krokodil 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kroki mi bere misli, tazga bi bilo treba kar ožent Zato sem se samski.Ker berem misli zenskam No ja, z nekaterimi nimam veliko dela... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja, pri nekaterih nimam veliko dela... Pogruntat je treba princip, pol je pa vse pis of kejk razmišljam, če ne bi moža, poslala k tebi na tečaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 razmišljam, če ne bi moža, poslala k tebi na tečaj A si nora ?Ce bi moz tebi bral vse misli, bi jo ze zdavnaj popihal.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Vse je za nekaj dobro ma ne on bi men vse oprostil hehehhe btw...bejžva iz dnevnika v čvekarije, ne delujeva vzgojno na preostalo mladež Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle je treba "poslusati" hehehe tisti del ja dobr da me je cashy opozoril, hehe da sem mal prbremzal pismu kolk težko je po avtocesti vozit, 100 80 60 prava muka... hehe ampak kadar je radar ni toliko težko Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Zelo malo je avtocest, kjer NA KONCU AVTOCESTE ni taksnega zaviranja Tako, da ni nobena muka. Al bos 140 al pa 200 na uro potem priletel cez ovink na navadno cesto? Tistga je vse skp 300 m ce je... Smotko Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Me je spomnilo na oni vic mozh pa zhena na vecherji...njej pade malo omake na bluzo...pa pravi "Se obnasham k prasica.."pa reche mozh: "Ja...pa popacala si se tut!" zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zelo malo je avtocest, kjer NA KONCU AVTOCESTE ni taksnega zaviranja Tako, da ni nobena muka. Al bos 140 al pa 200 na uro potem priletel cez ovink na navadno cesto? Tistga je vse skp 300 m ce je... Smotko js se krnaprej furam po taki kjer sam prteram notr ABC pol pa gas naprej Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Dež opravila nakupe za na morje Čeprav se mi nekak ne da več, vidim že jesen pred seboj... Misti, tako kot so rekli, vse mine...vem, da zveni mal trapasto, samo včasih potrebujemo tudi take trenutke,da se ustavimo, premislimo, prevrednotimo... čimprej Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 nakupi za šolo, morje, likanje, pranje, kuhanje, pospravljanje, dopovedovanje, razlaganje... sploh ne pomislim na kakšen notranji filček... Astra, na morje grem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nakupi za šolo, morje, likanje, pranje, kuhanje, pospravljanje, dopovedovanje, razlaganje... sploh ne pomislim na kakšen notranji filček... Astra, na morje grem Kdj pa gres? No, te bomo pogresali, sam si zasluzis http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/f025.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Selene Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 v soboto zjutraj... tnx dečve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 oooooooooooooooooooooooooooooooooo matr kaksn teden...pika na I je PA DANES velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 depraaaa...... ...spizdi zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> depraaaa...... ...spizdi zlomk :xx!:pomagam mal vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pomagam mal thx neki sam ostalmoja shla ucheri na specializacijokr tkospokala kufre pa zvizzznch adijo...pa nch en teden prej kokr blo zmenjeno.....smrc zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> thx neki sam ostalmoja shla ucheri na specializacijokr tkospokala kufre pa zvizzznch adijo...pa nch en teden prej kokr blo zmenjeno.....smrc zlomk kako nch adijo pa to?pobozh pa ne joki,zdej mash prilko mal okrog letat .zezam mal.......sam res tud to prov pride ,da ugotovish kolk pol to osebo pogreshash sploh,test...tko vzem pa bo zhe...sej kmal najbrzh nazaj pride,no vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 pa sej jst tut sovrazhm una cmizdava poslavljanja..sam kr tko...puf...pa enga ni zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa sej jst tut sovrazhm una cmizdava poslavljanja..sam kr tko...puf...pa enga ni zlomk jst sm pa skoz mislila ,da si singl ....he he smesn zdej pa vidm ,da imas nekoga rad,pa pogresas tud...lepo nic zalostek bit,rajsh se spomn kej zanimga prpravt ,ko se vrne,bo prej mimo cajt...lahko bi kaksno presenecenje prpravu,ha? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst sm pa skoz mislila ,da si singl ....he he smesn zdej pa vidm ,da imas nekoga rad,pa pogresas tud...lepo nic zalostek bit,rajsh se spomn kej zanimga prpravt ,ko se vrne,bo prej mimo cajt...lahko bi kaksno presenecenje prpravu,ha? ko se vrne chez eno leto.... jaz pa v avstraliji.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 ajaaaaaaaa,fuuuck,chez eno leto shele...jst sm mislila tko bolj na easy....fuck,eno leto... eh,to tud ne bo panike,midva z mozhem sva tud tko zhvela na razdaljo eno leto,pa sva se mela she rajsh kdaj gresh pa ti v avstralijo? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 novembra...za eno leto zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 kaj pa je leto pa pol v primerjavi z večnostjo lejga sreda je, ma kje si jst bi pir, sem ravno vse plane za danes oddelala- 8ok, skoraj vse Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 tale luna-saturn pa dobr spona... Humar se matra tam v skali, tuki depre ene razne pa tak Mysti, drz se bejbi ... aakhut neka nova ljubav ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts