učenik 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 In upam, da preživim popoldan pa ne zaradi vožnje selene a to zaradi M_ _ _ _ _ ??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 selene in naj ti rumeni konjiček dobro služi matr me ubija tole vreme (in aspekti) :xx!: KJE JE POLETJE x!x x!x x!x ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grrrrr, zakaj je dan pred dopustom vedno rusvajs? V zadnjem trenutku dobil porcijo dela, pa bil že zmenjen s starci in bakico, pa ludeki, da mi zmerijo okna za zavese in pokažejo vzorce pa to .......heh, letu domov, porihtal to, neki v sebe zmetal, mal počvekal z mojimi, pa nazaj na job.......zdej pa rintat. :xx!: :xx!: No, upam, da mi še kje dopusta ne prekličejo v ponedeljek..... :xx!: Niks, penso positivo.... U, fuck, to pa je jeba! :xx!: Čimhitrej porihtej Mick, da boš lahk zviznu na dopust! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...pismo, še prav ust nism folgal odpret, pa je že regljala.... Aha....zihr maš še zdej suha usta, k si tok čvekov, da si dehidriru, po mojem! Prej sm skor celo čokolado maznla...mata prov, s Primavero....božanska je! Se še kdaj priporočam! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Preveč čokolade ni dobr za kožo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Končn doma Vse porihtau Zdej še mal, do pondeljka, da vidim, če bo šlo tk k sm si planiral, pol pa....kr neki časa Im freeeeeeeeeeeee Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Mick Nic.Bila na blejski noci. Dez je v bistvu vse pokvaril, sem se pa nacvekala Zgodaj sem doma, kar je pa po eni strani tudi fajn Lahko noc Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 pa kaj ti to nekej poskakujes in sraufas po enem fletu, Mick ... kolk sm za luno, nc ne vem, kaj dogaja funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Mah, sm še mal v kao samski lajf ....pa sm se preselu, pol pa to total frka preden si flat zrihtaš.........v svoj brlog ...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ... poznam to ... filing je pa dobr, anede ... kul, good luck na novi poti funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ja, dober, k končno postane tvoj brlog. Zdej prva dva mesca sm mel filing k da sm na kakem službenem potovanju, v hotelu......zdej počas flat dobiva "mojo dušo".....ja, počas se dober počutim, kul, tu je moj brlog Thx Tak k sem bom rabu ....no, nekak verjamem, da je moja zvesta spremljevalka. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 vse bo okej, dont vori funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Pa ti? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ... ne sprasuj (pa se v chat naju bodo spodil vsak cajt) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Te pa prid.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ... ne morem, ker sem pozabla geslo (sej ti pravim... ) nocko, grem u mizule funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Končno doma Po službi Metelkova s sodelavko (so me vsaj dvakrat skor poročil z njo) , Zvuk rastura , pospremu dekle domov vlažno (mal zarad vremena, mal zarad celibata ), zdaj pa Nočko oz. jutro Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Sej ni za verjet, ob tej uri je 200 ljudi na forumu Pa sam dva člana Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>In upam, da preživim popoldan pa ne zaradi vožnje selene a to zaradi M_ _ _ _ _ ??? ne zaradi bolečin, mogoče zna biti malce alkota, hrane, pa veš da nisem rada v veliki družbi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 dobro jutro vsem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Sej ni za verjet, ob tej uri je 200 ljudi na forumu Pa sam dva člana 242 in samo dva člana Popravljeno 23. julij 2005 -> Selene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 dobro jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 uf hudo blo ponoci...mela stant na koncertu,delala celo noc pol pa se zazurala malo....prometa je neki bilo,folka milion prsla pjana domov okrog 6-ih in vstala ob pol osmih pa v sluzbo....zdej pa tolk zmatrana ,da me bo pobralo...sam upam ,da me stranke na miru pustijo drgac bo huda dans...ne splaca se jim jebat me v glavo ,ker bojo porcijo nazaj dobili vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 selene funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts