Skoči na vsebino

Piknik pri Melissi 16.7.

Recommended Posts

• Komentarji 292
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Še znamenje nimam pravo x:Dx smola. Jep pa brat dvojček, mama  riba, a to velja xDDx

Glede SPANJA pa ni problema :inocent:

Če je mama riba bi to šlo, seveda :palec: . Si bom dopust podaljšal. Brat pa si ga lahko vzame že zdaj. V Mariboru je ena rakica. Načeloma moja bivša žena.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>;) santos sej midva greva skp ane ;) ti'm dal za polovico bencina pa cestnine pa bo lih nice ;) pa še družba bo po poti :D ...

Milf loži ga na seznam!

Vsekakor, da greva skupaj, morda, če bo šlo vse po sreči..."nama" oz. men bo delala družbo še ena rožica...!!? x:Ix x:Dx my love x:o)x x:px x;)x

Se bova še vse skup dogovorila za kje in kako se dobit, da bi nadaljevala pot... skupaj ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Če je mama riba bi to šlo, seveda :palec: .  Si bom dopust podaljšal. Brat pa si ga lahko vzame že zdaj. V Mariboru je ena rakica.  Načeloma moja bivša žena. 

Andres

Boš tudi njo zdraven pripeljal :inocent: a tudi ona rabi prenočišče xDDx

Bom še jaz mojega " bivšega moža" je škorpio bi skup pasala( vsaj za eno noč) x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Vsekakor, da greva skupaj, morda, če bo šlo vse po sreči..."nama" oz. men bo delala družbo še ena rožica...!!? x:Ix  x:Dx my love x:o)x  x:px  x;)x

Se bova še vse skup dogovorila za kje in kako se dobit, da bi nadaljevala pot... skupaj ! x;)x  :palec:

:D tako tako ;) ti kar prpeli še rožico ;)

hja js pa vsekakor ne bom vlačil sabo moje bivše žene...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja to na stajerskem... :xx!: :xx!:

Mam eno totalno wicked idejo... kaj pa ce bi bil 1X ta piknik npr. v Ljubljani al pa kje blizu???

Sej jest bi ze bil tam, sam kako naj tja pridem?

Z avtom z LJ registracijo v MB-ne bi rekel... :xx!:

Z vlakom? Komi cakam, da se vozm v centrifugi 3h... :xx!:

A vozi kaxna ladja iz Lj v MB? :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:vragec:

she najboljsh bi blo de se ti kurci odcepjo

sej nas sam koshtajo....z vso ono kvazi industrijo :xx!:

univerzo majo pa itaq svojo :xx!: :xx!:

zlomk :xx!: x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mariborčani vsaj vozit znajo.......ljubljančanom bi pa js skor vsem izpite pobrala......tle pr nas je tk da ko nardiš tri neumnosti na cesti, dobiš za kazen ljubljansko registrsko x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>mariborčani vsaj vozit znajo.......ljubljančanom bi pa js skor vsem izpite pobrala......tle pr nas je tk da ko nardiš tri neumnosti na cesti, dobiš za kazen ljubljansko registrsko x:Dx  x:Dx

zarad tega je verjetn tooook MB registracij u ljubljan :xx!:

k si doma ne upate vozit x:Dx x:Dx x:Dx

shtajerce RAUSS iz prestolnice

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

zarad tega je verjetn tooook MB registracij u ljubljan :xx!:

k si doma ne upate vozit x:Dx  x:Dx  x:Dx

shtajerce RAUSS iz prestolnice

aha x:Dx hvalabogu da so....č bi po lublani sam lublančani vozli, bi si človk mogu 14 dni dopusta vzet da bi se čez tri križišča prebil.... :vragec:

Bora

<{POST_SNAPBACK}>aha x:Dx  hvalabogu da so....č bi po lublani sam lublančani vozli, bi si človk mogu 14 dni dopusta vzet da bi se čez tri križišča prebil.... :vragec:

ti lepo doma ostani....pa ostali iz onih krajev tut...pa nau nbenga blema x:Dx x:Dx x:Dx

js nism štajerka, č si pozabu slučajn x:Dx pa zato k je folk smotan tud doma nam čepela...sanjaj x:Dx bom se vozla pa klela vse živo še naprej x:Dx

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...