Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

:wOOt: vroče , aakhut, podaljšaj kako ledeno kocko do sem.

Child, koleno-glina je baje dobra, škodit vsekakor ne more.

Bila na ful dobri masaži, mi je maserka, pocajtala moja kolenčka, hvala ji x:Xx

Zrihtala one kolobocije, ki smo jih imeli, še v ponedeljek grem po uradni žegen in je urejeno. So rekle stare tete, da očitno zvrtam, tam kjer ni, da je....ja pišuka, treba se je znat obrnit in ne kr neki cincat, jaz zalarmiram vse okoli, pol pa neki rata, sploh pa take zadeve....k stare tete, kr neki cmarijo.... oh xrolleyesx

Hvala Stvarstvu, za vse ljudi v mojem življenju xsrcx

Včeraj bila v stari Lj. se je komaj dalo dihat :switz: ....danes gremo tudi malce naokoli. Včeraj je kar nekaj dogajalo, muska tukaj, muska tam....tko zanimivo.

Pa delovni vikend in poln obiskov napovedanih....samo da dogaja x:Dx

x:Xx lep dan vsem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Uf, brala tole o samojedu..ubogi, ubogi..res..grozne smrti umrl. Tudi lastnica se mi smili..njeno pozabljanje bo jo ohoho časa preganjalo(pozabiti, da se v avtu vročina stopnjuje...) tole me spominja ne enega majhega dojenčka, ki je tudi umrl takole, ker je mamica pozabila, da v avtu vročina narašča..in ko prišla nazaj bil dojenček mrtev...

Ok..tule pa še ena štorija..Tari.

Tari je bil sosedov pes - ga verjetno x krat omenjala..vedno rahlo jezna nanj..sicer pes nič kriv..pa vendar. Njegov lastnik bil moj bratranec. Ki pa ne zna s psi. Ga tepel...in potem je pes začel uhajati - k nam, ker ga pač nismo tepli. In si svojil teritorij, hotel pokazati kako dober čuvaj je in napadal folk pred našo bajto. Jaz penila..logiš..če veš, da sosedov pes ugrizne pred tvojo bajto ljudi...in ga vozili nazaj..vedno ga je idiot od bratranca narezal...in potem je Š.-ju prekipelo. Ga pokliče in mu svetuje naj psa odda, če ni sposoben skrbeti zanj..

Tako so prišli do sklepa, da je dobro Tarija uspavati.

Grejo z njim v veterinarsko bolnico...tam hoče bratračeva žena preko vrste(saj bo samo injekcijo dobil)..na tisto pride iz ordinacije nekam nezadovoljen nemški ovčar. Spopade se s Tarijem - da ju rešijo morajo Tarija potegniti nazaj..Tari se zmakne izza ovratnice in jo ucvre v svobodo..KDOO BI MU ZAMERIL?

Nikomur znanemu se ni pustil ujeti in zdaj išče novega gospodarja...če je kdorkoli iz okolice Ptuja in bo lep rjavo rumen kuža z žalostnimi rjavimi očmi...to je Tari. Samo dobre ljudi rabi..nič druga..

Aja - Lise še vedno ni. Očitno bil lovec ali lisica..

Gobe ne rastejo več..bodo ko bo čas..

Car dobil novo graščino( samo za uto sem prosila...) pa je ne mara x:Dx x:Dx

In ta vročina mi pije živce...

Astra x:Dx pazi, komu se daš v roke..pismo, boš cela plava po morju hodila x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx ha še eno zadevo **potrebujem** Kolegica dela raziskovalni članek o negovanju las na Orientu. Baje negujejo svoje lasišče s posebnimi rituali, masaže itd.... Bi kdo kaj vedel o tem???

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

A zato najkvalitetnejši lasje prihajajo iz Indije??

Tile rituali bi tudi mene zanimali.

Sem se ponovno postrigla...če bo šlo tako naprej..bom kratkolaska pje..pred letom pa niti pomislila nisem na spremembo imiđa..zdaj pa ga non stop k frizerju laufam..

Tudi punci postrigli - pobarvali pa v lastni režiji..kao škoda keša za frizerja x:Dx no ja... x:o)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Vsem, ki lahko uživate v takšni vročini, želim lep dan.. xsrcx

Drugim pa, ki crkujete, tako kot jaz, preživite nekako...

Grem na Pohorje, tam vsaj malo hladneje x^x , danes ves dan praktične vaje...

Včeraj imela napad požrešnosti x:Ix , danes pa napad slabe vesti... x:Dx

Na vago niti stopim ne... :xx!:

Nič, mejte se!

Astra

Per aspera ad astra

:switz: vroche....ocistila skoljke ,pripravila drinke,natrpan hladilnik total,pa zelenjava,pa se kruh kupim danes...pa sardelce iskat k ribicu...pol pa direkt zurka na divji plazhi 2 dni....juhuhuhu....sam se danes oddelam svoj siht do treh pol pa gasa xsuperx :onfire: :onfire: xcheersx :hapyb: xlove2x xbendx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:vragec:

morgen..... x:)x

neki hitr ucheri domou prshu....zhe ob 1ih xrolleyesx :inocent:

kwa pa vem....kr ni mi blo za bit.... :inocent:

dons bo bl hec.... x:o)x

GOA-PSI-TRANCE PARTY..... x:o)x x:px x:)x

sredi narave....gozd....jasica..... x:)x x:)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dobro jutro lunatki in lahko dopoldne onix x:Dx

Tud ponoč se ne shladi :xx!: edino Škocjan je bil (približno) hladen x:px , morje toplejše od zraka, dost mam vsega, se bom v Aakhutov hladilnik zaprl :vragec:

Na srečo je padla še boljša ideja: dve urci spat, pol pa Soča, ta je ziher hladna x:px pa še v prijetni družbi x:px slabo je edino, da me pričakujejo v službi ob 18 :xx!: Živi bili pa videli

Grem :sleeping:

x:Xx x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Kako pase lenarit spet mal po dolgem casu in se do 11h po postelji valjat x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hej soncki xsrcx

Kaksen dan x;)x Danes sva sle ze zjutraj s prijateljico malce v gore. Najprej sva sle na neko koco, kjer pise, da potrebujes 2 ure, midve sva sopale in prisle v slabi uri, tam popile vodo in si izbrale se daljso destinacijo. Hodili precej casa, potem mi je pa pritisk padel, zacelo se mi je temneti in vrteti in potem vprasanje: zakaj? No ugotovila sem, da sem pozabila jesti in vceraj od sestih nisem xrolleyesx :xx!:

Potem sva sle pocasi nazaj, na dolgo kosilo, potem pa se na namakanje in cvek ob jezeru http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/s020.gif

Tale soncek me je precej zmatral... x:)x ampak lusten dan, tak za cvekat. Sem pa preutrujena, da bi sla se kam x:o)x

Doma imamo spet obiske, cist noben vikend nismo niti en dan sami.... :o|o:

Bodite v cvetju x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

tud jaz bila v "višavih", ker je odpadlo morje in ker sem se odločila da nihče ne more uničiti tega dneva, sva ob 5,30 s prijateljico odrinili na eno planino... mamamia izbrali sva najhitrejšo pot ampak najbolj strmo :o|o: ma ne ni frke, ampak po 2,5 naju je čakalo tole...

na vrh sva prišli v 50 minutih... hehe, bravo jst, pa ona tud xsrcx

Kakšen lenoben dan... včeraj je bilo čist noro, domov smo šli ob 5h zjutraj, tumač x8Dx xDDx , danes bo verjetno podobno tko da premišljujem če ne bi šla še mal spat x:)x

Lepo se imejte vsi skupaj x!x x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Selene, lustn x;)x Ceprav tvojih krajev ne poznam prevec :o|o:

Mysti, midve bi morale res blizje zivet, bi imela dost narave in vsega, ce bi se vec z mano druzila x:px x:Dx

Ajda http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b010.gif x:Dx x:Dx x;)x

Gledala sem zdaj mal spored, ker se mi ne da nic ven ( sem mislila spet povabit 2 prijatelja ) pa je Duh ( milijontic xrolleyesx ). Kok bedno xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

(popravljeno)

Jaz grem pa v Kranj spet zvecer.. Nagrado pobrat x:px x:o)x Smo se odlocli, da zmagamo x:)x Pa koncertek, pa mal zura.. Sicer se mi cist nic ne da, pa rajsi bi pred TV enkrat po dolgem casu obsedela in Vrana gledala, ker ga se nisem.. Ampak OK, sej bo fajn.

Sem mela tak lenobno gospodinjski dan.. Pospravla, pomila.. V enmu kotu nasla 3 lake za nohte, 3 razlicne stumfe, en kup papirckov, zogice, elastike.. Macek si skladisce naredil x:o)x Pa se njemu sem se po dolgem casu mal bolj posvetila.. sva se igrala, grizla, lovila po stanovanju x:Dx

Zdajle pa pozno kosilo jem. Radic z rukolo in koruzo, pa koscek kruha.. Prevroce za kaj resnega jest..

Una ranica od opekline zacela srbet.. dober znak, upam.. da se celi...

Jao, celo piksno koruze sem not v solato stresla.. xrolleyesx kokokokodak...

----

Glikar ugotovila, da je Vran naslednjo soboto x^x kul, pol pa cist fajn.. Sam naj se se mal ohladi...

Popravljeno -> aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...