aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 men pa prou kulsko tole poletje...res de smo umes neki zlo shvical..ampak hvalabogu ni trajalo dolgo ...OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 No men je tud, samo poletje ( ker mi prijetno dogaja ), sam vseeno...vremensko...no ja Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 skor tak kot lansko... prijetno sveže :> samo kaj ko mi je peglajzl crkno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> samo kaj ko mi je peglajzl crkno to bi bil likalnik po nase, a ne? ma zakaj pa to rabis... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 točno likalnik je... ja treba malo zlikat cote, da ne zgledaš ko da bi te keri prežvekal :> Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>točno likalnik je... ja treba malo zlikat cote, da ne zgledaš ko da bi te keri prežvekal :> prezhvekal...buahahahaha vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 grem...mal spat OM tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> lej jo kuro, kak se repenchi ti si ena cela soljena destinacija Ojej, AGROBobi - nepopravljiv si, da veš .....saj ti oprostim, ker tako ne veš kaj počneš ...... MARSA pozdravljena zopet med nami ......Upam, da si si nafilala batarije .....in naužila sončka, morja ...... UNTITLED, zakaj si pa eno dečvo z delujočim likalnikom ne pokličeš na obisk? AAKHUT, spat? Sredi dneva..... No, naj ti bo lahek dan, lepo spi Mi smo prisopihali na naš hribček.....bilo je prekrasno .....pojedli kosilčka v kočici....sedaj pa en dober film in malo počitka ...... Uživajte sončki Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 UNTITLED, zakaj si pa eno dečvo z delujočim likalnikom ne pokličeš na obisk? a še take sploh obstajajo? razn one nad 50 :D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a še take sploh obstajajo? razn one nad 50 :DTo pomeni, da si že probal in ni uspeha? Pol pa mamico prosi...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Ekola, spakiral, pospravu, nabavu vse potrebno, velik mjuze, knjig, zdej pa počas pičim....čao MB Užiiiiiiiivaaaaaaaaaanciiiiiiijaaaaaaa ......prihajam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ekola, spakiral, pospravu, nabavu vse potrebno, velik mjuze, knjig, zdej pa počas pičim....čao MB Užiiiiiiiivaaaaaaaaaanciiiiiiijaaaaaaa ......prihajam Mickeni, uživaj 100 na uro..... Še malo, pa tudi jaz................ Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pomeni, da si že probal in ni uspeha? Pol pa mamico prosi...... ni, ni mamice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Marsa, WB Včerajšnji večer se je preveč podaljšal na jutro... imele smo ženski večer, 7 nas je bilo in je bilo prav fajn čvek in čvek in čvek... vsake toliko prav paše tako da še zdajle nisem ta prava čist, kjub litrom popite vode No zdej grem pa jst tud na morje, v torek komej čakam! S kolesom in vlakom, bo pestro... smer pula, ker je tam naslednji vikend potem še en rock festival! Vsi se mejte lepo, na dopustu ali doma ali kjerkoli že pač Jst grem pa pomagat, imamo danes doma neko veliko praznovanje ... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 Hvala za dobrodoslico. Glejte to:(tile modelcki so nas pricakal v apartmaju, ali tocneje, na terasi, in nam pol skoz delal druzbo, ne mors verjet!! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Iiiiii!!! se mi je zdel, da bodo kake zivalce Jaz pa zmenjena za izletek z motorjem, gremo se po dolini Besnice do Litije zapeljat (al tko nekak )...Se prej pa tole corbico, ki sem jo skup spacala sprobam.. Ucenje.. bom zvecer... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Marsa WB http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...(tile modelcki so nas pricakal v apartmaju, ali tocneje, na terasi, in nam pol skoz delal druzbo, ne mors verjet!!iiii, pa ravn mladi pticki (ko imas tko rada pticke) ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala za dobrodoslico. Glejte to:(tile modelcki so nas pricakal v apartmaju, ali tocneje, na terasi, in nam pol skoz delal druzbo, ne mors verjet!! ) zdej pa lahko sodelujes v mobitelovi nagradni igri vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 iiii Marsa kašni ptički fletni dobra družba ni kaj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 morgen2..... sm se kr naspanchkal...... sam...pogreshu neki zravn sebe..... marsa wb..... ...OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 cist me je namocilo zdajle Sva sla s frendom do Litije, blo lustno, sam ful hladno. Pa verigo bo treba menjat Za nazaj pa gaaasa, ampak me je vseeno v Stepanjcu dez ujel in total opral do doma... ma ja, itak je blo treba sprat muhe iz jakne in hlac zdej pa mal studirat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen2..... sm se kr naspanchkal...... sam...pogreshu neki zravn sebe..... marsa wb..... ...OM....kaj s pa pogreshu? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj s pa pogreshu? <{POST_SNAPBACK}>po moje eno mlado meso. joj, kakšne mam kaka intimna vprashanja....basta s tem!!!! ...OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts