Aliana 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Jaz tud ful pridna Pospravla, pomila.. kr neki me je zagrablo Pa frenda vmes na kosilo povabla..mi je ful dober piscanc ratal, s cist mladimi pecenimi buckami zraven Zdaj pa mal pavze, namakam tacke v morju... pa glino mam za zvecer pripravljeno.. Pobarvala se bom najbrz danes, pa nohtke uredit, pa en koscek avokada mam se za masko.. daj pride tist cas za crkljanje, ko sem do zdaj svicala.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 na vrtu hiše za blokom se pase srna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 v bloku za sedi ...... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 dones sem pa že cel dan doma......naredil sem par korakov med dnevno pa spalnico bom mogu jutr vn še za dones Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Pismo, ti vikendi.....minejo k blisk Še dober, da kmal doooolg dopust, ou jeah Bli mal na kopanju, spet spustil kosil, zdej pa ena veri fajna večerja, njamsi Bebko pa res ne kuži nič. Še dober zanj, da si piše scenarije v katere sam on verjame, hehe mi pa v krohot .....jao, kak hepan si izpadu, bogi Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Marsa, , prekrasen dopust ti želim, brez meduz, alergij in toplega piva!Lepo potujte! In vsem na oddih odhajajočim Lunatkom tudi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Marsa, lepo potujte in uzivajte na vse pretege funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Od tega vikenda sem čist preč. Tale festival: pivo in cvetje je bil čisto nor. Pa vožnja z vlakom, na katerem je blo ful pjanga folka pa tud še ne.Je blo skoraj bolš kot na absolventu.Čisti odfuk! "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ja tale vikend je mene tud čist vrgu tumač res tole it spat ob 9h zjutraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja tale vikend je mene tud čist vrgu tumač res tole it spat ob 9h zjutraj k se navadish...chist gre zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 To pa verjamem sem ugotovila da mam u bistvu še več energije če manj spim no enkrat me bo pa na mestu zmanjkal recimo jutr na vlaku kar bo fajn Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Preživeli lep vikend v hribih .......videli Črno jezero, slap Šumnik, se nahodili po gozdu,....se naigrali,....naužili svežega zraka in miru,.....skratka idila ...škoda, da vse lepo tako hitro mine .....Jutri se pa začne zopet nov delovni teden.... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Heh, lej ga, zdej že halucinira .....e, ti bogi, čist se zgubu, a si še v šoku, k si tak bebo izpadu? Al pa si sam pokvarjen škodoželjn lažniv podn? Al oboje? Heh, sam scenarij ti pa užasno šepa...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, , prekrasen dopust ti želim, brez meduz, alergij in toplega piva!Lepo potujte! In vsem na oddih odhajajočim Lunatkom tudi! <{POST_SNAPBACK}>Marsa, lepo potujte in uzivajte na vse pretege xsrcx Thanx! Tudi vama vse dbest, kjerkoli ze bosta! * Uh uh uh, se ni konc pedenanja... :||Mitja je se nekam sibal, jaz pa se zadnje prckarije pedenam.Smo mislil za par urc spat, mam pa se ful enih planov... ampak v glavnem je pa ze vse fertik in ze tud v avtu. Nismo se se odlocil kam gremo... boma vidl. * Skratka, mejte se NAJ lepo in upam da me ne boste prevec pogresal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2005 Evo zdajle bomo sli cez kakih 15 minut..smo se odlocil da ne gremo nic spat. sam shibanac. Tko. Ciao ciao! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ajda Marsa, na dopustu pa po črnogorsko, digni se Zemljo, da legnem Ampak nas boš ziher čekirala v najbližjem cyber caffeju mal nas moraš nadret, da ne padeš iz forme (ko mačke ni doma, ...)Prehudo vroč dan je na srečo končan, upam da bo teden vsaj temperaturno znosen, ker vse ostalo kaže na :xx!: . Pa upam da bo kakšen žur naslednji vikend, da si tud jaz mal dam duška Lep dopust vsem, ki odhajate Sočustvujem z vsemi, ki so dopust že končali , meni je letos dopust kar nekam pobegnu :xx!: me ne mara :xx!: Vsaj vikendi so mi ostal, pa še to sam dva na mesec Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 pa ne se sekirat....lihkar sem z avtoceste pršlepala dopustnike sesute, crknjene, zmozgane....s kupi prtljage in v globokem stresu.... klicali crko avto, madoniš ga mam na sumu, da si je kr sam naredu evtanazijo, ker ga tako matrajo zgrešila poklic, ugotavljam, da uživam v vožnjah... nočko....naredite si lep vsak dan, naj bo vsak dan dopust....danes mi je uspelo za dve uri se ukrasti na en vrh,prvi mrak,sončni zahod, ležanje na travci z možgani na off, sploh ne vemo kaj zamujamo, vse kar potrebujemo imamo na doseg ruke, dobro ležišče in dobre čevlje... ajd kresničke gremo ajat... nočko ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 klicali crko avto, madoniš ga mam na sumu, da si je kr sam naredu evtanazijo, ker ga tako matrajo zgrešila poklic, ugotavljam, da uživam v vožnjah... Lia, ti si ena dobra vila, vedno pripravljena pomagat Svet je lepši, odkar vem, da obstajaš xrosex Nočko Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 No zdej pa jst tud grem proti morju počasi Lepo se mejte, uživejte v sončku in sploh Adios Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Marsa, srečno pot, kamorkoli pač greste Ajda, tudi tebi lepe dni jaz pa nazaj, sem ugotovila, da mi kr pašejo takile dopustki...pa spet domov... Klatili smo se okol Raba, Lošinja, Cresa, ma lušno, kaj naj rečem... Vmes malo popraznovali, čeprav ne vem, kaj imam še sploh praznovati, ko se leta nabirajo.. So pa mi pripravili presenečenje po večerji moji izginili na pomol in me priklicali, tam pa gorele svečke, pripravljen šampanjec in ognjemet , tolk sem se režala, da sem na vseh slikah tam na pomolu je bila ena mladina v spalkah, pa so se kar pridružili s happy birthday...Cool. preveč jedli in preveč pili , moram mal počistiti tole zdaj... Grem brat dnevnik, da vidim, kaj dogajalo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismo, ti vikendi.....minejo k blisk Še dober, da kmal doooolg dopust, ou jeah Bli mal na kopanju, spet spustil kosil, zdej pa ena veri fajna večerja, njamsi Nice, da uživata! <{POST_SNAPBACK}>... kaj je pesek smešiš se ti, ko ti baba druge frajere na obiske vabi, pol ti pa scenarije prodaja, haahaha, kako tele, ja, pa še misli da kao nekaj hočem, haaaahaha...daj daj, sanjaj ata...ki si še ti Dej sprjazn se, da s history ! Al še nis skužu? Js sm pa zarinkan! Hehehe, my sweet wife! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Kva zdej, triple....zanč si pa reku, da ne ta vikend??? A pol te je vzela? Kaj to pomen, da sta si od zdej naprej zvesta al še zdek prosto po komu že? Prešernu ne, najbrž. Če je res, čestitke, če ne pa...klinc vaju gleda! Joj, kok eni ne znajo prebolet in pustit preteklosti na miru...še kr se neki španajo...bedniki! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva zdej, triple....zanč si pa reku, da ne ta vikend??? A pol te je vzela? Kaj to pomen, da sta si od zdej naprej zvesta al še zdek prosto po komu že? Prešernu ne, najbrž. Če je res, čestitke, če ne pa...klinc vaju gleda! Joj, kok eni ne znajo prebolet in pustit preteklosti na miru...še kr se neki španajo...bedniki! Hehehe, me je, me je vzela! Klinc gleda Katrino, vsak dan! Hvala Pi(č)kica! Kva češ, žvijo u preteklosti k jim sedanjost ni všeč! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sm pa zarinkan! Hehehe, my sweet wife! A si? Kul good luck! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si? Kul good luck! Thank`s Alianca! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts