Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Grrrrr, zakaj je dan pred dopustom vedno rusvajs?  :o|o: V zadnjem trenutku dobil porcijo dela, pa bil že zmenjen s starci in bakico, pa ludeki, da mi zmerijo okna za zavese in pokažejo vzorce pa to x:px .......heh, letu domov, porihtal to, neki v sebe zmetal, mal počvekal z mojimi, pa nazaj na job.......zdej pa rintat.  :xx!:  :xx!: No, upam, da mi še kje dopusta ne prekličejo v ponedeljek..... xcivx  :eek:  :xx!: Niks, penso positivo.... x:o)x  x8Dx

U, fuck, to pa je jeba! :xx!: Čimhitrej porihtej Mick, da boš lahk zviznu na dopust! :palec: x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek: ...pismo, še prav ust nism folgal odpret, pa je že regljala.... x:o)x  :vragec:  x:Dx

Aha....zihr maš še zdej suha usta, k si tok čvekov, da si dehidriru, po mojem! :inocent: x:Dx

Prej sm skor celo čokolado maznla...mata prov, s Primavero....božanska je! Se še kdaj priporočam! x;)x x:Dx

Končn doma x:)x Vse porihtau :palec: Zdej še mal, do pondeljka, da vidim, če bo šlo tk k sm si planiral, pol pa....kr neki časa x8Dx :onfire: :hepko: :fool: xmusicx xokx xcheersx xpartyx xsingx Im freeeeeeeeeeeee x:o)x x8Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick :palec: :palec:

Nic.

Bila na blejski noci. Dez je v bistvu vse pokvaril, sem se pa nacvekala x;)x Zgodaj sem doma, kar je pa po eni strani tudi fajn x;)x

Lahko noc x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mah, sm še mal v kao samski lajf x:o)x ....pa sm se preselu, pol pa to total frka preden si flat zrihtaš.........v svoj brlog :palec: ...... :switz:

K. Čapek

Ja, dober, k končno postane tvoj brlog. Zdej prva dva mesca sm mel filing k da sm na kakem službenem potovanju, v hotelu......zdej počas flat dobiva "mojo dušo".....ja, počas se dober počutim, kul, tu je moj brlog :palec: x^x x:)x

Thx x:Xx Tak k sem bom rabu :detelca: ....no, nekak verjamem, da je moja zvesta spremljevalka. xsrcx x:)x :palec:

K. Čapek

Končno doma x:o)x

Po službi Metelkova s sodelavko (so me vsaj dvakrat skor poročil z njo) x:Dx , Zvuk rastura xsuperx, pospremu dekle domov vlažno (mal zarad vremena, mal zarad celibata x:Dx), zdaj pa :sleeping:

Nočko oz. jutro x:Xx x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Sej ni za verjet, ob tej uri je 200 ljudi na forumu x:Dx

Pa sam dva člana :vragec:

:palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

uf hudo blo ponoci...mela stant na koncertu,delala celo noc pol pa se zazurala malo....prometa je neki bilo,folka milion x:Dx

prsla pjana domov okrog 6-ih in vstala ob pol osmih pa v sluzbo....zdej pa tolk zmatrana ,da me bo pobralo...sam upam ,da me stranke na miru pustijo :o|o:

drgac bo huda dans...ne splaca se jim jebat me v glavo ,ker bojo porcijo nazaj dobili :vragec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...