Michelle 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Hej soncki Zmatrana!!! Danes sem se pa res prakticno od 6 zjutraj ucila, tako da sem zadovoljna. Zdaj pa ne morem vec Povabljena na drinkico ( matr, kar ne odneha ), pa se mi niti slucajno ne da Bom sla raj na sobno kolo in gledala Toma Cruisa v Top Gun http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h015.gif Zgleda, da bom mogla jutri cel dan delat Ma cuden dan danes bil... Ko me prime, da bi gledala Buffy, vem, da je neki narobe Jaz jo lahko pa kadarkol Bodite v rozcah Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz jo lahko pa kadarkol pa ne ze peti del v enem dnevu.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Resno mislis, da ne? Celo gimnazijo sem jo gledala, tudi po veliko delov na dan, samo da sem mela cas Vseh 7 sezon Sej s tem se ni ravno za hvalit Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem uspela do knjiznice prit danes Jutri pa res. Danes pa preberem se Velike Rimljane do konca.. Kdo bi si mislil, da je en tip pred 2000 leti lahko napisal eno tko berljivo knjigo No ja, sej nekaj je tud od prevoda odvisno.. Pa ne vem, a naj pospravim motor v garazo al bi se se kam zapeljala zvecer.. a se sploh kaj pametnega dogaja po Ljubljani? Na Trnfestu nic, kar bi me zanimalo.. Ma cuden dan danes bil... Ko me prime, da bi gledala Buffy, vem, da je neki narobe kako kopel aliana si privoshchi in uzhivaj svecke,palcke,muzika,vincek vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Resno mislis, da ne? Celo gimnazijo sem jo gledala, tudi po veliko delov na dan, samo da sem mela cas Vseh 7 sezon Sej s tem se ni ravno za hvalit No, mi je mal v tolazbo, da nisem edini wacko tle okol Peljem macka na sprehod, mi bo drugac cez okno ven skocu.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 današnji dan je zdaj že čisto navaden..... torej večino časa na kavču....jutri pa grem ob 6.30 ven na krajšo turo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 te je prepričala a? No užiajta še zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 ja x!x jutro vsem....no danes oa lep začetek dneva, čeprav se ga komaj zavedam bom čez približno 5 minut šel hodit... upam de nebom dehidrirau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 evo me nazaj v hrib je bilo težko ampak potem je bilo pa tako lepo......sploh pa sem 15 minut gledal kako se je pasla majhna srnica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa Astra tudi najbrž kje hvata braon boju.... Le kako ti je to prišlo na misel Jah, triangelca pač ve... Vikend preživela na morju, tokrat za spremembo ne na barki zato pa občutila vso muko pakiranja stvari za na plažo, kopanja v kopalkah .. še dobro da moška ekipa tako pozorna, smo gospe imele ležalnike, sončnike in podobno kramo na plaži... še dobro, da so mi frendi povedali za poljsko pot s katero se izogneš gužvi na Dragonji Ujeli še konec julija in praznovali moj rd , men trapasto, sem nanj že pozabila v resnici...zato pa dobila lepo darilo Avgust je že, ste opazili... kako drvi... Lunca je v raku, imejte se radi Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 študiram, pa študiram kam bi se dal danes.... svinjarija če maš dopust pa ne veš kam bi se vtakno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Dobro jutro vsem skupaj. Matr sem dobre vole, ker imam še na torek nekaj ponedeljkovega razpoloženja. Tale link http://www.lunin.net/forum/index.php?act=P...=02&f=10&t=5374 je tako priročen včasih tudi prinožen. Z njim brcnem svoj post direkt v Dnevnik (sicer bi z drsnikom lahko celo videl zadnje objave, kajpada, žal ne gre drugače, tuki moram samo zaupati sebi da tega ne bom naredil... skratka floppp v mehiško nadaljevanjko en bonkkk. No ja predogleda si ne bom privoščil, to je tudi jasno, zakaj. Mejte se naprej po avgustovsko, pa ne se kregat, pa mejte se radi, pa bimčkajte se! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Kolk si samoljuben, Piko, zakaj naj bi nas zanimalo, kako si, če tebe ne zanima, kako smo mi... :xx!: Egotrip, sicer pa nič novega pri tebi... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 luna v raku...super izgovor za prav :xx!: počutje ....lastno, da ne bo pomote. od vsega hudega si pospravljam kažin v pisarni . tako bom mogoče mela nekaj kvadratnih centimetrov placa na mizi . za oddih je pa treba na lnf pogledat......he he he...bo pa fajn, ko bo do konca pospravljeno. saj mal reda se pa tud spodobi.... ....če drugega ne, pospravljanje odvrne misli od te bedne lune v raku..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Mene pa caka pregled pri zdravniku, ful se lepo celi opeklina.. triple si zasluzi se enga brez njegovega tezenja bi se verjetno se vedno sama zafrkavala pa na studentski servis moram skocit.. pa domov pogledat pa knjiznica... sam da muvam, pa je sej tud lunca v raku mine... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>luna v raku...super izgovor za prav :xx!: počutje ........če drugega ne, pospravljanje odvrne misli od te bedne lune v raku..... Saj lune skor ni, čez par dni bo prazna, tako majhen "C" je bil zjutraj na nebu, da ne sme biti tud za vse kriva Lunca. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 he he...saj sem napisala, da je izgovor. a veš kolk je fajn, ko je nekaj drugega krivo za slabo razpoloženje ...in luna je že itak vajena, da je dežurni krivec..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Hvala za luno... Amis, wb Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Jutro soncki Amis!!! Dobrodosla nazaj Si kar manjkala x!x aliana, good luck pri zdravniku Evo.Odtekla sem svoje, naredila z utezmi, tus, zdaj pa ucit. Danes sem super volje. Zvecer grem po vsej verjetnosti v kino , tako da je najbolje, da se cimprej spravim med knjige.Odlocila sem se, da se malce picim v Portoroz ta teden. Sej, zakaj ga pa mamo <{POST_SNAPBACK}>Kolk si samoljuben, Piko, zakaj naj bi nas zanimalo, kako si, če tebe ne zanima, kako smo mi... :xx!: AstraSam res Bodite v rozcah Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 morgen..... bla ucheri otvoritev v jalla-jalla...... lushtne mandale ene prjatlce.... pa lushtn zhurchek.... pa lushtn folk.... pa vse je lushtno..... (en lushtn) zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 astra in michelle še kar pospravljam pisarno...sam gre na bolš...je že počasi videt kakšna je miza ....sicer bi pa bistveno raj počela cel kup drugih stvari...in žal imam bujno domišljijo .....zdej pa dost heca....mar delat... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 kr prepusti se domišljiji pa bo jst pa likat, pa tko vroče je tule noter... no ja, sej bo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Ne vem, a bi bla ponosna nase, ker sem tko fajn obdrzala motor pokonc, al bi se brcala v rit, ker premalo pazim... en tip pred mano na hitr zabremzal na cist nelogicnem delu ceste smo sli mal cik-cak... Glikar zvedla, da je umrl B Saj ga nisem kaj dost poznala, ampak vseen.. zalostna zgodba... Vsaj za dve uri se bom spravla ucit.. pol pa oci in bratec prideta hladilnik odnest.. se mormo neki pomenit... bo se fun, fun... ma ja, sej drugac je pa cist fajn dan WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 :!!: :OO!: Faaaaaaaaaaaaak......ključe sm vrgu v kanto za smeti skup s smetmi.......faaaaaak......grem rovat po smeteh. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> :!!: :OO!: Faaaaaaaaaaaaak......ključe sm vrgu v kanto za smeti skup s smetmi.......faaaaaak......grem rovat po smeteh. :xx!: Kaj takšnega se pa lahko zgodi samo moški populaciji te naše kugle..... Upam, da jih najdeš....... Drugače pa, danes preživela čuden dan, ker sem imela grooooozen glavobol,ki je sicer popustil....in počutim se 100% bolje kot dopoldan..... Čakam obisk, stare prijatelje, da rečemo kakšno preveč ......kuham nekaj posebnega, vinčka sem že dala na hladno ......tako, da lahko le upam, da bo še prijeten večer .... Vsem lep preostanek dneva..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts