Skoči na vsebino

Piknik pri Melissi 16.7.

Recommended Posts

• Komentarji 292
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj zdej s tem piknikom? hm počas utegnem še pridet... zdej k so se "oblaki" mal razjasnili sam berem da je neki prestavljen al neki...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Šefico morš vprašat, k se nas je neki odjavl, sam ne vem, zakaj ga vseen ne bi mogl met.  x:Ix

Sej vem, da zato, k now mene  x:Dx ....nej se predstavim, ime mi je DOMIŠLJAVKA. :lol: :lol:

DOMIŠLJAVKA izpadel mi je smeško x:px tako za začetek.

PIKNIK bil planiran ze cel mesec, datum določen , prijave odprte. Organizator jaz soorganizator MILF, ki pa je mrknil, prevedeno ni ga x:Dx

Ker pa si vsak po svoje nekaj..................... in ne ve bi bil tam ali tu in ker.pssssssssssss :inocent: mislim, da je bolje da prestavimo PIKNIK na datum x?x

jaz sem zmeraj ZA.

Tudi jaz sem oz. imam več možnosti preživeti to soboto in ker ste se odločili , da piknika ne bo , grem jaz po svoje :palec: xDDx

Lep vikend vsem !

<{POST_SNAPBACK}>Kaj zdej s tem piknikom? hm počas utegnem še pridet... zdej k so se "oblaki" mal razjasnili sam berem da je neki prestavljen al neki...

Ninko res si zelo prijeten in tvoja kitara pa vse ostalo , a ravno do sobote zjutraj

te nebi čakala , da ugotoviš kaj bi :C: Potem pa te nebo jaz pa v smrrrrrrrrrrk!

Pa nebo one ker tebe ne bo, pa nebo onega , ker onega nebo pa nebo Staneta , ker zdrave soli nebo, pa ne bo Milfa, ker ga NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Pa nebo mene , ker nebo refoška, pa ne bo???????????????????????????

Zato pa jaz grem v goz Martuljek , ker bo tam gozd, Špik in Martuljščica. xrolleyesx

Tko se govori, Melissa :palec: x:o)x x:Dx

jaz grem pol tud po svoje.. verjetno mal na Hrvasko z motorjem.. pa drugic..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Milf ni mrknu, je priden, pa dela ful... :palec: Pa še jst mu po grbi skačem, tko da ne ve, kje se ga glava drži...mu je treb odpustit zmednost in odsotnost! :lol:

Ja, jst sm še vedno za to, da se poleti dobimo....najbolš, da Melissa še enkrat pove, kter vikend ji ustreza, pa bomo spet začel prijave na novo pobirat....a ne? x:Ix

Tko da: Išče se nov datum za piknik... x:px x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Zato pa jaz grem v goz Martuljek , ker bo tam gozd, Špik in Martuljščica. xrolleyesx

:) draga melisa ;) sej se bomo že zmenili tko da pridemo ane... ;) hihi

hm hm kaj pa mrbit da bi za prvo silo sam kake tortice? al sladolede?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ajde zdej mularija kaj pa nasledn vikend? a bi šlo, a je kdo za? js mam plac za 3 iz smeri LJ MB... hja no odvisno kolk opreme imate sabo, js mam pač eno kitaro pa kaj za oblečt... :D brum brum mal akcije? :D

Shakespeare bi temu rekel "Veliko hrupa za nič".

Deset strani pajkljanja, potem pa vsi vsaksebi. :eek: x:Dx

Ko bom jaz naredil lunin piknik na Lavrici, takrat piknik preprosto BO. Tudi za tiste tri lunatke, ki se ne bodo skujali ali ki bodo resni ali ki jim bo preprosto pasal en pir. Tudi če bo samo eden, bova pa charte delala pa analize. In tudi če jih bo deset. Čisto v redu bo.

In ne bo deset strani postov na forumu potrebnih za to. :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Shakespeare bi temu rekel "Veliko hrupa za nič".

Deset strani pajkljanja, potem pa vsi vsaksebi.  :eek:  x:Dx

Ko bom jaz naredil lunin piknik na Lavrici, takrat piknik preprosto BO. Tudi za tiste tri lunatke, ki se ne bodo skujali ali ki bodo resni ali ki jim bo preprosto pasal en pir. Tudi če bo samo eden, bova pa charte delala pa analize. In tudi če jih bo deset. Čisto v redu bo.

In ne bo deset strani postov na forumu potrebnih za to.  :xx!:

Upasa , RESEN MOŽ NA PRSTE STOPI...

Prav imaš :palec:

Saj MI RESNI SE TAKO ALI TAKO DOBIMO NA PIRU xDDx

Pridruži se še ti, bom zelo vesela x:px JAz pridem takoj na Lavrico ( ki te je to) x?x

:ermm:

:vragec:

hmmm...a che bi se zlomk po kakem chudnem nakljuchju in spletu okolishchin ponevedoma odlochil; pa ne iz kake strashne zhelje po shtajerski; obiskati ta velecenjeni piknik, bi se morda nashel kak fraj majhen prostorchek v kakem avtu na poti tja ino nazaj? :inocent:

zlomk :inocent:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:D hehe :D lej ga zlomka ;) en plac pa imamo res :D hehe ;) če mam samga hudiča sabo zihr ne bo nobenga hudiča na cesti :D

hm :D js rabim za začetek podrobnejši opis kdaj sploh je piknik :D hehe :P hja tebe pa nekje v LJ hm sej nvem kje pa tebi paše? kak tak punkt k js neizkušen ljubljančan poznam mi ni problem narest par km bližje k tebi tk da :D hm čak ti maš tam tivoli blizu? pa tk...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...