Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

xcivx kok sva pa zaspala zdajle s Tristanom.. za zadnji dve uri nimam pojma, kaj se je dogajalo.. sam ulegla sem se za 5 minut in se zdajle zbudila, z mackonom stisnjenih k meni x:)x

Ampak je pa koristlo, prav neverjetno spocita zdaj x:)x Hmm... ucit, ne ucit.. naj bi bil danes en kul koncertek ob 8h, moram preverit, .. bi rajsi tisto... x:o)x

Ja, vsem, ki greste na pocitnice.. srecno pot.. pa lepo vreme! x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Odradu. x:px Cel dan okol letal, vse porihtal. x^x Našu dopust destinacijo xsrcx :palec: , zlo zadovoljen x:)x Laćn k pes. Grem si kosilo xcivx pripravt.....pa mal tu pokukat kva dogaja......Aja, pa darilo sm dobu......mini sesalec, ravno tazga sm rabu, kul :palec: :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Odradu.  x:px Cel dan okol letal, vse porihtal.  x^x Našu dopust destinacijo  xsrcx  :palec: , zlo zadovoljen  x:)x Laćn k pes. Grem si kosilo  xcivx pripravt.....pa mal tu pokukat kva dogaja......Aja, pa darilo sm dobu......mini sesalec, ravno tazga sm rabu, kul  :palec:  :palec:

:palec: x8Dx a ti tud na dopust,pa kdo bo pol tu ostal :o|o: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Bom par fotk še objavu, preden grem, bo dr. moreno redno gor. xcivx x;)x x:Dx

Mah, ne, tja grem šele čez dober teden x;)x . Vmes pa še mal na slo obalo smuknem, če bo šlo, bomo videl.... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hej lunčki x:Dx

Prisla od frizerja x:px Ni bilo tako hudo. Prijatelj mi je rekel, da sem zdaj ze kicasta x:o)x x:o)x Samo da je mimo ( meni je frizer hujse kot zobozdravnik).

Slisala sem spet 500 govoric in tracarij xrolleyesx

Potem sem sva sla se na en sprehod in je en zunaj pel take zimzelene angleske uspesnice, prav lustno :palec:

Grem zdej se 24ur precekirat, da vidim, kaj se je danes zgodovinskega zgodilo x;)x

Aja Mysti, cestitam za obletnico x8Dx http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zobe imam zdrave ( vedno ko pridem na kontrolo, mi samo rece, da nej pridem spet naslednje leto), pri laseh je pa druga zgodba x;)x Mam bolj tenke in bivsi frizerji so naredili kar precej kiksov na moji glavi ze x:o)x

Čer! x:Dx

Kak ste lunatki in lunkice? x:px x:Dx

Hehehe, kok dogaja, men in vm....zanimiv, razburliv, pohotn dan je skor mim! x:Dx :vragec:

Eni ga že žurate na dopustu, drugi ga še in ga še bojo, treti se igrajo s svojimi frustracijami, četrti so previdn tih, da ne zinejo kake nore xDDx kva pa ostali? x:px Plavate s tokom? Kontra se je treba mal bl potrudt, pa lohk te kak krč zagrab, pa hitr zmrzneš! x:Dx x:o)x

Jebemti life! x8Dx :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Mich, fotko, da še mi presodimo, kakšna je nova frizura... x;)x da bo mel moreno spet delo

Misti, komaj leto :eek: ...men se zdi, da si od vedno tukaj... :palec:

mrtvo utrujena danes :xx!: kuhala, pakirala, kupovala.. xrolleyesx

Nekaj opasno burjo napovedujejo, bo treba bit previden na morju... :o|o:

vsi, ki odhajate, uživajte kolkr se da, ne pustit filmom, da vam pokvarijo dopust...

vsi ki ostajate, mal nas pogrešajte x;)x

knjig imamo dve potovalki s seboj :o|o:, dobrotic tudi, mislim, da nam ne bo hudega x^x

mejte se x!x že zdaj vas mal pogrešam xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Uh, kkšen teden imam v službi xrolleyesx ... sem mislila, da se bo do zdaj vsaj malo umirilo, pa vsk dan bolj dogaja :xx!: ... sem prišla domov kot makaron ( x:o)x )

pa ne rabim pobožev, ker sem drugače čisto ok x;)x

Skorajšnje/i dopustnice/ki, srečno pot in imejte se skrajno lepo xgoldfishx :detelca:

vsem ostalim pa x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

x:)x nikol si ne bi mislila, da se bom jaz kdaj hodila zvecer z zivaljo sprehajat. Ker nikol nisem imela v planu psa.. Zdej se pa tale moj mackon vsak vecer kar trese od navdusenja, ko primem ovratnico, da mu jo zapnem x8Dx Sva naredila en velik krog okrog blokov, zdaj grem pa spat.. spet vstajanje jutri.

Aja, pa na drevo je splezal in pol ni znal dol x:o)x Sem morala dobesedno se jaz gor splezat, da sem ga dol spravla.. x:o)x

Aja.. jutranja kavica z enim lunatkom mi je ful polepsala dan x:Xx

Nocko vsem, pa lepe sanje x:Xx

loesje

Spet nazaj -

dan.....

astra...uživaj max....cosmica tudi....jutri, a ne?

tle pa mrzlo zjutraj....tu mač....ma saj itak vem, da vreme letos nima nobene mere....vse v extremih. popoldan v lj...upam, da ne bom tolk crknjena, kot prejšnje dni, ker mi je že odveč tako fizično počutje. upam, da mi vreme ne bo preveč skvarilo načrtov za vikend.... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutro x:o)x o, nekaj se soncek kaze.. (mam se rulete spuscene) pa ze treba sibat... Mejte se!

Joooj, jaz bi tud na morje sla mal pogledat... x8Dx

loesje

Spet nazaj -

Jaz pa danes na izlet x:Dx

Po službi v Portorož do kolegov, tam piknik pa mal žur, jutr pa na Kras, pol do Bovca,Trbiža, pa domov. x:Dx

Pa že včeri me je darling ful lepo peljal na Lubnik, pa mal okol po Škofji Loki x:Xx

Vsi k greste na počitnice se lepo mejte x!x Jaz sem za letos najbrž zaključila :sori:

Pozabla še tole:

včeraj v avtu iščem radijsko postajo in se ustav na radio ognjišče. Pa pustim za foro, ker so ravno "širili božjo besedo". Mi je blo žal pozneje, ker sem se čist znervirala.

V glavnem, en moški je rekel, da so ezoteriki hudičevo seme, prav tako npr. hindujci :eek: , ker verjamejo, da je v vsakemu od nas nekaj božjega in da je to samo hudičevo zapeljevanje (utemeljil so ga s tem, da so na podoben način zapeljal Evo in Adama). Men pa kr tema na oči.

Da jih ni sram :xx!:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

x:Xx

jutrčk tudi od mene...dans je ful fino k je sončk posijal...čeparv je ful mrzlo...zjutraj beje samo 11 stopinj :eek:

Jutri bom pa šla na Kofce mal hodit...upam da bo fino...nikoli še nisem bila gor...pa tudi nisem tako strastni hribolazec...samo mi je ful zapasalo po takem čudnem tednu...mal it v naravo. Upam da bo lepo xDDx xsrcx .

Lepo se imejte x:Xx x:o)x

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

x:Xx vsem skupaj

Imejte se radi, vsi, ki se **pikate**, vsepovprek. Čas je predragocen, pa se tega ne zavedamo. Gojimo raje lepe misli in pozitivne vibracije! To šteje...vse ostalo je navlaka.

Kozmične objemčke in poljubčke x:Xx

p.s. prilaufala domov z novim krilcem iz šivalnice, zdaj pa lahko grem x^x imam kaj za oblečt x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Najprej: Hello Marsa :onfire: xcheersx

Evo na hitro. Po nekaj urah ucenja, grem malce v nabavo in na lov za cunjicami, potem pa pride ena punca k meni na instrukcije za nemscino ( ja ja, popravci x:o)x ).

Lepo se mejte danes x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...