Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

sm dau rjuho v skrinjo de se ohladi...mal vlazhno....pa k sm jo razvil se je ZLOMILA!! x:Dx

ampak PAAAASHEEEEEEEEeeeeeeeee....... xzobkox xegox

kok je ribam fletno x:o)x

zlomk :switz:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

vroooocheeee.......   

:onfire: :onfire: :P x:Dx

sam se en mesec poletja je.. kolk je pa sploh blo takih normalno vrocih dni, no...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

kdo pa rabi "normalno" :eek:  :eek:  :eek: vroche dneve.... xrolleyesx

zlomk :xx!:  :o|o:  :o|o:  :o|o:

No... jaz jih ze.. vsaj ene 30 v letu.. da pol lahk tisto zimo smotano prenasam :xx!:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>No... jaz jih ze.. vsaj ene 30 v letu.. da pol lahk tisto zimo smotano prenasam  :xx!:

midva sva ustvarjena drug za druzga

pravo kozmichno ravotezhje

jst bi polet okol pizdakou....ti pa pozimi x:Dx

zlomk x:Dx x:Xx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mmm današni dan.....recimo povprečno. torej vroče in dolgočasno ampak vseeno super....sploh pa berem knjigo NAJVEČJI ČUDEŽ NA SVETU in sem zelo impresioniran :palec: morm še drugo od tega og-ga prebrat x:Dx

Eto, preživeli čudovit dan v naravi, na pikniku....sicer je bilo vroče, ampak smo gasili vročino v senčki in s hladnim pirčkom x:Dx :palec:

Sedaj pa pod mrzel tuš in spat............nočko x:Xx :inocent: x:)x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Neka oseba mi je napisala pesmico  :2src:  :2src:  :2src: Cesa tako lepega, se nisem prebrala  xsrcx Cist sem happy.

x:px kul :palec: :D

Hm vas mali nincy, gre pa jutr na bled :D upam da ne bo guzve, hehe x:Ix vroce bojda ne bo... ampak sej same lepe vroce stvari se bodo pocele... lepo obiskovanje prijateljev :D pa tk :) hihi :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dober juterček vsem!

Pravkar dobro vstala, skuhala dišečo kavico...... x:px, zdaj pa še malo, da pridem k sebi in začnem normalno funkcionirati, potem pa smo povabljeni na kosilo :palec: xDDx ....... in torej zopet nobene skrbi za kuhanje doma x:Dx x;)x

Hvala bogu, da je danes malo hladneje,da bomo lažje dihali. :o|o: xDDx

Lep dan želim vsem! x:Xx x8Dx xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Hello x:Xx

Danes sem bila ze pridna, 4 urice ucenja, zdaj pa ze disijo bucke, ki jih zunaj pecejo :yumy: xyesx

Lep zacetek dneva s smsjem, ki mi je zvisal pulz x:px Doma se nekaj grdo gledajo, ampak mi je cisto vseeno. xrolleyesx

Bodite v cvetju xflowx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz pa jutri zacnem z ucenjem. Sem si postavla datum 1. avgust. Treba zacet migat... :o|o:

loesje

Spet nazaj -

morgen..... x:)x

hehe...party odpadu.... :sad:

ampak....presedu celo noch ke do poznih jutranjih ur na klopci sred vechne poti z enim tkoooooo kulskim bitjecem.... :farb: xyiyax :flowers:

zl-OM-k.... x:)x

Halo,halo,kako je vroče :sleeping: .Mi pa že cel teden hišico prenavljamo,pleskamo,polagamo tapison.Spalnico smo zmontirali in zdaj montiramo novo pohištvo.Smo na dobri poti.Kaj nismo pridni x?x Je pa svinjsko vroče.Vse hlače in majico čutim zalepljeno od potu ob telesu.Nevem,če bi si kdo želel me takšno stisnit in objeti xscratchx .Grem delat naprej, x:Xx

dokler sem na dopustu me ne moti niti sopara niti vročina. sam kaj, ko je to sam še danes x:Dx

14 dni zabušavanja blo ful dobro! vsak dan dve uri hoje ( ne glede na vročino),,,do talepe plaže in pol nazaj x:px . mislim, da sem bistveno več prehodila kot preplavala. mozak na off....sicer so pa škržati tak šunder zganjali, da so ble itak vse sinapse blokirane in se ni dalo mislit, tud če bi hotla x^x

včerajšnje vračanje z ladjo je blo tud nekaj posebnega. mašina se je tko pregrevala, da so morali klimo ugasnit ....skupinska savna ni nikogar motla. je fajn, ko zraven vozovnice dobiš še zastonj savno. sam res je bil hec, kolk smo bli vsi skulirani....na vlaku pol je bla pa ista scena....le da tam klima pretežno ni delala in ni blo zarad mašine, ampak menda kar tako.....smo se zezali, da se bo treba stuširat s cunjami vred, da bodo najprej mal odstople x:Dx .....

....danes pa čiščenje in pranje in kar je še takih opravil....jutri pa...šmrc.... :C: ....sam da me ne zasujejo u službi že prvi dan....js bi še kar naprej mela počitnice ...tja do septembra al pa še raj do oktobra..... x:Dx x;)x

mejte se,,,,,,

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...