Todika 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst pa sam shtajerce :xx!: aja.....pol si pa drug nik dobot zlomk kako vezo ma pa nik tule Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako vezo ma pa nik tule tko :xx!: bljak...shtajersk zveni :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 kok s ti hecn sam izpeljanka iz imena mojga ljubkovalna teb pa štajersko se bere Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok s ti hecn sam izpeljanka iz imena mojga ljubkovalna teb pa štajersko se bere jebiga zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Hehe, jaz sem pa zadnje case kar navdusena nad stajerci.. sploh un vceraj... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, jaz sem pa zadnje case kar navdusena nad stajerci.. sploh un vceraj... Kva sta pa delala, da se je stayerc dobr odrezal?? Fusala v fuzbalu?? Zapravljala proracunski dnar v 3 k**** krasne?? Kozlala?? Evo se 1 wicked ideja!! Ce bo Nino kitara, lahko uleti se Marsa z basom(zdaj ko ji ga je un tipo vrnu nazaj) pa se Bobnar uleti pa mamo live karaoke show!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a pa lih na shtajerskem mora bit :xx!: zlomk :xx!:Zlomk, go fuck a goat (če že nisi bil ki naret na ta način)Meni bi blo super, če ne prideš, če pa že, plastiko mečemo vstran v Malečniku. Številke avtobusa ne poznam, kesoni pa so zeleni. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Mislm, kake mate tuki.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Pridem, če bom v mb... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pridem, če bom v mb... Astra Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Hehe..... Alianca Aakhut, Samson, bodta čist brez skrbi, ne prihajamo v lj zarad ljubljančanov, ampak zarad ljubljančank , tak da......nemos blemos......mi zadovoljni, one zadovoljne, vi2 pa tud, k se ne srečamo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Soseda mi je danes rekla, da polna luna bolj na moške pali, kot na ženske. So menda sitni, ko hudič ob svetlem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe..... Alianca Aakhut, Samson, bodta čist brez skrbi, ne prihajamo v lj zarad ljubljančanov, ampak zarad ljubljančank , tak da......nemos blemos......mi zadovoljni, one zadovoljne, vi2 pa tud, k se ne srečamo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut, Samson, bodta čist brez skrbi, ne prihajamo v lj zarad ljubljančanov, ampak zarad ljubljančank , tak da......nemos blemos......mi zadovoljni, one zadovoljne, vi2 pa tud, k se ne srečamo Oooo to pa tud mi primorci hihi ben Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe..... Alianca Aakhut, Samson, bodta čist brez skrbi, ne prihajamo v lj zarad ljubljančanov, ampak zarad ljubljančank , tak da......nemos blemos......mi zadovoljni, one zadovoljne, vi2 pa tud, k se ne srečamo to che u shtudentu na drzhavne stroshke zhvi, pa pol slovenije dol daje...she ni rechen de je ljubljanchanka :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Gnus (beri aakhut ) bluz..... Ko bi ti vedu kako je lepo z njo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Aakhut, Samson, bodta čist brez skrbi, ne prihajamo v lj zarad ljubljančanov, ampak zarad ljubljančank to che u shtudentu na drzhavne stroshke zhvi, pa pol slovenije dol daje...she ni rechen de je ljubljanchanka :xx!: zlomk :xx!: Odpeljte te vase obrtnice nazaj od koder so se vzele al pa v Budimpesto! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 :xx!: kr neki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 hehehe..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 20. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2005 Kaj zaj, se bo še kdo prijavil, al ja? 15 novih strani pa nobene prijave. da neum kiremu prišo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Samson pa en avtobus iz Balatona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 sstane ja kaxne pa klobasas??Vidim, da si cist vso sol razprodal...se tistih par mg, ki si jih mel vcas v glavi! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson pa en avtobus iz Balatona Samson bo za avtobus skrbel, mi pa za potnice..... Naj vsak dela kar obvlada, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kdo bo pa prevajal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.