Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mah bl jesensko že kr neki časa :o|o: . Sam zdej k sem jst na dopustu se obeta hitro izboljšanje.... x:o)x x8Dx

Si že nabavla Partibrejkerse? :inocent: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Hoj Kriss

Imela obiske včeraj - Astra z družino...in so doživeli pravo poplavo..toče..med drugim. Očitno preživeli x:Dx Se počutili kot stari znanci..moška klepetala kot stara znanca..medve urejali gobe v kuhinji..neverjetna gostiteljica sem ..res..obiski si morajo sami streči...ampak naj se folk kar navadi..tako pri meni pač je x:Dx x:Dx

In ponovno dobila potrditev, da imamo hišo postavljeno na pravi lokaciji. Pozitivne vibre, ki so bile v času gradnje..veselje, dobra sevanja..luna v strelcu v začetku gradnje..ma..

Toča vseeno nekaj škode naredila. In midva pred tem poškorpila vinograd...šment..dobesedno vrgla keš vstran...

Punci sta si izborili barvanje las - kaj izborili..preprosto sta me postavili pred dejstvo...zdaj še samo rabita prevoz do frizerja..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xDDx Gobe,ja...... xDDx

Včeraj nam je zmanjkalo prostora, tako, da smo na koncu šli iz gozda in imeli še vsak po dva ajdeka v rokah.......našli okoli 60 ajdekov.....sanjsko..... x8Dx x8Dx x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Eh, Nat, kako ti to napišeš... x:Dx

fajn pr tebi, res ni kaj :palec: xsrcx , o tem, da si mi sama vložila gobe in sem jih del odnesla domov v kozarcih, pa nič... x:Dx

Tamalima fajn frizurco, sta si jo zaslužile v lastnem potu :o|o:

ja, pa res z družino sem bila, sem bila kr presenečena :eek: , ko mojmu rečem, jaz grem zdaj v Haloze, greš z mano, pa pravi, ja grem... :eek: :eek: :palec:

danes zjutraj se prebijala do Zagreba, potrebovala po vseh možnih obvozih 3 ure :xx!: , šla po mojo pikico na letališče, se je srečno vrnila s počitnic v Dubrovniku. x^x Potem sva pa še malo v center zavili, jao, sem se spomnila na Cosmo, ko je enkrat rekla Zagreb - šuhiland :palec:

Selene, srečno vožnjo in da ti je dobro, kjerkoli že si :detelca:

Pa vsem, ki uživajo ob morju, da jim je in bo lepo xsrcx

Cigančica x:Dx , me je že zamikalo, da bi prišla... x;)x

Mejte se!

Astra

Per aspera ad astra

Astra, Nataly, jest tut gobe :2src: ...se da kako to spraviti vsaj do Mb, ker moja **krojna pola** beri zemljevid, ne vem, če seže do onih neopisljivih širjav in daljav, ki jih opisuješ Nataly. Vprašaj otroke, če bi šli na manikiro tudi x;)x zdaj, ko sta frizerja že odrajtali.

Astra, Zagreb a? Šuholandija, da dol padaše, se še Trst in Udine skrijejo. Po tem vidiš kje na zemljevidu trendov je naša dežela, mi smo še v dobi turbošuhov, nažalost :sori:

Danes sonček sije, ga ni za zamudit :2src: bomo udarili manjši piknik, brezalkoholen, za protiutež prejšnjemu morskemu tednu, kjer se nam je po žilah namesto krvi, pretakal refošk, se mi zdi ;)

Včeraj zvečer uletel frendi ob 22h zvečer, kako se ljudem strga ketna, če so malo brez otrok x:Dx smo jih komaj spravili domov okoli 2h zjutraj. Kaj pa moj beauty sleep :vragec:

Aha berem knjigo od Alme Karlin....kwa je bila šefica! Obvezno čtivo. Sem se spomnila nate Astra, najbrž si kaka njena reinkarnacija x:Dx

Selene :palec: x:Xx uživaj max.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, zdaj gre luna dol, bero Nat, pa boš videla, da zdaj gobe ne rastejo...

Lahko se zmenimo za jesensko varianto, Haloze so najs :2src: ...in Nat bi lahko organizirala odkupno postajo...morda bi tudi sosedovi otroci želeli k frizerju... x:Dx

Ja, saj ZG.. :o|o: ..kolk mi gre na živce, da sem vseen mal ven padla...od šoka seveda, ker kako pa naj žensko srce prenese vse te šuhe narazprodaji... x:Ix

En tak lep vikend, za spremembo vsi doma x^x , smo zjutraj poležavali in se crkljali v postelji, potem pa zajtrk...lisičke z jajčko :yumy:

odločila sem se, da grem na delavnico dr.Papuge, je blizu mojga doma, pa se bom lahko vsak večer vračala domov...en Teden tradicionalne kitajske medicine x^x

Bom zvečer napisala prve vtise...

Uživajte ta dan! Sem brala Marka Zorka v SP..pravi, srečen dan je bil, ves dan sem živel...

Astra

Per aspera ad astra

včeraj me je osvojil štirimesečni fant, bila cel dan varuška, odkrila svoje fotografske sposobnosti (bi kdo raje videl da jih ne bi;)) no preživela, danes nič mačka, sem bila pridna, si ne predstavljam kaj bi bilo če bi mičkeno preveč spila ;)

lepo nedeljo vam želim xsrcx

Uuu selenka xsrcx Tudi mene te mali pamzki fascinirajo x;)x Kako pa kej avto?

Jaz se danes slabo pocutim. Pritisk imam ful nizek ( se nizji kot ponavadi), samo zeham. A je kaj v zraku? Odpovedala sem pijaco zvecer, ker mislim, da bom cez nekaj minut ze v pizami :vio: x:)x

Dopoldne sem podrla osebni rekord na 14km :hepko:

Baje se nam obeta lepse vreme. Komaj cakam. Ker grem na rafting xsrcbumx

Jutri pa spet ponedljek...

No lepo se imejte. x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:eek: Cosma.- ti tudi gobe x:px

Ja mojima puncama to ni nek hud način služenja denarja - užitek, pa še plačan povrh..kaj češ lepšega...seveda jima vestno pomagam.. x:Dx

Bomo jutri zjutraj pogledale kaj dogaja v gozdu..in javim Astri...ampak mislim, da bi na tvojih krojnih polah se moje širjave vseeno našle..- če je pred letom JanjaK z možem uspela prišibati naokrog...no, kakorkoli bomo videli. Pismo..kje ste bili vsi pred desetimi dnevi????

Mi pa spet krožnik matrali zunaj..moj odkril skrivnosti ciganskih pečenk...in nas vsako nedeljo mori s tem x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sam tolk, da se javim...

Sumi v usesih, rit mam ozuljeno, opeceno nogo :xx!: , drugac pa ful, ful, ful fajn blo :palec: x8Dx

Vozili smo se dans od 11h mensezdi, sem si izborila se hiter ogled Splita, ko smo ze bili tolk dalec.. Tko da.. v letosnjem poletju sem ze skoraj celo Dalmacijo obdelala, ful lepo :palec:

Mrtva sem zdajle, sploh ne dojemam cist kaj pisem.. tle po LJ obvoznici se mi je ze kar meglilo pred ocmi.. Tko da zdajle eno juhco iz vrecke, tus in spat.

Aja, banana za opekline deluje. Svinjsko grdo sem se opekla po nogi, ko sem se sla sopotnico in ne znam pol z motorja dol lezt in sem se nalepla na auspuh :xx!: Ful globinska, prav grdo.. Ampak najprej 15 minut pod vodo, pol na motor in v trgovino po banano, navezala z rutko gor olupek za 2 uri, pol pa se je ena punca nasla in mi ribje mazilo posodla.. Za na pot sem si z gazo prekrila, ni na sreco cist nic bolel, ampak zdajle sem si pa dol potegnila in se vso tisto kozo, ki je odstopila zraven :C: Zdaj najbolje, da kar pustim, da se zasusi verjetno..

Z barko smo sli iz Kastela do Splita x8Dx Lustno, ful x:)x Folk ful face, pocas mi ne bo vec problem priblizno hrvasko se pogovarjat x^x

Vrgla se v morje celo x:)x

... ma tolk bi mela za povedat... bom jutri se kaj..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

priskakljal vcheraj popoldan nazaj..... x:)x

loveboat je prou hecna zadeva... x:o)x

newjprej sm meu mal blema, sm meu svojo s sabo, pa sm biu jako nesproshchen... :inocent:

skos gledal kje de je, s kom de je, pa tko.... :o|o: :inocent:

pol pa frend DJ stop do mene, pa reche de kwa de se grem, de nej se skuliram...pa de to itaq ni masha.... :eek: x:o)x x:Dx

hehe...pa sm se shu kulirat na premc....za ene dve urci.....pa se skuliru..... :vio: x:)x

pol se je pa zachel.... x:o)x ..... x:px ...... xpartyx

no..poj je biu ognjemet v kopru...smo ga z morja gledal...eh, vidish enga si videl vse

pol smo pa sam she plesal....tja do zjutri.... x:o)x x:px x:o)x

pol pa after....na vrh hriba nad ortorozhem....lushtno.....folk se ga do konca ubijal...midva sva pa spizdila....kot zmagovalca....k je najlepsh je treba it...ne chakat na konc x:o)x x:o)x x:o)x

aja...pa ugotovu, de slovenska obala k dolga k mishji repek.... :xx!: x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Čestitke :palec: x;)x  Kakšen pa je čas,če ni skrivnost? Je to ravna trasa ali tudi kaj hribčka? x?x

Ful je raznolik teren ( klanec gor,dol, pesek, beton...), tako da ni realno primerjat z rezultati samo po ravnem x;)x Sem pa precej zadovoljna.

Danes sem se zacela uciti ornk. Cez ene 15 minut nadaljujem pa tja do sedmih zvecer, potem grem pa malce ven na leps, z lepsimi x;)x x:Dx

Sej sem vedla...ko bo soncek, bo mogla pa Michelle med knjige xrolleyesx

Malce se mi lusta, da bi ta vikend osvojila Mangart x;)x Gre kdo zraven? x:px

Pozdravcek

http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/f035.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Cakam, cakam, cakam pa se kr cakam... kaj ni brezveze cakat? ti gre cajt v brezveze... vse brezveze x:Dx , pa ma vezo x:Ix

lep dan je zuni, nda? x:)x

michelle velik zbarnosti pri ucenju! :palec:

pa vsem velikkkkk soncka x:Xx

ca cao xsrcx x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Punce, da dočakate, kar čakate.. :detelca:

Aliana, očitno si boljša kot voznica, kot sopotnica...upam, da kmalu pozdraviš tole... xsrcx

Naj kdo ustavi čas, pliss, meni dnevi tako drvijo, da nimam nič od njih , v bistvu...samo planiram, kdaj moram kaj narediti, s tem gledam samo naprej, potem pa sem v mislih že sred avgusta in nenadoma postanem otožna, ker je poletje že mimo... xrolleyesx

dan začela ob sedmih zjutraj z vadbo chi-gonga sredi pohorskih gozdov x^x ..čeprav zgleda čist enostavno, sem zdajle čist polomljena... :o|o:

potem pa predavanje dr.Papuge :palec: , joj, kolk sem zadovoljna...odgovori na vprašanja, ki sem si jih vedno zastavljala, se porajajo kar sami od sebe...očitno sem izbrala pravo stvar v pravem času... x^x

in še ena potrditev, kako dobro poznam svoje telo, sama natanko vem, kje mi šteka, čeprav seveda nima smisla tega razlagati svoji zdravnici...no, danes pa dobila potrditev...

Joj,pa pri zdravilnosti preslice smo se našli, koklk je dobro... x^x

in seveda velika tema čustva in uravnavanje le-teh...zanimivo, vsekakor...

Nič, mejte se, grem svoje kosti skup zlagat... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Aliana, očitno si boljša kot voznica, kot sopotnica...upam, da kmalu pozdraviš tole...

x:)x Ja, ocitno res... Ma ja, vem za drugic.. itak pa, jaz in opekline.. smo ze kar domaci :o|o:

Aja, pa izvedela v lekarni danes - po novem: na opekline nikakrsnih masti, olj ali tezkih krem.. kao mora biti 'mokro' celjenje, da nimas potem brazgotin. Se pravi - gaza, namocena v fiziolosko raztopino in to skoz, da se vlazi in celi.. Preizkusam, bom povedala kaksen bo rezultat. Lahko tud aloe vera je rekla, sam sem probala, pa svinjsko pece.. bom pocakala, da se najprej rana malo zapre..

Mucek je ze doma, sem ga prejle sla iskat. Pa na kosilo smo sli v neko novo spageterijo tam pri nas. Tamal je na faks sprejet! :hepko: Yes!

xrolleyesx Moja mami ne dobi mojih otrok za pazit! Tle se mucim in poskusam Tristana vzgojit v normalnega, nezahtevnega macka, pol gre pa za dva dni na pocitnice.. in bi jedel samo se svezega piscanca, pa mleko bi pil, pa na mizo bi plezal.. x:o)x x:Dx

KOncno sem malo k sebi prisla od vikenda.. Sem ze ob 6h vstala danes in sla delat, pa potem nazaj spat popoldne.. Se zdaj kar ne verjamem.. v enem poletju sem vidla ze toliko bivse juge, kot si nisem mislila, da je bom sploh kdaj. Pa fajn je, vsec mi je.. Se dol do Makedonije bo treba enkrat skocit x8Dx Grem si mal zemljevid oznacit, kje smo se vozili, da ne pozabim :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

En lep pozdrav vsem skupaj xsrcx

Ponoči smo prišli iz morja... bilo je super! spočila se ravno nisem, ker je bilo toliko dogajanja... tudi knjig nisem prebrala pa zmatrana sem... ampak je bilo pa res najbolš x:)x :palec: šli smo tudi na filmski festival v Puli v areno, 3je filmi, najboljši feeling! :palec: pa reggae seasplash je bil v Puli, tud to smo šli pogledat... sangria party na plaži... res dobra družba v glavnem super. Čez 2 tedna pa spet na morje, komaj čakam... do takrat so pa več ali manj skoz eni žuri x:)x

Res lepo poletje, pa čist brez načrtov sem bila, zdej je pa najboljš x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...