Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Vuf :switz: ...dans pa bil en tolk noro divji dan. x:px Ful dost opravil, pa še velik sem se družil :palec: s fajnimi ljudmi (beri bejbami :vragec: x:Dx ). Mah, sm še sam za v komo past x:)x , pa jutr grem mal na morje x:px, končno. :palec: Mejte se :palec: , mujceki x:o)x xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Uživaj na morju xsrcx

jst pa včeraj končno bila spet v naravi :2src: Zanimivo kako pridobivam odgovore tam.Pa koliko ptičkov se oglaša... sva s prijateljico sedeli na travniku, zrli v daljavo in vpijali zvok, vonj, občutek, da sva popolnoma sami

aja ta vikend bom pa tud jaz baje v Piranu, tko da če me kdo prepozna, kr naj me pocuka za rokav x;)x

hola evribadi x:Xx :palec:

... mi je ze prevroce :switz: xpolzx ... se dobro, da so se v napovedi vsaj tolk zmotili, da ni taksna sauna ze od junija... danes bi ble dobrodosle mal bolj zmerne T, ko moj pes ne sme nic vode pit (operacijo ima ob enih, pa jo moram v tej vrocini se do radovljice pripeljat xcrossfingx )... v petek tamala potuje proti hvaru ... v avtorcku brez klime, zunej pa menda do 35 st. ... jaz se se do stacune ob dvanajstih tezko spravim, onadva pa ob taki uri na pot :sick:...

... grem si kofetka skuhat, pocas bo treba ocke odpret in se v pogon spravit :flowers:

mejte se :palec:

<{POST_SNAPBACK}>

grem na en kontrolni pregled danes, naj bo vse ok, pliss  :detelca:  xcrossfingx  xgoldfishx

Astra

Naj bo vse ok :detelca:

Zdele so me s pojstle vrgel :wOOt: . Sm mislila, da imam še 2h časa, pa nimam....mudi se...ne vem kako bom vse skupaj izvedla.......

Mah...solit naj se gre, kaj se pa ne drži, dogovorjenega :fiju:

Popotniki, sem spet Hotel Evropa, kot vsako poletje x:o)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

morgen..... :eek: x:Dx

grem mal okol dons.....hehe /shtajerska/ x:Dx :vio: x:o)x

se ment za plac za party... x:px

me ferbec matra...che mi rata vsaj 500 folka skupi spraut.... :vio: :inocent:

che pa ne...pa jebiga.....za neki je pach treba dnar zapraut.... :inocent: :inocent: x:Dx x:o)x

zlomk x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

astra xcrossfingx xgoldfishx http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n025.gif

Jaz sem imela SUPER noc http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g010.gif Prisla domov zgodaj zjutraj, od vsega vznemirjenja nisem mogla spat skoraj nic, zato sem se zacela ucit, zdaj me pa zmankuje x:o)x

V glavnem super! Danes je pa soncek, si bom kar pred bajto naredila studijski koticek x:)x :vio: Joj kva sem dobre volje! :palec: xsmx

Bodite v cvetju x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

astra xcrossfingx xupx :detelca:

in Mateja za kužiko xcrossfingx xupx xgoldfishx

zmedeni dnevi... moški del familije se nekaj muli brez pravega razloga, pri mami so se pojavile kar ene čudne zdravstvene težave :( ... no, saj je že bolje, sem ji dala sol, pa malo sva se pogovorili... se mi zdi, da je slednje še najbolj rabila xcrossfingx

nč, mejte se vsi x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Thx,bejbe, velik pomeni... xsrcx

Rezultat neodločen... :o|o: ..zaenkrat še ne morejo reči, kakšnega izvora so te pikice... naslednja kontrola čez 6 mesecev... :sori:

bemti, jaz sem pa mislila, da bom nove joške dobila... x:px x;)x ..obstoječe si že dolge puščam... x:Dx

Priznam pa, da zdajle mal lažje diham... x^x

Matejka, za tvojo kužko... :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

To je nehumano :vragec: ob tej uri in temperaturi delat :xx!: A ne štekajo, da sem nočno bitje :vragec: sonce škodi moji aristokratski belini x:Dx

xwizardx za vse ki rabijo :detelca: xcrossfingx xgoldfishx

Seznam je kar dolg

x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Hojla, vsi-vas kar pogrešam, samo tu, kjer sem nimam stalnega dostopa do vas xDDx ..imam totalno zmedo v življenju ..sem na pragu ločitve in novega začetka..malo zmedena, a trdno prpričana, da se bom nekega dne zbudila s hvaležnostjo v srcu xsrcx .Rada vas mam-bodite dobro xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Julijana dobro prestani. Gotovo je prav. In vse je za kaj dobro. xyiyax

Močna bodi. :palec:

Astra neverjetni zdravniki ne vejo kaj bi in šele čez pol leta spet naročijo. So pa hecni. Ampak da si ti puščaš dolge... ta je pa dobra... :palec: To bi morale tiste z Luno v Kozorogu počet, z Rakcom imajo še za izvoz navadno x:Ix x:o)x

Mateja da bo operacija dobro speljana xcrossfingx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Prišla, naredila, vsi preživeli x:Dx ...sem dans kuharila v mamini kuhinji, kok je bilo hecno, ko sem se lovila, kje je to, kje je ono...pa mamo klicat (je na dopustu) kje je lopatka, za teflon, pa še nekaj stvari, ki jih nisem našla x:Ix eh...se moram znajti v 7 različnih kuhinjah, kjer uradujem, pa vsaka teta drgač pospravljeno, pa mislijo, da moram vse imeti v glavi, kao sem ful priročna in se hitro znajdem :vragec:

Odpravila obiske nazaj v UK, poslala dobrot in pol ozimnice, da ne bodo skapali od one delicious English food. Đabe denar, če ne moreš kupit. Pol sem pa jaz vedno :xmas: sredi julija, ko jih zalagam za nekaj mesečno zalogo normalne hrane.... beri pašteta Argeta x:Dx Mikado čokolada, Čokolino, bajadere, slive, paprike, domač paradižnik, stročji fižol, lubenice tralala.... Moj zelenjavar vsako leto pripravi posebne pošiljke za mojo žlahto, mu sploh ni treba več rečt, ker točno ve, kako gre rutina vsako leto x:Dx ...do jeseni, ko grem jaz tja in pridem s polnimi torbami **paštet** x:Dx Negro bonbonov, pa Bronhi, a kdo sploh še to je?

No potem uletim domov in isti moment telefon in frendica čist panična ima frko v službi, ni bila sposobna spisat dopisa, čist jo je ven vrglo....ajt pa sem še to stajpkala in faksirala, da ne bo ustanova propadla, bemti, ene v službi zafrkavajo, za narodov blagor. Usluge psihiatrije, bi definitivno morali razširiti.

Jutr gremo spet malce v hribe....celodnevna tura skoraj....pa v Zg. bi morala iti sem povabljena, zgleda, da bo treba skenslat....pa poskrbet za ribice, fikus, teto in ostale pomoči potrebne....pa še kmetijo se moram malce vmes igrati. Moja mati in oče namreč vsako leto obdelata vrt in posadita čudesa, pol pa kidneta za 3 mesece na dopust in me potem mama telefonsko inštruira po gredicah.

Še dobro, da imam taščo, kakšne dneve me ima **rajši** pa se potem lažje in bolj v sožitju živi.

Astra d best :detelca:

Julijana :detelca:

Matejina kuža :detelca:

...in vsi ostali.... :detelca: (se pridružujem Onixovi ugotovitvi, da je seznam, kar dolg)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

To je samo testno. Da vidim, kako dela TNF, če se da vpisati post v Dnevnik, ne da bi ga prej odprl. Nič nočem videti, ne prej ne pol, ko dodam tole sporočilo:

Mojim dragim stalnim in nestalnim strankam izdobavljam julijski komplet x:Xx ! x:Xx x:Xx

Pikojot

P.P. Če pa bo šel ta post v 3 PIrovsKO, pa naj gre.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Tole pa res paše. Napišeš nekaj v temo, pa se vnaprej odločiš, da te odzivi nikakor ne zanimajo. Ne gledaš ne prej in seveda ne pole. :vragec: :vragec:
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

danes me je pa nekdo spravil v dobro voljo z nekaj enkratnimi fotkami. Jaz sem uspela pa neke svoje fotke izbrisat, končno, hvala bogu...

očitno je danes dan odločitev pri mnogih, naj bodo planeti, zvezde, bogovi, angeli an vaši strani xsrcx

Hm, tole "brezkontaktno" Pikojotovo postanje me pa spominja na Barbarellin seks - ke sta onadva dlani skup staknila pa se fajn tresla pa je bil bojda super seks ...

* * * * *

To je bilo malo štosa. Vročina prinese čudne asociacije, anede.

Sicer pa zaključujem zdajle, pol pa pospravt pa spakirat pa familijo naložit pa igrače pa blazine pa ... pa ... pa ... pa poskusit vrata avtomobila zapret pa -

- greeeeeemo na moooorje. x8Dx

Živijo vsem!

In imejte se dobro, kjerkoli že boste!

:palec: :palec: xDDx

:vragec:

HA!!! :hepko:

dobu plac!!!.....za 45 jurjou....elektrika, voda..... x:px

ob savinji...v rimskih toplicah..... x:)x x:)x x:)x

PARTY BOOOOOoooooooooo.....!!!!!!!

pol sm shu pa she na britof u lashkem...pa k eni, pa k drugi teti na obisk x:)x x:)x x:)x

nazaj pa chez zasavje... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

zlomk :o|o: :switz: :switz: :listen: xcheersx xracx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...