Milf 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Če je po mami, pol nimam kaj dodat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Contessssssssssssssssssssssssssssssssssssa piknik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi zveni kt primerna zame Ninko sem vedela , da se boš oglasil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Kaj se dereš, vidiš, da že spi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 A si ti tud not padu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ninko sem vedela , da se boš oglasil se bom oglasil, hčere se da bojda fajn ocenit po materah in če je tvoja je zihr dobra... sicer pa piknik štajerska lunatke.... to so dovolj dobri razlogi zame... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si ti tud not padu Ne še, ne vem, kje bom takrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Sstane, da ti nebom prišo ki Nea vem, ki bom takrat???? Ne mi zaj tu nekaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Si ziher, da si Melisa ne bo spremislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 sej js tud še ne vem kje bom takrat em kje je ta piknik zdej vsaj prbližn da bom vsaj prbližn vedu kje bom takrat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Let's get started! Prijave sprejemam na OS. Melissa ima druge zadolžitve!!!Prijavljeni:Aliana (če Melissa prpela sina).čakam na ostale ma ne morm verjet 2 uri me ni okol, pa mi kr sina dolocjo Kolk je pa kej star ta tvoj sin, Melissa... <{POST_SNAPBACK}>Aliana, good choice!!! Melissa, sina maš al kaj??? hehe ma sej jz bom ful zadovoljna, ce bom Milfa v zivo vidla... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma ne morm verjet 2 uri me ni okol, pa mi kr sina dolocjo Kolk je pa kej star ta tvoj sin, Melissa...Ma samo v varstvo ga dobiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma samo v varstvo ga dobiš aja to se pa cist drugac slis zdej.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Kaj pa jaz nič na seznamu ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 santos sej midva greva skp ane ti'm dal za polovico bencina pa cestnine pa bo lih nice pa še družba bo po poti ... Milf loži ga na seznam! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 "ne bo se sam jedlo in pilo" kaj pa se bo se?el nino bo brenkal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Mi imamo pa 15. piknik v Mariboru. Hmm.. Najbolje, da grem prespat v Ormož, potem pa še na vaš piknik pridem. Brez obljube seveda. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Glede na to, da sem potoval že 26 ur, mi Ormož ustreza. Razen, če imaš ti boljši predlog. Melissa? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede na to, da sem potoval že 26 ur, mi Ormož ustreza. Razen, če imaš ti boljši predlog. Melissa? Andres Predlogov veliko kateri bi ti ustrezal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predlogov veliko kateri bi ti ustrezal Če si riba ali pa dvojčica, sploh ne bom šel 15. v Ormož prespat. Tudi sestrična tam ni. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>"ne bo se sam jedlo in pilo" kaj pa se bo se?el nino bo brenkal? Malce bomo vice govorli, se žgečkali se sli pokaži kaj znaš-maš pa pink ponk igrala, pa gnilo jajce pa občudovali zelenje pa potok , pa nebo pa peli bomo pa.....................................................................pridi pa boš vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če si riba ali pa dvojčica, sploh ne bom šel 15. v Ormož prespat. Tudi sestrična tam ni. Andres Še znamenje nimam pravo smola. Jep pa brat dvojček, mama riba, a to velja Glede SPANJA pa ni problema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malce bomo vice govorli, se žgečkali se sli pokaži kaj znaš-maš pa pink ponk igrala, pa gnilo jajce pa občudovali zelenje pa potok , pa nebo pa peli bomo pa.....................................................................pridi pa boš vidla Eh, malo jebali se bomo že, verbalno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Stanči a ne pančkaš? Te na j. daje?A, si vidu, da so naenkrat postali vsi brezdomci, kar pančali bi radi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Ne zezaj, sina žene sestra je rodila hčerkico, ni to lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.