Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

gohdej..... x:)x x:)x x:)x

waw.... x:)x

tko lepga vechera (nochi) pa zhe zlozlozlo dolg ne... x:)x x:)x

she so na svetu Ljudje.... x:)x

zgleda, de res treba najprej v totalen bed de se pol chist gor lohk dvignesh xrolleyesx :inocent:

razplet biu pa itaQ svetski.... :vio: x:o)x x8Dx

THX.... x:Xx x;)x x:)x

(zl) OOOOOMMMMMM(k) x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x;)x ja zlomk a nisi tega vedu x;)x da je v najbolj črni noči pred teboj najbolj svetel dan :2src:  če gledaš na ljudi z dobre plati x;)x se ti vedno le to vrne x:Dx akhutek, zlomk, a si oblekco zamenu x:Dx  :inocent:  x;)x

ohhh...vedu :inocent:

bral (Vzpon na gorao karmel....temna noch), pa tut delal duhovne vaje po janezu svetokrishkem :vio: x:)x

sam k je chlovek na dnu jame...tezhko vidi she kaj svetlega x:)x x;)x

(zl) OM (k) x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

ohhh...vedu :inocent:

bral (Vzpon na gorao karmel....temna noch), pa tut delal duhovne vaje po janezu svetokrishkem :vio:  x:)x

sam k je chlovek na dnu jame...tezhko vidi she kaj svetlega x:)x  x;)x

(zl) OM (k) x:)x

x:Dx JA K JE NA DNU JAME , JE TMA :vio: zato THING the pink :inocent: vedno je rešitev, in zato najboljši učenci dobivajo najtežje naloge x;)x (po janezusvetokriškemu x:px ) sej bo.... vedno je.. na bolje nam gre.... xDDx xsrcx x;)x zlomghk

OK... en kup stvari sem mela v planu.. zdej pa sestavljam skup, pa mi pol manjka.. Jao, sklerozna pri mojih letih al kaj xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>x?x kdo , kje kako x:Dx  x?x skače x:px  x:o)x

x:o)x sorci, zlomkotu blo namenjen x:o)x sej on ve kam ne sme skakat... x;)x

Evo, spomnila se.. v Domzale za zacetek, modrc reklamirat.. Pol pa majcke vrnit v Cityja (tja se mi pa res ne da xrolleyesx ), pol pa v mesto, macke nafutrat, pa mogoce kak kofi...

loesje

Spet nazaj -

:O: :sori: :V: tolk ustrashla zdej.....da sem se skor zjokala.

od najboljsega prijatelja(-bivsega tipa) oceta je kamion zbil na prehodu za pesce.ubogi clovek.....je oblezhal... :V:

ampak sem glihkar zvedela ,da je prezhivel udarec in je v bolnici na sivanjih......

:C: :sori: hudo.ne morem verjet,da je se ziv...od udarca kamiona...fuuuuck!

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Drčer. x:o)x Huh, kaki dan, total šus. 100 opravkov, obiskov, vse porihtal, pa čeprav spal do 11. x:o)x Še zdravnico sm zahaklal k mi nekih zdravil zmanjkal, pa še injekcijo v ta zadnjo dobu.....auč :o|o: ......preventiva pa to, k bom terenski kar nekaj časa. x:px Obiskal staro matko, majko, fotra, dobu ful fajno zelenjavo, pa bivšo - heh, kul, sva ostala frenda in to zlo dobra :palec: , mačkona precartal 100 na uro, čist se mu je mešal xsrcx , pa karte s koncertov končno dobu, jih že čaka en fajn plac. :palec: Aja, pa frend mi je javu, da ma fraj plac zame na moru, evo, še mal pa pičim za enih par dni, pol pa še na en bl fajni plac za kak teden, že komi čakam.... xsrcx x;)x Nič, grem pakirat. No, najprej en jack-kola, sm si ga zaslužu..... :palec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pozdravček vsem xDDx .......Tudi jaz danes bila pridna, v službi naredila še več kot bilo načrtovano :palec: ,....popucala stvari, da grem brez skrbi na dopust....Med drugim bili tudi na obisku pri frendih,ki jih nismo videli že nekaj časa xDDx ......Uredila spremembo destinacije dopusta na morju :palec: .......to mi je še najbolj všeč x:Dx ......gremo na en tak luštkan zemeljski raj....... :palec: x8Dx ....Ja, pa zrihtali smo varstvo za naše životinjsko carstvo, za čas, ko bomo odsotni xDDx .....HM, je bil kar problem ušlihtat varstvo za toliko živalic :o|o: :eek:

xsrcx x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

Prisla s sprehoda x:o)x Bliznje srecanje z ogromnim nemskim ovcarjem.. jih je dobil po nosu x:o)x Ampak ful pase tole, vecerni sprehodi.. sama se nikol ne bi spravla :o|o:

Tolk utrujena sem ze par dni.. OK, sicer vstanem ob pol 7h, sam spat grem pa ob 10h, pa pol cez dan nujno vsaj se 2, 3 ure.. ne vem kaj mi je..

Hehe, pa ful fajn sem se za kratke pocitnice zmenla x:)x Zicka, kamor ze dve leti hodim na gledaliske delavnice.. No, letos ne bo gledaliskih, pa sem mislila vse skup odpovedat, zdaj sem se pa zmenla, da pridem za pomocnico kuharja tja x:o)x bom krompir lupla.. whatever, sam da sem par dni tam, mi je tak nor plac in ful nabije z energijo :palec:

pa mislim, da bom sla kar spat... xrolleyesx spet..

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>zelo zanimiv stavek... x:o)x

aja... nik pove use x:Dx

Če nimaš pojma, raje bodi tiho :vragec: (ne vem, zakaj vedno nekaj soliš pamet in se vtikaš tja,kjer te ne srbi x!x ).....tisti, ki vedo, da moj dopust sestoji iz več destinacij......ena na morju, ena v hribih, ena (pa kaj razlagam, saj tebe sploh ne zanima x:o)x )....., so tako vedeli kaj hočem povedati :palec: x;)x ....

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Najprej: Hello Marsa  :onfire:  xcheersx

O Pih!! x8Dx :palec: xcheersx

xsrcx

Cez tole sem se prebila (sam dnevnik), pa sem kar zmatrana (pa se mal se mi mudi), pa sem mislila pol mal pokomentirat, no zdaj sem pa tvoj post vidla, Michelle, pa jasno ne morem zignorirat. Pa tud nocem. x:Xx xDDx

**

Skratka: STCHRAUFENPACHT!!! :onfire: :onfire: :onfire: xsrcx xsrcx xsrcx

(kok je blo noro hudo in cist magic).

Nc vec ne povem zdajle, ker vam moram dat fotkico prvega prizora (no ni bil cist prvi, ampak dbest dobrodoslica), dol boste padli.

In pol sploh... besede ne bodo potrebne... xDDx

Sam bojo. Besede. Brez skrbaj. x:Dx x;)x

Cauci vsem!! :palec: :palec: :palec: x:Xx x:Xx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Skratka: STCHRAUFENPACHT!!! :onfire: :onfire: :onfire:  xsrcx  xsrcx  xsrcx

(kok je blo noro hudo in cist magic).

Nc vec ne povem zdajle, ker vam moram dat fotkico prvega prizora (no ni bil cist prvi, ampak dbest dobrodoslica), dol boste padli.

In pol sploh... besede ne bodo potrebne... xDDx

Sam bojo. Besede. Brez skrbaj. x:Dx x;)x

Cauci vsem!!  :palec:  :palec:  :palec:  x:Xx  x:Xx  x:Xx

x:Dx xDDx :palec:

uelkam houm! :palec: x:)x

bohdej... x:)x x:)x x:)x lih prskakljal veselo iz enga chist norodobrga obiska.... x:)x x:)x x:)x

kok so pa eni chist hudi ljudje.... x:)x x:)x x:)x

..OM... x:)x

Hello x;)x

Pa se je le javila x8Dx :palec:

Evo, vceraj sem dobila lekcije od xsrcx o photoshopu, da vsaj malce znam. Potem pa malce ven, proslavit ta uspeh ( je bilo zelo nice xsrcx x:Xx ), ob 3 zjutri pa spat. Ne vem, kdaj bom nadoknadila vso spanje, ker sem vsako jutro, kot budilka ob 6 xrolleyesx

Jutri napovedujejo blazno mrzlo vreme ( dez in v visinah sneg :O: ), pa smo prestavili rafting na drug teden :sori: Upam, da bo bolje. Tako bednega poletja v Sloveniji pa ze dolgo ni bilo :xx!:

Zacenjam pogresat predavanja in Lj xrolleyesx

Odstevam dneve za maraton x:px

Bodite v cvetju xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...