Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>A te pridemo še s celine mal dražit in provocirat tja dol  :vragec:  x:Dx  x;)x .

x:Dx :vragec: sam nehi x:Dx

mam zhe tle v studiu tolk enih celincev :o|o: in to zoprnih in razvajenih ,da bi jih kr poslala nekam....sam ti pa lahko prides x:)x valda nisi smotan turist x:Dx

joj joj ,danes bo po kopru se vecji kaos....pa ognjemet bo se.....uuu jutr tombola ,silver

:wOOt: lahko avto dobish.....sam ga bom jst zhe najbrzh x:Dx x^x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja cigančica, saj ravno take ..zoprne in razvajene dol naženemo, da se imamo mi fajn... x:px ... pridem enkrat drugič...če si čemerna, nima smisla  x;)x ...pa še avto je oddan  :o|o:  ...nak, enkrat drugič.. x:)x . Lepo se imej.. xsrcx  :palec:

eh,nisem cemerna ,sam spala sem samo eno urco,pa ....

sem pa glih zdej pogledala tvoj profil in ugotovila ,da imava dva dni razlike v roj.dnevih...sem skori pozabila ,da imam jutri roj.dan he he x:o)x x:Dx x;)x

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Ja...dva dni si mlajša...no ja, pa še nekaj let za povrh.. xcivx  x:)x . In potem je tale ognjemet uvertura u tvoj rojstni dan, ane x:)x ... x;)x kako pozorno od občine Koper  x:Dx . Lepo praznuj.. x:)x

x:Dx he he,to vsako leto trdim folku...da so vsi tile koncerti ,pa ognjemet zame x:o)x

shakti gawain

sm mislila letos it mal po svet, bom raj počakala, da se mal umiri.

Svet je ratal še bl nor k je bil.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Mateja hvala, vem in ko bo bom se spomnila na energijo xsrcx

jst sem pa od Janjek knjigico - Čiščenje čaker dobila :2src: , pa avtočk sem vozila, pa darilo plan a je odpadlo, plan b že čaka na novo lastnico, pa vse za danes pripravila, pa avtočk vozila (a sem že povedala x:Dx ),mi je kr šlo z eno malenkostjo x:Dx (mojem so šli vsi lasje pokonc, pa je obrit po glavi :))

tko, sedaj pa grem, če me ne bo do ponedeljka tule gor....(hecam se)

Evo, da se mal pofockam x:Ix

- pojedla odlicno kosilo ( hvala mami ) :yumy: xyesx ampak zdravo in nizkokaloricno x;)x

- peljala pesota na sprehod :2src:

- izvedela, da bom neko punco spet ucila nemscino ( popravc :sori: ), ma bomo ze spedenali, da bo nardila x;)x

Caka me se tek, utezi, zvecer pa drinka s frendom. :palec: Nekak cajta za ucenje zmanjka xrolleyesx x:o)x No, sej....prijetna sobota!

LEPO SE MEJTE x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jutro vsem x:Xx

Dogaja doma in po svetu :xx!: , toča, veter, bombe, teroristi, ... :xx!: :xx!:

Aakhut, pazi na barki, teroristi še niso torpeda sprobal :vragec:

Moram na koledar pogledat kolk dolg sem spal, se mi zdi, da je konec oktobra x:Dx pa poleti enkrat sem šel spat x8Dx

Pa glihkar se je sonček pojavu x:px sam še gret mora začet x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

O Kristalka x:)x :palec:

Mah ja. Mah, trenutn mam dost dela s svojim svetom, da bi se še z ostalim obremenjeval. Žalostno, sicer, res, :V:

Pismo, zdej pa res ne vem kaj je to :o|o: .....al pa me sam asc v devici đebe x;)x .......v totem malem flatu z delom nkol konca. Stalno prčkam neki. Sam bo, bo, še mal pa bo..... x:o)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...