Skoči na vsebino

Piknik pri Melissi 16.7.

Recommended Posts

• Komentarji 292
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ninko sem vedela , da se boš oglasil :sori:

se bom oglasil, hčere se da bojda fajn ocenit po materah in ;) če je tvoja je zihr dobra... sicer pa piknik štajerska lunatke.... :P to so dovolj dobri razlogi zame...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

:D sej js tud še ne vem kje bom takrat ;) em kje je ta piknik zdej vsaj prbližn ;) da bom vsaj prbližn vedu kje bom takrat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Let's get started! Prijave sprejemam na OS. Melissa ima druge zadolžitve!!!

Prijavljeni:

Aliana (če Melissa prpela sina)

.

čakam na ostale

x?x

x:Dx x:Dx x:Dx ma ne morm verjet x:Dx 2 uri me ni okol, pa mi kr sina dolocjo x:o)x Kolk je pa kej star ta tvoj sin, Melissa...

<{POST_SNAPBACK}>Aliana, good choice!!! :palec:  x:Dx  Melissa, sina maš al kaj??? :inocent:  hehe x:Dx

ma sej jz bom ful zadovoljna, ce bom Milfa v zivo vidla... x:Ix x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

;) santos sej midva greva skp ane ;) ti'm dal za polovico bencina pa cestnine pa bo lih nice ;) pa še družba bo po poti :D ...

Milf loži ga na seznam!

<{POST_SNAPBACK}>"ne bo se sam jedlo in pilo"

kaj pa se bo se?

el nino bo brenkal? x:o)x x:px

Malce bomo vice govorli, se žgečkali x:(x se sli pokaži kaj znaš-maš pa pink ponk igrala, pa gnilo jajce pa občudovali zelenje pa potok , pa nebo pa peli bomo pa.....................................................................pridi pa boš vidla xDDx xDDx

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Malce bomo  vice govorli, se žgečkali x:(x se sli pokaži kaj  znaš-maš pa pink ponk igrala, pa gnilo jajce pa občudovali zelenje pa potok , pa nebo pa peli bomo pa.....................................................................pridi pa boš vidla xDDx  xDDx

Eh, malo jebali se bomo že, verbalno x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...