El Nino 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 hm js bi sel pa sstaneta pogledat pa on je tak dalec... hjao mrbit celo cas dobim za soboto hm hm ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, no Pikica tolk zabavna pa spet nisi Pa glih ti to pravš, k si se mi najbl smejala! Aja, šele zdej mi je potegnl....nisi se z mano smejala, ampak men.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Kaj zdej s tem piknikom? hm počas utegnem še pridet... zdej k so se "oblaki" mal razjasnili sam berem da je neki prestavljen al neki... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Šefico morš vprašat, k se nas je neki odjavl, sam ne vem, zakaj ga vseen ne bi mogl met. Sej vem, da zato, k now mene ....nej se predstavim, ime mi je DOMIŠLJAVKA. :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Šefico morš vprašat, k se nas je neki odjavl, sam ne vem, zakaj ga vseen ne bi mogl met. Sej vem, da zato, k now mene ....nej se predstavim, ime mi je DOMIŠLJAVKA. :lol: DOMIŠLJAVKA izpadel mi je smeško tako za začetek. PIKNIK bil planiran ze cel mesec, datum določen , prijave odprte. Organizator jaz soorganizator MILF, ki pa je mrknil, prevedeno ni ga Ker pa si vsak po svoje nekaj..................... in ne ve bi bil tam ali tu in ker.pssssssssssss mislim, da je bolje da prestavimo PIKNIK na datum jaz sem zmeraj ZA. Tudi jaz sem oz. imam več možnosti preživeti to soboto in ker ste se odločili , da piknika ne bo , grem jaz po svoje Lep vikend vsem ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj zdej s tem piknikom? hm počas utegnem še pridet... zdej k so se "oblaki" mal razjasnili sam berem da je neki prestavljen al neki... Ninko res si zelo prijeten in tvoja kitara pa vse ostalo , a ravno do sobote zjutraj te nebi čakala , da ugotoviš kaj bi Potem pa te nebo jaz pa v smrrrrrrrrrrk!Pa nebo one ker tebe ne bo, pa nebo onega , ker onega nebo pa nebo Staneta , ker zdrave soli nebo, pa ne bo Milfa, ker ga NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!Pa nebo mene , ker nebo refoška, pa ne bo??????????????????????????? Zato pa jaz grem v goz Martuljek , ker bo tam gozd, Špik in Martuljščica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Tko se govori, Melissa jaz grem pol tud po svoje.. verjetno mal na Hrvasko z motorjem.. pa drugic.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Milf ni mrknu, je priden, pa dela ful... Pa še jst mu po grbi skačem, tko da ne ve, kje se ga glava drži...mu je treb odpustit zmednost in odsotnost! Ja, jst sm še vedno za to, da se poleti dobimo....najbolš, da Melissa še enkrat pove, kter vikend ji ustreza, pa bomo spet začel prijave na novo pobirat....a ne? Tko da: Išče se nov datum za piknik... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato pa jaz grem v goz Martuljek , ker bo tam gozd, Špik in Martuljščica. draga melisa sej se bomo že zmenili tko da pridemo ane... hihi hm hm kaj pa mrbit da bi za prvo silo sam kake tortice? al sladolede? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Ajde zdej mularija kaj pa nasledn vikend? a bi šlo, a je kdo za? js mam plac za 3 iz smeri LJ MB... hja no odvisno kolk opreme imate sabo, js mam pač eno kitaro pa kaj za oblečt... brum brum mal akcije? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zato pa jaz grem v goz Martuljek , ker bo tam gozd, Špik in Martuljščica. jst pa lih od tam zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Shakespeare bi temu rekel "Veliko hrupa za nič". Deset strani pajkljanja, potem pa vsi vsaksebi. Ko bom jaz naredil lunin piknik na Lavrici, takrat piknik preprosto BO. Tudi za tiste tri lunatke, ki se ne bodo skujali ali ki bodo resni ali ki jim bo preprosto pasal en pir. Tudi če bo samo eden, bova pa charte delala pa analize. In tudi če jih bo deset. Čisto v redu bo. In ne bo deset strani postov na forumu potrebnih za to. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> In ne bo deset strani postov na forumu potrebnih za to. :xx!:Davaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Bern ... si tko napisal, da sem se hotla ze kar takoj zagrebst, da pridem, pa sicer nisem ravn tanartabl greba pri prijavljanju na tele piknike in tortice Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Shakespeare bi temu rekel "Veliko hrupa za nič". Deset strani pajkljanja, potem pa vsi vsaksebi. Ko bom jaz naredil lunin piknik na Lavrici, takrat piknik preprosto BO. Tudi za tiste tri lunatke, ki se ne bodo skujali ali ki bodo resni ali ki jim bo preprosto pasal en pir. Tudi če bo samo eden, bova pa charte delala pa analize. In tudi če jih bo deset. Čisto v redu bo. In ne bo deset strani postov na forumu potrebnih za to. :xx!: Upasa , RESEN MOŽ NA PRSTE STOPI... Prav imaš Saj MI RESNI SE TAKO ALI TAKO DOBIMO NA PIRU Pridruži se še ti, bom zelo vesela JAz pridem takoj na Lavrico ( ki te je to) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ( ki te je to) Neki bogi za hrbtom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 hmmm...a che bi se zlomk po kakem chudnem nakljuchju in spletu okolishchin ponevedoma odlochil; pa ne iz kake strashne zhelje po shtajerski; obiskati ta velecenjeni piknik, bi se morda nashel kak fraj majhen prostorchek v kakem avtu na poti tja ino nazaj? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 hehe lej ga zlomka en plac pa imamo res hehe če mam samga hudiča sabo zihr ne bo nobenga hudiča na cesti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 niceno...zdej pa she podrobnejshi opis, kje poberete zlomka...pa kdaj...pa tko naprej zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 hm js rabim za začetek podrobnejši opis kdaj sploh je piknik hehe hja tebe pa nekje v LJ hm sej nvem kje pa tebi paše? kak tak punkt k js neizkušen ljubljančan poznam mi ni problem narest par km bližje k tebi tk da hm čak ti maš tam tivoli blizu? pa tk... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 shtacjon (zheleznishka postaja) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Hmmm.. tlele neki manjka... za zacetek.. cas in prostor Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 se strinjam z aliano.... Mislm, da ga je nino kr za nasledn vikend določu...se pravi 23.07.2005. A nje de??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> shtacjon (zheleznishka postaja) zlomk kr na štacjonu a hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.