cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 osebna vprasanja se rece vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>osebna vprasanja se rece osebno vprashanje je, che te vprasham: "A gresh na pjacho?"intimno vprashanje pa je pol po pjachi: "A mash pobrito...?" ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> osebno vprashanje je, che te vprasham: "A gresh na pjacho?"intimno vprashanje pa je pol po pjachi: "A mash pobrito...?" ...OM... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 O, Marsa, WB in to z mladimi lastovkami ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Marsa, WB in to z mladimi lastovkami no....lastouke she ne prinesejo pomladi.... ...OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 Helou! Hvala vam za prijazen sprejem! Jo Mateja, kul ko si se spomnila, res, shizim na pticke tele tamale se posebej in zato je bil zame se tolk boljsi sign. Cigy, nom na mobi akcijo, bom pa kaksno fliknila med razglednice ziher. Cocci, ja, lastovke, ampak morda samo 'kao', ker lohk bi bili tudi hudourniki, prav frendica (ki se spozna). Sem mela s sabo knjigo Vraze na Slovenskem (Rado Radescek, super knjigca, sem si jo ze veckrat sposodila, pol pa mal odpiram, ni sans jo celo pregoltat sam tkole mal za zabavo), odprem na latovkah in pravi:"Lastovka je srecna ptica, meni ljudska modrost... Pravijo, da lastovke prinasajo sreco k hisi. ..."in tako dalje. Uhh, saj se mi sploh se ne da nalozit. Tolk za povedat... Pa tko...Tolk je blo dobr, da bi lohk z besedami zbanalizirala pol....Vse je nekak kar k nam prislo... ni mi blo treba s prstom mignit za olivca, pa je kar sam hodil k nam, pa za ribe, so kar same setkale na kroznik , pa najboljse skoljke na svetu v zivljenju sva jedla (drugace ne jem skoljk, izkljucno na korculi, morda se na Hvaru)...Ne vem, ce smo ze imeli boljsi dopust...Cist VSE se je poklapal. Vsakmu privoscim taksne pocitnice. Da se res spocijes... vse je blo tko dalec.... dbest ko ti ni treba misliti na nic, skrbeti za nic... skoz tolk morja... ceprav je res, da sem ga ze v cetrtek pogresala... aja sploh ne vem ce sem rekla - na peljsecu smo pristali, nam je najlepse se 'zasvetil' pri idejah, kam na morje. Plavala, plavala, velik.Preplavala tud zaliv (ne tolk majhen).Domacini so bli zlo navduseni, cist deseti (sploh ne ti pri katerih sva bla) so naju vozil s colnom pa rekli joj da bi morala jaz to in to videt, da ne bi mogla v colnu ostat.saj res nisem mogla... ko vidis tisto vodo, bistrino, kolorje, si ne mors pomagat, v sekundi si not. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Jutro. Kakšn bedn dan --- dež, dež, dež ... tle je 11 stopinj! AVGUSTA! Pa kje s to vidu. Včeraj sem šla mal pogledat dogajanje v Postojno, in sicer na festival Zmaj ma mlade. Nastopali so eni raperji. Kdo zastopi to "glasbp"? Jst zihr ne. No enivej, nismo bili dolgo tam, ker nas je zeblo, mislm halo?! Kaj čem danes delat? Verjetno bom kakšno knjigo začela brat, moram kaj izbrskat na domači knjižni polici. Kljub vsemu vam vsem želim eno lepo nedeljo. Popolnoma strinjam! Sred noci sem okno zapirala in deko brskala iz omare.. ma ne mors no... Spet spala 12 ur skoraj.. ma res ne vem kaj mi je, ko da bi zimsko spanje imela... Babica ma rojstni dan, bom sla mal obiskat.. pa nimam nobene ideje za darilo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Helou Mysti, se strinjam tole glede vremena Jaz sem zjutraj tekla samo pol ure, ker me je prevec zeblo Jah, premal sem se oblekla Danes bo bolj ucenja frej dan, ene 2 urice sem sicer delala, ampak bo nedeljsko. Pridejo druzinski prijatelji na kosilo ( no, pa se bo jedlo ), ki ponavadi dolgo ostanejo Mysti, keri reparji so pa bli? Samo tista fotka je pa res za mobitelovo Pozdrav, pa ne zmrznite Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uhh, saj se mi sploh se ne da nalozit. Tolk za povedat... Pa tko...Tolk je blo dobr, da bi lohk z besedami zbanalizirala pol....Hudo!!! Slis se Ej, Marsa, kje ste pa to bili tocno? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 Joj tolk vas je... no postov... dogodkov... ... pa bi temu kaj pokomentirala, pa onemu... velik sem vidla... kaj jaz vem... pol pa nisem nikomur explicitno, bi prec bile kake 'krivice' pol. Me veseli, ko delite z mano navdusenje nad temi pticki, ma to je tko noro, blize in blize sem sla, stol privlekla, mal manjkal da ne pobozala po tisti 'bradichki', joj, puhki!! Pa kok so se kregal!!! Pa drenjal! najvec jih je blo 5, sam je vedno glih kaka odletela, tko da sem lohk 'ovekovecila' najvec 4... pa mal spijo, pocivajo, vidis kako jim tisti miceni uchki skup lezejo ( za znort cortkano ), pa krempeljcke, ki bi jih z najtanjsim rotringom nacrtkal... mah, ni besed, no... Aliana, sem vidla, da si se spekla na auspuhu! Moje sozhalje!! jaz sem se pred 20 leti, pa mam se zmer flek... kako me je peklo in bolelo, pa se dam v Lj je blo treba prishtopat... grozota, ko te se tist peche ko sonce not zhge, pa vsakic ko stopis, mishico napnes, pa te ful zaboli...Jaz sem tedaj letela v lekarno in si kupila jecoderm... edin to se je dal dobit... kaksnih aloj in tega ni blo za dobit... ker pa shopali, 4 modeli bluzili, z morja, se ustavili v Puli pa se tam mal bluzili, nekak nismo bli tko da bi razne banane al kaj jaz vem, 'domace lekarne' bile na broju....Netresk morda se boljs obnavlja tkivo kot aloja, sicer je pa precej podobno.Reva si pa se men dala tisto mazho - ce zelis, ti jo lohk prinesem - jo mam se.Tud nestresk imam in prav tako alojo, ce nimas, ti dotrockam lohk. ti sam rec! aja Aliana, peljesac, skrajni rt skor, Loviste (je mateja priporocala nekje, sem se spomnila, ko smo pichili mim in se mi je nekak zasvetil tole dobr ).... majhna ribiska vasica.... v bistvu nic posebnega, nic zabave in tacga, ampak tko kul... Ni blo komarjev, so me pa neke muhe popikale in ena predrznica clo v faco!! :xx!: In kaj? 1 teden me ze srbi in zgleda kot da imam ogaben tur sred face!! :xx!: Tle pa takle!!! x!x 13 stopinj!!ma daj, pejte se solit tam zgoraj, sami extremi, najprej blazota za kap zadevat, zdaj pa kar revma pa mehur prehlajen skor mal, idiotsko!!sam kaj cmo a ne? Joj pot nazaj pa Kaj tacga pa se ne.... kar dve nesreci, kilometrske kolone, skale na cesti, jezera na cesti, vidljivost nikakrsna, na morju totalen nek orkan al kaj, blazota! pol se vse blesci skoz, VSO pot je dezevalo, smo ze vse zivo, vedno gremo z avtom in tko dalec, a tacgale pa res se ne.... 11 ur smo bili na poti, skoz totalna koncentracija...Tja grede pa nic spala, direktnega, 12 ur poti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala za dobrodoslico. Glejte to:(tile modelcki so nas pricakal v apartmaju, ali tocneje, na terasi, in nam pol skoz delal druzbo, ne mors verjet!! ) Še dobro, da nimaš kakega mucka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Pozdravljena s5 med nami sefica... Kok je dbest vreme... men je pa tale vremenski vlak smrti fantasticen... up and down... ena 2 in vec milijonska orgija... I like it... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana, sem vidla, da si se spekla na auspuhu! Moje sozhalje!! jaz sem se pred 20 leti, pa mam se zmer flek... kako me je peklo in bolelo, pa se dam v Lj je blo treba prishtopat... ....- ce zelis, ti jo lohk prinesem - jo mam se.Tud nestresk imam in prav tako alojo, ce nimas, ti dotrockam lohk. ti sam rec! aja Aliana, peljesac, skrajni rt skor, Loviste (je mateja priporocala nekje, sem se spomnila, ko smo pichili mim in se mi je nekak zasvetil tole dobr ).... majhna ribiska vasica.... v bistvu nic posebnega, nic zabave in tacga, ampak tko kul... ...Ze 14 dni od tega, tko da ni vec panike Smo zrihtal opeklino, zdej ze prav fajn zgleda. Dobila na recept nekaj precej podobnega, kot tisto spansko, tko da zdaj mam, ti pa uno kar obdrzi.. Ce sem ti dala, sem ti dala, lej jo, ne bom zdaj nazaj hotla Lahko pa na kofi prides vseen Peljesac.. to je tam blizu Korcule? (gledam po zemljevidu..) Pocas spoznavam tole bivso Jugo mal in mi je prav vsec WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 morgen..... spal 12 ur.... chist huuudoooo..... pa vreme...waw....kuullll.....konchn se je berashka pech umirila... dons pa u KUD-a...elektronika.....zna bit bl za dusho kokr za telo (plesat).... pa marsa je nazaj..... pa fletno se je mela.... .....zgleda po poisanju aliana...hmmm...kaj pa che probash austro-ogrsko spoznavat...ta tut bivsha...pa she vechja je bla pa lepsha... ....OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> aliana...hmmm...kaj pa che probash austro-ogrsko spoznavat...ta tut bivsha...pa she vechja je bla pa lepsha... ....OM.... Pa drazja.. vsaj 'avstro' del.. 'ogrski' grem pa verjetn konc avgusta mal pogledat.. pa tle je jezik se bolj problem, kot exju.. slovenscina nic ne pomaga WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce sem ti dala, sem ti dala, lej jo, ne bom zdaj nazaj hotla Lahko pa na kofi prides vseen ejj! a tko mislis da se grem? ne ampak ce pac rabis... saj vem, stekam, jasno... pridem na kofi res 1x. saj mava cifri. ja to je tam vse zlo blizu, na korculo bi lohk skor plaval. priblizno kot je scedro od hvara (sicer je pa tele morske razdalje tezko na uch presodit)... joj tle pa kar naenkrat tolk stvari... pa pocas se susi... O, Stane, potalala mal soli, eni so mel drisko, neko zastrupitev, pa ni blo variante za ambulanto pa sme jim dala mini dozico, pa eni kot darilo, bo v London nesla pa tem nasim gazdam. Ko pa omenjas mucke glih... ... O mimi ne duha ne sluha... na krki... bila vse popoldne tam v petek al kdaj.... ampak se mi ne da bit slabe volje in nimam slabega obcutka. se kar zanesem, navadno deluje. Dons pa do mame pa vse zivo in - seveda - napoved! ker 4 mi pa 'pred' ni zneslo...eh ja... Mystica, pogresali? Si mislim, ja! ampak - thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa drazja.. vsaj 'avstro' del.. 'ogrski' grem pa verjetn konc avgusta mal pogledat.. pa tle je jezik se bolj problem, kot exju.. slovenscina nic ne pomaga v beogradu tut ne... :xx!: ...OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... spal 12 ur.... chist huuudoooo..... pa vreme...waw....kuullll.....konchn se je berashka pech umirila... dons pa u KUD-a...elektronika.....zna bit bl za dusho kokr za telo (plesat).... kdu pej bo dons t'm spilou??? ...sm bil zanc en dan... je blo swoh... ziwe duse nker... :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> v beogradu tut ne... :xx!: ...OM... No, to ne vem, bo treba se probat.. v sarajevu je, v splitu in tistem koncu tud.. Se mi zdi, da folk mal steka razliko med 'noces' pa 'ne znas'... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdu pej bo dons t'm spilou??? ...sm bil zanc en dan... je blo swoh... ziwe duse nker... :xx!: Opozarjamo na samostojni nastop elektronskega eksperimentatorja JernejaMarusica aka Octexa, ki se bo zgodil v nedeljo 7.8. ob 20.30 v okvirufestivala Trnfest na dvoriscu KUD-a France Preseren v Trnovem. Octex bona trnovskem odru predstavil material z albuma Variations, ki je predkratkim izsel pri zalozbi rx:tx//. Album je preko distribucije Dallasdostopen v vseh bolje zalozenih ploscarnah. Vec o novem albumu vprilozenem tekstu. OCTEX - biografijaZe od poznih 90-ih Octex aka Jernej Marusic navduseno eksperimentira znapravami za proizvajanje in manipuliranje zvoka, med katerimi so ga seposebej pritegnile zvocne