Mana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 No...potem pa tukaj.... naj mi kdo...lepo lepo lepo prosim pove ali je normalno da vsak dan zaužijem 2 žliški soli raztopljeni v vodi...res ne vem kaj naj naredim, to mi je bilo svetovano, pa nekako nism prepričana, če je to res ok...zraven naj bi pila še krompirjev sok...a je kdo slišal za to kuro? lpMana Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 vsakdo ima svoje tele doze - odvisno tud, koliko in kaj sicer jes, uzivas.Ampak ja, seveda, sama dnevno furam limonado s soljo. Krompir?Tud ze slisala, osebnih izkusenj ali pa koga blizu mene, ki bi to potrdil, pa nimam. Dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 no sam tolk da javim... zdajle sem govorila z znanko, pravi da je vse ok, da ni sploh vec krvavela..razlaga si to (kar smiselno) tako, da se ji je ob vsem tem ciscenju tolk strupov zarolal, da je kar rahlo vnetje dobila.Pije caje in kapljice neke, morda herbion, pac ene za to.In skratka, vse je kul. Hvala vsem za komentarje in vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>skratka, vse je kulo, super Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No...potem pa tukaj.... naj mi kdo...lepo lepo lepo prosim pove ali je normalno da vsak dan zaužijem 2 žliški soli raztopljeni v vodi...lpMana A si bila kaj s Sstanetom zadnje čase? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sam tolk da javim... zdajle sem govorila z znanko, pravi da je vse ok, da ni sploh vec krvavela..razlaga si to (kar smiselno) tako, da se ji je ob vsem tem ciscenju tolk strupov zarolal, da je kar rahlo vnetje dobila.Pije caje in kapljice neke, morda herbion, pac ene za to.In skratka, vse je kul. Hvala vsem za komentarje in vse. Tudi jaz nisem strokovnjak, toliko pa vem, da bi morala obiskati zdravnika. V nobenem primeru ni v redu, ce vidimo, da imamo kri v urinu ali blatu. Za urin ne vem, vem pa, da je pri blatu pomembno, ali je sveza, ali skoogulirana. Ce je sveza pomeni, da imamo krvavitev v crevesju (vec ali manj), ce pa je skoogulirana, oziroma zelo temna, pa pomeni, da krvavimo v zelodcu (rana na zelodcu). Za urin se res ne spomnim zelo natancno, vem pa, da mi je mama povedala, da v takem primeru, takoj na posvet k zdravniku. Lahko, da ji je to kar je vzela trenutno pomagalo, ali pa samo nakljucno. Na njenem mestu bi vseeno obiskal svojega zadravnika in mu razlozil natancno, kaj se je zgodilo, kaj sem vzel,itn,..., da slucajno kasneje ne bi bilo slabse, ali ponovljeno v hujsi obliki. No, sam tolk.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.