leto, ko bom delala..sem vesela , ker sem hčerko vpisala v vrtec in grem po letu dni počitka delat...malo akcije..Želim vam lep teden fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Dravaaa, hir aj kom!! Popoldne raftat pa piknikovat za Dravo...Ne vem še, kje bom spala, ne vem še kdaj sploh gremo, ne vem še s kom sploh grem... Zgleda da bo spet varianta "Go with the flow", ki se ponavad izkaže za najboljšo Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 bla na partyju v naravi, vse imam od smole, zgubila mobi. Drugac pa ful plesala po raznih koreninah in vsem, da me CIST VSE boli, vsaka najmanjsa mishica. :||| Zagledam aakhuta, pravi o sem te spoznal po gibanju, ker kao jih ni zlo velik, ki bi clo v chepe' plesal oz. pac muval. Joj saj res - in vprasal me je, kako se kaj pocutim pobrita al nekaj tacga! Saj, kaj pa cvekam tu po forumu tak. Donat je zakon... sem tuhtala, kaj je kaj v alka seltzerju... nekak sem prisla do zakljucka, da je v vsem zivem not sol... po mojem tud tlele...No in sem eno zlicko gomasia pa en kozarc donata in mam prec lazjo glavo.premal spim, kadar zhuram, sam se zbudim in pac vstanem. Kok se mi zdijo bedaste tele oddaje na discoveryju o teh namisljenih nekih zavrih, to so eni otrocji znanstveniki se pac ufural in zdaj se mal igrajo - mal stripe risejo pa tak...In to je kaksna znanost! In to je kaksna domisljija! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 glina, sol, tretji dan - pa pomaga samo začasno... nekje mora tičat en vzorec, iščem po forumu, pa ne najdem nič - ok, sej ne vem kaj iščem...korenska čakra - tiči vzrok tu? ampak zakaj potem še glavoboli, nejasen pogled... nekje leži odgovor, samo najdit ga moram - ne mislim se jst kr tko bolečini predat... pa v solnih zadevah sem videla da je res julij tisti mesec, ko imam jaz štalo...grem nazaj kavč gret, lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 v bistvu gre po mojem za strah...recimo ker je na tem podrocju, denarne skrbi oz. strah zaradi pomanjkanja obcutka materialne varnosti. probaj z dihanjem; ulezi se na trdo podlago in globoko dihaj.. vcasih se kar kaksno vretence tkole premakne.V ta predel posiljaj veliko ljubezni in toplote, 'notranji smehljaj'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Selene upam, da mine.. oz. da najdes.. Jaz sem na med.over.net napisala vprasanje, kaj se lahk naredim, a bi UZ kaj pomagal pa tko.. upam, da naletim na kaksnega pametnega doktorja... Nic ni z izletom. Pa saj, mi je po eni strani se bolj vsec, ne bom komplicirala z mackom.. Drug teden pa itak ni vec problem, ker ni vec na antibiotikih.. Bla na trznici zdajle (khm.. ce se en lunatik zbudi in ugotovi, da ga ena lunatka vabi na kavo.. je zamudu ), kupla grozdje, pa kosaro za Tristana, da ga navadim tam spat, ne pa v moji postelji.. Ful je vroce onfire: Kul obcutek, mal poletja.. Sam v avtu je pa res za crknit, se vedno nisem klime zrihtala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 morgen..... biu na partyju...lushtkan blo pa marso vidu (mislm...namest deb napoved pisala ga pa zhura )pol sm shou pa chez rozhnik domou tko...po ene desetih letih spet po unih potkah k sm psa vozu uchasih pa s fulom me je presenetl....ura tkole ene 6:30 srechal pet folka, dva laufarja, dva pesjanarja pa enga strachka...pa vsi tko prjazni, pa "dobro jutro"...ejjj....v tivoliju se folk zjutri pozdraula pa ok...uni se verjetno vsako jutro srechujejo...sam jst sm pa outsajder... ... zdele pa kavica....pol lzvecher pa na metelkovo....tko na izyco.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Sibam domov, so me na ribice povabl WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 aakhut, ki ga skrbi, da ne bi 'posel trpel' na racun zhura. Sem glih razmisljala, kako si sel dam in da najbrz pravzaprav pes, saj je cist bliz.ja, jaz tud dostkrat pozdravim, ce koga kje tkole srecam... na kaki stezici al kaj tacga... nekak se mi zdi... kaj jaz vem, logicno, pac dva cloveka, stik, pa kaj se bos delal da ga ne vidis al bos pac sam ga gledal?a bo koga konc ce rece zivjo? al pa ce mu jaz recem? se mi zdi to kul in lepo, skratka. nasla mobi. V avtu na zadnjem zicu, sem ga takoj zagledala.Sla na trg po mini paradajz za na pot (ker ga kar tko jem), eno ono malo dozichko soli bom mela, pa bom paradajz zhrchkala po pot. Sem pa hecno kupila, tko vse rdece, razen korencka; cesnje - najbrz zadnje letos , ampak sam pol kilce, glih tolk mal, breskve cist temnordece ampak trde torej prave, pa pac paradajz pa korencek, sem eno odkrila ko je tolk dobr, pa sam tamali so gor, pa ga sam umijem in gricknem, glihkar sem enga.hecno da mam rajs zelenjavo kot sadje, pa majo vsi sadje rajs...jaz grem rajs kot recimo jabuk 6 oliv pojest al pa en paradajz al pa 3 korencke al pa kar tko mal rukole, tko kto bi bila krava, kar mulim jo skor, sam umijem in jo kar jem, tud petersilj tko jem, mi je dbest okus...Joj kok super da mam dost paradajza. Aja pa letos mi ful pasejo melone.. ker drugac so se mi pa skor mal grauzale.. no ne glih grauzale, premocna beseda, sam tko... nisem cist nic shizila skratka, zadnjic mi je pa TOOOLK zadishala in mi ni blo zal, joj kok so dobre - morda so pa letos tolk dobre sam oz. spesl letos... Aliana - blagorchek za ribe, kwa bi mi pasale... Dober tek! (in aja, nimam vec pikc, je pomagala aloa). a je ze kdo pil tole zalo z aloo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Razprodaje bi bilo treba zakonsko prepovedat Ful keša zapravili danes...ali pa iti na razprodaje brez otrok..ker je ni stvari, ki jih ne rabijo..od šotorov, do plavalnih očal..da o cunjah niti ne govorimo. Je pa res, da sem zadnjič praznila omare..tako,da je že kar kričalo po obnovitvi garderobe.Jap. Dežuje spet. Že dolgo ni.(mi pa bazen postavili očitno zato, da ga gledamo malo od daleč) :xx!: Edino dobro je to, da full gobe rastejo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Edino dobro je to, da full gobe rastejo. kjes ti gobe vidla rast u 4ih dneh 5 (pet) lisichk.... :!!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Ne iščeš v pravih krajih. Pri nas se lahko ob jurčka še spotakneš..yess.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, mi je kr kul...čeprav se okusov hitro naveličam...more skoz bit kaj drugega pr roki...aha, men bo po mojem vsec, ker so mi vsec taki mal nenavadni okusi...zalemon mi je bla nekaj casa zakon, pol sem se pa mal navelicala, no nad zalife (z jabokom) se pa nisem nikol navdusila... mi ne potegnejo jabolcni okusi in vonji, razen ce je ta prav jabuk - oridzinale. No tega je pa Mitja vceraj privlekel, tole z aloo, pa nocem tople probat (sem sele prejle dala v hladilnik), da mi recimo ne bi bilo vsec ker je toplo, pa da bi pol sklepala prehitro o samem okusu in osvezilnosti (kakor si tole predstavljam).enkrat sem probala v stacuni, ko majo one akcije, nek jogurtek ali pinjenec al kaj tacga z aloo (mislim ta se mi je zdel se najbolj privlacen od okusov) in mi je blo vsec, tko mal nenavadno, kiselkasto mal, tko... osvezilno...in po mojem je to tud podobno...v znamenju aloe, ker sem tud bodymilk predvsem na tej bazi naredila. kwa bomo hladil, da se ne bom razpochila od vrocine pa da me ne bo kap zadevala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 men tud, jaz zunaj skor nikol kave ne pijem... sploh pa ne cez dan POLETI!!! v glavnem radensko al pa kako limonado, to mam v bistvu najrajs, evo - naravno limonado. ne saj jabolcni sok pijem... sam z vodo ga redcim in sem snob in sam fructal maram pa morda se frupi. onih nekih priblizkov pa ne maram. ti sokovi pa to me pa ne odzejajo, cocacola tud ne in si jo skor nikol vec ne narocim, a vseen pa mi se kdaj zadisi, sam pol mi nic ne da in ne mroem verjet, da sme vcas shizila mal.sicer mam pa itak rajs cockto. tile light okusi so mi vsec, zalemon in takle...aja nisem se probala ker sem mal cesenj pojedla pa eno breskvo pa na konc se 3 paradajzke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2005 Vsec mi je, me je pa mal presenetilo, ko sem si predstavljala manj izrazit okus in tud manj sladek. pa na nekaj me spominja, pa ne morem opredelit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsec mi je, me je pa mal presenetilo, ko sem si predstavljala manj izrazit okus in tud manj sladek. pa na nekaj me spominja, pa ne morem opredelit. spermo?.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Helou evribadi Uh, hecn dan . Heh, moje zgodbe z očali ......seveda mi je uspel na skor nova sončna stopit :xx!: ...sm jih sklenu dat popravt, k je zgledalo, da bo šlo.......pa tovorim vsega vraga iz avta v službo, vzamem tud očala, jih v etuiju dam na streho avta in jih seveda tam pozabim.....heh, ko se vrnem, jih seveda ni več blo. :xx!: No, smo dans nove kupo , s takim seksi etuijem tud , kul Pol sva se najedla, no skor nažrla sladoleda, , tam čist slučajn srečala lunatko , počvekala, mal po trgovinah bacla pogled, hehehe, mi je smešn kopalke probavat , no našu ene fajne , pol pa še mal malenkosti za flat kupovat, pol pa na Črno jezero, spet poseben filing, zlo pomirjujoč, pol pa je ful začelo grmet in bliskat, mal deževat, posebna scena, zlo vreji.....še prav čas smo uspel do avta prit, k se je ulil k sto mater. No, k nismo utegnl papcat, sta pa mi foter pa majkica dostavla mlad krompirček, fižol, kumarce, bučke , korenček, mlado čebulo, mah same gudije , si bomo pa zdej eno fajn večerjo prvoščl......pol pa kak filmček pogledal, pa to......sm končno tud hišni kino porihtal skor tko k treba, peglajo efekti , verjetno jih v filmu "Elektra" bo kaj..... Aja......upam, da nekomu včerajšnji obisk odprl oči...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...in nekomu zaprl gobec upanje je pol....chesa zhe zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>preveč filme gleda in to na VHS tehnoloshki napredek ga je obshel zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa drugi mu scenarije pišejo pa halucinira in mokro sanja hochesh recht, de postlo mochik pridt mu tko nima s chim zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 pr nabavi kopalk na zhenskem oddelku mu je pa jsn blo nerodn zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Kok sem se pa dons fajn imela tko fino prit na obisk domov NAjprej ssmo oradice jedli, pol pa cel popoldne in vecer zunaj na vrtu in na soncku.. cvekali in kar nekaj prckali.. sem porezala in obesla na podstresje ful zelisc, fizol obirala, travo kosila,... Tristana sem s sabo peljala, je tud ful uzival na travci in na svezem zraku cel dan. Enkrat ga je sicer Nayah napadla, mal ljubosumna, ker je se en macek zraven.. ampak pol so se pa izogibal en druzga in je blo cist fajn.. V glavnem, lustkano blo, ful Zdaj pa cakam, da me bratec iskat pride, greva ob polnoci v kino Stoparskega gledat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts