aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 vroooocheeee....... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vroooocheeee....... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 sm dau rjuho v skrinjo de se ohladi...mal vlazhno....pa k sm jo razvil se je ZLOMILA!! ampak PAAAASHEEEEEEEEeeeeeeeee....... kok je ribam fletno zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 vroooocheeee....... sam se en mesec poletja je.. kolk je pa sploh blo takih normalno vrocih dni, no... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 kdo pa rabi "normalno" vroche dneve.... zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 mene vlaga ubija :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kdo pa rabi "normalno" vroche dneve.... zlomk :xx!: No... jaz jih ze.. vsaj ene 30 v letu.. da pol lahk tisto zimo smotano prenasam :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No... jaz jih ze.. vsaj ene 30 v letu.. da pol lahk tisto zimo smotano prenasam :xx!: midva sva ustvarjena drug za druzgapravo kozmichno ravotezhjejst bi polet okol pizdakou....ti pa pozimi zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 ane? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ane? tko mi je odvech vrochina, de ti morm kr she en dat zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 naj še mi kdo reče da ma rad tako poletje :xx!: :xx!: zjutraj ob polosmih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 to si si pa chist sam kriu...kwa pa tko zgodi Fstajash zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Neka oseba mi je napisala pesmico Cesa tako lepega, se nisem prebrala Cist sem happy. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 mmm današni dan.....recimo povprečno. torej vroče in dolgočasno ampak vseeno super....sploh pa berem knjigo NAJVEČJI ČUDEŽ NA SVETU in sem zelo impresioniran morm še drugo od tega og-ga prebrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 no...zej pa tuuuuush (12ich )...pol pa pochas PARTY-ju naproti zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 Eto, preživeli čudovit dan v naravi, na pikniku....sicer je bilo vroče, ampak smo gasili vročino v senčki in s hladnim pirčkom Sedaj pa pod mrzel tuš in spat............nočko Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2005 Prijavi Deli 30. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neka oseba mi je napisala pesmico Cesa tako lepega, se nisem prebrala Cist sem happy. kul Hm vas mali nincy, gre pa jutr na bled upam da ne bo guzve, hehe vroce bojda ne bo... ampak sej same lepe vroce stvari se bodo pocele... lepo obiskovanje prijateljev pa tk hihi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vroooocheeee....... ... matr, je soparno :xx!: ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Dober juterček vsem! Pravkar dobro vstala, skuhala dišečo kavico...... , zdaj pa še malo, da pridem k sebi in začnem normalno funkcionirati, potem pa smo povabljeni na kosilo ....... in torej zopet nobene skrbi za kuhanje doma Hvala bogu, da je danes malo hladneje,da bomo lažje dihali. Lep dan želim vsem! Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Hello Danes sem bila ze pridna, 4 urice ucenja, zdaj pa ze disijo bucke, ki jih zunaj pecejo Lep zacetek dneva s smsjem, ki mi je zvisal pulz Doma se nekaj grdo gledajo, ampak mi je cisto vseeno. Bodite v cvetju Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Jaz pa jutri zacnem z ucenjem. Sem si postavla datum 1. avgust. Treba zacet migat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 morgen..... hehe...party odpadu.... ampak....presedu celo noch ke do poznih jutranjih ur na klopci sred vechne poti z enim tkoooooo kulskim bitjecem.... zl-OM-k.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Halo,halo,kako je vroče .Mi pa že cel teden hišico prenavljamo,pleskamo,polagamo tapison.Spalnico smo zmontirali in zdaj montiramo novo pohištvo.Smo na dobri poti.Kaj nismo pridni Je pa svinjsko vroče.Vse hlače in majico čutim zalepljeno od potu ob telesu.Nevem,če bi si kdo želel me takšno stisnit in objeti .Grem delat naprej, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 dokler sem na dopustu me ne moti niti sopara niti vročina. sam kaj, ko je to sam še danes 14 dni zabušavanja blo ful dobro! vsak dan dve uri hoje ( ne glede na vročino),,,do talepe plaže in pol nazaj . mislim, da sem bistveno več prehodila kot preplavala. mozak na off....sicer so pa škržati tak šunder zganjali, da so ble itak vse sinapse blokirane in se ni dalo mislit, tud če bi hotla včerajšnje vračanje z ladjo je blo tud nekaj posebnega. mašina se je tko pregrevala, da so morali klimo ugasnit ....skupinska savna ni nikogar motla. je fajn, ko zraven vozovnice dobiš še zastonj savno. sam res je bil hec, kolk smo bli vsi skulirani....na vlaku pol je bla pa ista scena....le da tam klima pretežno ni delala in ni blo zarad mašine, ampak menda kar tako.....smo se zezali, da se bo treba stuširat s cunjami vred, da bodo najprej mal odstople ..... ....danes pa čiščenje in pranje in kar je še takih opravil....jutri pa...šmrc.... ....sam da me ne zasujejo u službi že prvi dan....js bi še kar naprej mela počitnice ...tja do septembra al pa še raj do oktobra..... mejte se,,,,,, you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 O, dobrodošla, Amis eh, služba po dopustu ... najbolje, da ohraniš počitniško skuliranost ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts