Marsa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Nekaj me zanima... Znanki se je v vodi pojavil urin. Pred casom je - po mojem nasvetu - zacela uzivati glino (zaradi drugih tezav).nekoliko je sicer nenavadno, da bi to dvoje bilo povezano, vendar cist izkljucila pa nisem te moznosti. Ali torej kri v vodi VEDNO kaze na neko vnetje oz. zelo nevarno akutno stanje ali je mozno, da je posledica nekaksnega ciscenja? Ce kdo kaj ve, bi bila vesela odgovora, ker jo skrbi.Rekli boste, jasno in pravilno, naj gre k zdravniku.... jo pa stekam, da hoce dat se kak dan sanso taksni laicni *diagnozi* oz. sklepanju. kaj menite? Na vrat na nos k dohtarju?Al pocakat do jutri (kar sem ji svetovala jaz, mozno da narobe, nisem strokovnjak in ona to ve... vendar ne bi rada da bi bila prevec panicna - mal je taka, pa se take aspekte ima v chartu.... sem ji rekla, naj do jutri pocaka, da vidi kaj se dogaja, ce bo danes hujse, se stopnjevalo, naj vsaj klice zdravnika kar danes) - ali se mora nemudoma odrolat v zdravstveni dom? Hvala za vase odgovore. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 nestrokovni odgovor..en dan počakat bi bilo verjetno ok. Če pa bo še vedno tako.. kaj pa če bi ona svojo zdravnico/a kar poklicala in vprašala za nasvet? Tud tko se da, pa potem on/a pove koliko časa je še ok počakat? A ne nakazuje to vnetje mehurja/ledvic lahko?Kri v urinu.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 ja, navadno ze... sam lohk je se kaj drugega...po eni strani ne smemo kot laiki zanemarit tko opozorilnih znakov, po drugi pa ne smemo kar zakljucit ene diagnoze na podlagi enega simptoma...No ja, bomo videli, ce bo kaksen kompetentnejsi se oglasil. je rekla, da 'rajs crkne, kot da kako kemijo vase bashe'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 Kul so naslednji caji (sem pogledala v Asica): bezeg, meta, petersilj, rman in sentjanzevka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 prijateljica vprašala svojega nadrejenega - zdravnika. čimveč tekočine, lahko je mehur, vnetje... če bodo bolečine neznosne, bo šla itak sama k zdravniku, tko sem izvedela po telefonu ravnokar...ampak če ima sama občutek, da ni ok, pa naj gre vsaj kri dat - verjetno bo dobila antibiotike, čeprav noče ravno po telefonu na tako skope inf. diagnoze dajat...aja Marsa, v naslovu je kri v vodi, nato pa pišeš kot urin v vodi... tkole na hitro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 pa res... se vid kak hiter beremo.. pa površno.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Znanki se je v vodi pojavil urin Thanx selene, sam ves kaj je hec, da je tocno to ona men rekla po telefonu, pa sem rekla, mislis kri v urinu? ... pa to ni res!! ne, ne boli je nic... ni zelo bad... glih tega noce - antibiotikov...ce bo jutri vse kul, bo furnila eno biodieto. Ji bom dala eno sol (saj tamalo dozicko ima) pa knjigco, glih prav, ker shizi tud na moje slikce, pa bo vse zive muhe na en mah spedenckala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 no upam, da uredi s to vodo v urinu ma itak da bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Lohk, da je pa sam ful pese pojedla... Že pol kozarca je dost, da rdeče lulaš Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 to ve, ni to. Thanx... ... saj bo... nima kaj... testi so zato, da jih resimo.Bolj zoprni so, vecje zadoscenje imamo, ko jih uspesno opravimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Marsa, ko sem prebrala, da si TI odprla temo o krvi v urinu, sem ze mislila, da imava spet nekaj 'skupnega' ... meni so na zacetku aprila slucajno pregledali urin (sem bila pri zdravniku zaradi mocnega kaslja - neka alergija takrat) in nasli kri v urinu (bogsigavedi, kolk casa je v resnici ze prisotna)... dali so mi 3 doze antibiotikov (po katerih sem se komaj skupaj sestavila), kri je bila pa se vedno prisotna... in se vedno je ... zdaj pijem eno cajno mesanico in g. Majes je svetoval pitje zheniklja... medtem cakam na izvid z nefroloske. Tam je bila zdravnica zelo 'kruta'... zelo hladno je razlozila, da je cisto mozno, da gre za odpoved ledvic in, da za to ni zdravila :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ko sem prebrala, da si TI odprla temoheh, jaz imam torej po taksnem sklepanju od izkusenj spolnih zlorab do genitalnih bradavic. hm, stekam...skoda ker si 'rakovsko' in 'devicje' se sla tole... :|||(kar bi lohk blo kul, ce bi blo dovolj sco momenta, kar pomeni moc, jang, delovanje k ozdravitvi)...*Morala bi* () men rect (tko kot ta frendica, ki cuti da rabi mal... take spodbude kot jo lohk dam jaz) - ki NE KUPIM pojma *neozdravljivo*.ne j*b*m. pa naj mi kdo dokaze kaj drucga. ja vem - sem SELE tle. marsikaj je se mozno.ja. vem. sam sem pa tud ZE tle. torej marsikaj smo pa ze spedenali. Sifra: ne damo se! * Zanimivo se mi je zdelo, ko sem delala gomasio... pa sem gledala, za kaj je kaj (moja navada, da gledam 'za nazaj', nekaj mi zadishi, pol pa vidim, kje se pojavlja kako pomanjkanje).. no, gomasio je za prakticno VSE.kar potrjuje stanetove... hm, teze. Gomasio... bom pogledala recept. je tud za to, skratka. in verjamem. kaj pa recimo vsebuje dializa?Po mojem glih kako tole raztopino. Lohk pa se seveda motim, ker pojma nimam pac. sam mal ugibam pa razmisljam pa iscem *resitve*.Jang sem torej precej.Ujckam pa ne... pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 mal razmisljam se dalje (saj to je edino kar 'nam' preostane, vsaj dokler se ne javi kak strucko)... ja, res... imam pac premalo znanja... vendar znanje, um, vcasih omeji intuicijo, vero...In meni manjka VSE tule: nimam znanja, nic... diplom in vsega tega...vendar imam pa nekaj druzga...gledam siroko in globoko, ker nimam znanja, se ne morem obremeniti in s tem tud omejiti na ene diagnoze...ker ce gres k zdravniku, bo ta NASEL pac kaj - zato in za to je tam. v smislu diagnoze recimo predvsem... no in kaj pa pravite na to (vem kao nima zveze sam jo ma) - jaz imam alergijo na kovine, nezlahtne materiale.. (cemur pravim sama pozitivna alergija)..No in zobarca, ki je pac SAM zobarca, jasno ne stekne povezave med mojimi ponavljajocimi vnetji sinusov, senenimi nahodi in stafa z alergijo z ono bedasto kovino v ustih.kao ni mozno. halo?? jasno da je. In - ali res ne moremo verjeti, da nagnjenje k prebavnim motnjam, ki jih ima denimo devica ali rak, ni povezano z znacajem, zivljenjskim slogom in vsem taksne osebe?Ne, folk misli da jaz pavsalno menim, da kao ker je on devica (ker je pac rojen tedaj in tedaj ), ima to.ne - on je devica, je vecno zaskrbljen, posledicno ima to: prebavne motnje nervozne narave. izobrazeni zdravniki pa vsasih kar pozabijo na preproste resnice, podobno kot jaz, ki imam 'znanje' o astrologiji, vcasih sfalim znak onega - ker preprosto vidim prevec, sem obremenjena z znanjem in podatki.nek laik, spontano, pa bo rekel - ti si riba. halo?pa NIHCE ne ugane. aja - a mam kak point sploh tu (moram pol prebrat, pisem divje v hitrem odgovoru ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Prebrala sem samo prvi post in upam, da že ni kdo odgovoril....Sodelavka je imela podoben primer in so jo zdravili z antibiotiki, ker kao, da je imela vnetje....To se ji je kar naprej ponavljalo....,torej nehala jemati antibiotike in zopet isto....Nakar so jo dali na preiskave in ugotovili, da ima tumor na mehurju, ki so ji ga na srečo uspešno odstranili in je sedaj ok Ampak moram povedati še to, da je ženska živčna razvalina, saj se za vsako malenkost sekira 100 na uro in so ji rekli, da si ga je verjetno pridelala s svojo nervozo.....Torej, to vsekakor ni za zanemarit...... Kaj pa tisti čaj za ledvice in mehur, meni je full pomagal pri vnetju? predvsem veliko tekočine naj popije, da se prečisti...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja - a mam kak point sploh tu (moram pol prebrat, pisem divje v hitrem odgovoru ) aja ne, vidim da glih ni kakega pointa blaznega v temle mojem razmisljanju...hotla sem pa rect - nekako nezivljenjsko se slisi, ce bi rekli - to je psihicnega izvora, vendar ne morem mimo tega, da je to GOTOVO ( x!x) tudi dejavnik tu.Torej - kaj se dogaja?kaj delajo ledvice?(*uhhhhhhhhhhh, moja napoved, zdajle sem se spomnila! ).Cistijo, filtrirajo. a stekamo kaj iz tega?a imamo ZE EN podatek za obravnavat?kje pa je neznanka?saj ce gledamo, je lohk vse tud ena vesoljna matematika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predlagala bi ti, da ji ze danes to reces, da se naj pripravi na to, da gre vseeno pregledat k zdravniku, ker to eno nima povezave z drugim in da je treba najhujsi sum izlociti, ali pravocasno odkriti, ce je kaj. Da nekaj je ze itak bilo, ce se ni dobro pocutila in je iskala pri tebi pomoc. Tako da je boljs, ce ji danes poves, ker vcasih so se problemi konec tedna delajo samo dopoldne…. Saj ves. Da ne bo potem jutri morala cakat do ponedeljka…seveda, sem jo opozorila, jo nazaj klicala..je rekla, da saj ve... da sprejme odgovornost kompletno in vse... da zato je pac mene klicala, ker sem pozitivka in tko... Pa nisem niti mal panik... ona pa je mal...kar je hecno - ce bi videl naju: kdo je panik?Ni ona, skratka. Kao sem jaz, vsa zijalasta, odstekana in zblojena. sam panik pa RES NITI MAL nisem. To mi je zlo vsec pri sebi. se vrzem v val - kar bo pa bo - in vedno ohranim vero. kaj pa cem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>skoda ker si 'rakovsko' in 'devicje' se sla tole... :|||(kar bi lohk blo kul, ce bi blo dovolj sco momenta, kar pomeni moc, jang, delovanje k ozdravitvi)...ja, res, jaz grem tako pot... sem tolk pogumna (rakovsko devicja ), da sem se pripravljena takoj soocit z dejstvi... ce zatipam zatrdlino, grem takoj na pregled in potem ukrepam po svoje, ko vem, za kaj gre... ce je kri v urinu, se pustim totalno pregledat in potem sama povezujem stvari skupaj in delujem po obcutku... ledvica se odzivajo na strah (in tudi zamero), nadledvicne zleze so povezane s podzavestnimi strahovi... v tem smislu potem iscem in delujem ... ampak res - najprej se soocim s tistim, kar zmorejo odkriti medicinski instrumenti ... - tisto, kar je zdravnica izjavila, me ni prevec dotaknilo. takih izjav sem zadnja leta slisala ze veliko. Izkusnje so seveda cisto drugacne * sori... ko sem napisala, da sem mislila, da imava spet nekaj skupnega ... trapasto. Ves, da da ti ne zelim, d bi imela tudi ti take tezave... sem se prav trapasto izrazila. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 ah kje, daj no mir, tud mal nisem tko vzela, cist mi je jasno...ce se ti nekaj dogaja, pa se pol to odpre (na forumu ali pac v tistem cajtu to nekje zasledis), se ti zdi sign... pol pa povezujemo.. sam ker sem sproti postekala, da 'mam pol tud pac genitalne bradavice' ocitno. Nic ni trapasto - mene je zadnjic zbodlo v ledvicah... se mi lohk vse zgodi v lajfu tud.kaj se mi je ze pac... zato pravim da se ne dam kar tko.fajn je imet kako izkusnjo, ker pol ves da lohk. ja, strah... zamera... negovat zrtvenost namest it v akcijo - zakaj pa mislis da je to tehtniska zadeva tud? da ne govorim o sladkaraju, ki je dejanski STRUP.ne meso, chiki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Sem imela ledvični pesek in me kar pogosto zbada v ledvicah. zelo prečisti ledvice čaj Zlate rozge. Kolegica, ki je imela čisto krvav urin in bila totalno panična (ker imajo raka serijsko v familiji), je šla na UZ, kjer je pokazalo ful peska v ledvicah in ta pesek (lahko bi bil tudi kamen), je drgnil steno ledvic in to je povzročilo krvavitev. Včasih lahko mkronično vnetje preide v vnetje ledvičnih čašic- pol je pa šow! Tu pomaga le Primotren. naj gre kar kri dat tvoja frendica in pokazat levkocoite v krvi, če je kaj povečano. Pol je itak zrela za antibiotike (Primotren). Upam, da bo vse o.k. Treba veliko piti , pivo je ful dobro za čiste ledvice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 res je tole... vloga zrtve in te reci... sibka vitalnost... vse to sem jaz, z mnogimi strahovi, vkljucno s strahom pred zivljenjem (v nekaterih stvareh gre za preteklo mene, v nekaterih stvareh pa se ne). ampak ce prej ne, da telo z boleznijo ali zdravstvenimi tezavami znak, da je zdaj cas za spremembo ... zdravljenja akutnih tezav se vsak loteva po svoje (nekdo z zdravili, nekdo z alternativo, nekdo z obojim,...),... preobrazba pa je seveda se vse kaj drugega. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 Primi, thanx! Jutri se spet slisiva in najbrz tudi vidiva.Pije tele caje ene z mal soli, krvavitev se je cist ustavila.Je bila slisat kul. Hvala vsem! * Mateja, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Mateja bemu kaka koza od dohtarce.. čeprav men grejo pa najbolj na živce oni ki ne rečejo ne bev ne mev.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 de tole resnost kle mal na hec obrnem (iz svoje kozhe ni da bi hodil )....skratka....de ni sluchajn pese jedla prejshn vecher.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Nekaj izven konteksta: Marsa, torej imaš še vse stare plombe notri? Si dejansko slišala za kak primer, ko je alergija izginila ko so zamenjali plombe? Sam to ni poceni, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Oj, Sebastjan, ja nekaj imam se starih plomb, mislila pa sem oni 'shtilchek' en.... ko je zob gor nataknjen al kaj - in to je prav notri...In dejansko imam na levi strani frko (kadar in ce jo mam).ja, ni poceni, 1x bom itak morala si vse novo ubost (glede na moja leta bo to najbrz kar kmal ).Sam pri zobarci (tale obvezna skorajda socialna varianta) nimajo razumevanja za moje 'chirechare'.nekoc so mi pulil zob (pri eni prejsnji), pa je bila polna luna in se nekaj - sem rekla, joj a se da kdaj drugic, ni kul, luna in to, sta me sam debel gledali, mal prezirljivo nekaj rekli in mi spulili zob. No dejansko sem imela tako shtalo da to ni res. Skratka, niso dojemljivi za taksno. Ne nisem slisala da bi alergija izginila, sam to me ne bega tolk. jaz sem jaz. Enim tud ne zgine visok pritisk niti alergija, kljub temu da se zacnejo z jogo ukvarjat - no men pa je oboje izginilo (razen 'fizicne' alergije ob kontaktu - kovina, Nikelj, pa mroda tud kositer).Jaz vem sam to, da imam nekaj v telesu, sluznici, cesar moje telo ne mara. Ergo? ce sklepam, da je moj otrok zaradi drugacne krvi bil prakticno 'tujek' v mojem telesu (moj otrok!), potem najbrz nisem dalec s temi prejsnjimi ugotovitvami - namrec, telo zavraca samo, kar mu ne pase - samo mi ubijemo kurirja, ki nam prinasa slabe novice (s tem da zdravimo in odpravimo simptome, se nicesar pa nismo rekli o vzrokih in nastanku). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.