Piko 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Včeraj sem se zabaval, kako je pred menoj bežala čreda ovac po poti navzgor, pa saj jih nisem gonil ali strašil! Same so se odločile... potem pa je en mali majceni bacek ostal zadaj. Mama je povohala svojega drugega in majčkeno večjega backa a je sledila čredi. Čreda je šla že naprej, backo pa tam sam SAM! šel sem nazaj po poti, če bo šel za njimi, če bo mama prišla ponj, pa nič. Revček je komaj stal v borovju. Hajd, backa pod pajsko in sem tekel z njim za čredo ovac v hrib, polovico Kalškega grebena od Škrbine. Dvakrat sem dohitel čredo, spusti backa na tla, se hitro umaknil, pa je šla čreda še vedno naprej, brez njega! Odvržem palice in letim z backom po bregu za njimi navzdol, kolikor sem zmogel. Backo je bil bolj utrujen, glavo je spustil v vratu, da mu je visela dol. Upadem med čredo ovac, tako da je šla glavnina še nižje, 1/3 pa jo je ostalo višje. Tam vmes spustim backa in spet leti nazaj. Tokrat je preostanek ovaz tudi z njogovo mamico prišel mimo, dobili so se, povohali, bili veseli. Vračam se z vrha. Kmalu srečam to čredo. Bom znal videti mojega backa? Večina je že mimo, ko slišim dva zelo zelo močna be-be-bekanja. Mali in njegov majčeno starejši "bratec" sta gledala gor in se veselo drla! Malo naprej je šla mama in se vsake toliko ozrla nekaj metrov nazaj k njima. Njuno bekanje mi je bilo včeraj najlepša glasba! Slika: backo pred "reševanjem". Malo so se čudili, kaj sem včeraj popoldan rinil v gore, ko pa je bilo tako slabo vreme v LJ, ampak občutek je bil dober. Ni mi žal. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 učer sm bla v službi pol sm pa telefon šla iskat na servis.baterija je isto kt prej,frajerji so mi dal nadomesten telefon k sploh občasno ni delu.so me enkrat nasral,sm klicala če so ga že popravl pa prav bejba na tel. seveda kr pridte. pridem tja: "ja kdo vam je pa reku,da pridte,sj še ni popravlen." :!!: grem učer tja pa ji povem,da mi to ni všeč,modelka za šaltarjem pa gleda okrog,me sploh ni poslušala,kokr,da bi steni govorila :xx!: nč več ne zaupam temle operaterjem pol sva šla pa z lubijem domov jest,on je šou pol pice furat,jst pa domov.sva z fotrom kopalnico štimala je vso bajto razbil,zamenjal cevi,naštimu centralno,položu ploščice. ma čist use je sam naredu. moj fotr je car sm se dubla z Vesnico ona je taka žarnca loh sm čist sproščena z njo pol sm šla pa po lubija v službo pa smo se še mal zaklepetal s sodelavcemnato pa domov sexat & zaspat v objemu dobr dan je bil učeru,dons bo pa še lepši tud vm želim lep dan pa max ga izkoristite Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Piko, kaka kreaturca!!bravo za reševanje male ovčice, jaz mam tudi take izpade, enkrat sem na poti v službo na tleh zagledala prekrasnega modrega metulja, otrplega od mraza in valjda sem ga pobrala in ga grela med dlanema in je začel migat, ampak mraz je še vedno bil in jaz ne bodi me lena sem tekla nazaj domov in ga spravla na toplo in ko sem se vrnila iz službe je bil živahen in spustila sem ga in oooohhhhhkako je veselo odletel v lep spomladanski dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa kaj še. Ni variante, vsaj zaenkrat ne razmišljam o tem. sejsej... tko ti pravm. najprej se spočij. pol pa če nimaš hudih planov prec zanost pa se odselt zakaj pa ne? <{POST_SNAPBACK}>heeeee, pokasirau 10-ko, bravo jaz sva že dva pa čestitkice spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hitr jo dol daš??? Pol pa bejba ne more kej dost uživat s tabo? Ja, ne vem, če bom jst to slikco dočakala.... Brez skrbi, he's the one and only....tud če si cel zlat, te ne bi hotla! Trenutno...pa sej veš, kaj mislm...sej si CAR , ampak....nimaš pogojev! ! Prehudo konkurenco maš! Hojla