aakhut 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 bohdej.... lih prshu iz piknika.... grem spat..... :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 No, da se malce pofočkam.Ful lep vikend je za mano, veliko enih dogodkov, sporta, obiskov...v glavnem na easy. Mal slabe vesti sicer, zarad ucenja, ampak dobro Se vedno je soncek, nasi so na pikniku, jaz sem prirolala domov...lustno Lepo se mejte se dalje Aja, edino ugotovila sem, da sem tudi na bezeg alegricna :xx!: :xx!: Nej neha cvetet Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Delovno, sportno in lenobno.Zdele se res ubadam s prosnjo za delo, res gadno, pa sem spet malo zalutala in si zdele vrtim musko, da se malo skuliram.Potem pa se bom malo lotila ucenja, bom vidla, ce mi bo ratal. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 tooook sfukan...de ne morm spat.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Plavi Orkestar;" Samo ponekad- na tvoj rodjendan" Laž je da nikad ne prebolišnekoga ko te ostavijer kad prestaneš da volišsve se to zaboravi Laž je da preduge su noćikad si napušten i samEvo godine su prošlea ja o tebi ne razmišljam Samo ponekad-na tvoj rodjendanosetim bol u grudimasamo ponekad- na tvoj rodjendanosetim da nemam nikoga Laž je -živet nećeš moćisve su to smešne zablude uvek će druga ljubav doćivreme je star prijatelj Kada me pitaju za tebeviše mi glas ne zadrhtijer su ugašena vatraviše nikad ne zapali Samo ponekad- na tvoj rodjendan... www.škorpijonskalunažilrez.com Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 o Rubica, vidim da se težki dnevi nadaljujejo sej bo sonček posijal, boš videla jst pa telovadila, pa tuš, kremca, prav paše. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Hvala ti Selenka Ja, bo boljše,mora, ampak sedaj, kakšni težki dnevi, težko obdobje... , ta grozna Luna, raste strašno, že čutim sredin ščip Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 uf...ruby72 in selene.... mene pa sco luna in dvojčevski merkur naspidirala, da je že skor mal preveč. ko bi se dalo to kej shrant za čase pomanjkanja, bi blo zlo kul. nisem brala za nazaj, kaj se dogaja...sam mejte se max fajn, vsi po vrsti... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Kakšni dnevi... kr naprej up & down...zanimivo, v resnici... Sva imeli s frendico vikend paket... najprej v petek bili na koncertu in komaj zdaj počasi štekam, kako sem se osamila zanji dve leti :xx!: ..ljudje presenečeni, da me spet vidijo, nekateri celo težko spoznali.. kolk sem se zabavala, ko je na VIP tribuni malo pred mano sedel znan poslanec iz SNS, ves čase je poplesaval, ko je nastopil Magnifico pa je sedel kot kip ... smo se vsi režali, ko smo ga opazovali, kako se je butasto obnašal...besede peder, čefur pa tako so ga čist iz tira vrgle... V soboto pa sva šli na srečanje zeliščarjev Slovenije v Žiče kolk je pa tam dobra energy, minil me je glavobol in po pol ure sem bila kot prerojena...pa še naučila sem se veliko, moram par receptov sprobat, pa jih dam gor... Ena čist vesočljska scena je bila tam...na sredi, med ruševinami samostana, na zeleni travi so bile lesene klopi, tam smo sedeli in poslušali Shirley Roden...v živo pink dolgi obleki, ma čist vesoljsko je zgledalo vse skupaj...čas dogajanja je bil tako neopredeljiv... No, nadaljevanje je bilo manj zdravilno, zato pa silno... končali na open air koncertu mojih frendov... ...zvedela, da obstaja pesem, ki je bila že pred leti namenjena meni... ...kolk je bil hecen filing, ko sem jo poslušala, sem pomislila, tole pa je kot da bi o meni peli, potem pa mi reče eden...si jo slišala?????...sem no, danes pa za konec druženja še peljali otroke na kosilo... zdaj sem pa vsa umirjena in mal lebdeča... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 Ruby, * Prej sem sla mal 'telo polozhit', pa zaspala. tko da tud do mame nisem sla, ki grem tradicionalno ob nedeljah.Tolk sem pametna, vsem na razpolago, svoje mame pa v bistvu ves teden nisem sla niti pogledat...kaksni smo vcasih... kovaceva kobila pa to... :|| Vceraj me je klicala frendica, ki smo tud v petek zhural, pa pravi, a prides na piknik, pa sem sla... - je bil pri eni frendici na vrtu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 kako pa kaj kaže z ono na n Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V soboto pa sva šli na srečanje zeliščarjev Slovenije v Žiče kolk je pa tam dobra energy, minil me je glavobol in po pol ure sem bila kot prerojena...pa še naučila sem se veliko, moram par receptov sprobat, pa jih dam gor...Ja, res.. jaz ze dve leti hodim za en teden dol, na delavnico gledalisko.. in polovico casa se odklopim od druzbe in meditiram tam med rusevinami Noro, noro dobra energija tam, res... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 hej astra, sva istocasno pisali prejle. ne vem, morda je ne napisem. se mi nic ne da v tej smeri, sem mal oshamuchena, ker sem spala mal...sam merkur mam napisan. :| v bistvu sem sesuta in off. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Aliana , jaz sem tako blizu doma, pa bila prvič... ...zagotovo pa ne zadnjič... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Eh Marsa, sam finta je bila, se mi je zdel štos...ono na n se nikamor ne mudi... gledam, kako se luna debeli... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Mislim... klinc pa tak dopust :xx!: cel teden mraz pa sranje od vremena (sem še morje skenslala), zdaj, ko moram spet v službo, pa poletje... Sem si vseeno z M. privoščila izlet 'v neznano'... itaq da naju je zmočilo na koncu... vseeno se pasla po Krasu, imela bližnje srečanje s skoraj metrsko kačo pred Štanjelom... mi ni jasno, kako se je znašla 10 cm od moje noge :OO!: Z mamo naredili turnejo za dušo po štacunah in lokalih, začuda brez prehude osušitve denarnice , pa končno sem spet malo brala... Vsem čim lepši začetek novega tedna čeprav Marsa tam nekje že grozi z enimi Plutoni ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 Grozim ne? * saj res, primavera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blazota, frajerka!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Dans sem bla pa pridna in celo z mislimi precej pri studiju... Jutri zmenjena, da me ob 7h poklice frendica na mobi in se potrudi, da bom ostala budna Da dopoldne kaj naredim.. pol okrog 12h greva pa v Avstrijo, iskat mojo novo usnjeno jakno So cudni ti Avstrijci, 36 stevilka mi je bla prevelika, so mi narocili 34 in jo grem jutri iskat.. Z motorjem greva, ker moram v trgovini se eno torbo preizkusit, ce pase na motor.. Pa bo par urc lustne voznje Naj bo vreme, plis... Zdaj grem pa spat.. ne morem vec..Posteljo mam obrnjeno na diagonalo.. Z glavo proti vratom.. Treba sprobat, ce bom kaj bolj spala, Vojko pravi, da je to najbolj ugodna lega.. Zgleda ful zanimivo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Drčer Vauuu, kak lep vikend. Še vedn mi mal fali cajt, ki si bi ga vzel čist zase, sam drgač pa sem se imel ful lepo. Nick Cave v družbi prijetne lunatke, potem pa lepi trenutki z žensko, ki mi postopoma dopušča jo zlo dober spoznat in kar spoznavam mi je zelo zelo všeč. Pa na eni ful dobri razstavi fotk zemeljske narave ipd. iz ptičke perspektive sm bil.... No, pa mal sem se šel stilske preobrazbe, huh, na brzino zapravil kakih 100 jurčkov, sam sm pa lep baje , se je splačal..... Pa ena fajna večerjica v Juliji, prijeten klepet, mal raziskovanja in spoznavanja Lj, obisk razglednega stolpa na lj gradu v prelepem vremenu in spoznavanje z dvema zlo prijetnima človečkoma.......mah, lep vikend, saj pravm, predem Zdej pa grem mal fatirat, sm pršu domov s kupom vrečk in vseh živih stvari, sm na brzino obiskal še starše in babico (k je mal jezna k pridem sam na brzino, sm ji obljubil v torek en dolg sprehod v dvoje ), mmmm.....pa ful dobre češnje sm dobu.... No, tko.....aja, pa da ne pozabm......hvala ti, mačkica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Lep vikend in to v dobri družbi, večeri v starem dobrem našem rock cafeju... dobra rock glasba zeloo mi je žal da sem zamudila Nick Cavea... no pa bo že moral še enkrat pridet v Slo x!x Zdaj pa učenje, samo še ta teden zdržim, pa bo... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Prav hudo lep vikend oz. cel teden je bil So mi nahranil, bom moral na linijo pazit! Ni hujšga kot prevelik ! Sm mal razveseljeval ljudi po Metelkovi s toplo pizzo, pomfrijem in cheeseburgerjem ob pol dveh ponoč, sm jimtakoj za kakšno urco podaljšu žur Sem se odloču začet tud sebe popravljat, še letos!Počas se spet začenjam met rad. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 kr zanimiv dopustni teden no... predvsem ukvarjanje z otrokom he he... dost dajo, pa tut dost vzamejo tko, da mam tut jst neki izkusenj zdej pa belokranjsa prireditev zeleni jurij - kulska zadeva!! ceprou so mi bli danci prou dolgocasni in 2 slo. folkloristi prou kulski! pa plavou u dolenskih 2x, pa sauna kulska - se se zdej nism dobr navadu pa kradejo iz avtomobilov v parih minutah :xx!: sicer ne meni, ampak sopotnici tko, da reku policist, da se ne splaca met karkoli sploh v avtu, ce ga mislis spustit z vida. da je veliko tatvin. avtoradii in mobiteli pa tako je ze vse mimo, jih sploh ne zanima vec; samo se cash jih zanima. imajo menda celo na cevljih polivinilaste vrecke in itak na rokah rokavice, tako, da mogoce sploh ne ugotovis takoj, da so v avto vdrli. shvasta! v glavnem je treba pazit na svoje stvari. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 morgen..... heheno ja....al pa tut ne hehe..... 3 ure spal.... :xx!: dons pa spet kramp vihtet.... neke shtudente so obljubljal za pomoch.... upam, de bojo shtudentke... skratka....klub dobiva novo oblekco... cheprou ura je pa nemogocha... :xx!: pa tak chudn folk na cesti srechash....nch niso belio ke u faco, pa podochnjakou nimajo...mislm tam....ob shtirih popolldne k grejo iz shihta she ta teden....pol pa zvizzzz....mal gorensko pozdraut... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ja. ja, ura je res kruta. Rana ura ljubljanskega undergrounda grob. S krampom, pajserjem in macolo nad zgodovino Bojda spoznamo arhitektko in njeno vizijo kluba, zna bit zanimivo Živi bili, pa videli Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 edina rana ura k se obnese je za domou od tam it... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts