Milf 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 Jaz sem za to, da se prestavi na kak drug datum. Malo a s je prijavljenih pa še vreme je boljkone žalostno. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...grem na roj. dan,Pridem tudi jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem za to, da se prestavi na kak drug datum. Malo a s je prijavljenih pa še vreme je boljkone žalostno. Dober predlog. Itak se ne splača imet piknik samo za nekaj folka. Počakajmo raje, da se dopusti končajo pa se pol kak piknik zrihta. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Kdo bi to razumel najbolj ZAGRETI odpovedujejo PA drugič! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo bi to razumel najbolj ZAGRETI odpovedujejo PA drugič! Joj, kaka si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ja Stane...sej bi blo fajn, če b te mel zravn, da bi kako ''neslano'' šalo povedal! Kok se mi fajn zdi, k boste ZARAD MENE prestavl....hehe, nečimrnost pa taka. Pa sej ga mate še vseen lohk....zanč nas je blo tud sam 10, pa je blo prov fajn... Ma, kokr čte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ma, kokr čte. Si bomo pa moški picnic naredili, šlekapac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bomo pa moški picnic naredili, šlekapac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, obnavljam tole temo, ker sta organizatorja prezaposlena! Kdo zdej pride???? Sam še dva tedna sta do takrat in zdej že mal bl veste kako bo kej z vašimi dopusti in frej vikendi?? Prijavite se, ne bo vam žal! Pa že prijavljeni potrdite še enkrat, če pridete...dejmo, dejmo, mudi se! Čaga se obeta!!!! Le kdo neki je to pisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej bo pa treba zaropotat!!!!! Kva je zdej???? Skos neki sitnarte, da bi se blo treba dobit, pol, k pa končno neki zrihtamo, se pa vsi userjete! Porkafix! Da se mi takoj prjavte al pa opravičilo od zdravnika, da ne morte! Drugo ne upoštevamo!!! Zdej bojo pa kr letele prijave na kup...melissa, a maš zadost placa? Pa to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>superca, samo tak naprej Glejga navdušenca Le kaj se je zgodlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le kdo neki je to pisal Se mi zdi, da Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glejga navdušenca Le kaj se je zgodlo A misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 A naj mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> piknik bo piknik bo piknik bo piknik bo wuuwuuuwuuuhuuhuu no naj svizci kar zavijajo čokolado, js bom pa micku prnesu enga ballenteinčka...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ja, klinc...jst sm bla to soboto povabljena....kaj nej nardim....valda, da bom šla k dobri prjatlci praznovat. Saj tehtn razlog mam. Porkaduš....se boste klele name spravlal! Pa sej ga mate vseen lohk.....kokr vem, vas bo vsaj 6-10...a ne???? Kva pol? Aja, vi bi radi, da bi vas jst zabavala....jok brate, odpade. Love you all... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, klinc...jst sm bla to soboto povabljena....kaj nej nardim....valda, da bom šla k dobri prjatlci praznovat.Pol pa že, sam da ni mandlc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Kaj je pa mandlc??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je pa mandlc??? bajbika z jajčkami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 bajbika = bejbika? A pol to mandeljc = tip? Nč jasn....ja, butasta ratujem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Madlc = Fantek - bukov lulček, s katerim si nimaš kaj pomagati Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Madlc = Fantek - bukov lulček, s katerim si nimaš kaj pomagati sliši se, kot bi Kokica že imela izkušnje s to zadevo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Bom še jst pršu, ka drgač ne boste imel nbenga, da bi vam težil, pa utrujal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sliši se, kot bi Kokica že imela izkušnje s to zadevo Ne,ne,....ne bat , ampak oba s Stanetom sva s Celja in poznava našo "špraho"......Poznam pa kar nekaj mandlcov ja , ampak to so lulčki v prenesenem pomenu besede...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, klinc...jst sm bla to soboto povabljena....kaj nej nardim....valda, da bom šla k dobri prjatlci praznovat. Saj tehtn razlog mam. Porkaduš....se boste klele name spravlal! Pa sej ga mate vseen lohk.....kokr vem, vas bo vsaj 6-10...a ne???? Kva pol? Aja, vi bi radi, da bi vas jst zabavala....jok brate, odpade. Love you all... No, no Pikica tolk zabavna pa spet nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.