Hehehe.....nbena konkurenca ni prehuda, sam interes do bejbe morš met Heh, včeri tolk dogajal, da komaj sestavim vse skupaj. Pa če neb na avtocesti v Sl. Bistrici ugotovil, da sm neki pozabu, neb bil Mick. No, pol sm pa pičo k smotan v lj, mi všeč moja krntija postaja, se je hiter privadil na brzine 180 in več. Skratka na Cavea prispel pravočasno, tud s pomočjo zlo prijetne lunatke, thx for all Na koncertu pa sva kar obstala, se nam ni ljubl sedežev iskat, sva pa bla zlo bliz stejdža, tko da blo fajn........svoje so odšpilal in odpel k se spodob, nimam pripomb, violinist je tud rastural, repertoar štiklov pa spet ni bil čist po mojmu okusu, no ....k še nisem slišal novga albuma, sem ga pač sedaj v živo...... K bi mi ena dva, tri men zlo ljube štiklce odšpilal, bi bil zlo zadovoljen, no, saj zdej pa sm bil sam zadovoljen. Po koncertu pa na pivičko pa čvek, pol pa ajat. Dans pa sm seveda ugotovil, da sm ključe od mojga avta v njenem avtu pustu .....ja, nč, pa smo pač šli še na kavo No, zdej pa mal razmišljam kaj bi ušpiču..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se še komu zdi, da cajt hitreje mineva...al sem res že too old Carpe diem men je zmanjkal 1 teden kar šel je v tri krasne....toliko stvari se dogaja, da sproti sploh ne dojemam. Itaq sem bila od ponedeljka na slow motion. Jutri se bom vsaj malce zluftala, hribi vabijo.Danes me čaka otvoritev pekarne Miš-maš se bo treba malce podvizat, sladic željna publika čaka. Sem mislila vse skupaj skenslat, ker se mi res ne da...ampak sem se uspela nekako pregovorit, da se moram brcnit v tazadnjo in narest.Dragi mi je rekel, da sem postala ful resna. Valjda, ko te udari življenje po buči, se ne režiš, kot pečen maček Spreminjam se v zafrustrirano babnico :xx!: to kar sem vedno sovražila....upam, da ne in je še kaj upanja za me. Grem cukre skup spravljat, mogoče kje pozitiva ven udari.Lep vikend vsem. Mushi pa neskončno dober in sončkast dopust. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 :!!: Grrr!!! A mi je treba tak lustkan dan kvarit s folkom, ki se ne zna organizirat in uredit stvari, ki so njihova sluzba.. Aaa!!! Cijazla se zdajle eno uro po mestu, klima mi je crknila v avtu, pol pa.. nimamo, nic ne vemo, prepozno, so na pocitnicah.. OK, prav, pol pa PAC ne bom delala.. Da bom zdaj jutri zjutraj delala dodatnih 50 km zato, ker je nekdo zaj.. Pac ne bom. Heehe, sem po moje prvic v lajfu rekla tko odlocno ne No ja, bom jutr frej in se v miru ucila... Nicky je bil super! Ma saj ne vem kaj naj recem, mene ta tip cist fascinira, tko s svojo pojavo, kot s svojo muzko. Violina zraven pri komadih, da ti grejo vse kocine pokonc.. Komunikacija s folkom.. Tole bil moj prvi koncert po dolgem, dolgem casu in .. ma ja, super blo. Pa se druzba bla fajn Zdajle se mi v ozadju vrti No more shall we part... Je Thanx Zdaj bo pa cas za kosilo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 No, zdej pa mal razmišljam kaj bi ušpiču..... Mene pel na drinko, k s lih v lj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Brojim sitno...na morje...na morje Vsako leto, odkar pomnim (od 2-3 leti starosti) se derem, ko ga vidim OK, prej iz navdusenja, zdaj iz fore Se malo, se cisto malo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Kam greš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kam greš Kurc te briga Grem sam, nic ne povem, se mi se kdo pristuli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Prav imaš, osamljeni so hrabri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Eh...kokr se je dobr dan začel, sem trenutno čist brez volje... :xx!: Včer sm zvedla, da sm še en izpit nardila...v pondelk al pa tork mam ustnga. Pa še en člank napišm, da mi še novinarstvo zakluč, pa držim pesti, da sm informatiko nardila, pol sm pa res v 3. letniku. Kok bom vesela! sam tale ekonomija in javno mnenje me skrbita, ker se ju bo treba napiflat...jaz pa piflanje sva pa dva različna pojma. :xx!: Ma zakaj ne more bit vse logično...pol bi ble same 10...no, sej ekonomija je nekak logična, samo obupno dolgočasna...mi je ena rekla, da si jo pač morm zanimivo nardit...ja, res, piece of cake, a ne? :xx!: Študiram, če b en mars pojedla...za dvig morale? hehe...se že smejim, sam da na čokolado pomislm...kokoška zmešana... Ta vikend bo kr neki...pogrešala bom smotkota tok, da kr res nov. Mick, kva če b šla vidva skp v podnajem v lj? hehe...sta oba takoj za, a ne? No, bom počas nehala...grem mal bluzit po netu. dijo Lep vikend vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jaz se pa odpravljam s kolegico na Bled...na umirjen sprehod, pa mal pogledat, ce je kej dogajanja tam Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe pikica.......na drink več ne utegnem, najem pa mam že v mb dovolj..... Mah sicer pa mam nekak filing, da v lj neb živel, i love mb, kakršenkoli že je Mah, sej se mi itak ne da te poslušat, k boš spet jamru! Ja, lep je Mb....oziroma njegova bližnja okolica in okolišani! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 kuku grem kr nazaj ležat xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 evo na,zdej pa mam! pa tko sem bila vesela kart.danes pa zhe videla nekomu v kartah veliko izgubo in smrtno bolezen zdej sem celo nase jezna!sej vem,da se ne smem v to custveno vpletat in gledat bolj z druge perspektive...sam kurc...me je prizadelo. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Evo, predelala pol knjige Sem se narocila za depilacijo za jutri.. Da vidmo kako to zgleda.. upam, da se me ne bo v Maribor slisalo, ko bom tulila... Grem si lase oprat, mislim, da bom sla mal do Medvod pogledat.. Saj ne namerava vec dezevat danes, a ne.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jaz tud glihkar domov prisla.. Ful pasalo se peljat po mestu zdajle, prazna cesta, ravno prav toplo..Mal poslusala Lovsina, spila eno Zalo, mal pocvekala... zdaj pa spat..Nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 morgen.smo vstali. zdej se še dobro prebudimo, potem pa telovadit in tečt. že dva dni nism nč nardila. pol se pa lotim pospravljanja. mizo mam tako kt da je bomba treščla en krasen dan vsem skupaj. xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Jutro grem se jaz mal mucit... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Wuhu, zamenjal strune na eni kitari čaka me še tadruga.... bomo vidli Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 hojla, eno vprašanje imam, upam, da veste ali v ponedeljek delajo trgovine v Italiji, Trst predvsem. Prijatelj ima namen it, pa ga zanima kako je z delavnim časom, da ne bi s celo familijo zastonj hodil dol. Sej sigurno to veste, ane? Ruby Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Jutro,vsem!Danes je pa lep dan.Mislim,da bom šla na rolarje, x!xVčeraj jaz vozim in ena baba pred mano se brez nobenega vzroka ustavi in gleda levo in desno kot,da je križišče.Tam ni bilo nobenega križišča.Kaj kurac je gledala levo in desno.Ko bi vsaj vklopla vse 4 žmigavce ali pa desni žmigavec,da bi jaz vidla,da stoji in ta baba nič.Še dobro,da sem imela varnostno razdaljo,če ne bi jo počla, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Yes! Ne bojo me tožil zoper kršitev javni red in mir!! Sm dobila pismo, da so ovrgl tožbo proti men, kr naj bi prefuk... enga redarja v enem diskaču.... No, itak nč ni res, ampak dobr no, sam, da ne bo nč. Nč učit se morm, nasledn tedn 2 izpita. Ponoč ne morm spat. :xx!: Pa un tip učer mi ni odpisu na sms . Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts