bast 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ima kdo praktične izkušnje z bivanjskimi skupnostmi? Katere papirje je potrebno pripravit, kam se obrnit? Karkoli bo dobrodošlo. Brez praktičnih izkušenj na konkretnem področju, gotovo pa dobiš vse potrebne informacije na pristojnem CSD (v kraju stalnega prebivališča osebe, ki se želi vključiti v stanovanjsko skupino), kjer ti bodo tudi povedali, katere organizacije imajo prosta mesta... Srečno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 evo pralnik dela k urca ...she sushilc ma zram hladilnik pa itaq megabastichen....dve vrsti ledenih kock veselje bom pa na metelkovi nadaljeval zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Dons pa prvi delovni dan, je treba dinarčke zaslužit. Saj dopustov še ni konc. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Ajde živeli! Fajn se mejte lunatki, do prihodnjič! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 volk(IĆ) K-uku L-ele zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 danes se mi je pa dan zeloooo vlekel :xx!: pa zdaj me pa še glava buli jaz pa za računalnikom Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Grem zej na poslovno večerjo mejte se! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 ti tudi Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 čer!fak kok je vroče... za popi... hat...no mal se vam javljam, sem dons končno doma po ne vem kolkem času. sem pršla se mal domov naspat. sem spala od štirih do pol desetih... no sej zdej bom šla nadaljevat do zjutri. sem pa tok enih kilometrov nardila v tem mescu... jao... hehehe... fajn bodte! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 AiwekTe kar pogrešam odkar si tko leteča ampak pašejo kilometri!? Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Uživite! Greva s Katrino lenart na jezr! Bay! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 poredneža hihi hm js pa razmišljam da bi šel mal na bled Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 sem pa tok enih kilometrov nardila v tem mescu... jao... hehehe... fajn bodte!UUU lejte kdo se je oglasil http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Jaz spet do pol petih zjutraj zunaj Sem bila na poti domov tolk izcpana, da sem se morala na bencinski ustavit in sem pojedla pol sirnega bureka ( zdele grem na sobno kolo ). Zanimivo, kolk folka vidis na cesti ob takih urah... Kmalu bo kosilo, potem na ekstremno dolg sprehod, da se malce skuliram Zmenila sem se s puncami za rafting po soči. Komaj cakam Bodite v cvetju Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Da se se jaz malo najavim..Nogca boljs, dobila nek Dermazin in se moram zdaj pridno mazat. Je zdravnica sicer hotla, da vsak dan tja hodim na prevezovanje, pa sem jo uspela prepricat, da bom zmogla sama Thanx, Triple, res.. sama od sebe se ne bi spravla, pa bi lahk bil velik sranje.. Odkrila tlele zravne mene vceraj doskont od Lj.mlekarn, jogurtki po 50 SIT in ježki po 90 Se zmer se nisem uspela v redu naspat, vcer mel spet vaje pozno zvecer.. Dans pa nastop na Kranjfestu.. ce bo kdo tam okrog, nej se mi javi Rabla bi enga, da bi mi posodo pomil in mal flat pospravil.. ne da se mi Zdajle cakam en mail od mami, sem oblubla, da bom nek tekst pregledala in popravla... pol grem pa za kako urco met siesto v bistvu, drugac nau nic z mano zvecer.. uzivajte WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 sem prov čekirala kdaj boš kej napisala ...pozdrav nogico x!x Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 morgen..... blo zhivahno ucheri.... mal machka sicer...ampak ni panike..... dons je pa itaQ VekikiPetek..... alianchek...pih,pih,pih na nogico zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> volk(IĆ) K-uku L-ele zlomk a mash vrochino vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a mash vrochino ne vrochina ma mene zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 sm v službi,z zatečenim kolenom.se zjutri zbudim in evo bule.kva je to. čakam fotra da pride in mi nardi terapijo na iz nič zraslo bulo. a bi kdo vedu kaj naj dam gor da ne bo zatečen pa tak rdeč kolobar je okol ful vročnimam pojma od kje mi to.nism se udarla al pa narobe stopla,noben me ni tepu.nč mi ni jasn Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> VekikiPetek..... a pol dons nubenga razvrata? uh ja, kakšni dnevi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pol dons nubenga razvrata? uh ja, kakšni dnevi... bla ucheri predpriprava zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Vročina ša taka ... ampak meni je fajn pa sonček, super Včeraj smo vandrali po Kranju - kranfest je bilo fajn, končno v kranju nekaj dogajanja in ljudi Tolk je fajn zdej v naši hiši, smo sami, jst pa oba brata in je super svoboden feeling, delamo kar hočmo Lep vikend vam vsem želim ! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 jutro vsem Dons kao (spet) rušijo Metelkovo, se ne da z avtom not prit :xx!: še ven težko brez županaSam tokrat brez pompa in reklame Aakhut, velik sreče z novimi tehnikalijami Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons je pa itaQ VekikiPetek..... sm mislla, da veliki petek = post mej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm mislla, da veliki petek = post mej! sej je post....treba POST-ORITI vse kar na malichetrtek nismo..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts