Michelle 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Devica, kaj je bilo zares s tem redarjem? Jaz sem prezivela vecer na Bledu, ful folka, prou lustno je bilo, pregresila sem se s eno sadno kupu Ful sva se meli za povedat, tako da lusten dan Danes je pa vse odvisno od vremena... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Vse zanikam Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2005 Ojla! Mal me glava boli.Pa mishice. se vid da ne hodim na fitnes, ker mam musklfiber od plesa. Halo.Blo je kar kul. Muzka super, tud scena kar ok, sam se nekak nisem cist razzivela.Mal zato ker je blo tko vroce not. Cist kul drugac, a nic posebnega.Aja, govorim o vcerajsnjem partyju na metelkovi v CH0.srecala ful enih starih frendov, mdr. tega frenda, ki ima moj bas in fersterker in sem se zmenila, da ju pridem iskat (da mi bo rajs tu guzvo delal )...Zdaj pa cakamo da plin pripeljejo, pol gremo pa nekam jest, ker se nam ne da kuhat.evo so glih pozvonil. Lepo soboto vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 pridni Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Uh je bilo pestro... včeraj smo imele ženski večer, zunaj na klopcah smo pile vino in samo debata...no, neki smo tud ušpičle pa res fajn, tko toplo je bilo potem pa žur v enem rock lokalu... skoraj do jutra... in potem spanje skoraj do zdajle... je bilo pa fajn res... včerej sem bila pa na Zelenici, 3 smo bile čist same gor pa srečale enega planšarja, nam je pokazal polno enih zdravilnih rožic za čaj začenja se pa nekakšen učenjaški vikend - pa še sama sebi ne verjamem Lepo soboto vsem!!! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 morgen.... vcheri blo zhivahno..... najprej K4 razfukavat (beri obnova )...pol pa she metelkova na trance praty.... zdej pa chakam na tel. klic de me na piknik pelejo...hehe...bo zhivahno...samo DJ-i pa par modelou zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Lepo sončno jutro, sam dan mi bo mal kratek Bil na Metelkovi in ....... v eni uri šel spat v avto se zbudu ob 9 in šel domov spat Stari dolgovi do pojstle, kva čmo! Sicer pa včeraj dve uri spal pol pa z Aakhutom razbil K4, nč ni ostal od velkega plesišča, zdaj bi moral party not delat , spravu stekleno volno iz svojih las in se spravu v službo, ponoč na Metelkovo, spat ne žurat, zdaj pa spet mal delat Lep vikend vsem Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdej pa chakam na tel. klic de me na piknik pelejo... Fajn se mej! Upam da vas ne bo zalilo. a boste cevapcice pekl? Kaj si mi vceraj rekel, ne vem a bi se mi fajn zdel al bi bla jezna! Sem bila tolk zmatrana da sem sla ze ob kakih 5h dam - sam je bil pa ze cist dan.Lustno je blo, sam predvsem muzka. Ch0 men ni tolk domac plejs... pa ista savna pa pechica je bila kot v mizzartu. V bistvu me je to sesul. cim sem prevec divje plesala, sem bila cist mokra. Nobenga zraka. Tam sem sla pol stat pod ventilator, cudn da me kak vrat dons ne boli. <{POST_SNAPBACK}>v eni uri šel spat v avto se zbudu ob 9 in šel domov spat Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Spanje je v bistvu ful dober žur, zato ga šparam, da se ga ne naveličam Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2005 jaz sem pa vcasih ful spanja rabila, prespala vse dopoldneve. zdaj pa presenetljivo mal spanja rabim. ko spim, dobro in trdno spim. se hitro obnovim. povsod lohk spim in prakticno v vsakih pogojih. to so macke po men dirkale pa vsega boga, jaz pa spala. pol se pa zbudim, pa se mi ne da kar valjat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Jaz tud se cakam na case, ko bom brez problemov ob 6h zjutri vstala... Zabluzila skor pol dneva.. ampak v ful dobri druzbi Zdaj pa mislim, da bom kar pospravla motor v garazo in se odpovedala vecerni zurki in rajsi se kaj pametnega nardila danes.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud se cakam na case, ko bom brez problemov ob 6h zjutri vstala... no saj nisem rekla tega... Bi me ubijalo, ce bi morala konstantno vstajat ob 6h. predvsem al pa sam zato, ker sem nocni tip, pa se tezko spravim pred 2. spat.Ob 8h pa komot vstajam. tud konstantno.tiste ki so ob 6h pa to, pa pac, ce mroam... se tko nastelam...sam da zjutraj bolj pocas funkcioniram, sem prava crnogorka tu - ko vstanem, se moram se mal usest. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa vcasih ful spanja rabila, prespala vse dopoldneve. zdaj pa presenetljivo mal spanja rabim. ko spim, dobro in trdno spim. se hitro obnovim. povsod lohk spim in prakticno v vsakih pogojih. to so macke po men dirkale pa vsega boga, jaz pa spala. pol se pa zbudim, pa se mi ne da kar valjat. Uf, pol je pa še upanje zame, da bom kdaj manj spanja rabla . Zdej ne morem brez vsaj 8 ur - rajši še več in sm mislila, da je to pač bioritem, ki ga bom vlekla do smrti . Spim pa sicer dobr Vstajam pa zelo zgodaj - že od rojstva - totalno jutranji tip. Ob pol devetih zvečer pa že zeham - groza . Kva bi dala. da bi lohk vsak dan vsaj do enajstih zvečer počela vse mogoče....pol ko mularija zaspi Pa ponavadi tud jst kr zaspim "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> spravu stekleno volno iz svojih las <{POST_SNAPBACK}> Zdaj pa mislim, da bom kar pospravla motor v garazo in se odpovedala vecerni zurki in rajsi se kaj pametnega nardila danes.. jz pa šla u videoteko po par dvdjov.... to bo lenarjenje.... zdej si lah prvoščim... še takomot postlo si bom nardila pred tvjom, pa je. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Lep dan! Vidim, da se pozna, da je danes sobota, ker nic kaj pridno ne pisete v dnevnik! Ponavadi je toliko, da niti ne berem vsega, ker bi rabu eno uro samo da precekiram... V sluzbici, prijetnih 23 stopinj, v moji pisarni, zunaj pa malo manj prijetnih 35 .Dobro je to, da je soboootaa! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Evo chapter 1 praznovanja over, chapter 2 'bout to happen... uzivajte vsi maxxximalno!!! -----------------------------------------------------------------------------------------------...takomot postlo si bom nardila pred tvjom... Super zadeva...super spomini! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super zadeva...super spomini! zdej pa mal vn s takomot postle... bomo jutr nadaljeval spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Danes pred dvema urama sem v gozdu na sprehodu s psom srečala dva MEDVEDA !!!! Šla sem po asvaltni cesti in hotela zaviti na gozdno pot proti vikend naselju Polževo, nakar nekaj hrešči -mijavka in pokajo veje. Pogledam, psica se ustavi in strmiva v tisto smer. zagledam dva medveda, kako se s prednjimi tacami vzpenjata na drevo! najprej sploh nista vedela, da ju opazujem. Potem sta se prestrašila in jo ucvrla v nasprotno smer. strah je prišel šele kasneje, ko sem premišljevala, da ni kje še mati medvedka... Do naselja sem imela še dobre pol ure hoje in kot nalašč sem bila brez avta. Madona, sem bila čist fertik od strahu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Danes pred dvema urama sem v gozdu na sprehodu s psom srečala dva MEDVEDA hudo! a se mladicka al kako? Noro... Sem se ucila do zdajle.. sicer v mislih skakala nekam drugam.. ce bi mi pred enim letom nekdo rekel, da se mi bo kdaj dogajalo, kar se mi dogaja, bi se mu sam smejala .. ne vem... treba mal prespat.. Nocko.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 dobro jutro dva medveda a bi jst dons šla ven v gozd ali ne? hm... mah sej tukaj jih ni (upam)čisto maloo spala, pa Marsa se mi je v sanjah pridružila. Kolk mene moti, da namesto da bi lepo zvečer zaspala začnem razmišljat o tisoč stvareh, itak si svoj scenarij ustvarim, potem pa se še samo premetavam... bom začela zvečer v postelji si poz. afirmacije ponavljat... nič se mi ne ljubi, niti tibetančkov narest... bom najprej na sončku v tišini narave misli umirila... pa cel teden dežurstva me čaka, aja s sestrico bova nekaj dni skupaj delali, komaj čakam.Tako rada bi določene zadeve postavila na pravo mesto, pa to zahteva veliko sprememb, tveganj, pa nimam poguma... klinc gleda vse skupi...naj se vam naredi lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hojla, eno vprašanje imam, upam, da veste ali v ponedeljek delajo trgovine v Italiji, Trst predvsem. Prijatelj ima namen it, pa ga zanima kako je z delavnim časom, da ne bi s celo familijo zastonj hodil dol. Sej sigurno to veste, ane? Ruby Čau Selenka V Trstu in v celi FJK (Videm, Gorica...) so trgovine ob ponedeljkih praviloma zaprte. Kakšen drugi dan naj frend izbere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 o sem že obupala nad tem, da jim lahko dam odgovor hvala ti... mali po kemoterapijah slabo prenaša pot, pa si je zaželel zraven tko so se želeli prepričati prej... hvala, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Hm, , drugič se mi le na os oglasi, ker sem tvoj post slučajno videla! . Že nekaj ur se ubadam s katastrofalnimi mesntruacijskimi krči! Sem se nekaj premrazila... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 jutro! no dons bom pa res mal pospravla sobo. se bom kr lotla, ker če se zjutri ne... se tud pol ne.mal bomo muzko nabil in se zbudil... medveda dva mami spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 (popravljeno) Js tud sam pazim da naum kakega medveda videl... nazadnje je blo nice pred ene 8 leti pa nas je blo ogromno zdej pa k tlele lutam po gozdnih cesticah peške, me kr mal matra, če je že tolk srnc, pa zajcev, pa ja ne bo kerga medveda bom js rajš rolat hodil bo boljš.... pa zdej sem še strune naštimal spet na kitraco wuuuuuuhuuuuu kaaaaak zvok se kr smejim Popravljeno 19. junij 2005 -> El Nino Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts