aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, mi2 za raj ne rabva dodatnih substanc..... kokr de vesh, na chem je.... :xx!: :xx!: :xx!: sej she to ne vesh, kolk jih je blo; med tem k ni bla s tabo; not... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A spet te bom mogla v avtu prenašat, da se boš naglas drla in fušala ob poslušanju pesmi??? Bom še premisnla! Vejšde te vzamem, pa mejbi še kako fajno bejbiko s sabo vzameva, a ne? najprej mi rečeš nej se derem... zdej me boš pa kle u javnosti tkole naslednjič se bom zanalšč še bl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kokr de vesh, na chem je.... :xx!: :xx!: :xx!: sej she to ne vesh, kolk jih je blo; med tem k ni bla s tabo; not... zlomk Heh, nism tolk nepozorn k ti. Sicer pa nč nism opazu, da bi tebe motlo kolk jih je blo prej not.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, nism tolk nepozorn k ti. Sicer pa nč nism opazu, da bi tebe motlo kolk jih je blo prej not.... zakaj sm pa shou??.... :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ker si bil odslovljen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ker si bil odslovljen. zmota.... ko sm biu odlovljen je bla zhe nazaj iz rakitne al kureshchka.... DJ dule tudi chlan nashega prelepega foruma)je biu pa mal prej :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Mogoč bi blo pametno, da jo pa sedaj ti odsloviš.......iz svojih misli. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoč bi blo pametno, da jo pa sedaj ti odsloviš.......iz svojih misli. njo sm zhe zdavni :xx!: TVOJE RITKE ne morm pozabit :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Verjamem. Ona tud ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Milim NO, toliko " lLEPOTE in LJUBEZNI" na kupu. In to samo zaradi piknika. Vsi POTREBNI , PRIJAZNI in ZANIMIVI bi odprli novo temo, ki jo imenujte........................ . Tukaj pa pustite prostor in lepe energije za tiste , ki si želijo druženja, spoznavanja........................... srečanja na pikniku. Lep sončen dan vsem in veselim se druženja z vami! Melissa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vsi POTREBNI , PRIJAZNI in ZANIMIVI zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ...tako blizu mene boste, da če utegnem se vam pa moram res pridružiti ..Milf..napiši..pride, če utegne ..(fiksno še javim. saj je še čas) LP, Andreja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Sej ni napisala potrebni česa Tako, da si lahko po svoje predstavljamo, kaj je melissa hotela s tem povedati Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ja svašta definitivno pridem če prideta mick in aakhut, ker tole bi pa rada u živo vidla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Hm, Todika, če se pa to zgodi, bom pa tud jest premislu, al bi šou s tega svojga barja v MB ... Sej mi ne znese, ampak v živo gledat kaj tacga, to pa to ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za povabilo Štajerska je vlka V kirem mestu, kraju vasi? Joj kak kompliciram Okolica MB....pr Melissi u glavnem...Melissa povej naši mali, kje bomo!!!!! <{POST_SNAPBACK}> najprej mi rečeš nej se derem... zdej me boš pa kle u javnosti tkole naslednjič se bom zanalšč še bl Jah, jst marskej rečm zarad vljudnosti! <{POST_SNAPBACK}>Milim NO, toliko " lLEPOTE in LJUBEZNI" na kupu. In to samo zaradi piknika. Vsi POTREBNI , PRIJAZNI in ZANIMIVI bi odprli novo temo, ki jo imenujte........................ . Tukaj pa pustite prostor in lepe energije za tiste , ki si želijo druženja, spoznavanja........................... srečanja na pikniku. Lep sončen dan vsem in veselim se druženja z vami! Melissa Se strinjam s tabo!!!! <{POST_SNAPBACK}> ja svašta definitivno pridem če prideta mick in aakhut, ker tole bi pa rada u živo vidla To bi blo pa res vredno ogleda! Sam po moje ne bomo dočakal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kdaj pa bo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdaj pa bo? Sobota, 16. julij! Kdaj se pa začne, pa ne vem...šefico in organizatorja treba vprašat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja svašta definitivno pridem če prideta mick in aakhut, ker tole bi pa rada u živo vidla Aakhut, kolk bova kasirala vstopnino? Ne skrb, ti kar prid , te bom čuval , da ne nardijo štajerci s tebe štajerske ikebane. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Če se bo držal tako kot na večini slik tle na forumu, bi se našel samo kak PIJAN Štajerc, da bi delal ikebano z njega, TREZEN zagvišen ne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 No, saj tud teh nam ne manjka, pijanih...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Trezen stajerc...hahaha...pol pa svizec zavije cokolado... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Stereotipi..... No, prid še ti, bomo mel 2 ikebani. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 piknik bo piknik bo piknik bo piknik bo wuuwuuuwuuuhuuhuu no naj svizci kar zavijajo čokolado, js bom pa micku prnesu enga ballenteinčka...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> piknik bo piknik bo piknik bo piknik bo wuuwuuuwuuuhuuhuu no naj svizci kar zavijajo čokolado, js bom pa micku prnesu enga ballenteinčka...... Piknik booooooooooooo bellenteinčka za micka pa meni rdečga Včeraj začetek Lent festivala smo pridno tattujčke delali, se dajte kaj videt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.