Guest sstane 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kr na štacjonu a hihi Kaj je zdaj, sta bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se strinjam z aliano.... Mislm, da ga je nino kr za nasledn vikend določu...se pravi 23.07.2005. A nje de??? tako je k bo imela tudi pikica cas hihi alo gremo gremo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tako je k bo imela tudi pikica cas hihi alo gremo gremo.... aja,zdej pa na moj roj.dan boste zhural ja,super.pol bomo vsak na svoji zhurki,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 bl švoh zgleda, nino.... Dej mal zaropotej, jst ne upam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Mene ziher ni ta vikend, gremo do Splita al tja nekam... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bl švoh zgleda, nino.... Dej mal zaropotej, jst ne upam.... sej ni panike melisa bo najbrz tam midva prideva stane ni dalec kak stajerc se bo tudi se nasel, pa nas je zadost za eno zabavico... khm piknik, kdor pa se zeli pridet kr nej ane sam so nekam sramezljivi ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Ojla Lunatki! Kot kaže je bolje, da se dobimo konec dopustov Mejte se fajn pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Jz sm pa misla, da so že fotke objavljene od piknika... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm pa misla, da so že fotke objavljene od piknika... Sej so, take, ta nevidne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej so, take, ta nevidne! sam de so ene fotke je zhe zram pa teb res prhaja zram zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam de so ene fotke je zhe zram pa teb res prhaja zram zlomk seveda ce je lepa se lahko dostkrat prhaja fotkat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>seveda ce je lepa se lahko dostkrat prhaja fotkat celo na nevidne fotkecesarjeva oblachila zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 V tistih jo pa se toliko raje vidimo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam de so ene fotke je zhe zram pa teb res prhaja zram zlomk Ti s pa huj, kt klop....unga lohk vsaj odstranš, ti se pa kr ne daš...skos za mano capljaš...le čemu, če mam pa take primitivne, lupčk...pa še južnjakinja sm... a veš, da obstaja nevarnost, da če mi boš skos po forumu sledil, da se nalezeš južnjaštva!!!! Ajde, idemo trčečim korakom odavde! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Pikica...zanimiva si, veš Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica...zanimiva si, veš <{POST_SNAPBACK}> xrosex Opzorilo: Zdej sta si glihkar dobila dosmrtno ''prijateljstvo'' in nadlegovanje mojih ''ta bolš prjatlov'' s foruma...mal se zamislta, a je blo vredno? A sta mogla v to sranje rint? Enih pa res nikol ne izuči! I lov ju tu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opzorilo: Zdej sta si glihkar dobila dosmrtno ''prijateljstvo'' in nadlegovanje mojih ''ta bolš prjatlov'' s foruma...mal se zamislta, a je blo vredno? A sta mogla v to sranje rint? Enih pa res nikol ne izuči! O čem ti to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> xrosex Opzorilo: Zdej sta si glihkar dobila dosmrtno ''prijateljstvo'' in nadlegovanje mojih ''ta bolš prjatlov'' s foruma...mal se zamislta, a je blo vredno? A sta mogla v to sranje rint? Enih pa res nikol ne izuči! I lov ju tu! Oooo, fuck Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O čem ti to Kaj? Kako? Zakaj? Sej veš....uni, no.... <{POST_SNAPBACK}>Oooo, fuck Ja, da novš zdej mene krivila!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Tepka Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opzorilo: Zdej sta si glihkar dobila dosmrtno ''prijateljstvo'' in nadlegovanje mojih ''ta bolš prjatlov'' s foruma...mal se zamislta, a je blo vredno? A sta mogla v to sranje rint? Enih pa res nikol ne izuči! I lov ju tu! Hell yeah, sej so me ze prej nadlegovali hihi luv ju tu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tepka <{POST_SNAPBACK}>Hell yeah, sej so me ze prej nadlegovali hihi luv ju tu Sej...pol bom mela pa ose zablokirane od vajiniga sitnarjenja in pritoževanja....poznam jst take kerlce! Sam še kušujemo se kle kam ta svet pele.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Kje pa je sploh to? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Sam še kušujemo se kle kam ta svet pele.... ja, tud mene zanima, kje je to? Prideva še midva z Behijem zravn...da ne bova kaj sočnega zamudila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.