Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Pol se ti bom pa kr jest predstavla ...ime mi je Pika....aaaam, ne vem več, kaj nej rečm, k mi je nerodn... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Upam, da si v živo manj sramežljiva, k če ne, bova mela tihega.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da si v živo manj sramežljiva, k če ne, bova mela tihega.... tihega kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Tihi dan. Ah, me ne skrbi v bistvu, upam, da bom tud sam uspel kaj rečt..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tihi dan. Ah, me ne skrbi v bistvu, upam, da bom tud sam uspel kaj rečt..... To te pa sploh ni treba skrbet..nism aiwa Joj, kok me bo nabutala, k bo to vidla... K da ti tok tihi deluješ...je bl vprašanje, če bom jst lohk do besede pršla...ti maš že poklicno deformacijo zihr! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 vceri koprska noc zacela...sem po sluzbi rekla ,da grem se koncat komade za stant pa mal spat(za spremembo )....pol je pa frendica uletela iz mb...se nisva videli kake 3 leta ,al vec? no,vglavnem pol je bilo pa tko ,da nisem koncala komadov za stant,nisem sla spat in ga kr lepo zacela pit s to frendico..jah,seveda se je to zavleklo do 4h zjutraj...spet...zjutraj vstala,brez machka seveda,sej mam sol in zdej v sluzhbi jst studiram kaj bom zdej s stantom....premal robe nardila nic zvecer ga vseen na koprski postavim,pa kurc...kar kupijo kupijo,pa bo glih tko v redu,ko pa robe zmanjka....bom pa zaprla barako pa bo kaj cem,poletje je za uzivat...tudi zame vsake tolk,ceprav vsako leto poleti garam za turiste... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 približuje se jutrišnji dan... da preživim....pa to ni melanholično, depresivno, objokujajoče, srce parajoče, samo dejstvo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>To te pa sploh ni treba skrbet..nism aiwa Joj, kok me bo nabutala, k bo to vidla... K da ti tok tihi deluješ...je bl vprašanje, če bom jst lohk do besede pršla...ti maš že poklicno deformacijo zihr! Tlele je pa res vprasanje, kdo bo do besede prisel, ja... Sem sibala v trgovino, se basem s sendvicem s posebno, pol pa sam nalozim se na prtljaznik.. Kok mi je fajn Upam, da ne bo kaksnega sranja na cesti, pa da moja rit prezivi teh 6 ur brez zasedlin Uzivajte! Pozabla bratca pohvalit ob polnoci mi je prinesel mp3 player, ko sem ga prosila.. da se bo pot malo manj vlekla.. ful se je popravil, vcasih bi za takole rekel cist preprostno 'ne da se mi'... Popravljeno 22. julij 2005 -> aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ljudje božji PEEEETEEEEKKK JE JUPI!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 O, Conti, welcome back WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Mam tolk stvari za naredit brrrrrr pa sploh ne vem kje se naj lotim, ubistvu vem, sam da se mi nea lubi in zdaj sem prsla sem to nakracat... jupiiiii full pomaga eh, grem se na muhe spravt, kar sploh ni med tistim kr me se caka (tolk jih tle okol laufa, k je odprt balkon, opazam, da so cist fuknene) heh njim sm podobna, k tud brez glave okol laufajo contiiiii tebe pa ze dolg ne kaxi? gre, nda aliana prijetno pot! pa ker bos ti prezivela bo tvoja rit tud uziwi(TE) ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Aliana, previdno na poti in smej se smej se smej se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>približuje se jutrišnji dan... da preživim....pa to ni melanholično, depresivno, objokujajoče, srce parajoče, samo dejstvo... Selenka karkoli imaš jutri, naj se ti izide kar najboljše! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 morgen..... petek...... she mal pa zvizzz na barko.... alianchek...pridna boz zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Jutrček vsem Včerajšnji dan sem kar , je prav pasalo!Vsem, ki odhajate na lepše lep vikend.Cigi, najlepš je ko na štantu robe zmanjka, mirne duše in polne denarnice zapreš in greš žurat Mene čaka še mal nočnega dela :xx!: , pol pa kaj lepega do ponedeljka.Nekak ne bi ostal v Lj, se bo treba znajt Lep vikend vsem lunatkom in ostanku sveta tud Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Hello srcki Da se malce javim.Na morju je bilo faaaajn. Dva dni nas je sicer vreme zafrkaval, sam je vseeno hitro minilo.Toliko zensk + obiski v ne tako velikem prostoru....dogajalo je Morje na slovenskem je slabo. Imela sem bliznje srecanje z meduzo, ampak sva se zmenili, da me ne pici Na hrvaskem je nekoliko bolse? No ja, konec koncev imam se vedno najraje Portoroz Bil je tak dopust, da rabim kaksna 2 dneva dopusta doma, potem pa novim zmagam nasproti Je bilo pestro.Alkohola imam do novega leta dovolj, zredila sem se za 0,6kg ( ce ne bi na morju vsako jutri zjutraj tekla, bi slo najbrz se vec), ampak ni take panike Na morje bom letos se sla verjetno, po izpitih pa Pragaaa Aja, navdusena nad avtkom, res se je izkazal, zato sem mu privoscila se lite feltne Sem preletela na hitro malce dnevnik, vidim, da je Marsa sla in da uziva in cimmanj misli na nas Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Končno srečna, tamala!!! Ti ful prvoščm in oproščam pomanjkanje tvoje prisotnosti na forumu! Poročaj pa le!!!! bejbi sej te ful missam bova en večer med tednom k sva u lj se dobile... in šle na en klepet tko zdej grem pa spet pakirat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Mimogrede, moj email mas, tako da fotke prosim. Sibam zdaj v menjalnico, dokler je se odprta. Neki se grmi in hoce dezevat. To bo spet pokvarilo moje plane Neki se spominjam, da so vremenarji napovedovali izjemno vroc julij http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/k020.gif Ah ja. Mejte se Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 PETEK!DVA DNI MIRU! VSAJ UPAM. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Grrrrr, zakaj je dan pred dopustom vedno rusvajs? V zadnjem trenutku dobil porcijo dela, pa bil že zmenjen s starci in bakico, pa ludeki, da mi zmerijo okna za zavese in pokažejo vzorce pa to .......heh, letu domov, porihtal to, neki v sebe zmetal, mal počvekal z mojimi, pa nazaj na job.......zdej pa rintat. :xx!: :xx!: No, upam, da mi še kje dopusta ne prekličejo v ponedeljek..... :xx!: Niks, penso positivo.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Mislm, tale Mick, ne...skos je samo lapal....sploh do besede nism prišla! Fej te bod! Uživaj na dopustu, pa kaj se javi in pohvali, da ti bomo ostali, ki mormo delat, fovš! :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ...pismo, še prav ust nism folgal odpret, pa je že regljala.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 vreme slabo, jaz slab......dones ni bilo nič posebnega le da sem bil pri sestri v službi in se pogovarju z no 2ure pa pol....no v glavnem pa nič posebnega razen dolgčasa x!x x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 tko, danes naredila nekaj po svojem prepričanju in ne po naročilu drugih in sem ponosna nase...imam občutek, da sem bila na preizkušnji in sem jo uspešno opravila, me ne zanima reakcija drugih... ne morem iti v podrobnosti, ampak recimo, da sem imela nalogo nekaj za jutri pripravit in med delom se mi je vse upiralo, lepo prenehala, vrnila stvari v prvotno stanje ter pripravila po svoje... kaj si bodo drugi mislili mi je vseeno - ampak sem dve uri razmišljala ob tistem delu, da če bi ubogala ideje in nasvete drugih, bi izdala sebe, svoj odnos do določenih ljudi, ki so mi dragi ter do denarja - nisem materialist, ampak denar spoštujem, ...sej vem, kompliciram, ampak v glavnem, ponosna nase, da sem poslušala svoj notranji glas... me zanima jutri reakcija drugih. Zjutraj nekoga zelo razveselila - če ti nekdo reče, da ga bolje poznaš, kot si je mislil, je zame kompliment, ker vem, da znam prisluhniti ljudem, med dežjem pripravljala drugo darilce za ponedeljek, upam, da bo oseba razumela namen... kako pa bo stvar izpadla, se bo videlo najprej jutri, ko bo dokončano, če ne bo ok, pa na vrsti plan b - darilo bo vsekakor v ponedeljek ob 8 v njenih rokah. Jutri grem na probno vožnjo, recimo da mi je ta avto precej bližje kot prejšnja ladja, da sem ga vzljubila, čeprav moje hondice ne bo nadomestil, ali pa, pustimo se presenetiti...torej jutri imam namen sama pripeljati našo družinico na tisto zadevo. In upam, da preživim popoldan pa ne zaradi vožnjepa hvala določenim osebam tu na forumu za tolažbo, podporo delovanje ter včasih realne misli in poglede ter ostre besede... hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 selene ..in seveda srečno vožnjo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts