Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

:D bil sem na Bledu, bolj natančno rečeno v spodnjih Gorjeh... :D in sem navdušen nad Gorenjsko, če niso na Gorenjskem najbolj nice ljudje in hiše, pol nevem kje so :D še avtocesta je bila začuda prijetno prevozna brez zastojev, ali pretiranih kolon :D Roko na srce lepšega izleta ne pomnim ;) tko da gorenjska thumbs up :palec::palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Evo, minila nedelja x:)x

Imela bratca na obisku (doma se je spet zacel :o|o: sem rekla, da lahk kadarkol se k men naseli..), sva sla skupaj na zegnanje k starim starsem.. Je blo cist fajn, kratko in prijetno :vio: Dobila spet krompir, bucke, kumare, klobaso... x:px pa novo porcijo strukljev dobim za rojstni dan :palec:

Prisla domov, sla sprehajat macka x:o)x Slis se cudno, ampak neverjetno, deluje :palec: Sem ga par dni noter navajala na vrvico, danes sva sla pa ven.. Eno uro sem se zdajle podila z njim po travniku x:Dx Sva se lovila v travci, igrala, crkljala.. Sploh ni panicaril.. Pol sem pa poskusla, ce mi bo sledil - in je ful hitro dojel, da ce sem korak pred njim, gre v moji smeri, in se fino premikava :palec: Ma genijalen je tale moj mackon xsrcx Tko da :palec: Bo lahko ven hodil tud tlele pred blokom. (da me ne boste kregal - spagca zarad psov bolj ali manj.. da ga lahk na hitro v narocje primem, ce kaksna zverina mimo pride..) Pa ko sva se notri igrala je bil ves bogi in zadihan, ker je za crknit vroce.. :switz:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Še zdej je vroče :vio:

Tale vikend je bil pa prehud , včeraj smo plesali do 3h x8Dx x:o)x tko da bom šla kmalu spat da si naberem novih moči x:)x imeli smo piknik kar na naši terasi, lepo v senčki x:)x

xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>O, dobrodošla, Amis x:Xx

eh, služba po dopustu :o|o: ... najbolje, da ohraniš počitniško skuliranost :palec:

ja, saj mam namen...upam, da mi rata x:Dx ...sicer pa dobrojutrodoberdanvsem!

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>o, helou, Tina in Amis  x:Xx  :palec:

helou! sem prebrala sporočilo od grupe -julijsko. ful dobra zadeva. upam, da bom mela voljo in čas mal opisat dogajanja v zadnjih mesecih- ker so se dogajale zanimive stvari, čeprav navzven mogoče ne ravno pretresljive, pa vendarle...stvari se lepo poklapajo. vesela!

xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx me kliče mala, da nima družba za na bazen, pa pravim, ok, greš z menoj? in je za, zdejle pa kliče, pa pravi, mami grem na bazen s prijateljico :o|o: no ja, saj imam res dovolj dela doma x:Dx

staram se staram x:o)x

vroče vroče mi je x:px

:vragec:

morgen.... x:)x

dons pa tkooo lepo spal.... x:)x

pa she lepsh sanjal.... x:)x x:)x

pa verjetno chist nor dan sledi.... x:o)x x8Dx x:)x

zvecher pa itaQ.... x:)x x:)x x:)x

pa she shladil se je.... :vio:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>a pri vas se je shladilo :eek: no tule pa čisto nič....

Aliana, sej bo xsrcx Julijana, lepo da se javiš :palec:

ni nujno de se je...ne vem...mogoche ta obchutek samo posledica zadovoljnosti x:)x x:o)x x;)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Helou evribadi. x:o)x Evo mene s mora xsrcx Matr je blo fino :palec: Mal vroče sicer, sam v bližini morja je to ful bl ajnfo. Večino dnevov sm tako preživel v vodi, sm čist vodni x:px , k se 1x spravm v vodo nikak, da grem ven. Ful me pomirja voda. Ful. :palec: Komaj čakam, da se vrnem, pravzaprav grem spet, najprej verjetn mal kam drugam, pol pa spet sem. Aja, bil pa sem s frendom pri frendu. S prvim sva bla prvič več dni skup, k sva mal različnih želja, sva pol dni preživela skupi, pol pa vsak po svoje, kul. :palec: Super pa mi je bil tud dan preživet s frendom k se je preselil k lubici na morje, ga v MB pogosto pogrešam. Je tip, k mu res zaupam in ga mam rad, ful kul dečko. Ful fajn mi je blo. Jaz bi šeeeeeeeeeee x:px x:px x:o)x x8Dx Hehehe, ko sem zadnjič v vodi preden odidem domov imam z morjem vedno ritual "poslavljanja"........tokrat je blo velik lažje, k sm vedu, da se kmal spet vrnem. Bemu......počas razmišljam......kaj pa če bi se jst na morje preselil, k me tolk skulira. Hm, bo treba mal potuhtat o tem, saj se ne mudi, sam mogoče pa 1x res........bemu, kak bi blo to vredi. xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick a se nisi lih preselil neki? :D

Hm danes sem spet pomotoma zašel v osmrtince, enako kot v soboto, in sedaj sem opazil spet ene 7 osmrtinc vse namenjene Ninu, pa me je kr mal groza, kokrat je umru ta Nino... pa vsak mu je svojo osmrtnico pisal, vseživo

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x;)x ...mah, sem in še bom cel mesec v stalnem muvingu, včas grem celo mal MB pogledat. x;)x x:o)x x8Dx

Mah, pust tega Nina naj počiva v miru. Sam, da ni ElNino..... x;)x :palec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}> Aja, bil pa sem s frendom pri frendu. S prvim sva bla prvič več dni skup, k sva mal različnih želja, sva pol dni preživela skupi

a ni tole bl za v temo homoseksualnost? x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

Pozdrav vsem morskim povratnikom, Amis x:Xx Mick x:Xx & co.

Lia najbrž še vedno vneto snorka kje naokoli, prav tako Marsa z družino, pa Astra tudi najbrž kje hvata braon boju....

Aliana, kako kaj opeklina? Upam, da se je pozdravilo x:Xx

Jaz se pa bodem z našim socialnim ustrojem, z neživljenjskimi predpisi in zakoni, ki jih je požegnala moja država. S kvotami, ki ne ustrezajo realnemu življenju, z delavci v inštitucijah, ki rečejo, bolje, da smo tiho, če ne bo slabše, še tega ne bomo dobili, s trpetanjem za dovoljenja, ki jih država mora dati, saj tako predpisuje....pa ne vedo, če se bo dotični uradnik **usmilil** in se počečkal na že vse pripravljeno gradivo. Kaos. Ampak vsi rečejo, še dobro da je, kot je.....ma, če ni dobro zakaj se ne spremeni??? Če vsi vedo in v nebo vpijoče krivice se ponavljajo??? Kdo je odgovoren? Kdo ima moč, da reče stop? Je res vse zakomplicirano tako? Zakaj potem toliko birokracije? Saj življenje naj bi bilo enostavno, ne pa tako zapleteno.... ponavadi, tisti, ki potrebuje tovrstno pomoč, ne zmore vse te zapletene birokracije.... Čemu je potem vse skupaj namenjeno??? :ermm:

Čez vikend me je preganjala še ena slika, se je ne znebim. V bolniški sobi leži, močno shujšan človek-okostnjak, okrog njega sedi družina, žena in trije otroci, oči vseh ugasle in žalostne, sedijo in nič ne govorijo, pogledi vseh so obrnjeni na hodnik in opazujejo mimoidoče....kakšne misli se jim podijo po glavah? Kakšni strahovi in bolečine? Vsak ima svoje, žena, mati, otroci in oče :V: vse skupaj ena sama velika žalost.

V KC-ju je nevzdržno vroče, bolniki, ki so že tako zelo bolni se hladijo tako, da si delajo prepih :C:

Ne vem, čisto prazna sem že od teh prizorov.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma.. :sori: Vcasih lajf res ni fer... :C: :o|o:

Opeklina kul, se fino celi..

Sam drugac pa.. :xx!: Spet se zacenjajo eni stari filmi vrtet.. no ja, sej je blo vec kot pol leta mir.. kr neki... :xx!:

loesje

Spet nazaj -

zjutraj nahranila klosarja pred trgovino na stopnickah,pa vodo mu prinesla...da neb dehidriral :o|o: x:)x

pol pa she doma gostu in mozhu burek za zajtrk ,pa kavico nashtimala....in evo zhe je bil pochas cajt za delo spet,pa tko fajn je blo cez vikend,no :o|o:

spala kr na divji plazhi lepo,pod milim nebom in she zvezde so padale kr ena za drugo...sem bila v sedmih nebesih :2src: :vio: zravn so se pa na ognjiscu skoljkice kuhale x:px ...pol pa she cela fora ko so mi torto frendi prnesli...zmazala dva pisa,pa se zjutri dva.pol mi je pa mal cudno bilo ,zakaj se pocutim mal zadeto,pa sem bila trezna cel cajt xrolleyesx

slucajno ,ko me je pa zhe butalo fajn...pa :wOOt: :eek: fuuuck..zvem ,da to sploh ni bila navadna torta :vio: pa se mi je zdela neki grenka...sam nisem sla za tem...in evo ti pol sem bila pa vceri ze od jutra vsekana do daske...smeh pa neumnosti...jej jej,kekec x:Dx :vragec: bemu torto x:Dx x:o)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Nisem uspela do knjiznice prit danes :o|o: Jutri pa res. Danes pa preberem se Velike Rimljane do konca.. Kdo bi si mislil, da je en tip pred 2000 leti lahko napisal eno tko berljivo knjigo x:o)x No ja, sej nekaj je tud od prevoda odvisno..

Pa ne vem, a naj pospravim motor v garazo al bi se se kam zapeljala zvecer.. a se sploh kaj pametnega dogaja po Ljubljani? Na Trnfestu nic, kar bi me zanimalo..

Ma cuden dan danes bil... Ko me prime, da bi gledala Buffy, vem, da je neki narobe x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...