zmoznosti starih analognih sintetizatorjev.Zvocno prasketanje in zvocni eksperiment (Organic Crackle and ToneExperiment OCTEX) je tisto kar je v vseh teh letih zaznamovalo njegovoustvarjanje, v katerem se najrazlicnejsi vplivi in fascinacijeprepletajo z edinstvenim duhom Ljubljane. Njegovo delovanje se je kmalu odtisnilo na stevilnih kompilacijah, medkaterimi velja zlasti izpostaviti kompilacijo Elektrotehnika Slavenika(kasneje Tehnika 1), ki je obkrozila svet tudi kot priloga londonskerevije The Wire biblije sodobne avantgardne glasbe. Leta 2002 je zaznamoval izid prvenca Idei Lahesna na zalozbi Tehnika, kije dozivel hvalospeve tako pri domaci kot tuji kritiki in publiki,komadi z albuma pa so bili vkljuceni tudi na stevilne kompilacije in mixalbume sirom sveta. Njegov avtorski videospot za komad Emergon se jemed drugim vrtel na TV postajah kot so VIVA, Onyx TV,... Leta 2004 je Octex prispeval svezo produkcijo za 12" kompilacijo DunkelPlatte , ki jo je izdala svicarska zalo~ba STHLMaudio, in ki je pozelazelo ugodne odzive:http://www.sthlm.ch/releases/reviews-saep002.pdfEnega od njegovih komadov s te kompilacije je opazil tudi legendarni inzal ze pokojni John Peel in ga zavrtel v svoji oddaji na radiju BBC 1. V zadnjem casu je Octex postal zelo iskan remixer med njegovimizadnjimi remixanci so se znasli Laibach, zvocni aktivisti Ultra-Red inskupina Tussle iz San Francisca. Kup novih remixov pa Octex dodeluje vpoletju 2005. Za svojo produkcijo je Octex leta 2003 prejel slovensko alternativnoglasbeno nagrado Bumerang, istega leta pa ga je zirija Radia FranceInternational ze drugo leto zapored izbrala med deseterico finalistov zaRFI Electronic Music Award. Octex je v tem casu postal tudi eden izmed najbolj aktivnih in iskanihslovenskih electronskih live-actov, njegovi nastopi so zajemali takorazlicne prireditve kot so: berlinski festival Club Transmediale,slovenska rave meka Meet Me, srbski festival Exit, novoletna zabavaMinistrstva za kulturo RS, redno pa je nastopal na seriji dogodkov ekipChilli Space in rx:tx. V sezoni 2003/2004 je bil resident v legendarnem ljubljanskem klubu K4. Octex je skupaj z drugimi umetniki ekipe rx:tx vkljucen v multimedijskiperformansSignal-Sever! Marka Peljhana in njegovega Projekta Atol. Leta 2004 se jeOctex v okviru tega projekta predstavil na naslednjih prizoriscih:Futuresonic festival/Manchester, Karlsplatz/Dunaj, ISEAfestival/Helsinki, La Batie Festival/Zeneva, Nuit Blanchefestival/Pariz, Progress EX.04 festival/Ljubljana. ................................................. evo....tole bo.... ....OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Zanimivo... sej to bo v dvorani...ne??Upam, da ne bo zuni...glede na uro performansa??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo... sej to bo v dvorani...ne??Upam, da ne bo zuni...glede na uro performansa??? v prvem odstavku, tretja vrstica pishe sicer: festivala Trnfest na dvoriscu KUD-a France Preseren v Trnovem. Octex bo....ampak se zna zgodit, de bojo prestavli noter....zarad vremena in obnjimhodechih temperatur ..OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Octex bo....A bi blo to men poslusljivo Ful se mi gre nekam dons zvecer, pa nimam ideje kam naj se dam... Zdej pa v BTC, na hitr eno darilo zbrskat, pa k mami, pol pa nazaj ucit se mal... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 to je jako poslushljivo ergo se vidmo? spet en tak LUNATSKI VECHER ....OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 eeee... dvomim se je zavleklo tole obiskovanje sorodnikov do zdajle, pa z ocitom sva se ravno na vratih srecala in je rekel, da pride pol se k meni na pivo.pa se tko trapasto mraz je ah, skoda, pa res mi je ful blo.. drugic... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts